![]() |
Ja widze nagonkę na Buchalika tylko nie moge sobie przypomniec tych meczów ktore ponoć tak zawalił i slabo bronil.
|
No w zeszłym sezonie ciężko szukać bo kontuzje leczył :-)
|
Cytat:
Ja chce widzieć te mecze które zawalał bo nie przypominam ich sobie |
Cytat:
Zero gry na przedpolu to jego znak rozpoznawczy. Nie jest oczywiście Pawełkiem, który sam sobie robi problemy (BTW też genialne zagranie Pawełka w tym skrócie :D ) ale brak jakiejkolwiek reakcji na dośrodkowania, które są w jego zasięgu to dla mnie skreślenie Buchalika jako poważnego kandydata na bramke. |
Cytat:
|
Cytat:
To najbardziej cipowaty bramkarz grający regularnie we Wiśle którego pamiętam. |
Niektorzy tak tu płaczą jakbyśmy byli skazani ja granie Buchalikiem caly sezon. A przecież na ten moment jest 2/3 bramkarzem i to w perspektywie tylko rundy jesiennej. Byc może nie zagra ani jednego spotkania.
Nie mamy kasy, więc po co kogoś szukać po świecie tylko po to by byl 2 bramkarzem? Buchalika nikt nie chciał, wiec przypuszczam że nawet dostal niższa pensje niż ta która do tej pory pobierał. Co do klasy sportowej to jest przecietnym bramkarzem, ale i tak lepszym niż wielu którzy grali regularnie w ekstraklasie i popelniali babol za babolem. |
Cytat:
Kompromitacją Junco można nazwać fakt ogłoszenia listy zawodników z których rezygnujemy po czym jednak nasz dyrektor dochodzi do przekonania, że coś wytypowani zawodnicy nie za bardzo chcą przychodzić do Wisły i musi sięgać po graczy wcześniej skreślonych tak też byłoby z Zacharą. Majstersztykiem jest oferowanie Mączyńskiemu nowego kontraktu, zawodnikowi któremu wisi się pieniądze.. |
Cytat:
|
Kapka by zrobił porządek z tym całym towarzystwem :D
|
Cytat:
|
Klub zachowuje się w porządku. W przeszłości zdarzało się że wystawialismy piłkarzy na listy transferowe a jednak zostawali w klubie. To że proponuje podwyżkę Mące to również dobry gest. Jak można odbierać to inaczej?
Jak nie ma do czego , to i tak Mercury znajdzie powod by sie przy.......ic. Z Kuzba sobie pogadaj, jak sie tak dobrze znacie to Ci załatwi angaz w dziale sportowym klubu i zrobisz tam porządek. |
Na Maczyńskim trzeba zarobić, bo widać że on nie chce tu zostać. Dla mnie to będzie żenada roku jak przejdzie do ległej kiedy w c+ niedawno stanowczo temu zaprzeczał. Ale to jego problem.
Mnie to wali za przeproszeniem, chce to niech idzie do tej legii, ale za większą kasę. A że przy okazji wykorzystuje brudy klubowe jako formę nacisku to jeszcze gorzej to o nim świadczy. Krzysiek odejdź ale daj zarobić Wiśle na twoim transferze. |
Mączyńskiego po tym jak odrzucił propozycję nowej umowy nie ulega wątpliwości, że trzeba sprzedać mając na uwadze stan naszych finansów. Szkoda, że dwa tygodnie przed startem kadra zespołu głównie właśnie z przyczyn finansowych nie jest zamknięta, oby któryś z tych testowanych zawodników potrafił coś zagrać, przy czym prawdopodobnie w przyszłym tygodniu z tego co słyszałem mają przyjechać kolejni zawodnicy na testy sportowe.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Buchalik jest słaby, ale i tak będzie siedział na ławce, więc jaka to różnica. Słabo wyszło tylko z tym, że już go pożegnali, ale zdarza się. Znacznie większą wtopę (i moim zdaniem błąd) zaliczyli z pożegnaniem Urygi. |
Cytat:
Na rezerwowego Buchal moze byc jak najbardziej |
|
Cytat:
|
Mam nadzieje, ze Maka zostanie, choc historia pokazuje, ze wiele razy ktos tam byl o czyms przekonany (prezes, trener, zawodnik) i nic z tego nie wynikalo.
Jako zawodnika to cenie Make. Ciesze sie, ze zaszedl tak dalego i jest podstawowym graczem 6. repry swiata :P Niech mu sie wiedzie jak najlepiej. Nie wierze i nie licze na zadne sentymenty zadnego z naszych graczy, bo nikt tu z sentymentu nie gra. |
Jakiś czas temu ukazał się wywiad z Mączyńskim. W odpowiedzi było zapewnienie, że do 10 czerwca wszystkie zaległości zostaną uregulowane... Z ludźmi niepoważnymi się nie rozmawia. Każdy ma swój próg cierpliwości. Jeszcze dodając do tego taką politykę medialną, to o czym tu rozmawiać.
|
Dlaczego uwazasz Maczynskiego za niepowaznego czlowieka???
|
Cytat:
Cóż, trzymajmy kciuki za zdrowie Juliana. |
Cytat:
|
|
kolejny zawodnik do defensywy. Gdzie klasyczni skrzydłowi? Damian Rasak - zawodnik, którym się interesowaliśmy w/g Kuźby wybrał Płock.
Zobaczymy gdzie hiszpańska Wisła zakończy zbliżający się sezon. |
Przecież mamy 5 skrzydłowych: Mały, Boguś, Videmont, Kostal, Wojtkowski + Carlitos nieźle sobie tam radzi, to takie 5.5
|
Kostal ani Wojtkowski jeszcze nie podpisani
A Videmont to chyba jeszcze w zadnym sparingu nie zagral Cos mi sie wydaje ze juz jest odstrzelony przez Kiko |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl