![]() |
^^^ Bo tam obracasz się w "wyższych" sferach ;)
|
H23 z tego co się orientuje jest blisko stanowisk prasowych, może to ma jakiś wpływ...
|
bo chca zeby wiecej ludzi siedzialo tam gdzie ich widac w tv i zeby bylo wrazenie za stadion pelny
|
Kolejki są? :)
|
Ponoć przed otwarciem Strefy była kolejka tak na 60-80 osób. Czyli całkiem nieźle.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kumplowi wysypała się jedna osoba z ekipy na dzisiejszy mecz - bilet do sprzedania po obniżonej cenie. Bilet na sektor E22.
|
Cytat:
Doradzam sprzedającemu i kupującemu (zwłaszcza) wejście wspólne i zapłatę sprzedającemu już na stadionie. Jak ktoś kupi nawet taniej wcześniej, to może się okazać, że ma dosyć drogi bezwartościowy papierek. |
Panowie mam do Krakowa 120 km drogi, około 19 powinny jeszcze zostać jakieś bilety?
|
123
Powinny A nawet na 99 % będą. |
Być będą bo kompletu na 99% nie będzie,wiec wsiadaj i jedz smialo :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Po południu nie było kolejek, ale cały czas ruch w Strefie.
Bilety na H23 droższe, bo stamtąd można przejść na trybunę prasową po kawę/herbatę. :D Szczególnie przy takiej pogodzie jak dziś, bo w porównaniu do C to tam jest lodówka (tym bardziej, jak cały mecz się siedzi). |
sorry ze w druga strone ale mi tacie wyjazd z dzialki zakopalo - moge zwrocic jego bilet w kasie ,albo zabrac kogos innego na ten bilet ( imienny, jego pesel) - i jesli da sie wymienic to czy wystarczy ze bede mial karte ktora kupiem?
|
Cytat:
|
Ale możesz spróbować wejść na kogoś dane. Wszystko zależy od sektora, ochroniarza, szczęscia. Może się udać.
|
sorry za off, ale co znaczy
Cytat:
bo nie mogę zrozumieć |
Czego nie rozmiesz,czy czytac nie potrafisz ?
Jego ojciec nie może dotrzeć na mecz bo mu wyjazd z działki zakopało i pyta sie czy moze wziąć kogos na jego bilet. zeby nie off Mozesz wziac kogos na jego bilet,ale szanse ze wejdzie sa 50/50. |
dzieki Panowie za info - zobaczymy . W Beskidzie Wyspowym stan male "kleski zywiolowej" i ciagle pada snieg
|
na godzine 17 - brak biletów na C, G, E25,E22, na E 12 zostało kilkanascie miejsc. Z innymi sektorami nie wiem.
|
Bilety na Koronę
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...korona_kielce/ |
tak tanich biletów dawno nie było.Ludzie do roboty mam nadzieje że z 25koła dobijemy.
|
Jak będzie 15 tys. to będzie dobrze, patrząc na nasze wyniki i frekwencje...
Chociaż dużo zależy od wyniku czwartkowego meczu. Jeśli awansujemy, na pewno trochę osób to przyciągnie na stadion. Bilety po 10 zł... Śmieszne. :) Już raczej nikt nie ma prawa narzekać, że bilety są za drogie i pchać się na C, bo tam najtaniej. |
masakra do czego to doszło że bilety po 10zł;DJeżeli nie będzie 20 tysięcy to jasny znak dla klubu żeby podwyższyć ceny biletów bo i tak nikt więcej nie przyjdzie:D)
|
Cytat:
Na cenę narzekać raczej nikt nie będzie, ale za to pewnie usłyszymy narzekania typu, ''Korona Kielce?!?! Co to jest nie idę, jakby to Legia przyjechała i bilety byłby w takiej cenie to bym poszedł na pewno'' :> Reasumując cena biletu bardzo dobra, atrakcyjność rywala już mniej. |
Zapewne wiele osób zrobi tak jak ja - zakup biletu w dniu meczu. Lepiej mi jest przyjechać kilka godzin wcześniej do Krakowa, kupić bilet i iść na piwo (lub coś zjeść), niż przyjeżdżać specjalnie po bilet w przedsprzedaży, gdy mam pewność, że bilety będą w dniu meczu.
|
Cytat:
Kto przychodzi dla rywala nie jest prawdziwym Kibicem Wisły Kraków. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl