![]() |
|
Goooooooooooooool!!!!!!!!!!!!!
|
Zagłębie 22222222222222222222222222222
|
Zagłebie - DZIEKUJEMY :rotfl:
|
Maciej Skorża [*]
|
No to Skorży już nie ma...
Bardzo prawdopodobne że zawita w PoznaN-iu |
to chyba Maciek sie pozegna z Warszawą :D
|
kupuje szampana lecz jeszcze nie mroze!!!!!
|
Czyli Maciek za Marię w Lechu :D
|
Legia przegrywa 1:2 haha nie no nie mogę :D
Liga jest ciekawsza :D |
I teraz czekamy na odpowiedź Huberta Siejewicza.
|
jak Śląsk wygra z Widzwem, to wskoczy na 3 miejsce !!!!!
|
Pięknie...Naprawdę pięknie :D
|
Lepiej niech Maciek tam zostanie :)
|
|
Skorża za Bakero do Amiki, Bakero za Skorżę na Łazienkowską:)
|
Cytat:
|
Tylko paradoksalnie Legia wcale nie gra jakoś dramatycznie źle.
|
I znów kolejka cudów (choć w Ekstraklasie słowo cud jest dość popularne) :rotfl:
Jeszcze tylko brakuje porażki Jagiellonii, tudzież remisu, przy równoczesnym zwycięstwie Wisły i tytuł mistrzowski niemal pewny... A teraz konkurs: Który zawodnik Legii dzisiaj dostanie od Starucha? :D edit: Remis! |
chłopy, spokojnie, mecz się jeszcze nie skończył
Mogli w Legii nie pozbywać się Urbana, widać, że chłop o trenerce pojęcie ma, więcej by osiągnęli. |
No i jest 2-2.. :P
|
I niestety 2:2
|
2-2 chłopoki ;)
|
Cud hehehe Ale końcówka!
|
2-2
Ile już ITI wpakowało w Legię kasy. Jak by tak to wszystko policzyć to pewnie tyle co Cupiał. |
2-2 niestety ale remis/przegrana Legii - to i tak super wiadomosc dla nas.
|
Lepsze to 2:2 niż 1:2, bo daje nadzieję na pozostanie Maćka w Warszawie, a to jest korzystniejsze niż zwolnienie go z Legii;) A 2 punkty i tak stracone;)
|
Szkoda ze zyskają ten 1 pkt choć i tak źle nie jest.
|
Nic im to 2 - 2 nie daje :]
|
Cytat:
|
Alez pościg za nami w tej tabeli
normalnie strach sie bać |
Przezabawne jest to, że Lubin był o dwie minuty od zwycięstwa, które dawało im 30 pkt (byliby o 1 pkt za Legią i 2 pkt za wiceliderem). Miazga. :D
|
"Legia była zespołem przeważającym, ale szalenie nieskutecznym. Mimo to udało się uratować chociażby punkt, jednak mistrzostwa Polski z pewnością nie zdobędziemy. Dziękujemy za uwagę" z legia.net
|
Remis Legii to dla nas dobry wynik, nie narzekajmy. Teraz my musimy jutro wygrać w Kielcach żeby być w pełni zadowoleni:)
|
Cytat:
BTW - ten remis, notabene, daje na ten moment Legii fotel v-ce lidera... :D Nie pozostaje nic innego jak wygrać jutrzejszy mecz i liczyć na zgubione punkty Jagiellonii. Oj słaba ta nasza liga, słaba. A co za tym idzie - słaba Wisła. Dobrze chociaż, że trener Maaskant zdaje sobie z tego sprawę i ma zamiar wzmocnić drużynę przed pucharami... |
Jak tam mecz mojego klubu, bo nie wyrobiłem się i ani minuty nie oglądałem?
Czy dymisja się szykuje na konferencji prasowej, czy odwieszona do następnego tygodnia? |
2:2 jest ok, będą się łudzić że jeszcze Maciek coś z Legia osiągnąć może.
|
Cytat:
|
I tak kończy się przygoda Maćka Skorży z Legią. Pytanie tylko kim będą chcieli go zastąpić. Jak ważna jest rola trenera każdy widzi. Nie ma co oszczędzać.
|
nikt nie chce zdobyć mistrzostwa oprócz nas ;)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl