![]() |
Do kogo tak powiedział? A swoją drogą, to bardzo ładną akcją się popisał nasz Patryk.
|
Cytat:
|
To Mały jeszcze zyje? ja myslałem, ze juz go Diabeł wział do siebie ale chyba go wypuscił i jednemu rywalowi juz sie oberwało :D
|
Cytat:
|
Akurat Mały może nie zamknął sobie drogę, ale jeśli wróci to ciężko będzie mu uzyskać wiarygodność i szacunek kibiców. Piłkarsko na teraz też nie powala, choć akurat u nas każdy skrzydłowy na wagę złota.
|
Cytat:
|
Małecki kiedyś znowu w Wiśle..??
Dziekuje ale postoje... |
|
Cytat:
Sobolewski dużo robił, a mało mówił. Małecki... no cóż, zupełnie na odwrót. Reasumując - raczej obu tych panów kolejny raz w koszulce Wisły nie zobaczymy. Radka niestety wiek już blokuje, a z Małeckiego kawał chuja i wątpię żeby ktokolwiek zaproponował mu powrót. |
Cytat:
|
Na pytanie, jak zagrał dziś Zając:
Cytat:
A Lucas Guedes na testach w 2 drużynie Lecha. |
Cytat:
bez odbioru |
Wywiad ze Stiliciem: http://ekstraklasa.net/liga-mistrzow...557d147be32966
|
czytałem ten wywiad, drogę zalatuje nadętym bufonem i jego zapewnienia że na Ukrainie i w Turcji sobie w zupełności poradził, a było już kilka jego słów że wyjazdy do tych lig okazały się niewypałami, coś chłopak odleciał
|
Cytat:
|
Taki kwiatek o Dudce z Forum Lecha
Cytat:
|
O nie..a przecież w gazetach pisali,że to będzie wzmocnienie :(:(
|
Cytat:
|
T. Zając ma kontuzję? Czy tak bardzo się przeliczył oceniając swoje umiejętności? Bo nie było chłopaka na boisku w meczu z Lubinkami.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A co najlepsze podpisali go na 3 lata:D Ja w pewnym momencie chcialem zeby zostal ale po meczu z Pogonia pomyslalem ze lepiej niech ucieka bo on z wiekiem jest coraz to gorszy.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Stępiński w Ruchu na 3 lata.Jak ja kocham takich piłkarzy napalają się na wyjazd bo uważa się ich za mega hiper talent a za dwa-trzy lata wraca z podkulonym ogonem yeah
|
Ma dopiero 20 lat, może przy Fornaliku wyjdzie na prostą. Jak nie to chyba marność.
|
Cytat:
|
Gaszka na pewno nauczył się w biznesie jednego - oceny ryzyka. Stąd wzięły sie wysokości kontraktów, jakie oferowano Semirowi, Dudce, Zającowi czy Barrientosowi, stąd wzięło się nieprzedłużenie Garguły i Stjepy, z tego samego powodu najprawdopodobniej Stepińskiemu u nas zaproponowano kontrakt na wysokości, jaka powodowałaby, że ew. niewypał nie stanowiłby dużego obciążenia (podobnie postąpiono zapewne z Mrazem, choć tam był jeszcze wmieszany Sadlok). W Ruchu jest Jacuś, który zapewne nie kalkuluje w ten sposób, więc Stępień dostał więcej niż piłkarskie minimum, więc wybrał ich.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Stolarski z Juventusem :) :P Gra...
|
Cytat:
zwlaszcza w naszej obecnej sytuacji kadrowo-finansowej. |
Cytat:
Lepiej walczyc o miejsce z Pawłem Brożkiem czy jakims Efirem lub Visniakowsem? Ja bym wybrał to drugie biorad pod uwage ze walka z Brożkiem kończyła się grą na skrzydle. |
Junior Diaz zagra w beniaminku Bundesligi, czyli w Darmstad SV.
|
|
W końcu Mały chyba zaczyna wychodzić z dołka. Czesiu wziął go pod skrzydełko, postawił na niego i widać że odzyskuje dawny wigor. Czekam tylko jak jeszcze pociśnie jakiemuś murzynowi.
Poważnie :) |
|
Cytat:
|
Stępiński debiutuje i strzela gola na 1:2 z Koroną szkoda,że ze spalonego
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl