![]() |
Rios strzelił kolejne gole w Młodej Ekstraklasie wiec jak nie dostanie szansy z Bełchatowem to bede w szoku
|
Cytat:
|
Cytat:
EDIT: Pewnie Rios i Łobodziński podzielą się jakoś 90-cioma minutami. Cytat:
|
Rios pewnie szansę dostanie, tym bardziej, że w kolejnym meczu wypada nam dwóch podstawowych zawodników.
|
Ja się boję żeby Sivakow nie wszedł za Małego ;/
|
Cytat:
|
Cytat:
OOO jeśli o Panu ... Mowa to mamy niezły bajzel http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
Cytat:
A kto Ci tu w ogóle mówi o wyrzucaniu go z Wisły?! :shock: |
Cytat:
|
Życzę wszystkim wypowiadającym się za wyrzuceniem Paljicia/ukaraniem/itp samych grajków którzy będą sprzedawać mecze Wisły, pobierać co miesiąc wypłatę i lać na to z uśmiechem przy okazji przybijając piątki z wielkimi fanatykami bo oni są tacy fajni.
A ja osobiście będę 10 razy głośniej krzyczał na meczu z GKS jego nazwisko. Bo to jest przynajmniej piłkarz któremu zależy a nie zwisa. Więc bądźcie cicho :) Inni będą głośniejsi. |
Osobiście dla mnie pan Ł. jest w Wiśle Kraków skończony. W naszym klubie nigdy nie tolerowano zachowań korupcyjnych. Pana Blachę wyjebano bez zbędnych ceregieli, więc oczekuję, że podobnie będzie z Wojciechem Ł. . Zyskujemy podwójnie - budżet się odciąża i zachowujemy wizerunek.
Mam nadzieję że w najbliższym czasie pojawi się komunikat traktujący o zwolnieniu "Łobokopa". |
Cytat:
Mam nadzieje ze w przypadku wyrokow skazujacych kary wiezienia beda BEZ ZAWIESZENIA. Orientuje sie moze ktos czy podejrzenie o korupcje poparte prawomocnym wyrokiem sadu moze byc podstawa do zerwania kontraktu? Viva prokuratura we Wroclawiu!! Niech nam zyje!! |
Blacha to mi akurat sie z kimś innym kojarzy ;] chociaż prawda z nim sie w Wiśle nie cackano..
|
Cytat:
|
W najblizszych dniach oczekuje oficjalnej informacji z Wisly o rozwiazaniu kontraktu z Lobodzinskim ze skutkiem natychmiastowym. Raz to oczywiscie wzgledy etyczne, dwa schodzimy z bardzo wysokiego kontraktu, nie grajacego pilkarza.
|
Cytat:
Cytat:
Tak czy owak najwcześniej do zerwania dojdzie po zakończeniu sezonu - patrz nasza ławka rezerwowych, a właściwie jej brak. Zapowiada się na to, że w meczu z U BOT-em zagrać będzie musiał, choćby wejść z ławki. |
Cytat:
Ostatecznie zostaje pozew do PZPNu o rozwiązanie kontraktu z winy piłkarza (długo to może trwać) lub czekanie na dyskwalifikację związkową (rozwiązuje kontrakty automatycznie) |
Cytat:
I moim zdaniem trzeba to zrobić. Ale niech to się oficjalnie potwierdzi, bo weszło lubię ale nie mają 100% pewnych informacji. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Drodzy Forumowicze: na temat Pajlica powiedziano dość. Zawodnik przeprosił oficjalnie kibiców, ma jeszcze podjąć jakieś działania które mają ten głupi wyskok nam zrekompensować. Temat uważam za zamknięty i proszę do niego nie wracać.
A już szczególnie nie odgrzewać "starych kotletów" - przypadków Surmy, Pawełka czy nawet Małeckiego. |
Cytat:
|
Tak sobie myślę, czy nie moglibyśmy wypożyczyć Garguły na pół roku. Połowa ekstraklasy wzięłaby go z pocałowaniem ręki. Jak znam politykę transferową to w najbliższym okienku dojdzie jeszcze jeden pomocnik albo nawet dwóch bo odejdzie Sivakow. Nowy klub przejąłby pewną część kontraktu Garguły a on by zagrał (w optymistycznym wariancie) 15 meczów i wrócił do nas w rytmie meczowym, chyba żeby złapał kontuzję. Ale tak czy srak półroczne wypożyczenie byłoby chyba najlepsze dla obydwu stron.
E. Idiotyzmem jest obwinianie tylko jednej osoby. Tak robią tylko skrajni ekstremiści. Winnymi porażki, bo remis to de facto porażka są: - Genkov - bo nie strzelił na 3:1 - Mały - bo nie strzelił karnego - Wilk - bo nie strzelił sytuacji pod koniec - Kirm - bo nie strzelił w dobrej sytuacji - Fatalna obrona - Fatalna postawa całej druzyny po osłabieniu - Sobol - bo osłabił drużynę - Wilk - bo strzelił swojaka (to że Wilk pojawił się 2x w tej wyliczance nie ma znaczenia) - Maskaant - bo zrobił wg mnie i części użytkowników fatalne zmiany - Łobo - bo podał do przeciwnika zamiast szanować piłkę - Pareiko bo powiedział Wilkowi żeby wyszedł z muru - Wiatr, wilgotność, nawierzchnia i słońce w oczy Dopiero wszystkie czynniki zebrane w kupę są winne porażki. A gadka Małeckiego że bierze winę na siebie to taki dobry PR ;p To jak przyczyny katastrofy Tupolewa. Nie jeden czynnik zawalił ale kilka/kilkanaście i dlatego doszło do katastrofy. |
Mnie martwi przede wszystkim jedna sprawa a mianowicie Riosa!
Gość strzela bramki w młodej i chyba jest w dobrej formie a na zmiane wchodzi Lobodziński. Już pomijam fakt że przez jego strate piłki straciliśmy druga bramkę ale nosz k...a niech mi ktoś odpowie na pytanie czy da sie być w słabszej formie niz Lobo?...według mnie nie |
Problem Łobo zostanie wkrótce rozwiązany.
|
Cytat:
Ciekawe ile w tym prawdy, bo nie wierzę że Andy nie gra dlatego że jest słabszy od innych piłkarzy. Argentyński 'Mały' musi zostać! :D |
WieRZę - jak Wiara
Swoją drogą. Ciekawe czy Andy będzie chciał tu zostać skoro przez rok nie dostał szansy? Może będzie wolał pójść gdzie indziej?? Też nie rozumiem czemu nie dostaje szans ;/ To zbijanie ceny jest strasznie bezsensu, ale jest jedynym wyjasnieniem ;/ |
Cytat:
|
Pytania na szybko:
1) Cos mi sie obilo o uszy, ze podobno jakis Wislak rzucil koszulke do kibicow Korony, prawda to ? Jezeli tak to kto ? (nie chodzi o sytuacje z Paljicem) 2) Rozkminil ktos co powiedzial korzym do Maora ze Sobolowi taki agresor sie wlaczyl ? |
Wojtka dzialanie z premedytacja... nie do wybaczenia.. ZeGnamy.
Dragana dzialanie w zlosci,chlop widac daje z siebie co moze w kazdym meczu. widac jeden z ambitniejszych chlopakow w Wisle.A Wy go bluzgacie bo sie wqrwil ze traci to na czym mu zalezy czyli zwyciestwo.jak czytam posty takich idiotow jak Blaszczu16 to mi sie slabo robi. Widac zycie Cie jeszcze nie wiele nauczylo. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Bramka Riosa na 5-0 - piękna sprawa, wydyndał obrońców jak chciał
|
Cytat:
I jeszcze co do tych bramek w ME, fajnie że strzela ale tam to nawet Łobo strzela, poza tym jak oglądałem skrót to w tej Koronie to jacyś gimnazjaliści chyba grają, (którym daleko do przeciętnych rosłych obrońców z ekstraklasy), więc się nie dziwcie że robił ich jak chciał. Nie żebym jakoś deprecjonował te jego gole, fajnie że gdziekolwiek cos strzela, natomiast za bardzo to bym się tym nie podniecał. |
Znów się sprawdza stara prawda "ciszej jedziesz, dalej zajedziesz". Wychodzi na to, że lepiej być cichym mega lamusem, który wszystko zlewa jak (moim zdaniem) Garguła, niż gościem, który zajebiście przeżywa porażkę drużyny. Do Garguły nikt nie ma pretensji, nikt mu głośno nie życzył pobicia.
|
Cytat:
Już to komuś wyjaśniałem na tym forum. W tych meczach na początku jesieni zagrał dobre mecze. Zaliczył dwie asysty i raz po jego strzale ktoś dobił piłkę. Jakoś na początku wszyscy się zachwycali jego techniką i co? Nie wmówisz mi że Jirsak/Łobodziński jest od niego na tyle lepszy żeby nie dawać mu teraz szans. Dodatkowo teraz Mały nie może grać więc szansa jest wykorzystać Andiego. 7 bramek w dwóch meczach ME to też jest coś. Mimo beznadziejnego rywala. |
Cytat:
|
Gdyby każdy gracz Wisły wkładał tyle serca do gry co Dragan, to mistrzostwo mielibyśmy już w kieszeni. I czekali na rewanż z Lechem w PP. Nikt z was nie zrobił w życiu jakieś głupoty, której potem żałował? Nawet bardzo dużej głupoty? I w związku z tym co, ludzie nigdy nam nie wybaczali?
|
Powtórzę, bo chyba nie wszyscy zauważyli:
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym - poczekają pewnie na ogłoszenie wyroku, albo przynajmniej oficjalne potwierdzenie. Już raz wszyscy mieliśmy nadzieję i wyszło w końcu, że podczas gdy całe Zagłębie kupowało mecz, to Łobo jako jedyny myślał, że kasa idzie na biedne dzieci w Albanii. Po tym procesie to aż chciałem go zgłosić jako wizytówkę akcji "niepełnosprawni intelektualnie, pełnosprawni w pracy". Skoro więc takie wały przechodzą, to trzeba uzbroić się w cierpliwość, bo wyjdzie, że znowu Wojtek głupa przypali i wszystko zostanie po staremu. Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl