Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

RAF 11.04.2011 23:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1076473)
Na koniec sezonu? W tej chwili nasza ławka to rozpacz, bo Łobo jest pierwszym wchodzącym na zmianę czy to na prawą pomoc, czy na obronę (!!).

wolfy,

Nie, i jeszcze raz nie.

Powiem Ci szczerze ze tego drukarza nie chce wiecej widziec w koszulce Wisly nawet gdyby z lawki mieli wchodzic juniorzy albo kaleka o kulach. Jestem przekonany ze jak wejdzie junior to umiejetnosci duzo mniejszych miec nie bedzie a bedzie mial cos czego Wojciech L. nie ma: serce do walki, do sportowej walki.

wolfy 11.04.2011 23:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez RAF (Post 1076480)
wolfy,

Nie, i jeszcze raz nie.

Powiem Ci szczerze ze tego drukarza nie chce wiecej widziec w koszulce Wisly nawet gdyby z lawki mieli wchodzic juniorzy albo kaleka o kulach. Jestem przekonany ze jak wejdzie junior to umiejetnosci duzo mniejszych miec nie bedzie a bedzie mial cos czego Wojciech L. nie ma: serce do walki, do sportowej walki.

Och, ależ ja też bym wolał obejrzeć Burligę na jego nominalnej pozycji. I sądzę, że wiele gorzej niż z Łobodzińskim w składzie by nie było. Ale tyle ja, trener ma jak widać inne zdanie.

RAF 11.04.2011 23:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1076481)
Och, ależ ja też bym wolał obejrzeć Burligę na jego nominalnej pozycji. I sądzę, że wiele gorzej niż z Łobodzińskim w składzie by nie było. Ale tyle ja, trener ma jak widać inne zdanie.

W sytuacji takiej ze wplynal akt oskarzenia, Wojciech L. wnioskuje o dobrowolne poddanie sie karze co de facto jest przyzniem sie do winy, Robert Maaskant nie bedzie korzystal z uslug tego pilkarza. Bo i pilkarz i jego uslugi sa watpliwej jakosci.

marek2a 12.04.2011 00:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elendil (Post 1076454)
Gdyby każdy gracz Wisły wkładał tyle serca do gry co Dragan, to mistrzostwo mielibyśmy już w kieszeni. I czekali na rewanż z Lechem w PP. Nikt z was nie zrobił w życiu jakieś głupoty, której potem żałował? Nawet bardzo dużej głupoty? I w związku z tym co, ludzie nigdy nam nie wybaczali?

No może niektórzy wolą zawodnika ,który po przegraniu meczu schodząc do szatni myśli o tym ,który lokal wieczorem odwiedzić?

Greeg 12.04.2011 07:29

Godzina 8:27... jeśli Klub zaczyna pracę od 9 to mają jeszcze usprawiedliwienie ... jeśli zaś od dwudziestu siedmiu już minut pracują to mam nadzieję, że po prostu mają problem z wstawieniem na oficjalnej stronie komentarza o treści:

Wojciech Ł. z dniem 12 kwietnia 2011r. został wypierd***** dyscyplinarnie z Wisły Kraków.

Mają jeszcze pół godziny, żeby ująć to bardziej elokwentnie bo jeśli nie to się kompromitujemy.

Edyta:

Już wiemy że Łobokop sobie u nas jednak przynajmniej posiedzi na ławce. Tłumaczenie Basałaja i Ochalika jest tak żenujące jakiego jeszcze nigdy dotąd nie słyszałem. Jeśli Pan prezes nie rozumie co powiedział to już spieszę tłumaczyć:

Twierdzicie iż Wojciech Ł. formalnie nie został oskarżony i nie w waszej gestii jest go osądzać, jednocześnie macie świadomość że jego nazwisko występuje, przewija się też w innych postępowaniach. Jednym słowem obrazowo to ujmując, czekacie aż granat wrzucony do szamba eksploduje i unurza w gównie cały Klub ;|.

Apeluję do sumienia włodarzy, zawieście go choć w prawach zawodnika ...

zim zum 12.04.2011 07:32

Cytat:

Co z Wojciechem Ł.?

W aktach prokuratury przesłanych do sądu występują personalia jeszcze jednego piłkarza z Krakowa. To Wojciech Ł., który przeszedł z Zagłębia Lubin do Wisły. - Zawodnik rozmawiał z prezesem Basałajem, a klub konsultował się z prawnikami. Sytuacja zawodnika od kilku miesięcy jest nam znana i na dzisiaj się nie zmieniła, bo nie ma go w gronie oskarżonych. Klub nie będzie go sam osądzał - mówi Adrian Ochalik, rzecznik prasowy Wisły SA.

Na razie Wojciech Ł. nie znalazł się wśród oskarżonych, gdyż - jak poinformował nas jeden ze śledczych - jego nazwisko występuje także w innych postępowaniach, które jeszcze nie zostały zakończone.
źródło dziennik polski

Tyle zrobią co w przypadku Piechniczka. W piątek wojtuś będzie po boisku pewnie gonił i wszystko fajnie.

ypeeh 12.04.2011 07:42

Kurde, wyroku jeszcze nie ma, a Wy już osądzacie. Akt oskarżenia nie jest podstawą do wywalenia dyscyplinarnego zawodnika. A gdyby się okazało w trakcie postępowania, że jednak niewinny (w co osobiście nie wierzę) i rozwiązanie umowy (zawieszenie) było bezpodstawne, to co? Ci, co tak chętnie Wojtka wywalają z klubu nie poniosą za to odpowiedzialności, wyłącznie zarząd i klub jako SSA.

zim zum 12.04.2011 07:53

Wszyscy mieli jaja i się przyznali, tylko Wojtuś się osrał , to pokazuje jakim jest człowiekiem bez honoru.

KOMINEK 12.04.2011 07:54

To nie jest tak, że można wy..do.lić piłkarza o tak sobie. Umowa jest umową i piłkarz jeśli uważa że klub postąpił niezgodnie z prawem może wystąpić na drogę sądową.

Nie wiem czy zwróciliście uwagę, że wczoraj w różnych serwisach wcale nie pojawiało się nazwisko Wojciecha Ł. Jedyne źródło to pilkarskamafia.blogspot.com.

Tak, że panowie spokojnie. Tak jak pisze Dziennik Polski jak na razie w sprawie Wojciech Ł nic się nie zmieniło. Więc jeśli dotąd klub nie podziękował panu Ł to i teraz nie ma podstaw by to zrobić.

Strona Piłkarskamafia wrzuciła do artykułu wszystkich zawodników, którzy w tym brali/mogli brać udział, ale to jest błąd. W sprawie Wojciecha Ł nic jak na razie się nie dzieje.
Możemy go nie lubić, ale trzymajmy się faktów.

flamengista 12.04.2011 08:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ypeeh (Post 1076500)
Kurde, wyroku jeszcze nie ma, a Wy już osądzacie. Akt oskarżenia nie jest podstawą do wywalenia dyscyplinarnego zawodnika. A gdyby się okazało w trakcie postępowania, że jednak niewinny (w co osobiście nie wierzę) i rozwiązanie umowy (zawieszenie) było bezpodstawne, to co? Ci, co tak chętnie Wojtka wywalają z klubu nie poniosą za to odpowiedzialności, wyłącznie zarząd i klub jako SSA.

Sytuacja jednak była trochę inna. Dwa niezależne źródła (weszło i pilkarskamafia.blogspot.com) podawały, że jednak Wojtek Ł. znalazł się wśród oskarżonych, co więcej - przyznał się i proponował dobrowolnie poddać się karze. To znacznie więcej niż zwykły akt oskarżenia, w przypadku którego obowiązuje zasada domniemania niewinności. Skoro ktoś sam się przyznaje do przestępstwa, to sprawa jest jasna.

Dzisiaj DP podaje, że nasz zawodnik nie został formalnie o nic oskarżony. Więc niestety klub ma związane ręce. Nic więcej poza tym oświadczeniem nie da się zrobić.

Zawodnika można by dyscyplinarnie wyrzucić tylko wtedy, jeśli już w przed rozpoczęciem rozprawy będzie informacja, że złożył zeznania i przyznał się do winy. A i to jest trochę ryzykowne - formalnie najlepiej złożyć stosowny wniosek w Wydziale Dyscypliny PZPN. Tak zrobi Filipiak, a cokolwiek by o nim nie powiedzieć, on liczyć pieniądze umie.

Wszystko pokręcili dziennikarze powołujący się na ten tekst:

http://pilkarskamafia.blogspot.com/

Cytat:

Oskarżonych zostało 6 byłych i obecnych reprezentantów Polski, dwóch kolejnych zostanie jeszcze oskarżonych.
Policzmy: Łukasz P. (15 meczy w kadrze), Maciej I. (10), Łukasz M. (5), Michał S. (3), Paweł D., (1), Tomasz M. (1). Jest sześciu - głównie byłych i incydentalnych, ale jednak reprezentantów.

Pozostali dwaj, którzy wg. portalu "jeszcze zostaną oskarżeni" to nasz Wojciech Ł. (23 mecze w kadrze) oraz Grzegorz B. z Zagłębia (2 mecze - kiedyś się nim interesowaliśmy).

snyrting 12.04.2011 08:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 1076503)
To nie jest tak, że można wy..do.lić piłkarza o tak sobie. Umowa jest umową i piłkarz jeśli uważa że klub postąpił niezgodnie z prawem może wystąpić na drogę sądową.

Zgadza się, można jednak do czasu wyjaśnienia sprawy odsunąć go od pierwszej drużyny. Takiego zachowania oczekiwałbym od zarządu.

ypeeh 12.04.2011 08:23

Flamengista, znalazłem info, że jest zamieszany i będzie oskarżony, ale nigdzie nie znalazłem informacji, że się przyznał. Z tego co kojarzę, to cały czas idzie w zaparte, że on niczego nie kupował. Masz może linka do tego info odnośnie przyznania się do winy?

Greeg 12.04.2011 08:23

Na razie Wojciech Ł. nie znalazł się wśród oskarżonych, gdyż - jak poinformował nas jeden ze śledczych - jego nazwisko występuje także w innych postępowaniach, które jeszcze nie zostały zakończone.

Jakby ktoś miał problem ze zrozumieniem tej terminologii. Oznacza to ni mniej ni więcej, iż zbierają przeciwko niemu dowody najprawdopodobniej w innych sprawach i chcą rzucić wszystko razem.

flamengista 12.04.2011 09:48

Jest info, że będzie oskarżony, ale nigdzie nie ma że zamierza się przyznać. Powtarzam: najbardziej namieszało Weszło, którego redaktor najwyraźniej nie doczytał newsa z pilkarskamafia.blogspot.com.

Niestety, te informacje powielili inni - również TWSD.

farben 12.04.2011 10:09

Pareiko, rosyjski Estończyk

Matka Sergieja Pareiki jest Białorusinką, ojciec Rosjaninem. On ma paszport estoński i jest reprezentantem tego kraju, choć jako swoją narodowość wskazuje rosyjską. W Krakowie zaaklimatyzował się bardzo szybko, bo trochę przypomina mu Tallin, gdzie urodził się i wychował. Bardzo szybko ten bramkarz wkradł się w łaski kibiców Wisły. Odpłaca im się dobrą grą i zachwytami nad atmosferą panującą na stadionie przy ul. Reymonta.

http://www.gazetakrakowska.pl/magazy...czyk,id,t.html

Sylwetka Pareiki - moim zdaniem naszego najlepszego piłkarza.

zajacek 12.04.2011 10:18

Sorry, ale jeszcze jeden raz Was wyprostuję :
1. Nazwisko Ł. wypłynęło w 2009 roku kontekście umoczenia Zagłebia w korupcję . Zeznawał w procesie zawodników Polaru Wrocław jako świadek.
2. Ł. nie jest objęty tym ostatnim aktem oskarżenia (piłkarze Zagłębia i Cracovii), gdyż będzie miał osobny akt z (prawdopodobnie) innymi czynami.
3. NIE WIEMY, czy Ł. przyznał się w końcu gdy zostały mu przedstawione zarzuty i był przesłuchiwany jako podejrzany (osobiście zakładam, że jednak tak - przynajmniej w tych sprawach, gdzie prokuratura zebrała bardzo przekonujące dowody)
4. NIE WIEMY, czy Ł. będzie chciał dobrowolnie poddać się karze, gdyż nie wiemy nawet co mu zarzuca prokuratura (oprócz meczu z Cracovią), nie wiemy też, czy prokuratura nie będzie jednak chciała doprowadzić do procesu.
5. NIE jest możliwe rozwiązanie umowy o pracę z Ł. z jego winy na podstawie skazania go za czyny przeszłe, a tym bardziej za same postawienie zarzutów. Możliwe jest jedynie "dogadanie się" w ramach porozumienia stron - tak Polonię opuścił Lato po procesie Polaru
6. Szum medialny zmusi naszych włodarzy do powyższych ruchów. Pan Cupiał nie angażuje się ostatnio w sprawy klubu (a temat domniemanej korupcji Ł. był znany od 2009 roku)

wujekWojtek 12.04.2011 11:39

Mnie śmieszy jedna rzecz. W przypadku oskarżonych nie podaje sie pełnego nazwiska tylko pierwszą litere, żeby opinia publiczna nie wiedziała jednoznacznie o kogo chodzi. To po grzybka dodaje się, że to piłkarz Wisły Kraków (oczywiście wiem, że chodzi o medialność i jak najgłośniejsze nagłośnienie sprawy), ale czy wtedy nie podawanie pełnego nazwiska nie mija się z celem? Czy podawanie miejsca zatrudnienia nie jest również naruszeniem prywatności Wojciecha Ł.??

ponury 12.04.2011 11:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wujekWojtek (Post 1076557)
Mnie śmieszy jedna rzecz. W przypadku oskarżonych nie podaje sie pełnego nazwiska tylko pierwszą litere, żeby opinia publiczna nie wiedziała jednoznacznie o kogo chodzi. To po grzybka dodaje się, że to piłkarz Wisły Kraków (oczywiście wiem, że chodzi o medialność i jak najgłośniejsze nagłośnienie sprawy), ale czy wtedy nie podawanie pełnego nazwiska nie mija się z celem? Czy podawanie miejsca zatrudnienia nie jest również naruszeniem prywatności Wojciecha Ł.??

Po to, żebyśmy mogli dyskutować na forum, że to nasz Wojtuś.
Jeden wykładowca prawa z UJ utrzymywał kiedyś w rozmowie ze mną, że w zasadzie podawanie samych inicjałów jest już podawaniem danych takiej osoby...

joshi 12.04.2011 12:14

czy w związku z tą sytuacją że nasz gwiazdor ma skrócone nazwisko,to jeśli wystąpi w meczu (oby nie) to nie powinno mu się zakleić nazwiska na koszulce, a w transmisji tv tak ustawić, żeby na oczach miał czarny pasek?:)

zim zum 12.04.2011 12:32

I z numerem 11 Wooojciech Ł!

zielak14 12.04.2011 12:39

hehe tak samo było jak Reissowi skrócili do R. też wszyscy się śmieli :D

Karherop 12.04.2011 13:02

Łobodzińskiego pewnie wiele rozgrzesza , jak i wiele przekreśla . Szkoda się nad tym rozmywać . KLub powinien wystąpić o rozwiązanie kontraktu i tyle . Ktos będzie za nim płakał ? Szkoda straconych pieniędzy , ale pewnie część spłacił bramkami z Lechią dającymi MP 2008/2009 .

Nawet jeśli nie ma udowodnionych zarzutów ( jeszcze) to jest pretekst do rozwiązania kontraktu . Klub powinien być czysty od takich zawodników . Trzeba się szanować .

Gilbert Azory 12.04.2011 13:06

Wg mnie przesadzacie, Lobo jest pilkarzem Wisly, nic mu nie udowodniono, a wjezdzacie na niego jakby to byl Cabaj albo Dolha

Greeg 12.04.2011 13:34

Sam się przyznał, że dawał pieniądze na wspólną składkę, twierdzi jednak, iż nie był świadomy przeznaczenia tej sumy. Ale bądźmy szczerzy, kto jak nie zawodowy piłkarz w tamtym właśnie okresie powinien wiedzieć na co takie pieniądze idą?

Tłumaczenie Łobokopa mizerne, a nam trzymanie go w Klubie przynosi ujmę ...

arti 12.04.2011 13:36

Dajcie Mu spokój.
Jedna sprawa to, że to nadal gracz Wisły i sprawa nie jest w takiej fazie żeby go już można było jednoznacznie kasować.
Druga sprawa to kontekst - ogólny syf w polskiej piłce i moim zdaniem jakby ktoś się chciał za to na serio wziąć to do Wrocka trafiłoby nie 300 tylko 1300 albo i więcej osób (jak ktoś lubi historie na ten temat to polecam choćby ostatni nr miesięcznika futbol i wywiad z Piotrem Soczyńskim - kilkadziesiąt ogólnie znanych nazwisk ludzi usyfionych w latach 80/90, a działających w piłce także dużo później - choćby np. Drzymała).
A trzecia - rozumiem, że każdy z kasujących Łobo za wiadomą sprawę ma prawo po Nim jechać bo jest 100% correct?
Cupiał zadecyduje, a nam guzik do tego... oczywiście moim zdaniem.

Karherop 12.04.2011 13:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gilbert Azory (Post 1076591)
Wg mnie przesadzacie, Lobo jest pilkarzem Wisly, nic mu nie udowodniono, a wjezdzacie na niego jakby to byl Cabaj albo Dolha

Zagłebie kupowało mecze ? tak
Czy w procederze uczestniczyli piłkarze ? tak
Czy grał tam wtedy Łobodzinski ? tak
Czy Łobodzinski był jednym z najważniejszych piłkarzy Zagłebia w tamtym okresie ? tak (38 spotkań w tamtym sezonie )
Czy Łobodziński mógł nie wiedzieć o tym procecederze który zresztą miał charakter ciągły ? nie , bądzmy poważni .
Czy Łobodziński decydował o kupieniu spotkania ? tutaj nie ma odpowiedzi
Czy nazwisko Łobodzińskiego ma powiązanie w aferze korupcyjnej ? tak
Czy Wisła ma więcej do stracenia niz zyskania mając w swoich szeregach przeciętnego piłkarza mającego jeden z najwyższych kontraktów w drużynie który pośrednio lub bezpośrednio uczestniczył w procederze korupcyjnym ? tak
Czy Wisła chce być klubem czystym od spraw korupcyjnych ? tak
Czy należy rozwiązac kontrakt z Łobodzińskim ? tak

fan01 12.04.2011 13:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Greeg (Post 1076600)
Sam się przyznał, że dawał pieniądze na wspólną składkę, twierdzi jednak, iż nie był świadomy przeznaczenia tej sumy.

Kto z was daje kolegom dużą kasę i nie pyta się na co? Dajcie mi jakiś namiar na niego, może się ze mną złoży na wakacje czy cos?

To jak z Zielińskim, dał grubą kopertę sędziemu, ale nie miał pojęcia co się w niej znajduje...

litości

tofik 12.04.2011 13:53

Zanim Łobodinho oskarża, o ile w ogóle oskarża, to już będzie blisko końca jego kontraktu w Wiśle :>

dj_ibutti 12.04.2011 13:56

Gwoli ścisłości: Pisanie Wojciech Ł. piłkarz Wisły Kraków. Jest łamaniem prawa. Tak samo jak Aleksandra K. córka przezydenta Kwaśniewskiego.:)

Jaroo1 12.04.2011 13:56

Cytat:

Kto z was daje kolegom dużą kasę i nie pyta się na co? Dajcie mi jakiś namiar na niego, może się ze mną złoży na wakacje czy cos?

To jak z Zielińskim, dał grubą kopertę sędziemu, ale nie miał pojęcia co się w niej znajduje...

litości
1 Teraz juz pewnie taki glupi nie jest i by sie spytal na co ta skladka :D
2 A co to jest dla takiego kopacza te kilka tysiecy
3 Jak na serio nie wiedzial na co sie sklada to znaczy ze jest nie dosc ze slaby pikarsko to jeszcze glupi jak but

Karherop 12.04.2011 13:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fan01 (Post 1076605)

litości

poza tym , osoby które bronią Łobo , zdają sobie nie zdawać sprawy że korupcja to przestepstwo za które grozi kara więzienia . To nie są żarty , ani najeżdzanie na Bogu ducha winnego piłkarza . Jeśli chcecie aby Wisła stała się klubem zatrudniających przestępców , to pozazdroscic takich kibiców .

I cos takiego jak domniemanie niewinności w tym przypadku jest śmieszne . Nie w takich okolicznościach i w nie takiej sprawie.

Greeg 12.04.2011 14:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fan01 (Post 1076605)

litości

A przeczytałeś dalszą część mojego postu ze zrozumieniem? Bo nie wiem czemu dopisujesz coś o czym sam wspomniałem.

arti 12.04.2011 14:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1076610)
poza tym , osoby które bronią Łobo , zdają sobie nie zdawać sprawy że korupcja to przestepstwo za które grozi kara więzienia . To nie są żarty , ani najeżdzanie na Bogu ducha winnego piłkarza . Jeśli chcecie aby Wisła stała się klubem zatrudniających przestępców , to pozazdroscic takich kibiców .
I cos takiego jak domniemanie niewinności w tym przypadku jest śmieszne . Nie w takich okolicznościach i w nie takiej sprawie.

Jeśli go skażą to będzie miał wystarczająco za swoje, a akurat ja piszę co piszę bo nie sprawia mi przyjemności żadąnie ścięcia WŁ - od tego jest BC w tej sytuacji.
Co do przestępców w Wiśle to o ile pamiętam Nikola nie wyleciał od razu na zbity pysk po swoich wybrykach i wyroku skazującym tylko grał w najlepsze.

Eustachy 12.04.2011 15:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arti
Co do przestępców w Wiśle to o ile pamiętam Nikola nie wyleciał od razu na zbity pysk po swoich wybrykach i wyroku skazującym tylko grał w najlepsze.

Ale badzmy szczerzy - korupcja to nawiekszy kaliber przestepstwa w przypadku sportowca. To calkowite sprzeniewierzenie sie idei sportu, mord na pilce i szczyt sku...synstwa wobec kibica.
W przypadku Mijailovica ofiara padla jedna osoba, ktora sie z nim przepychala w lokalu nocnym, a w przypadku pilkarzy-sprzedawczykow, ofiar mamy co najmniej kilkaset tysiecy oszukanych i sprowadzonych do roli frajera kibicow.
Innymi slowy, Nikola dzialal na swoja niekorzysc i oczywiscie na niekorzysc swojego klubu, natomiast sprzedawczyk dziala na niekorzysc swoja i calej polskiej pilki, z o wiele bardziej drastycznymi skuktami uderzajacymi w nia bezposrednio. Dlatego chyba nie powinno byc watpliwosci kogo cale srodowisko pilkarskie powinno karac szybciej i surowiej. Nie mowiac juz o potepieniu ze strony kibicow.

wiślak 86 12.04.2011 17:05

za wybiórczą:
Niemiecki obrońca Wisły Kraków po meczu z Koroną Kielce kopnął klubową koszulkę. Teraz się kaja, ale niektórzy kibice nie zamierzają przyjmować przeprosin. - Taki już mam charakter. To dobrze, że zawodnicy nie kryją emocji - wyjaśnia.

Do zdarzenia doszło w końcówce spotkania. Korona w doliczonym czasie strzeliła wyrównującą bramkę, a Niemiec serbskiego pochodzenia wpadł w szał. Gdy schodził z boiska, kopnął leżącą przy linii koszulkę Wisły, a potem w tunel prowadzący do szatni.

Następnego dnia zawrzało na forum internetowym. "Zero szacunku dla takich zachowań" - pisze godzilla. "Jak się chciał wyładować, to mógł uderzyć głową w słupek" - dodaje zim zum. Komentarzy uderzających w piłkarza jest więcej, choć są też internauci, którzy go bronią. Jeden twierdzi, że odkopnięcie koszulki to tylko wynik "szalonej ambicji". Inni apelują, by "nie robić afery bez powodu".

Klub nie będzie wyciągał konsekwencji. Zawodnika usprawiedliwia Robert Maaskant, trener Wisły. - Dragan powinien dostać karę? Przeprosiny w zupełności wystarczą. Dla mnie najważniejsze były jego intencje. Nie zrobił tego, by uderzyć w klub. Był po prostu bardzo zły. Mógł kopnąć chorągiewkę albo nawet jakiegoś innego piłkarza, ale akurat na jego drodze znalazła się koszulka. To wszystko - ucina holenderski szkoleniowiec.

niektórzy stali się sławni.

mic 12.04.2011 17:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiślak 86 (Post 1076664)
niektórzy stali się sławni.

Wieksza szkode klubowi robia takie pajacowate komentarze, niz samo zachowanie Paljica. Brawo...

-
e: chodzi o komentarze wyczytane na forum i zacydowane przez to gowno

Kluvi 12.04.2011 17:08

no i proszę ktoś wcześniej wspominał że tak będzie, po komentarzach tutaj i mamy znów piszą o nas w wybiórczej.. tylko pogratulować

wujekWojtek 12.04.2011 17:13

A co zrobimy jak go uniewinnią?? Smród pozostanie. Może być tak, ze Łobo będzie szedł w zaparte i z braku dowodów go uniwinnią, bo jedynymi dowodami są chyba zeznania piłkarzy. Ten świat pokazywał, że nie takie dowody podważano.

Na weszło fajnie napisali, że niby Piszczek sam przyszedł do prokuratury, przyznał się wszystkiemu itd i jako współpracujący z prokuraturą powinien dostać najłagodniejszy wyrok, a dostał ze wszystkich tych łapówkodawców najwyższy co samo w sobie jest .......nięte.

Kurde. Od kiedy Łobo przyszedł do Wisły to od razu go polubiłem tylko z jednego powodu. Jest podobny z twarzy do mojego kumpla. I przez te wszystkie lata zawsze go próbowałem bronić, że tylko jeden słabszy mecz, że z kolejnym będzie lata. Ale niestety Łobo przez te wszystkie lata nie przyniósł nam zbyt wiele pożytku. Jedynie parę meczy mu wyszło, asysty i bramki możnaby mu pewnie na palcach jednej ręki wyliczyć (swoją drogą zna ktoś dorobek Łoba w asystach i bramkach w Wiśle?). Najlepszy mecz chyba z Lechią, kto wie,może na wagę mistrzostwa jak ktoś wyżej napisał a może nie. Szkoda, na Wisłę jest za słaby, ale dalej go kurde lubie bo dalej jest podobny do mojego kumpla ;D

godzilla 12.04.2011 17:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 1076665)
Wieksza szkode klubowi robia takie pajacowate komentarze, niz samo zachowanie Paljica. Brawo...

czyli wg Ciebie na forum powinna zostac wprowadzona cenzura? zakaz wypowiadania sie na kontrowersyjne tematy?

Konfliktowy 12.04.2011 18:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez godzilla (Post 1076678)
czyli wg Ciebie na forum powinna zostac wprowadzona cenzura? zakaz wypowiadania sie na kontrowersyjne tematy?

IMHO niepotrzebne to było. Cenzura może i nie ale, czasowe wstrzymanie rejestracji i brak możliwości przeglądania forum bez zalogowania( o ile już tego nie ma). Ale o tym można by dyskutować w innym temacie.

Co do Wojtusia Ł. to wydaje mi się, że zarówno zarząd jak i trener postawili już na Nim krzyżyk. Do kiedy gość ma kontrakt?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:05.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl