Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Plotki oraz Wasze propozycje dotyczące transferów (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4404)

Fiti 01.07.2011 16:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1119704)
http://www.90minut.pl/news/161/news1...ma-Moskwa.html

Może by tak Kowalczyka na prawą stronę,sokoro nie jest potrzebny w Dinamo....

Uważam że brak gry przez pół roku na wypożyczeniu o czymś świadczy... I nie byłby wzmocnieniem zwłaszcza po transferach Chaveza, Nuneza, Lameya i być może Diaza i Jovanovicia.

rikut1906TSW 01.07.2011 17:08

Ja bym spróbował pozyskać Micańskiego

thebo4 01.07.2011 17:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fiti (Post 1119593)
Chyba Santos...

Jaki santos? :D

rafaltwsd 01.07.2011 17:25

sadzisz ze micanski bylby wzmocnieniem naszej druzyny?/ szczerze to watpie w to, piłkarz który nieradził sobie w dolnym zespole Bundesligi nie bedzie raczej zbawieniem Wisły w drodze do LM. Osobiscie widziałbym w wisle Biltona no i ciagle niewiadomo co z Jovanoviciem??? No i prośba do pana Basałaja:) pora zacząc spełniać obietnice i zacząc budować akademie piłkarska:) jak by nie patrzec gdybysmy mieli szkolenie modzieży na odpowiednim poziomie to zakilka lat nawet Stan by nie był nam potrzebny. taka akademia to same korzysci i dla Wisły jak i czesciowo dla calego polskiego futbolu:)

Fiti 01.07.2011 19:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez thebo4 (Post 1119731)
Jaki santos? :D

Cytat:

Zachowując skalę to tak jakby Atletico Madryt chciało teraz wypożyczyć Neymara, kiedy MC Chealsea Real I Barca dają po 45 mln € ...
Myślę że chodziło tu o Santos, gdyż tam występuje Neymar.

Angmir 01.07.2011 19:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fiti (Post 1119803)
Myślę że chodziło tu o Santos, gdyż tam występuje Neymar.

nie zrozumiałeś anegdotki ...

Chodziło o to że wisła złożyła ofertę wypożyczenia za Sobiecha kiedy 4 inne bogatsze i lepsze kluby w tym Hanover dawały ponad 1 mln €

Porównałem to do hipotetycznej sytuacji gdzie o Neymara bije się teraz 3/4 najlepszych klubów świata i dają za niego 45 mln €, a słabszy klub jak np. Atletico chciałby go wypożyczyć - rozumiesz ?

HEDu 01.07.2011 19:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rikut1906TSW (Post 1119729)
Ja bym spróbował pozyskać Micańskiego

to nie temat na takie dyskusje, nauczcie sie!

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafaltwsd (Post 1119732)
sadzisz ze micanski bylby wzmocnieniem naszej druzyny?/ szczerze to watpie w to, piłkarz który nieradził sobie w dolnym zespole Bundesligi nie bedzie raczej zbawieniem Wisły w drodze do LM. Osobiscie widziałbym w wisle Biltona no i ciagle niewiadomo co z Jovanoviciem??? No i prośba do pana Basałaja:) pora zacząc spełniać obietnice i zacząc budować akademie piłkarska:) jak by nie patrzec gdybysmy mieli szkolenie modzieży na odpowiednim poziomie to zakilka lat nawet Stan by nie był nam potrzebny. taka akademia to same korzysci i dla Wisły jak i czesciowo dla calego polskiego futbolu:)

dolny klub z bundesligi a dolny klub z belgii, jakas roznica?

Fiti 01.07.2011 19:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Angmir (Post 1119804)
nie zrozumiałeś anegdotki ...

Chodziło o to że wisła złożyła ofertę wypożyczenia za Sobiecha kiedy 4 inne bogatsze i lepsze kluby w tym Hanover dawały ponad 1 mln €

Porównałem to do hipotetycznej sytuacji gdzie o Neymara bije się teraz 3/4 najlepszych klubów świata i dają za niego 45 mln €, a słabszy klub jak np. Atletico chciałby go wypożyczyć - rozumiesz ?

Ok, mój błąd. Zwracam honor. A ta oferta Wisły wypożyczenia Sobiecha była oficjalna ? Czy to tylko domysły?

CH. 01.07.2011 20:43

Pierwsze słysze żeby Wisła interesowała się Sobiechem..

Angmir 01.07.2011 20:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez CH. (Post 1119833)
Pierwsze słysze żeby Wisła interesowała się Sobiechem..

A ja piersze słyszę żebyś w ogóle cokolwiek wiedział - poczytaj poszukaj - info było wiarygodne z kilku źródeł.

CH. 01.07.2011 20:49

Podaj zródło. Tylko jakieś aktualne a nie sprzed roku czy dwóch bo wtedy Sobiecha Hannover ani nikt inny nie chciał, a do tego właśnie pijesz.

TOMEK 11 01.07.2011 22:43

Socha, Sobota, Kupisz myślę że warto było by zapytać o nich po klęskach pucharowych naszych ligowców

baro1995 01.07.2011 22:47

Kolejny prorok :D Pierwszy mecz grają za 2 tygodnie,a ty już ich posyłasz do piachu.

Angmir 01.07.2011 23:42

Dla CH.

Cytat:

Podobno chcieliśmy wypożyczyć Sobiecha. Szkoda, że się nie udało.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32286,t...wiadomosc.html
A masz darmozjadzie - reszty sam sobie szukaj bo było tego z 5 linków.

Chyba wiem jak się skrót z twojego nicka rozwija - brakuje chyba tylko 2 liter.

Na przyszłość radze grzeczniej na forum to nie jest miejsce na dawanie upustu swojej prymitywności, a na pewno nie wobec innych użytkowników.

CH. 01.07.2011 23:49

Prosiłem o zródło, a nie plotki / domysły.

I
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Angmir (Post 650624)
z kąd

u Ciebie taka agresja..

:lol:

Nie podbijaj bo jedziesz ślepakami od kilku tygodni bez składu i ładu.

Cytat:

Czyli według ciebie jezeli klub oficjalnie nie potwierdzi rozmów to nie miały one miejsca ??
A myślałeś że każdy nius w internecie jest prawdą? Czyli z Nistelrooyem też były prowadzone rozmowy bo tak Przegląd Sportowy napisał..
Oczywiście że klub nie będzie zamieszczał takich informacji jak o rozmowach z danymi piłkarzami, ale na Boga.. kaczek dziennikarskich jest od zajebania i nie w każdą należy wierzyć. Wiadomo to nie od dziś, dlatego dziwi mnie że każdy taki nius łykasz jak pelikan. A przegląd sportowy stał się dla Ciebie jakąś wyrocznią.

Angmir 01.07.2011 23:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez CH. (Post 1119940)
Prosiłem o zródło, a nie plotki / domysły.

I
u Ciebie taka agresja..

:lol:

Nie podbijaj bo jedziesz ślepakami od kilku tygodni bez składu i ładu.

Czyli wedłóg ciebie jezeli klub oficjalnie nie potwierdzi rozmów to nie miały one miejsca ??

Gratuluję ...

Bez podbijania - trzymajmy się tematu...

kacpaw91 02.07.2011 00:02

Niepokoi mnie ta cisza na temat Jovanovicia. Nunez już podpisał, Basałaj wczoraj zapomniał (?) wymienić jego nazwiska. Albo coś poszło nie tak w negocjacjach z Partizanem, albo nasi z niego zrezygnowali. Bo przecież mamy Kowalskiego ; )

tomek100 02.07.2011 00:06

Lolek nadaje: w poniedziałek następni :)

Teqcontroller 02.07.2011 00:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomek100 (Post 1119945)

Pewnie Biton , Jovanovic i Diaz.

baro1995 02.07.2011 00:48

Lolek już raz trafił,wyjechał z Nunezem pierwszy,więc jak sprawdzi mu się 2 raz to respect.Na 99% będzie to Jovanovic i 2 innych zawodników,możliwe,że to będzie Diaz i Biton,ale jak Stan mówił miał jeszcze 3 innych kandydatów i na LO i na ŚN więc zobaczymy jak to będzie.Liczę na miłą poniedziałkową niespodziankę :)

wislak68 02.07.2011 01:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomek100 (Post 1119945)

I tym sposobem mamy prawdziwego króla tego okienka transferowego. Żaden macios czy zbymak. The winner is ...... Lolek!!!.

Bąbel 02.07.2011 01:25

zaznaczam, że nie ufam tym wszystkim wróżkom, ale na jednym prorokowym forum, pisało, ze nie ma kasy na Jjovanovica, więc co prorok to inna wersja:)

rasel1906 02.07.2011 02:02

A młody perspektywiczny Maciej Jankowski z Ruchu i Celeban ze Śląska dlaczego nie ma żadnego zainteresowania tymi polskimi dobrymi graczami?

Fiti 02.07.2011 06:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rasel1906 (Post 1119977)
A młody perspektywiczny Maciej Jankowski z Ruchu i Celeban ze Śląska dlaczego nie ma żadnego zainteresowania tymi polskimi dobrymi graczami?

Cytat:

Bo Polski gracz za milion euro gra średnio lub słabo a zagraniczny za milion euro gra świetnie

I mniej więcej tylko o kasę się rozchodzi.

PODpalacz 02.07.2011 08:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rasel1906 (Post 1119977)

A młody perspektywiczny Polak kosztuje..... i to nie małe pieniądze za tą kasę masz 3 Serbów z podobnymi umiejętnościami :-P dla których jest ważniejsza gra niż robienie pieniędzy

Antystenes 02.07.2011 08:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PODpalacz (Post 1119989)
A młody perspektywiczny Polak kosztuje..... i to nie małe pieniądze za tą kasę masz 3 Serbów z podobnymi umiejętnościami :-P dla których jest ważniejsza gra niż robienie pieniędzy

koniec i kropka:-D.

rrcek 02.07.2011 09:31

Tylko pamiętajcie Lolek wie o testach medycznych a nie o podpisywaniu kontraktu, także w poniedziałek zawodnicy dotrą na testy a on na pewno poda nam nazwiska :)

HEDu 02.07.2011 09:36

Kurde Kosowski mowil ze nie zagra w innych klubach ekstraklasy jak Wisla i Gornik a teraz idzie do GKSu ehh.

Bąbel 02.07.2011 09:47

GKS Bełchatów to tez górniczy klub :P

River 02.07.2011 10:15

Lolek:
"Jak piszę,że będą to znaczy ,że nie znam żadnych nazwisk i pozycji na boiskuhttp://www.wislaportal.pl/photo/emoty/usmiech.gif , musicie poczekać do poniedziałku, sam jestem ciekawy http://www.wislaportal.pl/photo/emoty/usmiech.gif ........może Diaz ,może Biton, a może zupełnie ktoś niespodziewany......pozdro."

Zobaczymy czy sie potwierdzi...

bkl 02.07.2011 10:22

Kosa negocjuje z Bełchatowem może ich ubiegniemy
INFO
http://.................../viewtopic.php?t=5373

Kosa idalny by byl na Dżokera

baro1995 02.07.2011 11:19

Tak,a Żuraw miał byc zmorą bramkarzy :D Znając życie Kosowski prezentuje ten poziom co Zieńczuk,Żuraw czy Wichniar i nic wielkiego nie pokaże,płakali niektórzy,że starych sprowadzamy,a teraz płaczą,że nie ściągneliśmy emeryta..Eh..

mitmichael 02.07.2011 11:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez baro1995 (Post 1120047)
Tak,a Żuraw miał byc zmorą bramkarzy :D Znając życie Kosowski prezentuje ten poziom co Zieńczuk,Żuraw czy Wichniar i nic wielkiego nie pokaże,płakali niektórzy,że starych sprowadzamy,a teraz płaczą,że nie ściągneliśmy emeryta..Eh..

Kosa juz raz był u nas na wypozyczeniu i grał swietnie - przeciez to glownie przez jego podania w sezonie 2007/2008 Zienczuk miał taka strzelecka serie w rundzie wiosennej. W zadnym wypadku nie mozna porownywac pomocnika do napastnika - Kamil i Maciek to dwaj calkiem inni zawodnicy.

rozarian 02.07.2011 11:55

Za takie pieniądze,jakie ponoć ma dostawać w GKS-ie,to Kosowski powinien być Wiśle.Prawdę mówiąc,to wolałbym go od tych wszystkich zawodników,który do nas dołączyli w tym okienku-mimo jego wieku.Ktoś,kto porównuje go do Żurawskiego ma zero pojęcia jak różni charakterologicznie są to zawodnicy.

River 02.07.2011 12:02

Widze, ze kult Kosowskiego ciagle zywy. Proponuje jeszcze odkurzyc Szymkowiaka, Uche, Stolarczyka, Frankowskiego, Kuzbe, Zurawskiego (koiecznie kolejny raz) i mozemy ruszac na podboj Europy.

Dlaczego ....a niektorzy wciaz zyja przeszloscia?

Jak kolejny raz czytam o Kosowskim w Wisle to mnie sciska. Jak dlugo jeszcze ten temat bedzie zyl?

sucre 02.07.2011 12:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rozarian (Post 1120065)
Za takie pieniądze,jakie ponoć ma dostawać w GKS-ie,to Kosowski powinien być Wiśle.

Pewnie nie pamiętasz jak ostatnio odchodził z Wisły bo nie wystarczało mu na pampersy dla dziecka.Zero szacunku za taka wypowiedz

sevenheaven 02.07.2011 12:09

popieram River

nie dla Kosowskiego z całym szacunkiem !

Reser 02.07.2011 12:21

Teraz 10 stron będzie pt: NIE DLA KOSOWSKIEGO, TAK DLA KOSOWSKIEGO. Po uj wy to piszecie w każdym możliwym okienku transferowym? Jak przychodzil Nunez to wszyscy plakali po co kolejny skrzydłowy, a teraz nagle chcą jeszcze jednego o nazwisku Kosowski.

sevenheaven 02.07.2011 12:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Reser (Post 1120078)
Teraz 10 stron będzie pt: NIE DLA KOSOWSKIEGO, TAK DLA KOSOWSKIEGO. Po uj wy to piszecie w każdym możliwym okienku transferowym? Jak przychodzil Nunez to wszyscy plakali po co kolejny skrzydłowy, a teraz nagle chcą jeszcze jednego o nazwisku Kosowski.

niektórzy nie rozumieją prostych rzeczy .. kierują się sympatią

wszyscy chcą awansu do LM, bądź dobrej gry w europejskich pucharach, ale jak ? z tymi graczami ?

tak samo było z Baszczyńskim.. skoro w życiowej formie nie potrafili nam tego zapewnić, to na starość na pewno nam pomogą .. niestety młodsi nie będą !

Angmir 02.07.2011 12:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez River (Post 1120068)
Widze, ze kult Kosowskiego ciagle zywy. Proponuje jeszcze odkurzyc Szymkowiaka, Uche, Stolarczyka, Frankowskiego, Kuzbe, Zurawskiego (koiecznie kolejny raz) i mozemy ruszac na podboj Europy.

Dlaczego ....a niektorzy wciaz zyja przeszloscia?

Jak kolejny raz czytam o Kosowskim w Wisle to mnie sciska. Jak dlugo jeszcze ten temat bedzie zyl?

Ogólnie się zgadzam ale akurat o odkurzeniu Uche to my możemy pomarzyć jak o RvN,

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:27.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl