![]() |
Cytat:
|
A może na lajfie Villarreal B - Barcelona B na 1 kurs dobry 3,55 ;)
|
Kaiserslautern – Fc Koln X
Hamburg – Bayern Monachium 2 Roma – Inter 2 Novara – Cagliari X STS, stawka: 10 zł, do wygrania: 343,80 zł |
Cytat:
Jest na Hot Bird ale jakość przekazu tego programu jest słaba, choć oczywiście normalnie można oglądać by być na bieżąco. |
Ajaccio Nice 1
QPR Wolves 1 Gaziantaspor Galata 2 ako 9,83 tak dla zabawy za niską stawke |
Zaczynam progresję na remisy Chievo zobaczymy co z tego wyjdzie
Ajaccio 1 DNB Dijon 1 DNB Arles 1 DNB Excelsior Rotterdam 1 DNB |
Singiel na dziś:
VFL Wolfsburg - Borussia Monchengladbach 1 2,9. Stoke - Sunderland 2 3,2 |
Cytat:
To nie jest dobry pomysł. Zrezygnuj póki możesz. Taka dobra rada;) |
Cytat:
HSV- Bayern - X 3,35 Cytat:
Bordeaux- Toulouse X 3,0 |
Dzisiaj udało się wygrać na Wybrzeżu Kości Słoniowej, Zambii i Arsenalu. Przełamanie w pewnym sensie.
|
Singiel na wieczór:
TSV 1860 München - Energie Cottbus 1 1,8 |
Perth Glory FC - Gold Coast United (under/over 2.5) 1,7
Granada CF - CF Malaga (under/over 2.5) 2 Kardemir Karabük - Samsunspor (under/over 2.5) 1,75 MKE Ankaragucu - Manisaspor (under/over 2.5) 1,65 liczę na skuteczność, wszystko na over.Perth już 4-0 siadło.Stawka mała,ja tam sobie hobbystycznie. No i 3/4 systemem zagrane siadlo:) |
Ankaragücü - Manisaspor
Liczba strzelonych Goli 2,5 Under 2.5 kurs 2.0 Ankaragücü-dom bramki 5 srednia 0.45 Manisaspor-wyjazd bramki 12 srednia 1 |
Cytat:
Poszło po kursie 2 za 28, na s k w k polecali w tym meczu over.. ciekawe. E: dziękówa |
Patrząc na to jak grają to może sie skończyc 0 0 nawet bo skuteczność żenująca.
|
Jak dla mnie Tottenham x2 Koguty w świetnej formie kurs 1.8
|
Nets-Bulls -5,5 1,55
Nuggets-Rockets +8,5 1,65 Hornets-Kings 2 2 Hawks-Suns 1 1,3 Magic-Clippers 2 1,8 Sixers-Lakers 1 1,5 Nes-Bulls 2 1,2 Wizards-Raptors 1 1,55 Dzis piekne kursy i dobre uzasadnienia do tego. Lakersi maja problemy w druzynie jada do ekipy z najlepsza defence u siebie, powinni polegnąć. Clippers on fire, doszedl Martin, wiekszy roster pod koszem, w Magic mimo wygranych gorsza amosfea, mniejsze pomysly na gre Chicago wiadomo, musi pojechac Netsow, mimo ze CI, graja ambitnie. Typ dnia dla mnie +dla Rockets.Denver bez Nene a wiec sily pod koszem, i Affalo, pierwszego do rozegrania.Niby gre i tak napedzi Lawson, a sklad jest szeroki ejdnak dla mnie super bet. |
Cytat:
Wczoraj singiel siadł, ale reszta porażka... Na dziś kusi remis w pucharze Belgi: Lierse - Lokeren X 3,25 oraz puchar Francji: Rennes - Evian 1 1,75 :alleluja: |
Dzisiaj kupon:
Lierse - Lokeren X Rennes - Evian TG 1 Kiel - Dortmund 2 |
Cytat:
Rennes siadło dobrze, a w Belgii mecz odwołali. Na wieczór w takim razie: Birmingham - Portsmouth 1 1,65 |
Dla kolegi WISŁAZWE:
Dyscyplina: Siatkówka, Puchar CEV Spotkanie: Resovia Rzeszów - Fenerbahce Stambuł Typ: Resovia Rzeszów Kurs: 1.580 Bukmacher: Pinnacle Analiza: Rzeszów, ul. Podpromie 4, Hala im. Jana Strzelczyka, 4500 miejsc - każde wypełnione posiadaczem biało-czerwonego pasiastego serca... Czyli Resovia Rzeszów gra rewanżowe spotkanie z Fenerbahce Stambuł w ramach Pucharu CEV. Pierwsze spotkanie rozgrywane nad Bosforem padło łupem Turków, pomimo że Resovia była osłabiona niezdrowym wtedy Georgiem Grozerem. No cóż, Fenerbahce wygrało mecz, mimo że przegrywali 1:2 - ale jutro jest inny dzień i inny mecz. Na hali nie będzie 500 kibiców, tylko 4500 - atmosfera na Podpromiu... Bla, bla, bla... - Wiemy o co chodzi. Teraz spójrzmy na to od strony czysto sportowej. Resovia Rzeszów: Daj Boże trenerowi Kowalowi trochę rozumu i niech wypisze w podstawowym składzie Macieja Dobrowolskiego i Marko Bojicia - do spółki z Lotmanem, bo ostatnio Aleh Akhrem nie jest w wysokiej formie. Świetne zestawienie - sądząc po ostatniej postawie Rzeszowian w spotkaniu z dziurawą Zaksą. Dobrowolski - "cudze chwalicie a swego nie znacie" - Kilka tygodni musiano wieszac psy na Tichaczku, żeby Kowal dał szanse Dobrowolskiemu - i co? - Źle jest? - Jest o wiele lepiej. Drugi szczegół - para Bojic-Lotman przy wydatnym udziale Krzysztofa Ignaczaka. Bojic razem z Grozerem świetnie sprawdzają się w ataku. Śmiem twierdzic, że Bojic jest jeszcze bardziej ofensywnym siatkarzem niż Ahrem, a czy w przyjęciu jest gorzej? - Czasami spadnie mu jakaś piłka na brodę, ale daję sobie rękę uciąc, że w przyjęciu spisuje się o wiele lepiej niż Akhrem ostatnimi czasy. Lotman z Igłą odpowiedzialni za przyjęcie zagrywki. Obserwowałem z bliska grę Lotmana ze Skra w Pucharze Polski - i to co zagrał w przyjęciu - klasa światowa, na prawdę bardzo dobry mecz Lotmana w pojedynku ze Skrą. Nikt tego nie pamięta, ale po tamtym spotkaniu nabrałem ogromnego szacunku do Lotmana. A i technicznie też jest bardzo dobrze wyszkolony i zagrywkę regularną ma. Tak więc niech stanie się tak - jak chce większosc. Jak wyjdą Dobrowolski, Lotman i Bojic i zagrają tak jak w spotkaniu z Zaksą - jestem spokojny o pościg: Kto pierwszy wygra 3 sety. Bo Złoty Set. Bo Złoty Set. Nie komentuje. Postawy Grzyba i Nowakowskiego na tle Kaźmierczaka i Witczaka nie ma sensu oceniac, bo... nie ma sensu oceniac. Jeżeli przyjecie będzie dobre - Dobrowolski powinien pokazac Tichaczkowi jak trzeba rozkładac atak w zespole, bo Grzyb przeżywa swoją drugą młodośc a jeden z lepszych środkowych na świecie się... marnuje. Ot, nie widzę większych mankamentów w grze Resovii Rzeszów. Lotmana może zabraknąc z przodu, ale na pewno nie zabraknie go z tyłu. Z przodu? - Pokażcie mi duet w lepszej formie ofensywnej niż Bojic - Grozer. I zagrywka - bardzo, bardzo ważny element. Grozer - wiadomo, Bojic stara mu się dorównac, może nie wszystkie jego zagrywki będą trafiac w plecy przyjmujących Fenerbahce, ale Czarnogórzec także posiada atomowy i regularny serwis. Lotman - troszkę słabsza wersja dwóch wyżej wymienionych, ale popełnia w tym elemencie bardzo mało błędów. Nowakowski z Grzybem - też wnoszą coś od siebie, szczególnie Cichy Pit - jego flot stawiam na najwyższej półce. Także, jak Kowal nie zmontuje jakiegoś niesprawdzonego manewru - i Pasiaki wyjdą w takim składzie jaki opisuje - Fenerbahce zostanie rozstrzelane jak Luftwaffe w Bitwie o Anglię. Fenerbahce Stambuł: Daniel Castellani, Ivan Milijkovic, Leonel Marshall, Rodrigo Quiroga. Tyle znane jest dobrze światu - tyle dobrego ma zespół ze Stambułu. Wrażenie na mnie zrobił Kubańczyk - szczerze przyznam dawno go nie widziałem, już nie skacze 3.80 tylko 3.65 - ale dynamika jak za dawnych lat, słabe przyjęcie jak zawsze. Ivan Milijkovic - jak ktoś oglądał - MVP ostatnich ME nie mógł zrobic na nikim wrażenia. Myślę, że przy tak dysponowanym Jurku będzie postacią drugoplanową. Quiroga - nie udało mu się w Ravennie, bo i CMC zawraca do Serie A2 i nawet kapitan reprezentacji Argentyny nie był w stanie uratowac tonącego okrętu. Słuszna decyzja, ale po dwóch tygodniach pracy w Stambule nie powinien byc większym zagrożeniem dla Resovii aniżeli był nim w pierwszym spotkaniu. Co powinna zrobic Resovia w tym spotkaniu? - Wyłączyc jakąś urozmaiconą/kąśliwą zagrywką Kubańczyka Marshalla - nie umniejszając nic zawodnikom z Podkarpacia - ale po graczu z "gorącej wyspy" można spodziewac się wszystkiego. I w sumie tyle. Ivan Milijkovic nie jest w jakiejś wyśmienitej formie, co ma przybic w pomarańczowe to przybije, ale raczej nie za dużo - bo tego błysku jak za czasów ME nie ma. Podobna sytuacja ma się z Quirogą. Tyle moim zdaniem - zagrywka, zagrywka i jeszcze raz zagrywka - w ataku mamy większą siłę niż Turcy, więc "reszta powinna zrobic się sama". I jeszcze jeden pikuś. Szkoda, że Rzeszów to nie Suwałki i że chłopaków znad Bosforu nie przywita na Jasionce -20. No ale przy -10 takiemu Quirodze czy Marshallowi przyjemnie nie będzie. Reska wygra - Reska trafi na ACH Volley Ljubljana (jeżeli ten wygra rewanż z Knack Randstadt Roeselare) - a wtedy będą już szanse że kolega Polsta pokaże wreszcie Resovie w Telewizorze. |
Cytat:
Plus na dziś :) Nocka: Defensor Sp. - Velez Sarsfield X 3,1 |
Bet-at-home za Nasze zwycięstwo nad Legią w regulaminowym czasie, w sobotnim meczu o Superpuchar płaci TRZY złote:shock:
Na piłce się nie znają czy jaki grzyb?:> Nic tylko brać! Z reguły nie gram na wyniki ale akurat to poszło za stówkę, a co tam!:alleluja: |
Wczoraj X Defensor Sp. - Velez Sarsfield nie siadł.
Na dziś parę do wyboru: 19: 00 Valenciennes - Lille 1 3,1 21:15 Nacional - Sporting Lisbon 1 3,4 19:00 Den Haag - AZ Alkmaar over 2,5 1,65 Jak ktoś lubi ryzykować: 19: 00 Den Haag - AZ Alkmaar 1 4,5 19:00 Hertha Berlin - Monchengladbach X 3,35 |
Cytat:
|
Asteras Tripolis - Levadiakos 1 1.75
Asteras dom 6-3-0 Levadiakos wyjazd 1-2-5 forma Asteras4-1-1 Levadiakos 1-1-4 Hearts - Celtic 1 3,65 Zakład bez remisu |
Cytat:
|
Cytat:
|
startuje dzis :D dawno nic nie gralem
Mirza S. (Ind) - Keothavong A. (Gbr) over 9.5 w 1 secie 1.9zl / łatwo 4:4 juz |
Dzisiaj Lech powinien sobie poradzić z Chińczykami po ładnym kursie 1,90 :)
|
ja im nie ufam:D wg mnie na dziś godne rozważenia jest zwycięstwo Moreirnese nad Freamude po kursie 2,25.Dzielnie walczyli ze Sportingiem w pucharze, są na drugim miejscu w lidze, Freamude 3cie od końca.Sivasspor Biesiktas też mecz ciekawy, remis po 3,15,ale tam to nigdy w sumie nie wiadomo,Sivasspor u siebie mocny,a Besiktas to Besiktas.Wysoki też kurs na Lazio z Ceseną bo 1.4 na rzymian.
|
Paulista Jundiaí - São Caetano 2 3,35
Siena - Napoli 1 (do przerwy) 4,5 Dziękuje. |
Na dziś proponuje kilka singli:
18:00 Cottbus - Aachen 1 2,20 1-1 20:00 Almere - Cambuur 1 2,75 1-2 edit: Faktycznie nie zauważyłem, że odwołali. 18:00 Erzgebirge - 1860 Munchen X 3,25 - odwołane |
Cytat:
ja dzisiaj gram tak trochę na wariata : Southend – Rotherham - 1 Almere – Cambuur - 1 Energie Cottbus – Aachen - 1 Wolfsburg – Freiburg - 1 Braga – Setubal - 1 |
http://img35.imageshack.us/img35/4931/beztytuurco.jpg
Ako 8 Boca Juniors Celta Vigo Trabzonspor + Tenis: Nalbadian Stepanek |
ja dzis zacząlem grać z handicapem azjatycki
nie wrzucam co bo sam do konca nie wiem co i jak, a spotkań troche nabiłem oczywiście te podstawowe co dzis sa czyli : vigo, trabzon,pireus,nikozja,braga,twente i wolfsburg |
Jakiego buka internetowego polecacie na początek gry? Sa może jakieś promocje ciekawe ze daja pare złotych na start albo zwrot pierwszego nieudanego zakładu? I jaka jest minimalna wpłata do buka i wypłata od nich?
|
Ja zaczynałem od bet-at-home za względu na dobrą przejrzystość ich strony internetowej i na markę, jednak z czasem odszedłem od tego buka ze względu na na to, że konkurencja miała atrakcyjniejsze kursy. Teraz ze statystyk korzystam na bet-at-home jednak gram na bet365, unibecie i expekcie. Z tymi bukami nie miałem do tej pory żadnych problemów więc mogę ich polecić. Na początek przygody z bukami expekt wydaje się być najlepszy bo dają jakiś bonus na początek no i przy ewentualnej wypłacie kasy nie trzeba korzystać z moneybookers jak w przypadku bet365. W kwestii bonusów kiedyś zaje biste promo było na betclicku, który oferował zwrot kasy za pierwszy nieudany zakład do 40 zeta jednak nie wiem czy dalej ta promocja jest aktualna.
2 single na dzisiejszą noc: Colorado Avalanche - Carolina Hurricanes X San Jose Sharks - Chicago Blackhawks X |
ja na weekend mega wariacko ale
NIE GRAJCIE TEGO !!! - bo to ja podaje single : Montpellier - Ajaccio 2 8.0 Real M - Levante x2 8.0 Celtic - Inverness 2 9.6 Benfica - Nacional 2 12.0 Dortmund - Leverkusen 2 6.5 Lyon - Caen 2 6.75 prawie się zwróciło za single oraz jeden w miarę normalny M.U. - Liverpool 1 1.85 Genk - Lokeren 1 1.6 bardziej się malagi bałem Galatasaray - Kayserispor 1 1.4 Malaga - Mallorca 1 1.75 Panathinaikos - Xanthi 1 1.45 ako 10.51 kursy z sts-a aż sam jestem ciekaw czy wejdzie jakiś singiel :-D |
KV Kortrijk - Mons (1X2)
1 1.85 Racing De Santander - Atletico Madrid (1X2) 2 2.00 Evian Thonon Gaillard FC - Marseille (1X2) 2 2.00 Manchester United - Liverpool (1X2) `1 1,82 ako 13,47 kupon rozpaczy ostatnio miałem ogromnego pecha bedzie trzeba zrobic ze dwa trzy tygodnie przerwy |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl