![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Cóż, nie od dziś wiadomo, że poziom wyszkolenia technicznego piłkarzy się obniża. :-D |
Cytat:
|
Cytat:
"wygrać mecz z palcem w dupie" maskara :rotfl: |
|
Cytat:
|
Dzięki Ebiemu wiem że Jeszcze Polska nie zginęła !
Bakero pokazał jakim jest trenerem , Arboleda panienka je...a dostała i mam nadzieje dostanie jeszcze od kogoś. - Arboleda to dobry obrońca, ale nikt go w Polsce nie lubi. Kopie, prowokuje, a gdy sam jest faulowany, robi teatrzyk - powiedział po meczu Polonii z Lechem pomocnik stołecznego klubu Adrian Mierzejewski. Polonia wygrała 1:0 po bramce Artura Sobiecha. :D |
Ogladam 2 polowe meczu Dysko-Amica i zwrocilem uwage na 2 rzeczy. Wczesniej Arboleda probowal wsadzac palce w oko Przyrowskiemu (moze celowal w usta). Zobaczcie sobie na jakiejs powtorce jak po ciosie od Smolarka Manius majta nozkami. Lezy na ziemi i przebiera nogami jakby to Ebi mu te palce wkladal w dupsko hehe
|
"Już wiadomo, dlaczego Kołtoń taki lubi Arboledę"
:D |
Jankowski przydałby się w Wiśle. Inteligentny napastnik
|
|
Arboleda to normalny w swiecie pilkarski dzieciak - wiecznie pokrzywdzony przez innych pilkarzy
|
Cytat:
Rozumiem, że redakcja Piłki Nożnej ma w tym interes żęby tak reklamować tego piłkarza, ale jaki Ty masz? |
[QUOTE=FredzIo;1074592]Dokładnie, jego nam właśnie brakuje! Koniecznie nam potrzeba tego napastnika. 4 gole i 1 asysta w 21 meczach musi robić wrażenie. Gość gwarantujący jednego gola na pięć meczów, to jest właśnie to czego nam potrzeba! Do tego dochodzi asysta raz na dwadzieścia. Piłkarz marzenie, wykładać milion euro bez wahania!
Rozumiem, że redakcja Piłki Nożnej ma w tym interes żęby tak reklamować tego piłkarza, ale jaki Ty masz?[/QUOT daje sobie radę z grą kombinacyjną, dużo widzi, a w naszym systemie, opartym na klepce i przeglądzie pola, to są cechy najważniejsze. oczywiście za rozsądne pieniądze gdyby przyszedł, powiedzmy: 300 tysiecy euro. tak jak napisali na WESZLO: chłopakowi redakcja Piłki Nożnej tym wyróżnieniem tak naprawdę zrobiła tylko krzywdę, bo teraz wszyscy na niego patrzą jak na podpromowanego kmiota, a to jednak - jak na nasze warunki - dobry zawodnik. |
leszekm_ tylko powiedz Mi czy chcesz w druzynie Legioniste ?
O ile sie nie myle to własnie on pokazywał (L) po meczu na łazienkowskiej i przybijał piątki z kibicami Legii. |
piekny wynik w Chorzowie :) oby taki sam dziś Lechia zrobiła :)
|
Ślązacy tradycyjnie się sobie podkładają, 3 punkty potrzebne jak woda właśnie Polonia od Ruchu otrzymała
|
i nadchodzą piękne czasy, Wisła mistrzem, spadają Pasy
:-D |
Polonia dała radę kozacko! Teraz tylko BKS! Lechio wbij kolejny gwóźdź do trumny tego jeb..... tytanica! WISŁA&LECHIA
|
Polonia nie tyle kozacko wygrała - co pewnie działa śląska spółdzielnia. Nie żeby mnie to martwiło - wiadomo że najlepiej jakby spadły Parchy i Świnka:)
Ale nie mówmy że kozacko wygrała Polonia jak Ruch nic nie robił żeby im przeszkodzić. |
na stadionie Craxy też dokładnie widać po stanie murawy, które miejsce gorzej nasłonecznione.
|
Tragedia co Lechia gra w obronie.:/ 1:0 dla Pasów.
|
Same wyzwiska z trybun ,niezla zenada jak sie tego slucha
|
w ataku na razie też dużo lepiej nie gra. Siadło u nich na razie wszystko, już od kilku meczy widać, że coś się u nich zacięło.
Może się dziś przełamią :) |
Cytat:
|
Gdzie wsadzał palce Arboleda?
http://pasjonatkasportu.blog.eurospo...k-arboleda.jpg |
Titto- dobry obrazek! Hahah :D Tylko on oznacza to, że Maniuś dobierał się do Smolarka już wcześniej (bo to nie ze wczoraj). ;)
Kurczę, mam nadzieję, że Lechia zagra o wiele lepiej po przerwie. Pasuje, żeby wygrali... Średnio idzie Gdańszczanom na wiosnę... EDIT: O w mordkę... Ale szmata! o.O |
Wiedzieliście, że stadion Pasów jest im. Piłsudskiego?
|
Cytat:
|
Cytat:
Gdańska...! |
Wystarczy że Lechia zremisuje, nie musi wygrywać. Dla Pasiastych - remis jest jak porażka. A na remis chyba stać Lechię? Zobaczymy jak to będzie dalej wyglądać.
|
2:0 dla Cracovii... z 40 metrów - Klich.
|
Cytat:
|
Wystarczy pobyć trochę w POZnaniu żeby załapać miejscowego klimatu. A Arboleda jest już kilka latek.
P.S. Jak widać Filipiak kupuje tylko bramkarzy, to już drugi pod rząd co wygłupia się w bramce. Taniej i pewniej. |
Cytat:
|
Małkowscy to jakis sabotaz.... 5 bramek dali zydostwu :/
|
Arboleda to najwieksza "miekka faja" i płaczek tej ligi.
Bez przerwy rzuca sie do sedziow jacy to inni rasicisci go dotknac nie mozna.On natomiast moze prowokowac ,pokazywac jakies gesty ,wrecz sklanic zeby mu walnac.Jak Smolarek wczoraj Brawo Ebi! :) Cracoia-Lechia 1 ;0 .edit..juz 2;0 kutfa. |
Lechia gra straszna padakę na wiosnę i ewentualne oczekiwanie na europejskie puchary to wg mnie jakieś majaczenia po opium. Parchy na najlepszej drodze do utrzymania.
|
Cytat:
Lechia stabilizuje poziom - tzn jest to taki, co najwyżej, mocny średniak. Na dłuższą metę ciężko walczyć o najwyższe cele w kraju z zawodnikami pokroju Ljukjanovs, Surma, Nowak czy Małkowski. Zespół zgrany, wybiegany, ale brak w nim jakości. Musieli w końcu spuchnąć. Podobnie wróżyłem Jadze, cudów nie ma... W Cracovii też jakości ze świecą szukać (może poza bramkarzem, Ntibazonkizą i Klichem), ale widać na Lechię wystarczy. Na utrzymanie pewnie też niestety. |
Świetna oprawa kibiców Legii.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl