![]() |
Cytat:
|
Autor tego tekstu bojkotuje mecze.
:-) |
Cytat:
|
Do sprzedania dwa vouchery na karnet SEKTOR C. Cena 100 zł za jeden.
Tel: 571 457 207 |
Cytat:
Prezes Ci dał vouchery aby podnieść frekwencję na pustym stadionie a Ty sprzedajesz ... :P |
Cytat:
|
Nie wdaję się w dyskusje na temat bojkotu. Nie mam zamiaru bić piany przez trzy strony tego tematu. Chciałem tylko zwrócić uwagę, że nazywanie ludzi czekających w kolejce przez całą pierwszą połowę żeby wejść na drugą - parówami - to jest chamstwo. El'kabat jak ma jaja, powinien sam przyznać że się zagalopował i przeprosić.
|
Cytat:
Wydaję mi się oczywiste,że ludzie,którzy "kilkaset razy słyszeli drugą zwrotkę hymnu" tym bardziej wiedzą też jak obecnie wygląda sprawa szanowania kibica u nas i o tym,że jest bojkot. A obecną klientelę i elitę wdg. prezesa mogłeś zobaczyć w w tv. Co do słowa "parówa" to nie przesadzajmy,bo nie jesteśmy w bibliotece czy na forum dydaktycznym,żebym za słowo parówa musiał kogoś przepraszać. Nikt poza Tobą się tą parówą widać nie przejął. Co do bojkotu to jest już dyskusja gdziendziej o nim i nie ma sensu kontynuować tutaj też tego tematu. eot |
O godzinie 13:00 wszystkie kasy czynne i dwie osoby przede mną we wspólnej kolejce. Niestety można płacić tylko gotówką
|
Cytat:
|
Cytat:
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_sie_dla_was/
Cytat:
Cytat:
Ze sprzedażą internetową, to będzie chyba jak z nowym sponsorem. |
Nie umiec wprowadzic sprzedaży internetowej przez kilka tygodnii to tylko u Nas...
No chyba ze probelm jest tego typu ze przy tak ogromnych zwolnieniach i oszczednosciach po prostu tego nie ma kto zrobić... |
Odpowiedź klubu na zapytanie o sprzedaż internetową:
" witam, jak podaje strona oficjalna klubu: "Informacja dotycząca sprzedaży internetowej biletów oraz karnetów on-line podana zostanie po przeprowadzeniu testów systemu oraz prac nad serwerami; najszybciej jak to będzie możliwe." pozdrawiam " |
Cytat:
Poziom klubu....DNO... |
On to na dyskietce przenosi dlatego tyle to trwa.
|
|
Od poniedziałku znowu będzie można nabywać bilety i karnety przez Internet
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...oraz_karnetow/ |
No w końcu...
Już się zastanawiałem czy zdążą jeszcze na rundę jesienną. |
|
"Wisła Kraków S.A.
Trwają prace nad sklepem www. Przepraszamy." Chyba jednak nie można kupować biletów on-line... ;) |
Jak ktoś jest kumanty w tych sprawach, to niech da info kiedy on-line bedzie gotowa.
|
Cytat:
|
Jest sprzedaż przez neta!
|
Niby działa, ale jakoś niestabilnie... Co chwile mnie wylogowuje.
|
Ja nie mogę przejść do koszyka, żeby zapłacić. Pozostaje uzbroić się w cierpliwość.
|
Tak samo u mnie, ale udało się kupić bilet.
Zastanawia mnie tylko kiedy będą dostępne sektory C1, C2, C4 i C5. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Spróbujcie odpalić sobie stronkę w trybie prywatnym. U mnie pomogło i bilet kupiony.
|
Co to znaczy w trybie prywatnym?
Edit: w sensie INCOGNITO. Przynajmniej w Chrome tak jest napisane :) |
Cytat:
|
Znalezione na interii w artykule http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...wa_block=sport
Cytat:
|
Próbował ktoś zmienić miejsce dla karnetu?
Wg instrukcji: " Aby wykupić karnet na inne wolne miejsce należy wybrać opcję "anuluj rezerwację", a następnie w imprezie np. Karnety Jesień 2014 wybrać nowe miejsce w dowolnym sektorze." Tylko nigdzie nie ma opcji "anuluj rezerwację" |
Abrakadabra - mam tak samo. Brak możliwości anulowania rezerwacji karnetu, która swoją drogą jest jakaś dziwna - 390zł na C3.
Już pisałem w kilku miejscach, ale napiszę też tutaj - może ktoś mądry mi doradzi jak ten problem rozwiązać. W klubie nikt nie odbiera rzecz jasna. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Po krótkich problemach udało mi się kupić bilet przez internet, ale zaciekawiła mnie jedna rzecz.. Czy to możliwe?
|
Cytat:
Np. na sektorze C można kupić bilet tylko na C3, jak zapełni się C3 otworzą C4 itd. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl