![]() |
Cytat:
|
Wisełka ma 1 mln długu wobec Impela... I jeśli ta reklama na rękawy ma pomóc spłacie to czemu nie Brawo
|
Cytat:
|
Jeśli faktycznie ma się w Wisełce dziać lepiej to może niech ogłoszą to przed piątkiem bo na razie frekwencja zapowiada się fatalnie. Dziś jak zapytałem dziewczyne z kas to jej reakcja była wymowna. Dramat.
|
Cytat:
A teraz idz do biedronki i zapytaj babe z kasy o plany zarządu. |
Cytat:
|
...o bilety pytał panią z kasy... o bilety..:) a w biedronce nie ma biletów;)
A tak poważnie... To jeżeli ma być jakaś dobra wiadomość w tym tygodniu to ogłaszać jak tylko będzie już zaklepana/potwierdzona!!! |
http://www.wislaportal.pl/30107,Bogu...sie_Wisly.html
pisałem o tym ze nie musi. zmiany wlasciciela tez nie będzie zadnej takiej ze z telefoniki do Cupiala tez nie zmieni sie tylko to co juz pisałem władze Klubu |
Jeśli ktoś myśli, że osoby na kasach nie wiedzą, ile biletów schodzi, to chyba urodził się wczoraj.
Z frekwencją jest źle, ale może uzbiera się 10 tysięcy, pod warunkiem, że ludzie zbiorą dużo nakrętek z Coca - Coli. |
Nie znalazłem odpowiedniego tematu, to walnę tu.
Cytat:
|
Cytat:
Nie oszukujmy się, że hardkorowych fanów jest więcej niż 10 000, a to już i tak jest bardzo dużo jak na polskie realia. Na sąsiadkę tyle nie chodzi nawet jak są na pudle i jest słonecznie. Niestety, ale w Polsce kultura chodzenia na mecze jest taka a nie inna, i dopóki nie będzie wyników albo mody, to się randoma z kiełbą nie przyciągnie. Dobrze, że SKWK pracuje od podstaw i wychowuje młodych fanów, bo na inne kryteria (poziom sportowy na przykład) nie ma wpływu. |
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...ony_11949.html
Cytat:
|
Cytat:
|
Bross był w Krk... podobno miał przedstawić wizję na rozwój klubu itp, tylko ostatnio był asystentem w Katarze czy gdzieś... mnie to nie przekonuje....
PS. Słyszałem o sponsorze na koszulki... wie ktoś może coś wiecej? A i ze Gaszynskiego mamy pożegnać.... |
ForumWisla: Tak na lepszy wieczór... Ponoć słynna ciężarówka zawróciła i może coś dla nas mieć...
|
Coca Cola jako sponsor na koszulki.... tak to odczytuje ale to na razie tylko plotki ;)
Poczekajmy spokojnie do końca tygodnia, wówczas ma wiele się ,,PODOBNO" wyjaśnić |
Powtórka z roku ubiegłego...oczywiścir chciałbym się mylić.
|
Gorzej być nie może każdy widzi co jest grane, dokąd zmierzamy... I Cupiał też przejrzał !!! Zawodników nie ma,długi... Musi być lepiej. Będzie
|
bedzie tylko lekka kosmetyka, zamiatanie brudow pod dywan i obiecanki jak Gaszynski rok temu , tzw standard od kilku lat ....nie zapominajcie o UFA
|
Cytat:
:shock: |
Nie panikujcie... Lechia bogata a coś wykryli... najwyżej upomnienie albo każą spłacić w terminie. Nie siejcie fermentu
|
Ciekawa sytuacja ponieważ podczas sezonu z klubu sciagnieto nadzor finansowy który tyczyl się starszych spraw i ich regulowania,ktore zostały w terminie wlasnie uregulowane...
Ciekawe czego to się może akurat tyczyc? inna sprawa jest to ze ciekawe ile w tym prawdy ze Gaszynski leci? A ile jest prawdy w tym ze smuda ma być blisko Cupiala? |
Cytat:
w pierwszy bardzo dużo prawdy a w drugim bardzo mało prawdy |
Jeżeli faktycznie Gaszyński po roku poleci, to trudno się spodziewać, żeby ktoś poważny zgodził się objąć stanowisko Prezesa Zarządu Cupiałowej Wisły.
Facet odszedł z poważnej korporacji, musiał mieć od BC jakieś gwarancje i nie mówię tutaj o odprawie. |
Cytat:
|
Cytat:
Ja nie mam takich wiadomości . Jeszcze na koniec -nikt na siłę nie kazał mu odchodzić z poważnej korporacji. |
Cytat:
pisałem o tym nie dotrzymane obietnice tylko tym razem nie Cupiała tylko Cupiałowi |
Czy ktoś z Was kiedyś pracował w firmie mającej długi bądź problemy z płynnością?
Może inaczej bo pracowaliście na pewno :D Czy ktoś pełnił jakaś funkcję kierowniczą w takiej firmie? Jeżeli tak to na pewno wie, ze większość czasu pochłania odpowiadanie na pytania "kiedy to zapłacicie", tłumaczenie pracownikom że pieniądze niedługo, negocjowanie spłaty w ratach, pisma do ZUS o umorzenia, negocjowanie wcześniejszych zapłat za przyszłe kontrakty, szukanie innych żródeł finansowania. Powiem, Wam że realizacja założonych celów "góry" wtedy jest sprawą trzeciorzędną .... Ale co będę Wam mówił skoro tutaj sami eksperci |
hehe Pero dokładnie.
A co do koszulek, słyszałem o powrocie Tyskiego. |
Oczywiście że nie wiem ani tego co obiecał Cupiał Gaszyńskiemu ani też do czego zobowiązał się Gaszyński wobec Cupiała.
Ale jedno wiadomo na pewno: Gaszyński przyszedł do klubu, który był w tragicznej sytuacji finansowej i niewiele lepszej organizacyjnej. Wiele trupów w szafach, a te mają to do siebie, że ani BC ani RG nie widzieli o wszystkich. W takiej sytuacji 12 miesięcy to nie jest długi czas, proces wyprowadzania Wisły na prostą to proces kilkuletni. Z mojego punktu widzenia wiele spraw się polepszyło, chociażby możliwość kupowania biletów przez internet. I nie chodzi tutaj tylko o komfort, bo w moim przypadku jest to możliwość pomocy dla klubu - kupuję bilet dla siebie i dzieciaków, na samym meczu mam okazję być niestety rzadko. Ale powtarzam - patrząc na doświadczenie RG w poważnym biznesie nie wierzę, że obiecał Cupiałowi bajki. To raczej Cupiał naobiecywał Gaszyńskiemu, a w międzyczasie wyszła sprawa z konsolidacją kredytów dla Telefoniki, która zmieniła znacząco sytuację. Dlatego podtrzymuje moje zdanie - wywalenie RG to sygnał, że Wisła nie jest poważnym klubem, z wizją. |
Cytat:
Tych kolejnych zmian, roszad, tupań nogą BC to już powoli szkoda komentować bo tak naprawdę nic to nie zmienia, szkoda tylko że gość nic nie uczy się na swoich błędach. Kolejna sprawa do podkręcanie gawiedzi przed kolejną rundą kto to ma nie przyjść i co się nie stanie, odkręcanie kurków etc. a tak naprawdę z każdą rundą jest coraz gorzej od kilku lat. |
|
To niech sprzeda za rozsądną cenne tylko już bez żadnych długów....chętni na pewno się znajdą
|
Cytat:
Tutaj masz to samo... http://futbolplus.pl/kraj/item/4764-...oradca-cupiala Skopiowali tekst i trochę zmienili .... |
czytam i nie wierze...
szkoda że wszystko tak szybko się zmienia ale czy na lepsze??? |
Ktoś wczoraj pisał że nie prawda... Ale ciul wie. Chyba wszystko lepsze od marazmu
|
Już widze jak smuda wybiera Brossowi zawodnikow .....
Nie rozumiem zwolnienia Gaszynskiego... Ja wiem ze nie wykonal wszystkiego co miał ale odwalil naprawdę kawal roboty z roznymi zaległościami i licencjami... Zreszta w takim bałaganie ciężko wszystko poukladac i nagle sciagna potencjalnych sponsorow... |
W sumie powrót tego buraka Smudy wcale mnie nie zdziwi. Nas nie stać na odprawę dla niego a jego już nikt o zdrowych zmysłach nie zatrudni więc nawet to logiczne. Jedna strona rezygnuje pewnie z części kasy za cenę utrzymania się wśród futbolowych "żywych" a druga rezygnuje z ambicji i rozsądku w imię zmniejszenia wymaganej przez drugą stronę kwoty.
Natomiast aż strach się bać jak się pomyśli, że on może mieć cokolwiek do gadania na temat zarządzania klubem. |
Cytat:
A tak na poważnie https://grzb.files.wordpress.com/2011/10/facepalm.gif |
Jeżeli to wszystko prawda że Gaszyński poleci i że Dyzma na pełnić jakąś rolę w klubie to.... szkoda słów. Kto by kiedyś pomyślał że Cupial takie cyrki będzie wyprawiał zero profesjonalizmu Boże chroń Wisłę....
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl