![]() |
Ma 26 i czekam na argumentacje, że na obecną chwilę na więcej.
EDIT(bo nie wyczymie) Taki Ofoe przychodził do eklapy będąc pół roku starszym od Ze Manuela. Został sprzedany za 2.5mln, bo tuptał, że musi. Jak na naszego portugalczyka trafi się oferta, gdy będzie miał 2 lata kontraktu to myślę, że spokojnie możemy zarobić na nim przynajmniej tyle samo. |
Po jaką cholerę nam on, skoro jest już Ze Rafael?
|
Cytat:
|
Cytat:
"Do potwierdzenia, lub zdementowania" ;) |
Cytat:
ma 26 lat i +/-9.5 miesiaca. Zreszta nie wiem o .... walczysz, jesli myslisz ze ktokolwiek w Wisle wyda w czerwcu 2018 kilka stow na liczacego 27 lat i +/-8 miesiecy faceta |
Cytat:
https://twitter.com/janekx89/status/895238876725465088 Wersja dla zbanowanych: http://i.imgur.com/6G3LxpW.png |
Cytat:
|
Cytat:
|
Spokojnie, uwielbiany teraz Carlitos też w Villareal nie zadebiutował, a Llonch styczności z takim klubem w ogóle nigdy nie miał. Radzę zachować umiarkowany optymizm.
|
Cytat:
|
Cytat:
Czy my go wykupimy i czy ktoś go kiedykolwiek od nas kupi to inna sprawa i trochę wróżenie z fusów. |
Patrząc na działania pionu sportowego we Wiśle to dochodzę do wniosku, że gdyby nie to zamieszanie z tym hochsztaplerem z Reichu to mielibyśmy komplet punktów po czterech kolejkach i transfery sfinalizowane kilka dni wcześniej. No cóż, patrząc na CV Ze Manuela i obecne możliwości Wisły to po raz kolejny wypada napisać: brawo Zarząd, brawo dyrektor Junco. Oby tak dalej.
|
Nie zapominajcie że mówimy o naszej ekstraklasie, lidze cudów, gdzie gwiazdą ligi może zostać każdy. Więc nie przywiązywałbym większej wagi do tego że statystyki w lidzie portugalskiej (nomen omen całkiem niezłej) nie powalają.
|
Cytat:
My gościa kupujemy (klauzula) 700 tysięcy euro - to ten gość zeby na nim zarobić powinien tak zdominować ligę jak grubas Ofoe + dobra gra w pucharach. Czy to jest możliwe? Raczej wątpię. To już prędzej zarobimy na takim Wojtkowskim jak zmężnieje i odpali. Dla mnie ważne żeby ten gość (nawet jak jest tylko na rok) zapewnił nam miejsce w pierwszej 3 i puchary. A liczenie na zarobek na takich piłkarzach? Wątpliwe. Powinniśmy zarabiać na młodych - za nich kwoty są nieproporcjonalne do umiejętności. Szukac i szkolić takich Bednarków. Ze Manuel jest tu do podniesienia jakości gry i dobrych wyników a nie po to żeby na nim zarabiać (wg mnie). |
Cytat:
|
Ogryzek - z niemal wszystkim się mniej lub bardziej zgadzam. Odnosiłem się wyłącznie do kwestii wieku, bo to różnica czy gość ma 26 z hakiem czy 28, nie do kwestii ewentualnego transferu.
Btw. przy Ofoe znaczenie miał też krótki kontrakt i bunt piłkarza, to nie są czynniki, które korzystnie wpływają na cenę, weź to pod uwagę. |
domin napisał, że kolejna wypłata dla kopaczy dopiero w październiku. ot co.
|
Sierpień już prawie w połowie, wrzesień przeleci szybko i mamy październik. Jak się to przeanalizuje ciut głębiej to nie wygląda tak źle :) Ja jestem tylko ciekaw czy to tyczy się wszystkich pracowników klubu? Trenerzy, zarząd?
|
Cytat:
|
Wiadomo co z Artem Dovbyk? Temat upadł czy negocjacje trwają?
|
no i jest info odnosnie wypłat http://www.wislaportal.pl/33170,Wisl...finansowe.html
|
Po raz kolejny(i obym dalej to pisał,w nieskonczonośc) -Brawo Junco ,brawo Zarząd!
|
Cytat:
|
Podobno szukają inwestora który wyłoży kasę (200 tys USD) jako ekwiwalent za wyszkolenie. To ostatni news o tym Ukraińcu.
|
Pozdrawiam październikowych znafffcufffff.
Po co gadać na tematy o których się nie ma zielonego pojęcia?:P |
Cytat:
|
Byłem pewien, że wyczytałem to w wywiadzie Ćwiąkały, ale rzeczywiście nie mogę znaleźć. Mea culpa
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl