![]() |
Dużo tych kompilacji z nim jest na YouTube z różnych klubów, to dobrze zwiastuje. Dalekich wniosków wyciągać z tego nie należy, ale widać, że typowi obojętne, którą nogą strzela i potrafi się dobrze ustawić (mityczne "piłka go szuka"). Pytanie ile lat ma naprawdę :-)
|
|
Nie mam dobrych wiadomości :lol:
http://i64.tinypic.com/mlia8g.png |
Niech zorientowani napiszą czy temat piłkarza Dnipro jest już nieaktualny, czy jeszcze rozmawiamy?
|
Cytat:
Przekrój poprzeczny uda naszego testowanego napastnika. Ma ktoś czas żeby policzyć? |
Cytat:
|
Mnie tylko jedna rzecz zastanawia. Wielkie brawa dla Junco za to co robi, ale czy to nie jest przesada w drugą stronę? Zaraz będziemy mieć kadrę, która liczy 25 zawodników.
|
czy dobrze rozumiem działanie okienka , że jak dzisiaj nikogo nie podpiszemy , to już koniec wzmocnień aż do zimy ?
czy można kogoś potem brac z karta na ręku , bądź z kraju gdzie później sie zamyka ? |
Junco robi zajebistą robotę w przechujowych warunkach. Strach myśleć co by było gdyby Wisła dysponowała jeszcze taką kasą jak za Cupiała.
Poważnie, należy mu się konkretny urlop i zimny browar od jutra. Cytat:
|
Zawsze mozna podpisac zawodnika z karta w reku.
|
Cytat:
|
Kiewicz pisał że czekają na odp Federacji Ukrainy https://twitter.com/KiewiczKrz/statu...17953612722179
Janek napisał że jest dalej w Krakowie. Fajnie gdyby się udało bo ponoć mega talent. |
Można podpisać każdego grajka z kartą na ręku kiedy tylko się chce, o ile był wolnym zawodnikiem w momencie zamknięcia się okienka:)
|
Cytat:
Jesúsa Imaza został nowym zawodnikiem Wisły Kraków |
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...em,nId,2435063
Skrzydłowy lub cofnięty napastnik. Ma całe 4 asysty w 81 meczach w La Liga 2. No spoko... Ehhh... No nic. Zobaczymy co pokaże. |
Tak 4 asysty i 18 bramek.
Wg mnie całkiem niezły wynik jak na zawodnika z zaplecza Laliga. |
I strzelił 17 bramek. Nie ma to jak się przy.......ić do czegoś.
Podobno Suarez jak Neymar szuka wyzwania i chce iść do ekstraklasy.. |
I dodaj, że całe 17 bramek.
Generalnie zawsze uważałem, że narodowość nie ma żadnego znaczenia, ale myślę, że jednak aż tylu zawodników z jednego kraju to już problem. W przypadku klasycznej wieży Babel, gdzie są piłkarze z całego świata wszyscy i tak powinni konsolidować się wokół rdzenia krajowego, albo przynajmniej dążyć do możliwości porozumienia się we wspólnym języku. Tutaj mamy podział na Hiszpanów i resztę. Zobaczymy jak to zafunkcjonuje, bo to, że tarcia jakieś są widać gołym okiem. |
Pomyślcie gdzie ten Imaz będzie grał. Damy go do pary z Carlitosem? Raczej nie, bo tam jest potrzebny wysunięty napastnik, a nie skrzydłowy/cofnięty ze 174 cm wzrostu. Za Carlitosa też go raczej nie wstawimy, bo mamy dużo większe problemy niż zastąpienie najlepszego zawodnika w zespole. Stąd mi wychodzi, że to koleś na pozycję skrzydłowego. Dlatego zwracam uwagę na jego asysty, a nie gole.
|
Cytat:
Wychodzi na to, że albo pozycja Brleka, albo pozycja Małeckiego. Dziwne, że bierzemy piłkarza z taką charakterystyką, brzmi jak zaprzeczenie tego, do czego przyzwyczaja nas Kiko. Pamiętajcie jednak, że Ondrasek ma poważniejszy uraz i trochę go na boisku nie zobaczymy. |
Jakie to są większe problemy niż zastąpienie najlepszego piłkarza? Poza tym może będę dziwny, ale jeśli będzie strzelał gole, to mało mnie będzie obchodzić ile ma asyst.
|
Carlitos i Gonzalez dobrze mówią po angielsku, z tego co wiem ich komunikacja z zespołem jest bardzo dobra. Obaj zresztą sporo zjeździli po świecie.
Póki będą ciągnąć naszą grę, ciężko mieć wobec nich coś do zarzucenia. Tym bardziej, że do tej pory sportowo nie zawodzą nas Hiszpanie, ale Polacy oraz zawodnicy innych nacji Ładny gol Jezusa :) https://www.youtube.com/watch?v=P5ugmh2iffM |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Ale oficjalna jeszcze nie potwierdziła z tego co widzę...
|
Cytat:
https://twitter.com/DamianDukat/stat...59658261061632 Chyba mają ręce pełne roboty ;) |
Cytat:
Nie sądzę byśmy szukali skrzydłowego, którego najważniejszym zadaniem było strzelanie na bramkę, bo wcześniej nie braliśmy zawodników o takiej charakterystyce, a kilku ich już sprowadziliśmy na te dwie pozycje. Videmont, dwóch Kolumbijczyków, Ze Manuel, Kostal, żaden nie był jakimś wybitnym strzelcem, więc to raczej nie tego szukamy. Nie tego potrzebujemy w tym systemie. Może, tak jak pisał też Uran235, bierzemy Imaza na pozycję 10, ale kto by wtedy rozgrywał? Aż tak mocno liczymy, że Basha odpali? |
Chrisantus ma ewidentne braki kondycyjne, trudno w tym świetle ocenić jego technikę użytkową - jest kiepskawo, ale może to być efektem dyspozycji fizycznej. Natomiast to jak ten gość myśli na boisku, jak wie kiedy przyspieszyć, kiedy się pokazać do gry, kiedy ściągnąć na siebie obronę, kiedy szukać miejsca w 16 - klasa. Jeżeli tylko trener uzna, że możemy sobie pozwolić na ściągnięcie gościa nieprzygotowanego fizycznie, to raczej mamy nowego napastnika.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl