![]() |
Jak ktoś dostanie mejla co z tymi rezerwacjami karnetów, niech da znać
|
A wie ktoś może jaka jest pula biletów przeznaczona na pierwszy rzut? I czy miejsca zarezerwowane też włączają jako miejsce "sprzedane"?
|
Interia:
Cytat:
|
.......enie tepych redaktorzyn. Co z pozostałymi sektorami na C, keidy otworza, ktos wie?
ED: Dzięki, mam nadzieję, że sprawdzone info bo jutro jadę po kilkanaście biletów i mam nadzieję, że nie na darmo |
@vabanq, odpowiedz masz powyżej
Prośba aby nie wchodzić i nie sprawdzać ile biletów poszło bo ktoś z tego powodu może mieć problemy z kupnem biletu. Bilet zakupiony teraz bez problemów, może dlatego, że o 8 rano... |
policzyłem ile sprzedano i wyszło pi razy oko 6100 biletów. nie wchodźcie. dokładne liczby nam nie potrzebne, ważne że cały czas do przodu
|
witam.
mam problem z zakupieniem biletu. Próbując dodać bilet do koszyka mam informację, że użytkownik wykupił już bilet na tą imprezę. Sprawdziłem w listę transakcji i okazało się, że od 18 lipca 2014 roku mam rezerwację o jakimś tam numerze, która jest aktywna na kwotę 390 złotych Nie wiem o co kaman, miałem karnet na C na wiosnę. Ktoś miał taki problem i jak go załatwić? |
Wszyscy z karnetami wiosennymi tak mają, trzeba czekać
|
Ok
Dzięki, nie doczytałem w temacie. No to czekam. |
Mam pytanie, ja tak jak i wiele osób tutaj mam informacje, że mam rezerwację i nie mogę kupić przez neta karnet. Czy w Strefie kibica kupię bez problemu, czy tam są w stanie odblokować tą rezerwację? I jeszcze jedno czy ktoś kupował karnet na G1, bo w cenniku karnetów nie ma tego sektora.
|
A ja mam trochę inne pytanie mam (sorry jak już było, ale nie mam czasu poszukać teraz). Jak komuś kończy się legitka w październiku i kupi ulgowy karnet to po skończeniu legitki będzie miał problemy na bramkach?
|
Jak ktoś będzie znał rozwiązanie problemów karnetowców z wiosny to bardzo proszę o info.
Dzwonię do strefy kibica, ale.... Szkoda gadać. Nikt łaskawie nie ma zamiaru podnieść słuchawki. |
Cytat:
|
Ten problem z rezerwacją karnetu występuje tylko przy internetowej sprzedaży czy w kasach też? Może warto spróbować podejść do SK i ogarnąć to. Chociaż skoro problem jest tak powszechny, to klub powinien anulować te wszystkie rezerwacje i po kłopocie.
|
hej bracia mam pytanie, 30 czerwca wygasła mi kk, odnowić pojade jutro i niemam wglądu do internetowej sprzedaży. a słysze od kumpla że przez neta juz na c1,c2,c4,c5 niema biletów? to prawda czy te sektory sa jeszcze zablokowane? bedzie szansa jutro kupic na miejscu bilet na c? troche dziwne bo pierw tradycyjnie powinny zejsc bilety na c3
|
Cytat:
Kupisz spokojnie. Sektory zostaną włączone jak zejdzie C3. |
C2 i C4 odblokowane.
|
Cytat:
|
przecież to oczywiste, że bilet ulgowy możesz kupić jak masz prawo do zniżki i jak Cię sprawdzą,a będziesz bez legitk( bo się skończyła, więc prawo utraciłeś)i to nie wpuszczą. Analogicznie w MPK karte ulgową też możesz kupić jak masz prawo do zniżki. Jak legitka kończy Ci się 01.11, wykupisz ulgowy miesięczny 31.10 np. na rok i przy kontroli też bedziesz kanarowi mówił - ale panie, kupiłem jak miałem zniżke ?
|
Cytat:
Cennik uaktualniony. Ulgowe o 5 zł więcej, normalne o 10. |
Jak dobrze ze temat z biletami ruszył :D
Jak ktoś kupi bilet normalnie w kasie mając karnet na wiosnę niech da znać :) |
koledzy pytanie czy żeby przedluzyc kk osoba na ktora jest ona musi byc obecna, czy np ja mogę wziasc ten druczek podejsc zaplacic i będzie ok? Dzięki za odpowiedz z góry
|
Cytat:
|
dzwonilem ale nie odbierali
|
Wypelniasz druczek dajesz kumplowi i bez problemu wyrabia kk.
|
na stówę tak mozna?
wole sie upewnić niż pocalowac przyslowiowa klamkę |
Tak gdzies czytalem ale nie jestem pewien. Wlasnie kumpla o to prosilem bo mam 250 km do Krakowa
|
Z forum SKWK:
@Zabierzow "kupiłem bilet w kasie, miałem rezerwacje na karnet. nic nie mowili o co z tym chodzi ale elegancko szybko nabili karnet na karte i tyle. w kasie kupicie więc bilet bez problemu" http://skwk.pl/skwkforum/viewtopic.p...257/start,885/ |
Kupiłem bilet dziś rano o 8. Zapłaciłem 25 zł (normalny - w moim wieku innej opcji nie ma) teraz widzę ze bilet normalny to 35 zł i aktualnie tylko taki można kupić. Wejdę czy nie? :)
|
Rzoumiem,ze jak kupiłem bilety w starej cenie to teraz nie bedzie jakiś "udziwnień" przy wejsciu?
|
wejdziecie .
|
Po prostu zaoszczędziliście dychę ;)
|
Cytat:
EDIT DO MK85: każdy tak ma :( |
ktoś ma problemy ze stronką z biletami?
Bo daję loguj, wyskakuje czekaj i... nic, dalej mam opcję zaloguj. Ktoś ma podobnie? |
Stronka z biletami szwankuje. Najlepiej próbować w godzinach nocnych. Po północy jest ok, ale karnetu z rezerwacji nadal nie można kupić. Pozostaje raczej pojawić się na R22 i kupić na miejscu.
|
Witam. Posiadam dwa bilety na E16 na Wisła-Bełchatów. Jest ktoś chętny na zamianę na C? :)
|
Cytat:
na razie odczekuje 60 min banicji za nieudane próby logowania ;) |
Cytat:
|
Daj znać jakie jest rozwiązanie. Ponoć MAILA tez było trzeba wpisać wielkimi literami, nie wiem czy to pomoże, czekam 60 min kary..
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl