![]() |
Single na dziesiejszy wieczór/ noc:
Toronto Maple Leafs - Montreal Canadiens X 3,95 New York Islanders - Los Angeles Kings X 3,82 Sacramento Kings - Phoenix Suns X 14,00 |
Na nockę proponuje:
Belgrano - All Boys X 3,0 Estudiantes - Newells X 3,6 |
WISŁAZWE szalejesz z tymi typami ostatnio:P gratuluje!
|
Cytat:
|
o 12 Espanol z Saragossa bo niezłym kursie 1,55 na tych pierwszych rzecz jasna
boże,skuteczność to nie jest mocna strona espanolu |
Cytat:
Cytat:
Na dziś może coś takiego, oczywiście single ;) 15:00 Lille - Bordeaux X 3,45 4-5... 17:00 Nice - Paris SG X 3,25 0-0 17:30 FC Koln - Hamburger SV 1 2,95 0-1 14:30 Wolverhampton - West Bromwich 1 2,45 1-5 Dla lubiących ryzyko: 14:00 Doxa Dr - Panaitolikos 1 4,05 2-1 16:00 Rayo Vallecano - Getafe X 3,15 2-0 12:00 Hercules - Dep. La Coruna 2 2,75 1-4 |
Cytat:
|
Cytat:
Na dziś 6z8: http://img407.imageshack.us/img407/7257/jhbh.jpg |
4 single na dzisiejszy wieczór/noc:
New York Islanders - Florida Panthers X 3,80 St. Louis Blues - San Jose Sharks X 3,80 Detroit Red Wings - Philadelphia Flyers X 4,00 Memphis - Utah 2 3,19 |
Bartoli M. (Fra) vs Kerber A. (Ger)
grane 3 sety kurs 2.20 10/10 j |
Musze sie pochwalic:) jest 36 min i w lile 1-2
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...25b445ce3.html Stawka skromna 30 zl |
Cytat:
|
Cytat:
No dziś średni poszło, 3 trafione na 7. Lille dało ciała w doliczonym czasie gry, ale cóż wczoraj w meczach w których obstawiałem na plus, bramki zdobywali w doliczonym czasie właśnie. Więc dziś się wyrównało. Szczerze nie spodziewałem się takie obrotu sprawy w Anglii, Wilki zawiodły po całości. Na przyszłość nie wiem jak ktoś korzysta jak kolega wyżej, to proponuje albo grać same single lub rozpisówki 2 z 3 itp. Nigdy nie łączyć w całość! Na wieczór dla ryzyka: FC Toulouse - AS Saint Etienne 2 3,5 0-1 Racing Club - Tigre X 3,15 0-0 p.s mam nadzieję, że maTyS wziął dobre typy :D Edit: Opłacało się na wieczór pograć Toulouse oraz Argentynę ;) ogólnie weekend na plus co bardzo cieszy. |
Cytat:
|
Na dziś proponuje dwa X, zobaczymy co z tego będzie.
For. Dusseldorf - Eintracht Frank X 3,2 1-1 Monaco - Bastia X 2,85 0-1 |
Same single:
Washington Capitals - San Jose Sharks X 3,80 Orlando Magic - Minnesota Timberwolves 2 2,92 Real Sociedad - FC Sevilla X 3,30 Siena - AS Roma X 3,20 Golden State Warriors - Phoenix Suns X 14,50;) Ktoś z was może polecić jakiegoś buka( poza expektem, unibetem i bet365) u którego nie trzeba wypłacać kasy przez moneybookers? Opiniami dłużej grających na betclicku byłbym bardzo zainteresowany. |
Tobet.com
nawet 4 liga polska do obstawiania, dość wysokie kursy i bez moneybookers. |
Co myślicie dziś o Apoelu x2 lub DNB??
|
APOEL dziś raczej rozjebie Lyon ( na pewno nie przegra - Olympique prezentuje katastrofalną formę) , ale ostatnio mam taką passę ,że nie wiem czy powinienem grać...
Tak się sparzyłem ,że już chyba z 3 tyg nie obróciłem żadnymi pieniędzmi. Barca natomiast wejdzie na 100 % , bo gwiazdeczki są podrażnione i stłamszą Szwabów. W dodatku Leverkusen jest pełne kontuzji. |
Z tym "na pewno nie przegra", to bym nie przesadzał. Lyon gra ostatnio słabo, ale kiedy jak nie teraz ma się przełamać?
|
tylko że Apoelu nikt nie docenia, a oni nie dojść że są pierwszą drużyną w historii Cypru która awansowała do fazy grupowej LM - to jeszcze z niej wyszli i... mają szanse przejść dalej.
Ja gram double: Lyon - Apoel - x2 Basel - Bayern - 1x |
Chce Ci sie czekac tydzien na Basel: Bayern?
ja dzis gram Barce i Apoel x2 |
Cytat:
po takim kursie tak :) Ale obstawiłem jeszcze takie kombinacje Bayer Leverkusen - Barcelona Handicap -1 Barca 2.05 Lyon - APOEL FC Handicap +2 Apoel 1.60 |
OL - APOEL x2
Zenit - Befica 1 Leverkusen - Barca (H 1-0) 2 Legia - Sporting x Wisla - Standard 1 Udinese - PAOK 1 Braga - Besiktas 1 |
Trzy lata nie grałem więc proszę się nie śmiać z moich typów :)
kursy z STS Bayer - Barcelona - X- 3,85 Lyon - Apoel - X- 3,9 Milan - Arsenal - X- 3,25 Napoli - Chelsea - X - 3,20 |
Kusi niesamowicie zagrać dziś tak
Lyon - APOEL 2 8,0 Bayer - Barcelona X 4,35 Kilka singli jeszcze proponuje: Portsmouth - Ipswich 1 2,1 West Ham - Southampton 1 2,2 Clyde - Berwick 1 2,7 |
Zaczynamy poważne granie :>
Bayer Leverkusen – Barcelona 2 1.42 Lyon – Apoel Nicosia X 3.90 |
Cytat:
No i nie wiem dalej jak to jest liczone.. ale, po 1-0 dla Lyonu kto grał tak jak ja jest 50 zł na + ;) |
Po wpisach widzę, że Apoel zawalił wczoraj sporo kuponów . . .
|
Cytat:
No i trochę Cię poniosło z tym 50 zł na +, bo z lekkim przymrużeniem oka jesteś na 0. ;) Edit: No, jasne. Walnąłem się. |
Cytat:
|
18:00Zenit St. Petersburg? - ?Benfica
20:45AC Milan? - ?Arsenal jaka opinia nt. dzisiejszych meczy ? Kusi żeby na Ruskich dać i marakoniarzy. |
Ja zagrałem, Milan Arsenal remis po pierwszej połowie
|
Ja dałem na makaroniarzy. Niby są bez rewelacji, ale grają u siebie i grając słabo potrafią wygrać (ostatnio Udine na wyjeździe). Do tego 3 mecze w NBA na noc i piwka w ruch.
|
Ja zagrałem tak
dubel Milan - Arsenal 1 2.05 Udinese - PAOK 1 1.7 ako 3.48 tercet Wisła - Standard 1 2.45 Legia - Sporting 2 2.25 Hannover - Brugge x2 1.9 ako 10.47 i taśma Lazio - Atletico 1x 1.34 Wisła - Standard 1x 1.37 Stoke - Valencia x2 1.39 Trabzon - PSV x2 1.38 Alkmaar - Anderlecht 1 1.95 Legia - Sporting x2 1.32 Porto - Man C 1x 1.39 Plzen - Schalke x2 1.27 ako 16.00 kursy z sts-a edit. najbardziej liczyłem na dubel tercet miał być na odwrót taśma jak to taśma chociaż dużo nie brakło |
ja zagrałem remis Arsenalu i na Benfice,Milan słabo gra z angolami,a ruscy nie w sezonie,Benfica na gazie.Ale moja passa ostatnia jest taka,że raczej nic tu nie siądzie:)
|
Od razu wrzucę to co zagrałem na weekend bo mogę nie mieć czasu
NIE GRAJCIE TEGO !!! kosmiczne single Hibernian - Celtic 1 8.15 Setubal - Porto 1 9.5 Anderlecht - Westerlo 2 15.5 Juventus - Catania 2 9.0 Rangers - Kilmarnock 2 8.25 Hertha - Borussia D 1 6.0 Real M - Santander 2 19.0 Marseille - Valenciennes 2 6.5 jak wejdą 2 niższe albo 1 wyższy z podanych kursów to będzie zysk oprócz tego taśma Kaliakra - Litex 2 1.4 ten się chyba nie odbył bo wyniku nie mogę znaleźć PSG - Montpellier 1 1.75 Leverkusen - Augsurg 1 1.5 Feyenoord - Waalwijk 1 1.35 Sporting - Ferreira 1 1.35 Sevilla - Osasuna 1 1.75 Fenerbahce - Sivaspor 1 1.4 Besiktas - Genclerbirligi 1 1.65 ako 27.07 jeśli chodzi o single to liczę na sensacje :-) aha kursy jak zwykle z sts-a |
Mam do Was pytanie: jest jakiś bukmacher internetowy który nie wymaga przy rejstracji podania konta bankowego, ponieważ nie posiadam takiego a nie chciałbym podawać kogoś z rodziny.
Jak jest potem z wypłatą: mogę podać konto rodzica, robią jakieś problemy ? Może mieliście takie doświadczenie, prosiłbym o pomoc bo nie chce mi się co chwila latać do STSu albo Toto-Mixa a po drugie wiadomo: więcej możliwości obstawiania, większe kursy i obstawianie live. |
Cytat:
|
Milan i Zenit mi weszly (chyba, zeby Arsenal 3 bramki trafil, a widzac co graja to watpie), acz kurs sredni - 5.0.
Kuponik na jutro: FC Viktoria Plzen - FC Schalke 04 2 Legia Warszawa - Sporting Lissabon 1 Wisla Krakow - Standard Liege 1 Udinese Calcio - PAOK Thessaloniki 1 aku: 25,8 i 2 na jutro, ale tutaj mnie troche fantazja poniosla: Ajax Amsterdam - Manchester United 2 Red Bull Salzburg - Metalist Kharkiv x Stoke City - CF Valencia x Hannover 96 - Club Brugge 1 Trabzonspor - PSV Eindhoven 1 aku: 81,31 Najzabawniejsze, ze mam przeczucie, ze na tym kuponie na fantazji jedynym zespolem, ktory nie wejdzie bedzie Man Utd. Co myslicie? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl