![]() |
Cytat:
|
Ja też mam sprawę związaną z Power Pointem.
Potrzebuje jakieś fajne, a przede wszystkim czytelne tło do slajdów. Wrzuci ktoś? ;) |
Cytat:
możesz je rozjaśnić, przyciemnić itd. menu: format -> tło -> efekty wypełnienia -> wybierz obraz |
Gdzie w Krakowie ew. okolicach znajdę jakieś szroty z częściami do Opla?
Heltmana i Bieżanowska już sprawdzone. |
Włączając Nfs Undercover słyszę dzwięk ale nie mam obrazu jest na zmiane biały z czarnym co to może być ??? Jak to naprawić ???
Mam procesor Intel P4 3000 2 Gb ram |
Cytat:
|
Wiadomo dokładnie w jaki dzień i o jakiej godzinie bedzie mecz ze Śląskiem? Bo na necie pisze 30 Maj godzina 17:00 i chcialem weidziec czy to jest pewne?
|
a istnieje szansa minimalna chociażby aby mecz był w Piatek?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
to kijowo, bo kolega bez kolezanki nie pojedzie... czyli sam musze zawiatac:>
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zainstalowałem sobie Wiślacką Operę ale po pewnym czasie doszedłem do wniosku, że nie jest przydatna i ją usunąłem. Jak przywrócić Firefox'a jako domyślną przeglądarkę?
Już dałem radę. |
Cytat:
chce ja wziasc tylko na mecz:> ale to nie ja jakby co:D |
Cytat:
Jeśli tak się nie stało włącz Firefox`a następnie narzędzia -> opcje i tam na dole masz ustawienia systemowe. |
co to za wersja filmu R5 ??
|
dvd- rip
<> |
Cytat:
R5 Line to oficjalne DVD z regionu 5. Do regionu tego należą Europa Wschodnia (byłe ZSRR), Półwysep Indyjski, Afryka, Korea Płn. i Mongolia. Wydania R5 wyróżniają się tym, że są to bezpośrednie kopie z maszyny TeleCine bez żadnego przetwarzania obrazu. Obraz w takim wydaniu jest ripem z płyty DVD, a dźwięk jest synchronizowany z innej wersji filmu, zwykle wydanej już wcześniej. |
Mam problem z cyfrą +. Normalnie chodzą mi wszystkie kanały jakie mam,także te w w hd (canal+ sport hd, film hd). Jedynym kanałem jaki mi nie chodzi jest normalny c+ wyświetla się napis żeby poprawić ustawienie anteny. Wydaje mi się to dziwne zwłaszcza, że chodzą wszystkie inne kanały. Miał ktoś coś podobnego?
|
Cytat:
Co ja zrobilem ze spotyka mnie takie nieszczescie? ;] |
Z cyklu pytanie bez odpowiedzi :
Dlaczego Rangersi zremisowali i mi spieprzyli kupon na 2500 zł ? :( ( dokładnie na 505 funtow, zagrany za 5 funtow ) ... |
Pytanie do zorientowanych w temacie, czy w świetle obecnych przepisów zimne ognie są dozwolone na stadionie czy nie?
|
Pytanie do rozliczających sie z fiskusem. Oddali Wam już ci złodzieje zwrot podatku? jeśli tak to kiedy składaliscie?
pzodro |
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...em_w_niedziele |
Po formacie ściągnąłem service packa 2. Podczas instalacji:
http://img510.imageshack.us/img510/2192/48656270.jpg Co zrobić żeby to zainstalować? Jak cd-key może byc zły skoro podczas instalacja systemu wszystko było ok? |
Od dłuższego czasu (tzn jakiś 2 h) wyskakuje mi tak coś jak chce wysłać maila z gmail:
Cytat:
|
Jak zrobic zabezpieczenie WPA czy WEP na internet tzn.neostrade??
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl