![]() |
^^ chłopak pochodzi z Jaworzna a to dalsze przedmieścia Krakowa, ma tu rodzinę, we Włoszech sezon się skończył. Więc to może nic nie znaczyć.
|
Był tez na meczu ze Śląskiem...normalka..
|
Cytat:
|
Trener Tomasz Muchiński żegna się z klubem. Jego miejsce zastąpi Paweł Primel.
|
kto byl I trenerem jak byl Primel ?
|
Latający Holender
|
Maaskant bodajże, tak?
|
Maaskant. Wraca! ;)
|
a przed Maaskantem ?
|
Wow. Czy to znaczy, że teraz nasi bramkarze będą bronić jak Jovanić? :/
|
Małe pytanie, bo skleroza u mnie postępuje:
Primel to ten trener, który Pareikę wyciągnął że miał najlepszy okres życia, a media się rozgłaszały że to jest Wiślacki Van Der Saar, czy to ten, który ściągnął go do "normalnego" poziomu? |
Kurdziel chyba wtedy był trenerem gdy Pareiko był u szczytu możliwości u nas ;)
|
To ten, który ściągnął :)
|
Primel był u nas w okresie czerwiec 2011-czerwiec 2013 czyli słabnący Pareiko z Jovanicem, a potem Miśkiem w tle
|
Stilić i Vranjes zwolnieni ze zgrupowania kadry.
Pomocnik Wisły Kraków Semir Štilić oraz pomocnik Lechii Gdańsk Stojan Vranješ zostali zwolnieni ze zgrupowania kadry Bośni i Hercegowiny przed meczem eliminacji mistrzostw Europy z Izraelem. Zawodnicy dojechali na zgrupowanie dopiero w poniedziałek i w związku z tym selekcjoner Mehmed Baždarević postanowił nie brać ich pod uwagę w kadrze na mecz z Izraelem. nie wiem jaka była logika powoływania ich, skoro ostatnia kolejka była w niedzielę... |
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...iery,id,t.html Garguła o pożegnaniu z Wisłą
|
"
- Nazw klubów na razie nie podam, bo na to za wcześnie. Mogę zdradzić tylko tyle, że nie chciałbym ruszać się zbyt daleko od Krakowa... " Czyżby Nieciecza :D ? |
Słoniki się wzmacniają...
|
|
Semir Stilic w Apoelu Nikozja
|
|
Za rok wróci z podkulonym ogonem.Nie szło mu za granicą to jeszcze raz wojuje źle się skończy
|
może i wróci.
Lecz nie do Wisły |
W takim razie... Smuda do APOEL-u. :D
|
https://pbs.twimg.com/media/CHkPkRmWoAE8pTg.jpg:large Dudka w Lechu
|
Cytat:
|
Jago strzeż się Irtysz się wzmacnia! Tomas Jirsak podpisał umowę na zasadzie wolnego transferu
|
|
Michał Pazdan, chłopak z Krakowa, który był u nas na testach za kadencji trenera Skorży i te testy "oblał", zdobył właśnie najwięcej głosów w konkursie c+ na obrońcę w "11 na plus". W reprezentacji też sobie radzi. Byłemu trenerowi wypada pogratulować "nosa".
|
Oblał u Nas testy?
Hmmm skad takie info, mozesz uchylić rąbka tajemnicy? Ja posiadałem wiedzę ze MP był u Nas na testach, wypadły one pozytywnie niemniej jednak nałożyły się na bardzo niechlubne wydarzenie po ktorym boss zakazał robić transferów. Minusem tego wszystkiego była tez cena która trzeba by było za MP zapłacić. Gdy MP był wolny również złożyliśmy mu ofertę jednak to już nie były Nasze złote lata dlatego podpisał w Jadźce. |
Zgadza się on był u nas na testach to było w 2009 roku. skorża był na tak ale Górnik zażyczył sobie za niego milion zł więc się nie dogadali.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Chiacu podpisał wczoraj kontrakt 1+1 z Concordią Chiajna - 12. ekipą rumuńskiej ekstraklasy( za TT Rafal Olejnik)
|
Odnośnie Pazdana, to sprawy raczej poza "słyszałem" nikt z nas nie zna. Ja nie przypominam sobie problemów z kasą wtedy (czy to nie to samo okienko, w którym sprowadzaliśmy Kirma?), z tym, że rzeczywiście kompromitacja z Levadią mogła mieć znaczenie. ;)
No i jeszcze kwestia "drugiego podejścia" do Pazdana i wybranie Jagi jako bardziej atrakcyjnego kierunku. No jakoś nie mogę uwierzyć, że zamiast iść do drużyny z Meliksonem, Genkovem, Ilievem czy Sobolewskim (ci zawodnicy grali u nas na początku sezonu 12/13), która na koniec poprzedniego sezonu była wyżej od Jagi, poszedł do tych drugich. Ale oczywiście niczego Wam nie zarzucam - piszę jakie jest moje subiektywne zdanie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
EDIT: Nie trzeba było tej szui Dudki zatrudniać, kiedy nikt nie chciał go nawet za darmo... |
Z fejsowego profilu salonu kosmetycznego Glamour Vectus:
Nowoczesny mężczyzna to mężczyzna zadbany. Panowie coraz chętniej odwiedzają salony kosmetyczne. Naszym stałym gościem jest znany i lubiany piłkarz Dariusz Dudka. Dziękujemy za udzieloną rekomendację i zapraszamy innych Panów. #znanygosc #vip #glamourvectus #rekomendacja #dariuszdudka https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...96&oe=55EFACDE https://www.facebook.com/GlamourVectus?fref=nf |
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl