![]() |
Nawiasem, dostaliśmy w końcu te wszystkie raty za Chrapka od Catanii?
|
Właśnie dziwi trochę fakt, że nie interesowaliśmy się w ogóle lub nawet nie postaraliśmy się o naszego przecież wychowanka, pieniędzy też jak widać nie zarabia tam olbrzymich a chłopak w piłkę grać potrafi. Za judasza jak znalazł... szkoda
|
Może nie wierzyli że maka052987 odejdzie do 7 a Chrapek już był dogadany ze Ślaskiem.
|
Teraz to już czyste spekulacje co do Chrapka, może z nim rozmawiali i mu nie odpowiadał np poślizg w płatnościach, może tyle kasy mu nie chcieli zaproponować nikt poza osobami odpowiedzialnymi za transfery tergo nie wie...
|
ktos tu pisał o Chrapku ...
Cytat:
|
tak ale to kontrakt na 2 lata nie na rok
|
Poza tym to wycena kontraktu przez prawnikow a nie jego zarobki.
|
Cwiąkała pisze,że interesujemy się mocno Oriol Rosell ze Sporting CP problemem było by go wciągnięcie.
|
p.Dukat duka,że
http://www.dziennikpolski24.pl/sport...cnik,12279222/ |
Cytat:
Kilka spostrzeżeń: w drużynie mamy obecnie tylko 3 zawodnikow po 30 roku życia. W tym oknie niesamowicie odmlodzilismy kadrę. Co za tym idzie w koncu mamy graczy na ktorych możemy potencjalnie zarobić. Po wiosennych transferach Junco nie ma juz prawie sladu. Zostal tylko Pol, Ivan i Bartkowski, ktory za wysokich notowań nie ma. Oby obecne okno bylo bardziej trafione. Kadra wydaje się szeroka, ale tak naprawdę wystarczą 2-3 kontuzje graczy ofensywnych i juz na lawke pójdą juniorzy. Zanim opuscil nas Stillic i Videmont mówiłem że druzynie nie potrzeba juz transferów. Teraz jednak ktoś by się jeszcze przydał. |
Jakości koniec końców nam nie ubyło, chyba, że na papierze. Gdyby ten ŚP ze Sportingu...
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Tez uwazam ze skutecznosc na poziomie 50% za dobra, poki co do niej Junco brakuje, ale tak iak mówiłem. Jestem pelen optymizmu i wierzę w jego rozsadne działania. Nikt z nowych nie wygląda na no name, ale zobaczymy czy za tym podaży też głowa. Jesli ktos sie zasiedzi na lawce cala runde to moze przyjsc frustracja. Najwieksze obawy mam o Veleza, ale to z racji tego ze łapie kartki na potęgę i kilka razy pewnie oslabi drużynę. |
Cytat:
Dla mnie kazdy z nich to no-name, ale jakie to ma znaczenie w polskiej lidze? Zadne. Liga sama weryfikuje. |
Cytat:
|
Cytat:
Videmont i Stilic - złe (jeden nie sprawdził się w roli zmiennika na skrzydle, drugi mimo euforii kibiców po prostu się nie nadawał). Szrotu na chwilę i za grosze nie ma co liczyć. |
Stilic został ściągnięty wyłącznie dla kibiców. Kibice go chcieli więc kibice go dostali...
|
W sumie tak samo Kostal :D
|
da rade coś jeszcze zarobić na Małeckim ?
|
|
nesta, wypier... z tymi Twoimi "informatorami" z twittera. Masz temat dla fantastów i oszołomów, tam pisz.
|
Akurat Krzysiek to chyba najbardziej wiarygodna osoba z Wiślackiego TT.
Do tego nie żaden informator tylko jeden z mocniej zaangażowanych kibiców Wisły. |
retertetertre
|
Ze Manuel:
https://www.youtube.com/watch?v=VdYC6HALsT8 |
wolfy, elkabat, głupio teraz? http://www.wislaportal.pl/33131,Ze_M...le_Krakow.html
|
Głupio ? Co my po 18 lat mamy, że glupio ma nam byc ze na jakims forum cos napisalem? Bądźmy poważni..
Wcześniej było to traktowane jako plotka. Wypada tylko trzymac kciuk za chłopaka, żeby odpalił i wszyscy na tym skorzystamy. |
Wygląda nieźle. Wiadomo, że w tym budżecie nie przyjdzie nikt z niewiadomo jakimi liczbami. Trzeba szukać jak Junco i to się do tej pory udaje.
Poza tym do Porto przez przypadek nie trafiasz. Docelowo zapewne na prawe skrzydło za Boguskiego. |
Ja nie wiem jakie kontakty ma Junco, ale naprawdę odwala kawał dobrej roboty!
|
Wyglada na lepsza wersje Brozka.
No, no. Carlitos, Ze Manuel i Brozio luzujacy ich... Pisalem jeszcze w poprzednim sezonie ze Ondrasek jest do odpalenia i na to sie zanosi :D |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl