![]() |
Cytat:
|
gdzie w Nowym Sączu można (bezpiecznie) obejrzeć jutrzejszy mecz? Będę tam przez weekend muszę go zobaczyć.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
p.s. -to nie nfz - ja bym do nfz nie poszedl z grubsza sprawa bo wiadomo co oni tam robia .... |
mam troche nietypowe pytanie
kojarzy ktoś gdzie w Krakowie można napotkać lody WŁOSKIE?? |
Cytat:
P.S. - uliczki od krakowskiego rynku tez kiedys byly ale ktora to juz nie wiem ;) |
na dlugiej sa :)
|
Mam takie dwa pytania.
1) Czy ktoś wie jak pozbyć się dużej ilości skoszonej trawy (długiej)? Chodzi o sposób efektywny inny niż spalenie, bo to z kilku względów jest utrudnione. 2) Czy jest tu jakiś geodeta? Mam małe pytanie. Jeśli tak to proszę o kontakt na priv. |
Cytat:
19 lat, nigdy nie karany. |
Skad odjezdzaja busy do Bochnii, jaka jest cena i ile jedzie mniej wiecej ?
I gdzie w Bochnii staja ? Mistel: o wiezienie, zawiasy to raczej nie masz co sie bac, w 99,9999% takie sprawy koncza sie krzywna. Znajomy kumpla kiedys najebal jakiemus cwaniakowi ("w samo obronie") i ten go podal na psy, mial zlamana szczeke (zadrutowana) i cos tam jeszcze, to skonczylo sie na 3000 grzywny. Mysle ze za luk brwiowy i rozwalony nos, to pewnie i tak umoza, albo dostaniesz jakies pare stowek |
Cytat:
z tym ze: jesli rzeczywiscie uszkodzenia beda ponizej 7 dni i beda podlegaly pod paragraf drugi bedzie to czyn sciagany z oskarzenia prywatnego- osoba pobita bedzie musiala wnioskowac o sciganie, w kazdym innym przypadku (np. gdy zostanie ocenione, ze obity/zlamany? nos to rozstroj zdrowia powyzej 7 dni) organy sciagania maja obowiazek wszczac postepowanie i postawic Ci zarzuty, konczace sie najczesciej aktem oskarzenia. Brak karalnosci oraz fakt, ze wg kk jestes mlodocianym (art 115) moga byc pozniejsza okolicznoscia lagodzaca. |
Cytat:
|
Mam taki problem z gg w telefonie. Dzisiaj kupiłem nowy telefon, LG KS360 i on ma wbudowane gg. Próbuje je zainstalować, ale przy 44% się wyłącza. możliwe że coś źle skofigurowałem? czy to błąd w telefonie?
|
Cytat:
Dzięki wszystkim za info. A te grzywny da się jakoś zamienić np. na roboty społeczne (ze względu na "trudną" sytuację materialną)? :P |
Cytat:
poza tym moga Ci zasadzic inne kary np. nawiazke, a tego juz nie zamienisz na nic. |
Cytat:
Ciekawe co by oni zrobili w mojej sytuacji :-P |
Cytat:
|
Jaki jest najlepszy codec Pack?
|
Cytat:
|
Gdzie znajdę terminarze lig piłkarskich do wydruku (oprócz strony wytypuj.pl) najlepiej na jak najmniejszą ilość stron
|
Cytat:
|
Cytat:
ok godziny jazdy, przystanki w Bochni: Kolanów, następnie na ul. Kazimierza Wielkiego, potem pod pocztą, koło stadionu BKSu a potem kierują się na Brzesko :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
wygląda na to że zintegrowana |
Moje pytanie brzmi tak... Czy oreintuje się ktoś w busach lub też PKSach z Zakopanego do granicy ze Słowacją? Są takie? Jaka cena?
Tak jak i jestem ciekaw cen na Słowacji.. w tych sklepikach przygranicznych. Czy wporwadzenie euro jest tam znacząco odczuwalne? Z góry dziękuję! |
Cytat:
|
Cytat:
Chvja Ci zrobia. W polsce jezeli kogos nie poslesz na wozek inwalidzki albo nie zabijesz to opcje sa 4: - umorzenie - zawiasy - grzywna. - prace spoleczne Wiezenie Ci nie grozi :) i Tak juz sa przepelnione.. Bratu zalozyli sprawe o grozby karalne : jakies tam strasznie chamskie smsy do bylej laski i jej siostry - skonczylo sie na pracach spolecznych :) A prokurator jeszcze do niego " no to jaka kare chcesz " "yyyy no jak najmniejsza" "a to prace spoleczne ci dam , moze byc ?' |
w RMF-ie leci reklama jakiegoś sklepu gdzie mozna kupic na przecenie plecak Pumy. Może wie ktoś jak nazywa się ten sklep?>
|
Cytat:
|
siemka,chcę sie zapisac na moay thai albo inną sztukę walki (oczywiscie dla poczatkujacego )najlepiej gdzieś w Bronowicach ale rozwaze kazde inne propozycje,macie jakies namiary?
|
Cytat:
|
Cytat:
Wiem ! u Karima :D ale w ch*j drogie składki mają :D serio sie pytam :) |
Zablokowałem pewien program Kasperskim i... jak go odblokować?
|
a czy moay tai to nie to samo co boks tajski??
|
Cytat:
10 znakow |
http://galeria.wislakrakow.com/20090821/md/13.jpg
co to za flaga pomiędzy "Bronowice" i "Urodzeni Wiślacy" |
Cytat:
Woli Duchackiej |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl