![]() |
Genoa - Novara 1
Anderlecht - Sint-Truiden 1 AS Roma - Lecce 1 :] |
Rapid Bucharest - Gaz Metan Medias 1
Podbeskidzie Bielsko - Lech Poznan x2 Tottenham - Aston Villa 1 :-) |
Na dziś u naziemnego buka:
PBB - Lech 2 Tottenham strzeli bramkę Za równą dychę do wyjęcia równe dwie ;) |
O.L - Ajax 1
Napoli - M.C over 1,5...2,16 M.U - Benfica X(3,7) Alba Berlin - Budocnost X(17) |
Lyon - Ajax 1
Manchester Utd - Benfica 1 |
Fiorentina - Empoli 1
Genoa - Bari 1 Espoo - Lukko 1 (hokej Finlandia) |
Standard - KV Mechelen
Handicap 0:1 AGOVV Apeldoorn - Telstar Handicap 1:0 Pisa - Viareggio 1 ako 10.59 |
Standard L. - KV Mechelen 1 1.45
Sparta Praga - Dukla Praga 1 1.28 Alkmaar - Utrecht 1 1.30 Polonia - Podbeskidzie 1/2 0 2.10 Genclerbirligi - Fenerbahce 2 2.00 Udinese - AS Roma 02 1.50 Koln - Monchengladbach LB 2.5 2 1.75 WKS - TSW LB 2.5 2 2.00 AKO 53.20 10zl - 468.20 taki wariat po LM :D |
Chelsea - Wolves Handicap 1 (-1.0)
Nancy - Dijon 1x Saint Étienne - Ajaccio 1 Lille - Brest 1 |
Rayo Vallecano - Valencia x2
ako 1.35 Borussia Dortmund - Schalke 04 X FC Augsburg - VfL Wolfsburg X Norwich - QPR X Bolton - Everton X ako 129.15 system 3/4 AC Siena - Inter Drużyna gospodarzy poniżej 1.5 ako 1.40 Powód: wyniki |
Lech - Widzew 1
Liverpool - M.City 2 Cesena - Genoa 2 Werder - Stuttgart 1 Cracovia - GKS 1/2 0 Kilmanrock - Rangers 2 Palermo - Fiorentina 1 Levante - Gijon 2 |
Wszędzie lepiej niż w ziemniaku :) Ale na początek bet365 albo bwin
|
Hello Everyone
Greetings - new around here Just registered and wanted to say hello, i will update a little more as a post. i also update my website on a regular basis , check it out: http://ctsrcrew.co.za/wp-content/upl...go-300x150.jpg car blog
|
Cytat:
|
Na dzisiejsze losowanie:
Polska - Anglia Ukraina - Francja Holandia - Szwecja Hiszpania - Rosja kursy w bwin po 3,75. single: Cean - O.M 2 (2,05) |
Wisła - Widzew 1
Lech - ŁKS 1 City - Norwich 1 Schalke - Augsburg 1 Newcastle - Chelsea 1x Korona - judovia 1 Inter - Udine x2 |
Wisla Krakow - Widzew Lodz 1
ako 1.60 Powód: Wygrana Wisełki:) |
city-bayern 1 lub -1,5 1,6 lub 2,5
bayern jedynie o prestiż, cit o wszystko,gospodarze w najmocniejszym skladzie.bawarczycy bez robbena i kroosa, pewnie nie zagrają muller,gomez i van buyten, ribery tez pewnee nie bedzie dużo harował. jak sie przycisnie obrone bayernu to robi ona jaja a dzisiaj ak musi być.w interesie city jest kontrolowanie wyniku i sluchanie wiesci z hiszpanii. benfca-otelul -1,5 1,4 wygrana pieczetuje 1miejsce benfiki w grupiie bez oglądania sie na bazylee. kluczowi gracze do dyspozycji więc jazda basel-mu x2 1,12 nikt nie wyobraza sobie basel zamiast mu w 1/8, nie ma opcji inter-cska x2 1,42 inter gra kaszane. w kazdej innej grupie mialby problemy.dzisiaj w kadrze jest tylko kilku doswiadczonych i znanych graczy.kibice chca zobaczyc młodych i tak powinno byc.cska musi wygrac i liczyc na remis w lille co jest bardzo mozliwe.nie mają dobrego okresu ale awans wszystko by wynagrodził.beda gryzc trawe a inter kontrolować. wisła-spartak under 138,5 1,9 wyniki w hali wisły sa przewaznie niziutkie.na wyjazdach inaczej ale enndencje widac.sama wisła tez rzuca mało. z pewnościa nasza hala,bliskośc kibiców sprawiają, ze sie tu cięzko rzuca i trafia.spartak to bardzo dobra ofensywa jednak w meczach deff vs off to przewaznie wygrywa ta pierwsza. żalgiris-panathinaikos 2 1,45 panata wiadomo, obronca tytulu. sa trzecią siła europy po barcelonie oraz cska. w zalgirisie nie dzieje sie najlepiej, troche żal patrzec co zrobiono z tym teamem. panata musi przyjechac po swoje, leku na diamantidisa gospodarze raczej nie znajdą. prokom-olimpia -7,5 do połowy 1,85 spotkanie outsiderów grupy.prokom walczy zeby miec honorowa wygraną.byłoby wstydem jako jedyni zakonczyc rozgrywki bez wygranej.u słoweńców dramat.koszykarze 2miesiące nie mają wyplat, najlepsi odchodzą, dzisiaj zagraja w połowie juniorami.w weekend masakra od sirok 78-50. trenują tylko raz dziennie bez motywacji.prokom musi dzisiaj cos pokazac |
Villarreal - Napoli 2
Basel - Man Utd 2 Ajax - Real over 2,5 Benfica - Otelul over 2,5 Inter SN1 Za drobne co by zdobyć kapitał na weekend. |
Liverpool - QPR 1
Manchester Utd - Wolves 1 ako 1.63 Powód: wyniki |
System 3/5
FC Lorient - Olympique Lyon 1X2 Olympique Lyon ? 2.50 Real Madryt - FC Barcelona 1X2 Real Madryt ? 2.35 Espanyol - Atletico Madryt 1X2 Atletico Madryt ? 2.45 1. FC Köln - SC Freiburg 1X2 1. FC Köln ? 2.15 Valenciennes FC - Montpellier HSC 1X2 Montpellier HSC ? 2.70 Stawka: 20zł Ewentualna wygrana : 285,80 zł |
Palermo - Cesena 1 @ 1,60
Lecce - Lazio DNB 2 @ 1,36 Betis - Valencia x2 @ 1,40 :shock: Udinese - Chievo 1 @ 1,48 (mecz w nd) AKO: 4,51 |
Okej, a ja tak z innej beczki.
Chciałbym zagrać systemem na przykład 4/5. No i obstawiam mecze i zauważyłem, że dołożenie do tego jeszcze PEWNIAKA znacznie podwyższa wygraną, na jakiej zasadzie to działa ? |
pewniak jest jakby poza tym systemem. Z jednej strony podbije Ci ako, z drugiej system ładnie Ci wejdzie, a ... pewniak zawali.
Ja zazwyczaj nie grałem pewniaków, a do systemu dawałem wyższe kursy ok. 2,50 i wzwyż np. remisy. |
Valencia osiągnęła dzisiaj szczyt frajerstwa, wyżej się już nie da...
http://imageshack.us/f/140/jajebe.png/ Tak to jest jak sobie człowiek chce AKO podbić .. |
Gdybym miał zagrać to zagrałbym tak. Z tym, że 4 mecze z poniższych wybrałbym aby AKO przekroczyło 2:
Włochy Serie A Cagliari Calcio - FC Parma TYP: 1X (1,26) TRAFIONY Hiszpania Primera Division Rayo Vallecano - Sporting Gijón TYP: 1X (1,24) ŹLE Szwajcaria Super League FC Luzern - Servette FC TYP: 1X (1,13) ŹLE Turcja Süper Lig Mersin Idman Yurdu - Samsunspor TYP: 1X (1,20) TRAFIONY Turcja 1. Lig Boluspor - Karsiyaka TYP: 1X (1,25) TRAFIONY |
Cytat:
|
WWW.INSIDERY365.HOME.PL ciekawa i darmowa strona z typami, warto przynajmniej zajrzeć :)
A jak się spodoba to dobrze jest polubić stronę na FB bo niektóre typy będą podawane tylko tam :-P [Koszykówka]Galatasaray – Union Olimpija 14.12.2011 godzina 18:15 Typ: under 140,5 Kurs: 1,87 Buk: Stawka: 3/10 ... Analiza: O sytuacji jaka panuje w Union Olimpija pewnie większość z was dużo słyszała przy okazji meczu ostatniej kolejki euroleague w zeszłym tygodniu kiedy zespół ten przyjechał na spotkanie z mistrzem Polski. Ogólnie chodzi o to że sytuacja w tym klubie nie wygląda na tą chwilę zbyt optymistycznie. Odeszło kilku zawodników, z tego co czytałem ostatnio Aleksandar Capin (śr pkt 7,1) poleciał do Turcji gdzie ma zamiar próbować swoich sił w zespole Türk Telekom. Galatasaray po tym spotkaniu może zapewnić sobie udział w TOP 16 ale czy tak się stanie zobaczymy w środę. Zwycięstwo gospodarzy wydaje się bardzo pewne , ich dwa ostatnie spotkania kończyły się niską linią punktową. Olimpija to najsłabsza ekipa pod tym względem, natomiast Turcy są tuż nad nimi. Wystarczy zobaczyć na mecz z Prokomem w którym suma pkt wynosiła zaledwie 119, w środę wątpię żeby goście rzucili więcej ponieważ Galata ma dość solidną defensywę i raczej należy spodziewać się niskiego tempa gry. W 6/8 spotkaniach Unionu linia w/w nie została przekroczona i w środę liczę na podobny przebieg spotkań jak to miało miejsce w poprzednich meczach. Powodzenia :) |
|
AZ - Metalist 1
ako 1.45 Sevilla - Real Madrid 2 Wigan - Chelsea 2 ako 1,98 Blackburn - West Brom X Nice - Valenciennes X SK Rapid Wien - FC Trenkwalder Admira X VfL Wolfsburg - VfB Stuttgart X Fulham - Bolton X ako 421 system 4/5 Powód: niestety nie wyszło, a miałem co innego dać za pierwszym razem Birmingham |
Rapid - Admira 1 2:1
Wigan - Chelsea 2 1:1 Marsylia - Lorient 1 2:1 Wolfsburg - Stuttgart 1x 1:0 Fiorentina - Atalanta 1 2:2 Milan - Siena 1 2:0 Sevilla - Real 2 2:6 ako: 16.28 |
Arsenal @ 1.72
Man Utd @ 1.80 Sochaux @ 1.66 Evian Thonon Gaillard lub remis @ 1.53 Lille @ 1.44 Napoli @ 1.53 Lazio @ 1.57 Atalanta @ 1.85 Trebles a to moje typy na dziś pusciłem to wszystko w TREBLACH |
Co obstawiacie na jutro?
|
Aston Villa 2
Stoke 2 Fulham 1 Asteras DNB 1 Lazio DNB 2 Levante DNB 1 St Etienne DNB 1 |
mnie w nocy hantuhova czy jak jest jej mnie wkur.........
|
Chicago Bulls -6
|
Lyon 2
Udinese 1 Juventus 2 PSG(-2) 2 Man City(-1) 1 Celtic(-2) 2 |
Palermo - Napoli 2
ManC - ManU 1 Espanyol - Barca 2 |
Cardiff DNB 2
Santander DNB 1 Malaga(+2) 1 |
nie wiem czy ten temat ale tu prędzej zajrzycie
nie dawno zacząłem obstawiać w sts i mam problem mianowicie mam taki kupon: Man unt - Bolton 1 Chelsea - Sunderland 1 Catania - Roma 2 St Johnstone - Rangers 2 Borussia monch - Bayern 2 (tak wiem że na przyszły weekend ale to przez przypadek wpisane niestety za późno sie zorientowałem) i wracając do meritum mecz Romy został przełożony przy stanie 1:1 i teraz nie wiem czy on mi sie wlicza normalnie tak jakby sie zakończył remisem i czy wypadł z mojego kuponu |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl