Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

MK85 26.08.2014 13:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sportnh (Post 1374473)
Daj znać jakie jest rozwiązanie. Ponoć MAILA tez było trzeba wpisać wielkimi literami, nie wiem czy to pomoże, czekam 60 min kary..

mówisz, że masz zakaz? :D
Wpisywałem wszystkie możliwe rozwiązania, tzn pesel, @ duzymi i malymi, nawet odzyskiwanie hasla sobie dalem ;) i nic... :/ Jakby ktoś coś wiedział to niech podrzuci informację :)

wiernyNH1906 26.08.2014 13:41

@wasiu: wielkie dzięki za tą wiadomość. Mozna jutro jechac po bilety :D

sportnh 26.08.2014 14:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MK85 (Post 1374481)
mówisz, że masz zakaz? :D
Wpisywałem wszystkie możliwe rozwiązania, tzn pesel, @ duzymi i malymi, nawet odzyskiwanie hasla sobie dalem ;) i nic... :/ Jakby ktoś coś wiedział to niech podrzuci informację :)

TO SAMO MAM DALEJ... juz nic nie rozumiem... od nowa może:

wchodzac na https://bilety.wisla.krakow.pl/ trzeba sie zalogowac, w polu email lub pesel wpisuje swoj PESEL, w polu haslo nazwiska wielkimi literami (zgodnie z instrukcja), klikam "zaloguj", przez okolo 3 sekundy wyswietla sie "czekaj", po czym podswietla sie na czerwono gorne okienko (email/pesel) i jak sie na nie najedzie pokazany jest komunikat Niepoprawny login lub haslo.

Ktos wie o co chodzi?? jak to sie trzeba zalogowacc?

Tadzik84 26.08.2014 14:51

Bilet kupiony w strefie i na to samo miejsce co miałem karnet bez problemu ... pod kasami cały czas ruch

element 26.08.2014 15:00

Nie przejmujcie się problemami (jeżeli jakieś u was się pojawiają) na stronie z biletami. Cały czas trwają prace nad poprawieniem funkcjonalności portalu.

Wszystko załatwicie w kasach stadionu. W minutkę.

Ci co zapłacili 10 zł mniej powinni je przeznaczyć na zbiórkę podczas meczu z Bełchatowem. Zbierana jest kasa na oprawę meczu z Legią.

Mario Nh 26.08.2014 15:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 1374499)
Ci co zapłacili 10 zł mniej powinni je przeznaczyć na zbiórkę podczas meczu z Bełchatowem. Zbierana jest kasa na oprawę meczu z Legią.

Informacja dla wszystkich udających się na sektor C >>>

MK85 26.08.2014 15:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 1374499)
Nie przejmujcie się problemami (jeżeli jakieś u was się pojawiają) na stronie z biletami. Cały czas trwają prace nad poprawieniem funkcjonalności portalu.

Wszystko załatwicie w kasach stadionu. W minutkę.

w tym sęk, że nie wszyscy na stadion mają nawet godzinę jazdy samochodem ;)

staszek2309 26.08.2014 15:22

Też wczoraj miałem problem z logowaniem.
Najprosztą metodą jest wybranie opcji "zapomniałem hasła", czy coś podobnie brzmiącego.
Wygenerują linka do wpisania nowego hasła.
Tak zrobiłem i strona śmiga mi bez problemu,

sportnh 26.08.2014 16:15

Gdy tak robie, komunikat: Nie istnieje uzytkownik o podanym adresie e-mail.

A na pewno wpisuje dobry mail, ten, ktory wpisywalo sie w formularzu podczas wyrabiania KK.

LanceTS 26.08.2014 16:19

wpisz pesel

sportnh 26.08.2014 16:45

Dokładnie to samo.

Poza tym przy opcji "zapomniałem hasła" i tak musze wpisac mail i kolo sie zamyka :(

MK85 26.08.2014 17:01

gdzieś pół godziny temu na innym komputerze mi się udało kupić bilet, ale teraz znowu loguję się na swoim, żeby sobie druknąć potwierdzenie i dalej to samo...
W każdym bądź razie biletów jest sporo, bez C1 i C5, które chyba są jeszcze wyłączone...

Donki 26.08.2014 17:08

MK85 - bez potwierdzenie wejdziesz ;)

A co do biletów to C1 i C5 jak narazie wyłączone, C3 wyprzedane a na C2 i C4 duzo wolnych miejsc.

Mati_ 26.08.2014 17:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Donki (Post 1374535)
MK85 - bez potwierdzenie wejdziesz ;)

A co do biletów to C1 i C5 jak narazie wyłączone, C3 wyprzedane a na C2 i C4 duzo wolnych miejsc.

C3 nie jest wyprzedane. Tam sporo miejsc jest zarezerwowanych.

element 26.08.2014 17:38

Rezerwacje są anulowane, nikt przecież nie będzie czekał aż łaskawie jegomość kupi bilet/ karnet.

Strona z biletami ma jeszcze wiele błędów więc tym co tam widnieje zbytnio nie trzeba się przejmować, na miejscu w Strefie Kibica bez problemu anulują te rezerwacje.

Z rezerwacji nie ma pieniędzy :-) To nie kolejka do budki z hot-dogami.

Mati_ 26.08.2014 17:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 1374543)
Rezerwacje są anulowane, nikt przecież nie będzie czekał aż łaskawie jegomość kupi bilet/ karnet.

Strona z biletami ma jeszcze wiele błędów więc tym co tam widnieje zbytnio nie trzeba się przejmować, na miejscu w Strefie Kibica bez problemu anulują te rezerwacje.

Z rezerwacji nie ma pieniędzy :-) To nie kolejka do budki z hot-dogami.

Aha,ale na stronie nadal są zajęte, wiec nie ma kompletu na C3.

M89 26.08.2014 17:46

Element, skąd masz takie info że rezerwacje na karnety są anulowane? Co zatem oznaczają te "R" jak się chce wybrać bilet/karnet na C?

element 26.08.2014 17:51

Niektórzy nic nie rezerwowali, a wyskakuje im komunikat, że coś rezerwowali i przez to nie mogą kupić biletów online (problem ze stroną), bo w Strefie Kibica wszystko idzie załatwić. Na tej stronie jest dużo błędów jeszcze.

Albo ktoś na miejscu w Strefie kupi bilet na miejsce oznaczone na mapie strony online z literką "R".
Niektórzy mają jeszcze problem z logowaniem na tej stronie.

A z punktu czysto biznesowego to te rezerwacje pewnie jakiś czas trwają ale po jakimś czasie są one anulowane i te miejsca trafiają do sprzedaży.
Zasadniczo te rezerwacje są bezsensowne, ja choćby dla zabawy mogę zarezerwować jakieś miejsce i ostatecznie ich nie wykupić. Z jakiej racji ktoś ma przywilej rezerwacji czyjegoś miejsca? albo kupujesz bilet albo patalaj. Jaka znów rezerwacja, niezrozumiałe.

Przykład wyżej, który opisuje ktoś "mnóstwo miejsc ma rezerwację", a te miejsca już teraz mogłyby być wykupione, ale jegomoście sobie zarezerwowali i czekają na ostatnią chwilę. Stąd te miejsca pewnie wcześniej są anulowane i trafiają do sprzedaży bo dziwne by miały być sprzedawane na ostatnią chwilę.

Póki jest ruch, kibice przychodzą, chcą kupić bilet to im się go sprzedaje na każde miejsce, i gówno ich obchodzi, że ktoś sobie coś zarezerwował bo z tej rezerwacji klub nie ma żadnych pieniędzy, a kibic w kasie czeka z wyliczoną forsą z zamiarem wykupienia tego miejsca.

konmax 26.08.2014 18:23

Od wczoraj usiłuje kupić bilet i znowu kupa,cały czas przekierowanie lub napis że już kupiłem.Mam w dupie taki system tak samo jak Bednarza.Nie przyłączyłem się do bojkotu,bo zawsze chodziłem na WISELKE a nie na pseudo prezesa z warszawki,coś się niby dzialo ale czy było lepiej?Znowu odpowiedzialność zbiorowa?Podniesienie cen biletów nie jest żadną metodą.SKWK pisze że dba o WISŁE,ale czy policzyli ile klub zapłacił kar za ich wyczyny?Oprawa na ŻYDACH była zajebista,ale po co race na boisko?Wiem że oprawa z racami jest super,ale KTO za to płaci?WISELKA a nie ONI

wiernyNH1906 26.08.2014 18:28

czy przedluzaniu kk jest potrzebna stara kk?

ABGwislakABG 26.08.2014 18:32

Nie jest potrzebna, ale znacznie szybciej wyrobisz ze starą, bo tylko przekopiują dane, a nie będą wpisywać od nowa z wniosku (Tobie też to zaoszczędzi czas).

Dani 26.08.2014 18:36

pytanie z ciekawości
na stronie bilety wisla.krakow.pl pisze godzina 19:30
ilośc wolnych mniejsc 8160
stadion ma pojemność 33130

czy to oznacza ze zajetych miejsc jest już prawie 25 tyś ????

Donki 26.08.2014 18:41

Dani - Nie. 8160 biletów zostało zapewne na sektory które są w tej chwili dostępne.

MK85 26.08.2014 18:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez konmax (Post 1374558)
Od wczoraj usiłuje kupić bilet i znowu kupa,cały czas przekierowanie lub napis że już kupiłem.Mam w dupie taki system tak samo jak Bednarza.Nie przyłączyłem się do bojkotu,bo zawsze chodziłem na WISELKE a nie na pseudo prezesa z warszawki,coś się niby dzialo ale czy było lepiej?Znowu odpowiedzialność zbiorowa?Podniesienie cen biletów nie jest żadną metodą.SKWK pisze że dba o WISŁE,ale czy policzyli ile klub zapłacił kar za ich wyczyny?Oprawa na ŻYDACH była zajebista,ale po co race na boisko?Wiem że oprawa z racami jest super,ale KTO za to płaci?WISELKA a nie ONI

czym chciałeś zyskać swoim wpisem? Jest to temat o biletach.... a Twój wpis w zgodzie z tematem zawiera się w jednym zdaniu....

weldox 26.08.2014 19:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez R33 (Post 1374396)
A ja mam trochę inne pytanie mam (sorry jak już było, ale nie mam czasu poszukać teraz). Jak komuś kończy się legitka w październiku i kupi ulgowy karnet to po skończeniu legitki będzie miał problemy na bramkach?

Mam taką samą sytuację, pytałem się dzisiaj w Strefie Kibica i pani powiedziała, że wystarczy mieć ulgę w chwili kupowania karnetu. Kupiłem więc ulgowy ;)

Kamson 26.08.2014 20:11

wczoraj jak kupowałem bilety online dziewczynie to opcja "bilety ulgowe" się blokowała, dziś się nie blokuje i jest do wyboru zarówno ulgowy jak i normalny, coś się zmieniło w tej kwestii?

Sami 26.08.2014 21:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez konmax (Post 1374558)

ok, wypierdalaj

hors 26.08.2014 22:30

banować kolegę bo dyplomatą nigdy nie będzie.

adeks9 26.08.2014 23:10

Właśnie, wypad konmax. Brawo Sami :D

vabanq 27.08.2014 07:43

mam pytanko, kumpel zgubil karte kibica, jade dzis po bilety i wystarczy mi jego imie nazwisko i pesel do wyrobienia duplikatu (on nie da rady jechac)??

chmielu60 27.08.2014 07:54

UP

Witam. Posiadam dwa bilety na E16 na Wisła-Bełchatów. Jest ktoś chętny na zamianę na C? :)

sequel 27.08.2014 08:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vabanq (Post 1374634)
mam pytanko, kumpel zgubil karte kibica, jade dzis po bilety i wystarczy mi jego imie nazwisko i pesel do wyrobienia duplikatu (on nie da rady jechac)??

Wystarczy.

gdsmk 27.08.2014 09:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez chmielu60 (Post 1374636)
UP

Witam. Posiadam dwa bilety na E16 na Wisła-Bełchatów. Jest ktoś chętny na zamianę na C? :)

A nie jest tak, że są one wbite na KK i same bilety nic nie dadzą? I ewentualnie wchodzi w grę kombinowanie na bramkach?

Yaroc 27.08.2014 10:19

Kupiłem dziś rano bilet przez stronkę, zapłaciłem od razu przez PayU i dostałem potwierdzenie, że kasa poszła do sprzedawcy (Wisły). A ja na stronie w moim profilu cały czas mam, że czaka na potwierdzenie płatności. Już 3 godziny. Kiedyś pamiętam, że było prawie od razu.
Czy ktoś z Was ma takie doświadczenia? Nie wiem czy dzwonić i pytać czy jeszcze zaczekać?

Krav 27.08.2014 11:31

udało się komuś kto miał karnet na poprzednią runde kupić teraz karnet/bilet przez neta ?

Klub zamierza coś zrobić z tymi blokadami czy trzeba będzie dymać na stadion ?

Abrakadabra 27.08.2014 11:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krav (Post 1374686)
udało się komuś kto miał karnet na poprzednią runde kupić teraz karnet/bilet przez neta ?

Czekam na jakąś zmianę i nic. Oczywiście nikt nie odbiera telefonu i żadnej odpowiedzi na maile...

c. 27.08.2014 12:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krav (Post 1374686)

Tak, mi i wielu innym, ale musisz dymac na stadion :-)

W Strefie wystarczy powiedziec o co chodzi i zdejmią tą blokadę (anulują rezerwacje czy jakos tak) mila pani w kasie zalatwila mi to w 30 sekund. Telefonu zazwyczaj nie odbierają, a na email bym w ogole nie liczyl ;-)

Niestety to nie od nich zalezy... strona z biletami caly czas jest naprawiana, Bednarz zwolnil wczesniej osoby-fachowcow, ktore sie tym zajmowaly, zatrudnl amatorow i aktualne wladze klubu przywrocily te zwolnione osoby do pracy i robią co mogą zeby wszystko dzialalo, lecz nie da sie tego ogarnac w kilka godzin.

Yaroc 27.08.2014 12:40

Nie ma to jak profesjonalizm. Ostrzegam innych.
Dziś zakupiłem bilet przez net. Kasę z konta mi zabrali PayU potwierdziło przelew do Wisły a na kocie w sklepie mam ( 5 godzinach czekania), że transakcja anulowana. Tym sposobem, ani kasy ani biletu! Dodzwonić się oczywiście nie da... Żenada!

!!IRIVER!! 27.08.2014 12:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Yaroc (Post 1374710)
Nie ma to jak profesjonalizm. Ostrzegam innych.
Dziś zakupiłem bilet przez net. Kasę z konta mi zabrali PayU potwierdziło przelew do Wisły a na kocie w sklepie mam ( 5 godzinach czekania), że transakcja anulowana. Tym sposobem, ani kasy ani biletu! Dodzwonić się oczywiście nie da... Żenada!

Wydrukuj potwierdzenie z konta, zrób screeny i śmigaj do Strefy Kibica, aby to wyjaśnić. Nie jest możliwym, abyś stracił kasę i nie miał w związku z tym biletu.

Yaroc 27.08.2014 12:46

Kurde. Dzięki. To po to kupuje bilet przez internet, żeby teraz śmigać z potwierdzeniami do strefy kibica... Chyba nie o to w tym wszystkim chodzi.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:55.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl