![]() |
Inna dobra opcja to under Swansea -Chelsea ,dopóki tam bramka nie padnie to obie druzyny głownie będą nastawione na 0 z tyłu.
Swansea pomimo oslabien Chelsea respekt jakis bedzie miec i do ataku sie rzucic nie rzuca,a przyjezdni watpie zeby grali futbol z komosu. Dla mnie to jest mecz na 0-0 badz 1-1 Co do United to kurs dali jakby przyjezdzalo co najmniej Wigan bez połowy składu,a nie dobrze zorganizowane Stoke,jak dla mnie to tam będzie sie to wszystko kręcić wokół remisu. Najpewniejszy jak dla mnie Tottenham -1. |
ja puściłem za 20 na Steaue 2.88 kurs
i teraz za 20 na przeciwnika Not.Forrest :D, Swansea under, Sanok (1) i zastanawiam sie nad ostatnim do podbicia kursu. |
Cytat:
|
Co do jutra bo akurat zaczyna sie turniej u szkopów to proponuje snookera od użytkownika vice versa z forum.bukmacherskie.com
http://www.forum.bukmacherskie.com/f...k-47543-2.html Specjalista jakich mało,goscia sledze od dawna i zazwyczaj 100 % skutecznosci ;) przejrzyjcie zreszta temat sami na jutro: Mecz: Shaun Murphy - Barry Hawkins Dyscyplina: Snooker, German Masters Rodzaj zakładu: 12 Typ: 1 Kurs: 1.30 Mecz: Martin Gould - Ricky Walden Dyscyplina: Snooker, German Masters Rodzaj zakładu: 12 Typ: 1 Kurs: 1.80 Mecz: John Higgins - Mark Davis Dyscyplina: Snooker, German Masters Rodzaj zakładu: 12 Typ: 1 Kurs: 1.40 Mecz: Neil Robertson - Marcus Campbell Dyscyplina: Snooker, German Masters Rodzaj zakładu: 12 Typ: 1 Kurs: 1.30 Mecz: Graeme Dott - James Wattana Dyscyplina: Snooker, German Masters Rodzaj zakładu: 12 Typ: 1 Kurs: 1.45 |
Tylko ja tych dwóch ostatnich na Bet at home nie widze? :)
ok, już mam :D |
Myślisz,że siądzie mu to wszystko ? Czy stawiasz tylko niektóre z tych typów ?
Postawiłem,może akurat ;) Dzięki za linka |
Póki co miał zawsze 100 % skutecznosci w snookerze w taśmach.Zawsze po 5-6 meczy i wszystko siadało.
Mam nadzieje,ze siadzie bo puscilem jeden kupon tych 5 zdarzen a drugi robie za wieksza stawke i 2 z tych wybiore. Czekam bo moze cos wrzuci dzis wieczorem jeszcze. Warto sie lognac i przegladnac temat. na bet365 mam wszystkie z tych zdarzen al_29 |
Cytat:
Hmmm ako 6,18 - może rzeczywiście spróbować ? Rzadko takie tasiemce wchodzą ale widocznie w snookerze niekoniecznie (czego przykladem sa kupony usera "vice versa"). Osobiście bardzo rzadko stawiam na sporty indywidualne bo za duże ryzyko manipulacji wynikami. |
Man Utd:Stoke 1
Ipswich-West Ham 2 Hull-Doncester 2 Parma-Juventus 2 Blackpool-Conventry 1 Ako 10.60 Tottenham-Wigan HC0:1 Everton-Man City 2 Mirandes-Bilbao 1 Niger-Maroko 2 Cittadella-Sassuolo 2 Ako 36.31 typy na szybko :D Widzac ze temat sie rusza i paru kolegow opisuje ciekawe sposoby na Buka to i ja dodam pare groszy :) Moze znacie sposob na remisy? Jezeli posiadasz kapital... Jestes cierpliwy.wygrana jest PEWNA.. Sposob jest prosty: Zacznijmy od tego ze kursy na remisy u buka wachaja sie w granicy 2.80/3.80 co w razie trafinia potraja nasza kazda zlotowke. Gra sie w ten sposob cale ligi ale przedstawie ten sposob na pojedynczej druzynie. Niech to bedzie REal Madryt.Real ma okazale wyniki zadko remisy madaja wiec i stawki na remisy podczas ich meczy sa wysokie. tutaj wglad :http://www.bukmacherzy.com/druzyna/l...2/real_madryt/ od poczatku sezonu zaczynamy stawiac na remisy takigo Realu.pierwszy mecz obstawiamy za powiedzmy za 50 centow. jezeli wygramy to luz 1,50 nasze 0,50 inwestycji 1ero do przodu. jezeli jednak sie nie uda to kolejny mecz obstawiamy za raz wiecej czyli 1 euro,jezeli poraz kolejny nie siiadzie stawiamy kolejno mecze za 2,4,8,16,32,64,128,256euro itd. wkoncu siadzie remisik a wtedy zwroci sie nam zainwestowana kasa a im wiecej postawimy wiecej zarabiamy.Podczas gdy trafimy remis.zaczynamy od poczatku czyli 50centow... Mozna tak zaczac cala lige. kazda druzyne z osobna.Mozna kaski natrzepac.tyle ze trzeba byc cierpliwym. trzeba pamietac i trzymac sie zelaznych zasad.Trzeba rowniez miec kapital ztaza sie ze druzyna nie remisuje 12 czy tez wiecej meczy co kumuluje sie do dosyc sporej inwestycji z ktorej nie mozna sie wycofac bo stracimy wszystkie zainwestowane pieniadze w dana druzyne. Mam nadzieje ze nie zbyt chaotycznie i w miare zrozumiale :D |
Cytat:
Gra na tzw progresje,ale wymagająca cierpliwości i bardzo dużego kapitału. |
Uprzedzam, że dawno już odstawiłem buka na półkę, chociaż korci i śledzę ten temat - ale rozpier...ił mnie wynik dzisiejszego meczu w Championship między 21 Ipswich a liderem West Ham... 5-1......
|
Cytat:
|
Cytat:
Już pewniejsze jest rozkminianie under/over bo to jest 50% szans! Jak nie jesteś EKSPERTEM to na dłuższą metę PROGRESJA PROWADZI DO BANKRUCTWA! |
Buki internetowe w każdej chwili mogą zablokować progresję narzucając maksymalną stawkę na dane zdarzenie, dlatego trzeba mieć konta u kilku internetowych buków albo grać stacjonarnie.
Valencia 1X Napoli 1 Atalanta X Sunderland X |
No cóz nba t onba
spurs -3,5 bucks-heat 2 celtics-raptors 1 blazers -11,5 za 100 prawie 400 na czysto |
troche moich kuponow na dzis:
1 Poniżej 1.5 Blackburn v Newcastle (1. połowa - Gole) 01/02/2012 Brak 1.36 Odbędzie się 2 Poniżej 1.5 Fulham v West Brom (1. połowa - Gole) 01/02/2012 Brak 1.40 Odbędzie się 3 Poniżej 1.5 Aston Villa v QPR (1. połowa - Gole) 01/02/2012 Brak 1.36 Odbędzie się 1 Trabzonspor Trabzonspor v Bursaspor (Wynik końcowy) 01/02/2012 Brak 1.70 Odbędzie się 2 Poniżej 2.5 Leicester v Middlesbrough (Suma goli) 01/02/2012 Brak 1.75 Odbędzie się 1 Udinese Udinese v Lecce (Wynik końcowy) 01/02/2012 Brak 1.50 Odbędzie się 2 Galatasaray Galatasaray v Antalyaspor (Wynik końcowy) 01/02/2012 Brak 1.36 Odbędzie się 3 Wisła Kraków Midtjylland v Wisła Kraków (Wynik końcowy) 01/02/2012 Brak 2.05 Odbędzie się 1 Remis Botswana v Mali (Połowa) 01/02/2012 Brak 2.40 Odbędzie się 2 Remis Ghana v Gwinea (Połowa) 01/02/2012 Brak 2.10 Odbędzie się 1 Bolton Bolton v Arsenal (Wynik końcowy) 01/02/2012 Brak 5.00 Odbędzie się 2 Udinese Udinese v Lecce (Wynik końcowy) 01/02/2012 Brak 1.50 Odbędzie się 3 Marsylia Marsylia v Nicea (Wynik końcowy) 01/02/2012 Brak 1.36 Odbędzie się 1 Powyżej 0.5 Genclerbirligi v Gaziantepspor (1. połowa - Gole) 01/02/2012 Brak 1.44 Odbędzie się 2 Valencia Valencia v Barcelona (Wynik końcowy) 01/02/2012 Brak 5.00 Odbędzie się i standardowo za 1pln : 1 Remis Aston Villa v QPR (Wynik końcowy) 01/02/2012 Brak 3.50 Odbędzie się 2 Remis Blackburn v Newcastle (Wynik końcowy) 01/02/2012 Brak 3.30 Odbędzie się 3 Remis Bolton v Arsenal (Wynik końcowy) 01/02/2012 Brak 4.00 Odbędzie się |
Cytat:
edit: pierwszy mu ledwo ledwo wszedł, a ten na pewno już nie wejdzie także wtopa. na jednym kuponie , zawsze gram kombo |
Cytat:
Pierwszy typ mu wszedł Higgins (wygrał 5-1) na tę chwile prowadzi 4-1 Gould (przegrał 1-5) co prawda na razie przegrywa 1-4, ale przypominam że gramy do 9, jest jeszcze szansa ale tą musi wygrać Ps. chyba nie grałeś tego na "czysto" na jednym kuponie? :) Ps2. no fartem czy nie ale wszedł :) Ps3. No to masz jeszcze cały czas opcje coś wygrać :) |
Kurs 3,95 i też 5 typów w kuponie . Nie kopiujcie z jakiś for wszystkiego co leci, bo potem płacz że ktos traci skuteczność.
http://img43.imageshack.us/img43/7861/snoccer.jpg Uploaded with ImageShack.us |
Cytat:
CZemu wymazana stawka ? Czyżby głupio teraz jak wszystko weszło że zagrało się za 5-10 zł ? :p |
Oczywiście że głupio tu grałem za trzy piątki. Nie lubię się chwalić kasą a nawet gdyby był to kupon zagrany za 5 czy 10 zł to tez byłby to zysk. Gram na bukach już 25 lat. bez odbioru
http://img24.imageshack.us/img24/2856/fixp.jpg Uploaded with ImageShack.us |
Na dziś zagram tak 2 z 3:
Samsunspor - Fenerbahce 1 Novara - Chievo X Sivasspor - Kayserispor 1 ;) |
Miałbym wątpliwości co do Fenerbache,bo Samsunspor niby zacząl dobrze grać ale Fenerbache będzie gonić w obliczu tego,że stracili punkty ostatnio, a Galata wczoraj i mogą odrobić.Novara z Chievo może tam wszystko się stać.Sivasspor dobra forma powinno siąść.Dziwne wyniki ostatni tydzień są takie moje spotrzeżenie:)
|
Kiedyś tu Pan dudi wrzucał dobre typy, takie ryzykowne z Ameryki Południowej, no ale go porwało (niestety) i już nie wrzuca.
A dziś w Brazylii jest parę ciekawych spotkań.. ;) |
Z Brazylii to tak w oczy mi się rzuciło:
Santos - Oeste AH -1,25 |
Cytat:
|
Raczej sposób na dorobienie do pensji. Na mecze wystarcza - flaga jest na każdym wyjeździe :) Nie ukrywam, że dobre pierwsze 8-10 lat zapłaciłem frycowe, to ja sponsorowałem buki. Potem zmieniłem zupełnie nastawienie i zacząłem inaczej patrzeć na granie. Przyjąłem swoje zasady których trzymam się do dzisiaj np. zawsze obstawiam tylko gospodarza, maksymalnie dwa mecze w kuponie, obstawiam tylko wysokie kursy,choć nie gardzę kursami 1,20 za wysoką stawkę, budżet mam podzielony tak by przy stracie móc to odrobić ( szczególnie na live), staram sie dobierać te mecze gdzie jest stawka i przymus zwycięstwa dla gospodarza. Tak już zleciało. W bwinie mam limit na wygraną. W Bahu gram od 2008 roku i jestem w 213 która sie ostała w konkursie. Mam forum gdzie nie ma dziadostwa i każdy stara się wyszukać coś ciekawego. Mam dostęp do "ciekawych" stron bukmacherskich bez których bym nie wytrzymał w tej walce z bukami. I tak leci jak coś służę pomocą.
|
a możesz tymi stronami sie pochwalić czy to raczej ciężko
ja korzystam z soccervista ale to zeby po prostu popatrzec czy ktoś ma passę/jak stoi w tabeli no i co oni typują. |
Cytat:
P.S. Nawet dzisiaj warto zaopatrzyć się w porządną antenę satelitarną dekoder, oczywiście uprzednio wcześniej przeprogramowany:> (polecam FERGUSONY) Cytat:
Teraz o tym jak można zarabiać na funkcji Cash -In (można wypłacić stawkę lub jej wielokrotność albo tez to co z niej zostało:lol: jeszcze w trakcie trwania zdarzenia na, które postawiło sie zakład). Rzecz dotyczy kobiecej siatkówki a mianowicie: Załóżmy, że jakaś drużyna (najlepiej faworyt) przegrywała w danym secie np. 10-15 (jak wiadomo w kobiecej siatkówce to żadna przewaga) wtedy bukmacher za wygranie przez nią seta płacił np. 4 zł, wtedy wkraczałem ja i grałem np. za 500 zł co dawało 2000 tyś. wygranej. I przewaznie jest tak, ze sie trafia przestój, prowadzący zespół troche odpuszcza i robi sie np. 13-15 wtedy bukmacher proponuje mi do wypłaty 800 zł, czyli 3 stówki czystego zysku z czego korzystam (nie warto czekać do końca seta bo rubel w garści niz dolar na dachu). Oczywiście czasami faworyt dalej odjeżdża wtedy reagowałem w miarę szybko i ratujemy to co zostało z naszej stawki np. 300 zł (ale warto podjąć ryzyko, sprawdziłem). Grałem tak w Unibecie ale niestety po dwóch miesiącach zaczęli zawieszać zakłady na seta w wygodnym dla siebie momencie i przepadała możliwość wypłaty jakiejkolwiek kwoty przed zakończeniem tego seta (to się nie opłacało gdyż niczym nie różniło się od każdego innego zakładu live). Piszę o tym bo może ktoś zna jakiegoś innego bukmachera (zagranicznego, bez polskiego oddziału), który również oferuje Cash - in? Bo ja już przestałem śledzić te wszystkie strony bukmacherskie, które wyrastają jak grzyby po deszczu. Obecnie wystarczają mi rzuty rożne w bet365. Mniejsze stawki i stres:D Zarobić da się tylko wtedy gdy ma się jakiś sposób, system. Puszczanie pojedynczych bądź akumulowanych zakładów typu 1, X, 2 moim zdaniem mija się z celem gdyż wtedy zdecydowana większość zakładów jest przegrana (chyba, że jest się "Tedem" Dąbrowskim:lol: Ciekawe czemu przestał chwalić się kuponami?:>). No chyba, że traktujemy to jako rozrywkę i nie szalejemy ze stawkami;) P.S. Bawię się zakładami już 10 lat ale za rosyjski hokej się jeszcze nie brałem:p EDIT: Szprotson, Unibet ma świetne statystyki (passa, under/over, head to head): http://www.stats.betradar.com/statis...2/?language=en Wybierasz ligę i masz wszystko jak na tacy. |
karas1983 - widzę że też masz pojęcie, szkoda że jest mało ludzi którzy właśnie tak podchodzą do grania przeciw bukom bo wtedy nie byłoby płaczu że przegrałem, że faworyt zawiódł itp. wystarczy przed postawieniem typu przeglądnąć obie strony klubów i poczytać o sytuacji w klubie przed meczem.
Jeśli chodzi o satelitę dokładnie tak jak opisałeś wielokrotnie jest tak że oglądasz mecz a na livie jest poślizg 5 sekund co wystarczy ( zawsze mam załadowana opcję kto strzeli kolejną bramkę kurs zwykle jest ok.2,00 do 3,00) z szkiełka polecam szczególnie SPORT 1 na Astrze, Saudi Sport 1 i 2 sky sport calcio24, Al Jazeera Sport Chanel - na tych kanałach leci zawsze piłka gdzie można pooglądać i wykorzystać to to live :) są jeszcze inne włoskie,francuskie ale zwykle koszykówka,siatkówka,konie. Do zwyczajnego typowania wystarczy doskonały tygodnik kibica - wychodzi oficjalnie w czwartki ale w środę można go juz kupić w Krakowie. Do kiosków trafia w ilościach 1-3 sztuki. Dostępny w empiku czy innych tego typu trafikach. Dla tych co szukają czegoś dobrego polecam : http://typy-vip.com/index.php?option...mid=94&lang=pl Trzeba odczekać chwilkę jak miną reklamy i zawsze jest podawana oferta godzinowa. Można sprawdzić z kursami i i propozycją buków włoskich. |
Cytat:
Dziś singiel: Dynamo Drezno - Greuther Furth 1 3,55 Mariehamn - TPS 1 2,9 |
Cytat:
|
Przyzwoici u siebie Furth średnie na wyjeździe ostatnio.Dobry kurs,myśle że warto.
|
BVB (-1) 2.50
R.Lewandowski strzeli 2.0 |
Ja też zagrałem singla że Lewandowski strzeli zobaczymy. Pozytywnie, że temat żyje!
|
Cytat:
Fakty są jednak takie, że Drezno zajmuje 11 lokatę a Furth walczy o awans. W dotychczasowych meczach raz padł remis, raz wygrali goście. Liczę na niespodziankę. ;) Póki co dziś zagrałem Haase- Lacko poniżej 9,5 gema w I secie oraz under 5,5 Traktor Chelyabinsk - Ufa |
Cytat:
|
Moje 5 kosmicznych dubli na weekend
Milan - Napoli 1 1.70 Lens - Amiens 1 1.70 ako2.89 Zulte Waregem - Westerlo 1 1.65 Groningen - Walwijk 1 1.50 ako 2.47 West Ham - Milwall 1 1.55 Leverkusen - Stuttgart 1 1.75 ako 2.71 Brugge - Beerschot 1 1.40 Bilbao - Espanyol 1 1.80 90 min goście na 3:3 ako 2.52 Sevilla - Villareal 1 1.80 - Sevilla ostatnia nadzieja zmniejszyć stratę Asteras - Doxa Drama 1 1.50 ako 2.70 oraz mega wariat za 2 zł Newcastle - Aston Villa 1 2.05 Wolfsburg - Borussia MG 1 2.70 Hertha - Hannover 1 2.35 Leverkusen - Stuttgart 1 1.75 - tego meczu miało nie byc na tym kuponie a mi go baba wpisała Heracles - PSV 2 1.80 HSV - Bayern 2 1.55 ako 63.50 kursy z sts-a kosmiczna kolejka w bundeslidze 6 meczy 5 remisów Następnym razem jak podam swoje typy to zacznę od zdania : NIE GRAJCIE TEGO !!! |
Cytat:
Mam nadzieję, że ktoś skorzystał :) Więc plus jest. |
Dla tych co szukają czegoś dobrego polecam :
http://typy-vip.com/index.php?option...mid=94&lang=pl Trzeba odczekać chwilkę jak miną reklamy i zawsze jest podawana oferta godzinowa. Można sprawdzić z kursami i i propozycją buków włoskich.[/QUOTE] Z tego co raz przeglądałem to na C+ znajduje się ten kanał( Hot Bird) . Nie wiem czy jeszcze tam się znajduję bo widziałem go grubo ponad rok temu ... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl