![]() |
Cytat:
Oj , Peter , nie zapeszaj |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Śląsk 0-1 z Widzewem w 60 minucie... |
no bo jak czytają to forum gdzie co chwila pisze się jaka liga słaba i że MP nic nie warte to im się odechciało :D
chyba i my forumowicze dołożyliśmy cegiełkę do tego by tylko Wiśle się chciało zdobyć MP :) |
No coż przepraszamy ze jutro mozemy wygrac i znowu odskoczyc w tabeli.
Za wtope Amiki grajaca w przewadze i Legii ktora nie wygrywa 4 mecz z rzedu(3 grajac u siebie).I znowu to Wisla moze powiekszyc tą przewage..... Bo mam wrazenie ze pan Laskowski pod koniec transmisji tak podsumowal ogolnie to co sie dzieje w Lidze. |
Kapitalna akcja Niko Dżalamidze i niestety 2:0 dla Widzewa!
Co jak co, ale Widzew zrobił świetny ruch transferowy wypożyczając tego zawodnika. |
Śląsk - Widzew 0:2
Dzalamidze 73'. Bedzie pierwsza porazka Lenczyka... |
wszyscy chcą Mistrzostwa dla Wisły
a co do błędu Siejewicza, to oddał to co zabrał inny sędzia w poprzednich meczach |
Nikt nie chce tego mistrzostwa oprocz nas, zadna z druzyn 3-10 nie zdobyla kompletu punktow (Polonia W. wyszla przed Ruch). Nie powiedzane ze Jaga jutro wygra, a nawer w przestrzeni czasu i taka nie ma szans bo graja fatalnie. Teraz mozna zdecydowanie powiedziec ze mamy mistrza, nawet jesli jutro nie wygramy to i tak zadna druzyna z czolowki sie za bardzo nie zblizy.. My mowimy o sytuacji ze my nagle tracimy duzo punktow przy jednoczesnej zwyzszce formy innych druzyn, a poki co jest odwrotnie :) Oj chyba bedzie podwojne mistrzostwo ;)
|
Będąc z chłopakami z Lechii na meczu z starozakonnymi dochodzę do wniosku że tak zakompleksionego klubu w Polsce nie ma i nie będzie jak Cracovia. 50 % dopingu to anty Wisła. Żenujące było jak podczas wyzwisk spiker by je zagłuszyć podaje wyniki z lig zagranicznych tudzież pogromców Wisły w pucharach Panathinaikos, Levadia itp. Żenada. Ogólnie stadion prezentuje się kameralnie, jednak atmosfera całkiem inna niż u nas. Miałem wrażenie jakbym był na dożynkach.
|
kontaktowa dla Śląska !! Ciśnijcie panowie jeszcze !!
|
Spokojnie panowie. Nie chwalcie dnia przed zachodem słońca. Na razie nawet nie chłodziłbym szampanów, bo do mistrzostwa jeszcze kawałek.
|
uratował Śląsk! karny w doliczonym: 2-2 !
|
a jednak remis :) Brawo Śląsk !
|
Wiceliderem pozostaje Jagiellonia, która...nie potrafi wygrac na wiosnę :D To są naprawdę jaja do potęgi ntej!
|
Cytat:
Co do akcji spikera to :shock: :shock::rotfl: |
To się nazywa jazda na tyłkach do końca- wywalczyli ten remis :)
|
Karny w ostatniej minucie meczu Szymanek faulował Madeja najlepszego na boisku w meczu z Widzewem.
Do karnego podchodzi Mila i gol Śląsk z wyniku 0:2 doprowadza do 2:2. 14 mecz bez porażki Śląska pod wodzą Lenczyka, który po tym jak faulowany w polu karnym był Madej nie wytrrzymał nerwowo i czmychnął do szatni jeszcze przed strzelonym karnym przez Mile. |
Świetnie Śląsk-wiecie może jaki jest rekord meczów bez porażki z rzędu w naszej lidze?
|
jak na razie zespoły z miejsc 3-9 potraciły punkty :D
|
i co można zremisować przegrany mecz ? ! można !
|
Cytat:
Poza tym napewno wczesniej byly dluzsze serie i wczesniej niekoniecznie znaczy w latach 50-tych. |
Panowie najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że aktualnie ta beznadziejnie grająca drużyna Skorży jest ma pozycji vicemistrza kraju. Czy to nie jest jakiś paradoks, że tracąc 11 punktów w ostatnich 4 spotkaniach dalej można być na drugim miejscu w lidze? Ja tego nie potrafię racjonalnie wytłumaczyć :)
|
Cytat:
|
Widzew za Smudy kiedyś nie przegrał w sezonie ani jednego meczu.
Widzew sfrajerzył strasznie, nie ma co ukrywać, Śląsk był o klasę gorszy w drugiej połowie, mieli nas na kolanach, ale genialną zmianę dał Madej (gol i karny na nim). |
Cytat:
|
Nie ma już w lidze fryzjerów, kupowania meczów i nagle każdy może wygrac z każdym. Do tego dochodzi brak prawdziwyh gwiazd które w pojedynkę wygrywały mecze w drużynach takich jak Lech, Legia, Wisła i mamy co mamy. Ale czy to nie jest tak naprawdę fajne. Za 3-4 kolejki wszystko może się zmienić o 180 stopnii.
|
spr 26 kolejek bez porażki mieliśmy wtedy. Brawa dla Śląska za walkę do końca :)
największy rekord należy do nas 38 meczów bez porażki i pamiętne 73 mecze bez porażki u siebie rekord w lidze i w Europie :) |
Cytat:
|
Cytat:
przecież Wisła miała taka pase ,ze przez kilka lat u siebie była niepokonana a na wyjazdach dostawała np. od Odry WŚ. Jedyna możliwość żeby to sprawdzić to zadzwonic do "Tygodnika Kibica" zeby to wyliczył ;D |
Cytat:
# Kolejne mecze bez porażki w I lidze: 38 (25 października 2003-22 maja 2005)-rekord w lidze Dobrze mieć takie rekordy:D Kluvi racja. |
Panowie czytajcie to forum przecież wyżej napisałem nasze rekordy :)
ps Ogryzek te 73 mecze to chyba rekord w Europie ale pewny nie jestem bo Chelsea w tym samym czasie miała tez długą serię ale nie mogę znaleźć ile oni mieli meczów bez porażki |
Cytat:
|
Cytat:
|
Trzeba jutro wygrać z Cykorami i potwierdzić dominacje.
Brawo Śląsk za grę do końca. Lechia dramat dziś zagrała, zero walki. |
Dudu do Wisły :D
|
To że Amica straci punkty byłem niemal pewny. Ale że Legia nie wygra z Lubinem, nie spodziewałęm się. Tak samo że Lechia polegnie tak łatwo. Udana pogoń Śląska. Nie oglądałem meczu ale karny w 96min?? Nie mówie o słuszności, ale aż tyle przerw było w meczu ?? Jutro nie pozostaje nic innego jak wygrać.
|
Doliczono 4 minuty, karny podyktowany w 3 minucie doliczonego czasu. Czekali aż zejdzie do szatni zawodnik Widzewa który otrzymał czerwień.
|
Aha :) Różne strony podają różny czas. Dlatego się zdziwilem że aż tyle to trwało.
|
karny podyktowany w 95 a nie w 93 minucie, wiec Widzewiacy moga sie czuc oszukani...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl