![]() |
Cytat:
A nie jest to po prostu meduza swiezo na brzeg wyrzucona ? tyle że odwrócona do Ciebie górą ? |
Cytat:
ściągnąłem najnowsze oprogramowanie i nic... dalej drukuje i kopiuje, ale nie skanuje :-/ |
Witajcie... Mam takie pytanie do naszych kolegów z Gdańska. Szukam mieszkania dla studentek na Wrzeszczu bądź Oliwie. Wymagania to koszt wynajmu do 2000zł i mieszkanie musi być dwupokojowe.
Kontakt najlepiej na privie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Chcialem sie wybrac do Morskiego Oka ale slyszlem ze tam w ostatni weekend byly niezle jajca :D
2 km korki na parking (!!) i,bijący sie kierowcy i ludzi wiecej niz na Florianskiej :D hardcore :D ktos byl w normalny dzien tyg ??tez to samo??? |
Ja byłem nad Morskim Okiem 3 tyg temu w srodku tygodnia. Akurat ja jechałem busem z Poronina, 7zł czas jazdy 25 minut około. Samochody osobowe w kolejce na parking stały w gigantycznych kolejkach, natomiast kierowca busa zapytał innego kierowce jadacego z przeciwka, czy nie ma tam policji, usłyszal ze nie ma, to pruł 2 km lewa strona jezdni ;]
Tak ominalem korki i nie denerwowalem sie szukaniem miejsca na parkingu.... najgorzej jak bedziesz stal w korku 2 godziny i potem sie okaze, ze nie ma miejsca,,,, neizle sie w****isz :) Busy jezdza z kazdej miejscowosci do Morskiego Oka, pod Palenice... najlepiej wsiąść w Zakopanem... wiele busów stamtąd rusza i są miejsca siedziace... |
No wlasnie sieprpien to przewalony miesiac na wycieczki po Tatrach ale kiedy indziej nie moge
No chyba zeby jakos tam inaczej dotrzec czy jak?? Jakby ktos mial pomysl to piszcie :) |
Działa wam nasza-klasa? :kursor:
|
Najlepiej zostaw samochód gdzieś w Murzasichle, Poroninie gdziekolwiek przy bocznej drodze albo przy domu wypoczynkowym i wsiadaj w busa. Szkoda nerwów, paliwa, czasu..
|
Cytat:
10 znaków. |
Cytat:
A tak nie-hardkorowo to, jeśli oczywiście nie przeszkadzają Ci dodatkowe kilometry, to pomiędzy droga z Zakopanego do Łysej Polany masz taki parking mały i wejście na szlak (bodajże na Gęsią Szyję) i tam idziesz na Polanę pod Wołoszynem skąd masz rozwidlenie na drogę nad Morskie Oko. Weźmiesz pierwszą lepszą mapę będziesz wiedział o co chodzi. A najprościej to po prostu jedź na parking na Palenicy w godzinach rannych. Ja byłem na początku sierpnia i zero kolejek. |
Panowie wynikla niespodziewanie taka sytuacja ze jade jutro do Gdynii i nic nie stoi na przeszkodzie zebym poszedl w piatek dopingowac Wisełke. Tylko teraz pytanie czy bede mogl tam na miejscu kupic bilet na nasz sektor (moze ktos z SKWK bedzie sprzedawal bilety?). Dodam tylko ze kupno biletu w Krakowie w ogole nie wchodzi w gre.
|
wam tez nie dziala nasza klasa?
|
Mam Viste, nie moge usunac niektorych rzeczy z menu start :( np mialem jakis program, odinstalowalem normalnie w menu zostalo puste pole ktorego nie moge normalnie usunac. Jakis pomysl ?
|
Cytat:
|
Cytat:
też... 123456... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Rejestr caly czas skanuje wiec to nie to ;)
/Edyta Vista Menager 3.0 dal rade ;D |
Cytat:
EDIT Dobrze wiedzieć na przyszłość:) |
Cytat:
|
do usunięcia
|
Co ile powinno się wymieniać filtr HEPA?
|
Cytat:
|
Ma ktoś może link do starego tematu o Wiślackich dzielnicach :) ?
|
nie, nie o to mi chodziło pewnie nawet nie spojrzałeś na pierwszego posta w temacie do którego dałeś linka, był kiedyś temat bliźniaczy do tego z żydowskiego forum "nasze dzielnice...", a w wyszukiwarce coś nie mogę nic znaleźć
|
Czy wie ktoś może jaki wpływ na adrenalinę ma bardzo głośna muzyka ? jak sie ona wytwarza i wszystko co z tym zwiazane ?
|
Pytanie do posiadaczy kanarków:
Przed chwilą zauważyłem, że mój zwierz ma zaczerwieniony dziób. Gdy próbował wydać odgłos zauważyłem, że jego dziób jest pełny krwi, a zamiast "śpiewu" słychać tylko żęszenie. Bardzo proszę o radę, linki, pomoc, jeśli ktoś spotkał się z czymś podobnym i wie jak sobie z tym radzić. |
Może ktoś podać firmę produkującą lokomotywy Kolei Australijskich w skali HO?
|
czy na cyfrze, dzis mozna obejrzec jakis mecz LM? chodzi oczywiscie o zagraniczne kanały
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mi ptak zdycha, a oni o ortografii...
|
Idź do weterynarza , bo jak ci ktoś tu palnie co robić a on zdechnie to będzie lipa a tak weterynarz mądra głowa:D ci poradzi :-p
|
Otwarty Fundusz Emerytalny - o co z nim chodzi ?
każdy pełnoletni po maturze musi wybrać jakiś OFE ? Prosiłbym o łopatologiczne wytłumaczenie. Jak patrzyłem na ulotce, to trochę tego jest pieruństwa... AEGON OFE AIG OFE Allianz Polska OFE Aviva OFE (wcześniej Commercial Union OFE) AXA OFE Bankowy OFE Generali OFE ING OFE Nordea OFE OFE Pocztylion OFE Polsat OFE PZU „Złota Jesień" OFE Skarbiec-Emerytura OFE WARTA Pekao OFE |
Ofe
II filar zaczynasz prace musisz miec wybrany jakis, nie wybierzesz wylosuja Cie i np wybiora Ci najgorszy jak bys chcial wstapic do AIG daj znak na priva:) pokieruje Cie co i jak i gdzie i z domu wszytsko zalatwisz |
chcąc się dostać do oddziału PKO na Boh.Września jadąc tramwajem 10 na jakim przystanku wysiąść?? Kleeberga??
|
Czy "u Romana" na Muzycznej (Tomasza) jest otwarte ? Bo niby wakacje i wiele budynków uczelnianych jest pozamykane ...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl