![]() |
Cytat:
Uważam że brak gry przez pół roku na wypożyczeniu o czymś świadczy... I nie byłby wzmocnieniem zwłaszcza po transferach Chaveza, Nuneza, Lameya i być może Diaza i Jovanovicia. |
Ja bym spróbował pozyskać Micańskiego
|
Cytat:
|
sadzisz ze micanski bylby wzmocnieniem naszej druzyny?/ szczerze to watpie w to, piłkarz który nieradził sobie w dolnym zespole Bundesligi nie bedzie raczej zbawieniem Wisły w drodze do LM. Osobiscie widziałbym w wisle Biltona no i ciagle niewiadomo co z Jovanoviciem??? No i prośba do pana Basałaja:) pora zacząc spełniać obietnice i zacząc budować akademie piłkarska:) jak by nie patrzec gdybysmy mieli szkolenie modzieży na odpowiednim poziomie to zakilka lat nawet Stan by nie był nam potrzebny. taka akademia to same korzysci i dla Wisły jak i czesciowo dla calego polskiego futbolu:)
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Chodziło o to że wisła złożyła ofertę wypożyczenia za Sobiecha kiedy 4 inne bogatsze i lepsze kluby w tym Hanover dawały ponad 1 mln € Porównałem to do hipotetycznej sytuacji gdzie o Neymara bije się teraz 3/4 najlepszych klubów świata i dają za niego 45 mln €, a słabszy klub jak np. Atletico chciałby go wypożyczyć - rozumiesz ? |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Ok, mój błąd. Zwracam honor. A ta oferta Wisły wypożyczenia Sobiecha była oficjalna ? Czy to tylko domysły? |
Pierwsze słysze żeby Wisła interesowała się Sobiechem..
|
Cytat:
|
Podaj zródło. Tylko jakieś aktualne a nie sprzed roku czy dwóch bo wtedy Sobiecha Hannover ani nikt inny nie chciał, a do tego właśnie pijesz.
|
Socha, Sobota, Kupisz myślę że warto było by zapytać o nich po klęskach pucharowych naszych ligowców
|
Kolejny prorok :D Pierwszy mecz grają za 2 tygodnie,a ty już ich posyłasz do piachu.
|
Dla CH.
Cytat:
Chyba wiem jak się skrót z twojego nicka rozwija - brakuje chyba tylko 2 liter. Na przyszłość radze grzeczniej na forum to nie jest miejsce na dawanie upustu swojej prymitywności, a na pewno nie wobec innych użytkowników. |
Prosiłem o zródło, a nie plotki / domysły.
I Cytat:
:lol: Nie podbijaj bo jedziesz ślepakami od kilku tygodni bez składu i ładu. Cytat:
Oczywiście że klub nie będzie zamieszczał takich informacji jak o rozmowach z danymi piłkarzami, ale na Boga.. kaczek dziennikarskich jest od zajebania i nie w każdą należy wierzyć. Wiadomo to nie od dziś, dlatego dziwi mnie że każdy taki nius łykasz jak pelikan. A przegląd sportowy stał się dla Ciebie jakąś wyrocznią. |
Cytat:
Gratuluję ... Bez podbijania - trzymajmy się tematu... |
Niepokoi mnie ta cisza na temat Jovanovicia. Nunez już podpisał, Basałaj wczoraj zapomniał (?) wymienić jego nazwiska. Albo coś poszło nie tak w negocjacjach z Partizanem, albo nasi z niego zrezygnowali. Bo przecież mamy Kowalskiego ; )
|
Lolek nadaje: w poniedziałek następni :)
|
Cytat:
|
Lolek już raz trafił,wyjechał z Nunezem pierwszy,więc jak sprawdzi mu się 2 raz to respect.Na 99% będzie to Jovanovic i 2 innych zawodników,możliwe,że to będzie Diaz i Biton,ale jak Stan mówił miał jeszcze 3 innych kandydatów i na LO i na ŚN więc zobaczymy jak to będzie.Liczę na miłą poniedziałkową niespodziankę :)
|
Cytat:
|
zaznaczam, że nie ufam tym wszystkim wróżkom, ale na jednym prorokowym forum, pisało, ze nie ma kasy na Jjovanovica, więc co prorok to inna wersja:)
|
A młody perspektywiczny Maciej Jankowski z Ruchu i Celeban ze Śląska dlaczego nie ma żadnego zainteresowania tymi polskimi dobrymi graczami?
|
Cytat:
Cytat:
I mniej więcej tylko o kasę się rozchodzi. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Tylko pamiętajcie Lolek wie o testach medycznych a nie o podpisywaniu kontraktu, także w poniedziałek zawodnicy dotrą na testy a on na pewno poda nam nazwiska :)
|
Kurde Kosowski mowil ze nie zagra w innych klubach ekstraklasy jak Wisla i Gornik a teraz idzie do GKSu ehh.
|
GKS Bełchatów to tez górniczy klub :P
|
Lolek:
"Jak piszę,że będą to znaczy ,że nie znam żadnych nazwisk i pozycji na boiskuhttp://www.wislaportal.pl/photo/emoty/usmiech.gif , musicie poczekać do poniedziałku, sam jestem ciekawy http://www.wislaportal.pl/photo/emoty/usmiech.gif ........może Diaz ,może Biton, a może zupełnie ktoś niespodziewany......pozdro." Zobaczymy czy sie potwierdzi... |
Kosa negocjuje z Bełchatowem może ich ubiegniemy
INFO http://.................../viewtopic.php?t=5373 Kosa idalny by byl na Dżokera |
Tak,a Żuraw miał byc zmorą bramkarzy :D Znając życie Kosowski prezentuje ten poziom co Zieńczuk,Żuraw czy Wichniar i nic wielkiego nie pokaże,płakali niektórzy,że starych sprowadzamy,a teraz płaczą,że nie ściągneliśmy emeryta..Eh..
|
Cytat:
|
Za takie pieniądze,jakie ponoć ma dostawać w GKS-ie,to Kosowski powinien być Wiśle.Prawdę mówiąc,to wolałbym go od tych wszystkich zawodników,który do nas dołączyli w tym okienku-mimo jego wieku.Ktoś,kto porównuje go do Żurawskiego ma zero pojęcia jak różni charakterologicznie są to zawodnicy.
|
Widze, ze kult Kosowskiego ciagle zywy. Proponuje jeszcze odkurzyc Szymkowiaka, Uche, Stolarczyka, Frankowskiego, Kuzbe, Zurawskiego (koiecznie kolejny raz) i mozemy ruszac na podboj Europy.
Dlaczego ....a niektorzy wciaz zyja przeszloscia? Jak kolejny raz czytam o Kosowskim w Wisle to mnie sciska. Jak dlugo jeszcze ten temat bedzie zyl? |
Cytat:
|
popieram River
nie dla Kosowskiego z całym szacunkiem ! |
Teraz 10 stron będzie pt: NIE DLA KOSOWSKIEGO, TAK DLA KOSOWSKIEGO. Po uj wy to piszecie w każdym możliwym okienku transferowym? Jak przychodzil Nunez to wszyscy plakali po co kolejny skrzydłowy, a teraz nagle chcą jeszcze jednego o nazwisku Kosowski.
|
Cytat:
wszyscy chcą awansu do LM, bądź dobrej gry w europejskich pucharach, ale jak ? z tymi graczami ? tak samo było z Baszczyńskim.. skoro w życiowej formie nie potrafili nam tego zapewnić, to na starość na pewno nam pomogą .. niestety młodsi nie będą ! |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl