![]() |
3 ucho na sucho ;/
|
Nie spodziewałem się takiego słabego meczu w wykonaniu Lechii ten murzynek robi ich obrońców jak chcę...
|
Co było dokładnie na tej oprawie Legii?
|
Lechia już utrzymana, plan minimum zrobiony więc można sobie teraz przejść koło paru meczów. Po takim zaangażowaniu to szkoda w ogóle się rozpisywać. Druga sprawa to uczciwość, bo po tych latach przekrętów to już do końca życia będę na takie mecze patrzył troszkę "inaczej". Przykład dzisiaj z Chorzowa gdzie super grający ostatnio Ruch praktycznie nie oddaje strzału na bramkę Polonii :)
|
logo Wyborczej i gówno prawda.
http://thumbnails34.imagebam.com/127...a127227398.jpg E: Zagłębie 1 ! http://www.imagebam.com/image/62c72a127227398 |
Maciek kontynuuje dobrą robotę :]
|
Legia juz przegrywa :rotfl:
|
Ale jaja! Legia grała i Zagłebie walnęło gola :P
|
MACIEK ! SKORŻA ! haha :D Brawo Legła ! Jak tak dalej pójdzie to w meczu z parchami będziemy mistrza świętować !
|
Świetna oprawa Legionistów.
Wynik też niczego sobie, jeśli tak się to zakończy to Maćka już chyba nic nie uratuje. |
Traore już drugi raz wszedł w pole karne jak w masło. Do trzech razy sztuka ? ;)
|
Dziękuję, Panie Jotko!
|
Cytat:
|
Cytat:
W mojej opinii lecą. |
Ktos i tak spasc musi - nie wierze aby była to druzyna Widzewa wiec zostaje Polonia Bytom, Cracovia i Arka. Jak dla mnie to własnie Arka jest w tej chwili murowanym spadkowiczem - do nich musi dołaczyc ktos z pozostałej dwojki.
|
Mamy kwiecień więc została otwarta coroczna spółdzielnia śląska a także zaczęło się olewanie meczy przez drużyny środka, nie walczące już o nic (vide Lechia).
|
Cytat:
|
Ten Siejewicz to niezly pajac, stojac 1,5m od akcji daje karnego z dupy :shock:
|
Cytat:
Niestety Legia na 1-1 |
Jak dla mnie karny z dupy i 1:1
|
Zabawne, karny dla Legii z kapelusza i 1:1.
|
Mecz Śląska będzie na Public Sport ? Bo nie mogę znaleźć :)
|
ładną jaskółkę któryś z Legii na polu karnym zrobił :)
|
Nie płaczcie tak nad karnym dla Legii nic im to nie da i tak :)
|
Wywiad z Kucharczykiem (?) tylko potwierdza ze karny z dupy :)
|
młoda gwiazda polskiej ekstraklasy- Kucharczyk. A tak nawiasem mówiąc piłkarz rozegra pół rundy dobrze i już w mediach okrzyknięty jest " gwiazdą "
|
Kucharczyk nie wie czy był pchnięty :D musi popatrzeć na powtórkę, może to ten wiatr... Siejewicz przedrukował.
|
Siejewicz i Borski - sedziowie na jedno kopyto w polskiej lidze. Jak juz jest koncowka meczu to sie wybija na oslep a nie dopuszcza przeciwnika do pola karnego bo potem taki Siejewicz dyktuje karnego nie wiadomo z jakiej paki. A Kucharczykowi sie wydaje, ze był pchniety - zenada.
|
A płaczą, że zawsze sędzia przeciwko nim:-D nie było żadnego karnego...
|
Jak słuchałem przed momentem Kucharczyka to mi się same ręce składają do przeżegnania się...
Kucharczyk jest zdania że został faulowany. Został popchnięty ! xD |
Cytat:
|
Czekam na jakiegoś legionistę i słynną formułkę "Nam sędziowie nie pomagają, a wy jesteście spiskowcami" :D
|
Kucharczyk to najwiekszy nurek ekstraklasy. W kazdym meczu probuje naciagnac sedziego. Radovic to przy nim male piwo.
|
Karny? Wg mnie karnego nie było.
Ciekawe czy Zagłębie stać na remis w tym meczu? Oby. |
tych z Legii to przede wszystkim powinni nauczyć co gadać przed kamerą. A to Wójcik chlapnie, że życie wymaga reżyserii, a to inny powie, że musi powtórkę zobaczyć, żeby wiedzieć czy był faulowany :)
|
Karnego nie było, ale remis jest. Oj Hubert,Hubert...Źle ze wzrokiem sie dzieje :P
|
Parchy sa poprostu silne na nowym stadionie i trzeba to obiektywnie powiedziec . Jak wygraja 4 mecze u siebie to mysle ze sie utrzymaja ,bo na wyjazdach to dobrze im nie idzie ,ale Arce i Polonii Bytom jeszcze gorzej
|
Cytat:
Cytat:
Zauważcie jak Legia słabo gra bez piłki, jak słabo wychodzą na pozycje, jak sie poruszają na boisku i jak kiepskie decyzje podejmują. Chyba, że coś się nieoczekiwanie zmieni w drugiej połowie. Dobrze że naszym trenerem jest Robert Maaskant. |
Po tym co piłkarze Lechii dzisiaj pokazali, to powinni wracać do Gdańska osobówką, drugą klasą, bez miejsc siedzących.. zero jakiegokolwiek zaangażowania w grze o wicelidera. Szkoda, wielka szkoda..
|
Radovic kolejny je...y nurek. Jakby to odgwizdał to już nie wiem.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl