![]() |
Cytat:
|
Ja wiem że wypożyczenie nie takie złe, ale River Plate musiało by być głupie wypożyczając jednego z lepszych zawodników i osłabiając sie przed walką o awans..
|
to czemu te super talenty nie dały utrzymania?
|
Cytat:
|
Cytat:
natomiast hiszpański zaciąg Legii miałem wrażenie, że odbył się na zasadzie - Trzeciak i Urban pwoiązani z Hiszpanią, to ściągamy chłopaków - na pewno wciągną ligę nosem. Swoją ocenę opieram na podstawie zimowego okienka, gdzie zamiast Robaka za milion euro ściągnięto Genkowa za połowę tej kwoty, o innych już nie wspomnę ;-) |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
C.Ronaldo to jeden z dwóch najlepszych piłkarzy na świecie ale w tym roku zdobył tylko dla Realu Puchar Króla. Czemu tak mało skoro jest taki dobry??:-P |
Cytat:
|
Śląsk dopiero jakiego kupuje snajpera
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Rozumiem Twój post Feniks, ale tak chciałem przytoczyć tutaj tą statystykę, bo jest fenomenalna |
Cytat:
|
Cytat:
|
Od razu podkreślam, że proszę tego posta potraktować z przymrużeniem oka, ale jestem ciekawy jakby ten piłkarz sprawdził się w zespole Wisły, ale nie w futsalu lecz w piłce nożnej. Drybler / technik z niego nawet niezły:
http://www.wisla.tv/?v=259 |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Co do Pinto to tak tak właśnie uważam. Bo chociaż Ronaldo ma kosmiczne statystyki (które zresztą świetnie wujekWojtek przytoczył) i jest wyśmienitym zawodnikiem to jednak uważam, że nie potrafi grać w kolektywie i tylko śrubuje własne osiągnięcia i cały zespół jest ustawiany pod Niego. Ale to tylko moje zdanie. Do samego Ronaldo nic nie mam bo grał w moim ManUTD więc go lubię, chociaż czasami za dużo płacze. |
Cytat:
Naprawdę wypada się zastanowić zanim przeniesiecie poziom onetowych dyskusji na forum. |
Cytat:
Bez pozdrowień |
A może Irka to by było super wzmocnieie napadu
Ireneusz Jeleń nie może znaleźć klubu 06.07.2011 http://naszsport.iq24.pl/default.asp...7&temat=112798 |
Cytat:
|
@bkl
W tym linku co podałeś są zawarte trzy kluczowe słowa, które wykluczają możliwość pozyskania Jelenia przez Wisłę - są to wygórowane żądania finansowe (jeżeli jest za drogi dla kilkakrotnie bogatszych francuskich klubów to co dopiero dla Wisły?). Poza tym nie specjalnie mi się uśmiecha wiecznie kontuzjowany zawodnik z najwyższym kontraktem w drużynie. |
Cytat:
|
Dudu podpisany:)
|
Cytat:
|
Cytat:
oficjalna strona to dobre źródło |
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...biton_w_wisle/ |
Cytat:
Cytat:
|
Gil Blumstein - miał iść do Legii , przechodzi testy w Cracovii ;) ciekawe czy będzie to drugi Melikson, bo tak o nim Piszą ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
na pewno |
teraz każdego Izraelitę będą porównywać do Meliksona. Ale szczytem było jak na legia.net przeczytałem artykuł
"Maor Legii lepszy od Maora Wisły". Nie wiem jaki as dziennikarstwa to pisał, ale wyraźnie widać po nim jakieś kompleksy i zazdrość. To tak jakbym ja powiedział że moje BMW, które oglądałem w salonie jest lepsze niż Audi, którym jeździ mój kumpel :D |
Cytat:
I czy będzie lepszy niż Bruno Mezenga... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl