![]() |
pięknie Smolarek znokautował marmolede :D
|
Classic K.O przez Smolarek xD Placzek dostal , szukal bolca do dupy to ma.
Co do meczu , Slaby mecz. Mam nadzieje ze bedzie remis. |
Cytat:
|
Bardzo dobrze Ebi!
Prawdziwy Polak! Nie będzie Smuda pluł nam w twarz, ni kadry nam kolumbił! |
Idę o zakład, że to był casus Zidan-Materazzi.
|
Arboleda też kartka, no no. Trup ściele się gęsto. I niech mecz zakończy się wynikiem 9-9 (chodzi mi o ilość zawodników, jaka pozostanie na boisku, of course). :shock: Sam jestem ciekaw, czy teraz Sobiech zaciśnie zęby, i mimo że ekipa z Konwiktorskiej gra w osłabieniu, coś wpadnie do wronieckiej bramki. Jak dla mnie, może to być nawet Kotorowski wraz w piłką po strzale kogokolwiek.
Ułajaj schodzi? To kto będzie teraz płakał na boisku? |
No i trudno sie teraz spodziewać choćby remisu. Chyba że.. no ale to raczej niemożliwe grając tyle czasu o zawodnika więcej.
Nie wybaczę sytuacji Sobiechowi "milion euro" Arturowi. |
jebany czarnuch.. ciekawe czy Fifa zareaguje na objawy rasizmu:)
|
Oho to znowu Wybiórcza, Monika Olejnik i reszta będą mieli o czym pisać i gadać, bo to dopiero jest problem przed Euro, że nasi reprezentanci biją murzynów. No i ministrze Giersz, zobaczymy czy jesteś konsekwentny...
|
Cytat:
Mistrzostwo :rotfl: |
Arboleda po podpisaniu Kontraktu nic nie gra , ino potrafi beczec , i przewracac sie jak panienka , On nie ma prawa grac w RP.
Ciota zasrana , dobrze ze mu Smolarek wy....il. |
Ale zauważcie, że to nie przypadek. Któryś mecz Arboleda prowokuje, głównie przez swoje "symulki". Dzisiaj Amice przyniósł sporą korzyść, grają w 11 na 10 i mają szansę na 3 punkty.
Ale kiedyś się doigra. PS. Ktoś narzekał na Sobiecha:-D |
Doigra doigra . ciekawe co pomyslal J.W po K.O Smolarka na trybunach :D\
GOOOOLL haha |
Kolejka już od piątku zaczyna się układać ;]
|
gooooooooooooooooool :D
|
akurat wyłączyłem ;/
który? ;> |
Haha znowu graja pod nas :D Juz sie nie moge doczekac spotkania Legii z Zagłebiem :)
|
Jeeeeeeeesssstttt gooooooll dla Poloni
|
Oliwa sprawiedliwa. Niech ziemniaki znają swoje miejsce...
|
Cytat:
|
ostre kartkowanie, trzy za jedną szarpaninę :)
|
I z czego się cieszycie? Remis byłby tu najlepszy. Amica i tak już o tego swojego majstra nie powalczy, a tak była szansa, że Groclin obok pasiastych dam spadnie z ligi. A pamiętajcie, że my jeszcze z czarnuchami gramy, a jak się rozpędzą, to może być ciężko, bo skład mają całkiem całkiem :>
|
flamengista - ja narzekałem na Sobiecha. I z przyjemnością odszczekuję.
Go, Go, Dyskopolo - to z radości, że "miszcze" mają szansę przegrać kolejny mecz. Zwłaszcza, że łapią żółte kartki aż miło. Niech znają swoje ziemniaczane miejsce w środku tabeli. Edit1 - Szkoda, że Czarne Koszule tak nie zagrały w PP. Wtedy ekipa wroniecka straciłaby wszelkie złudzenia na europuchary w przyszłym sezonie. Edit2 - martin_6 - nie ma tego złego... i tak dalej. Jak się utrzyma Konwiktorska 6, to będzie większa szansa, że spadną pasy i Arka. Oby tylko Lechia i Jaga nie schrzaniły swoich meczów w ten weekend i zdobyły po 3 punkty, to wtedy dół tabeli będzie wyglądał elegancko :-) |
Brawa dla Polonii. Józek odwala w Poznaniu lepszą robotę niż Skorża w Legii :)
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No i powiedzcie teraz, że Bakero to dobry trener. Co Wojciechowski i Pogorzelczyk w nim widzieli?
|
haha ale cyrk w tym meczu jest :D
|
Jak się Murawski pospieszy to dogoni płaczka w drodze do szatni haha ^^
|
A tak w ogole podsumowujac - to spotkanie wygladało jak kabaret a nie jak mecz pilkarski :) Nawet komentatorzy takie gafy walili, ze mało sie nie poplakalem ze smiechu.
|
Cytat:
|
Na R22 przydałoby się im dojebać ze 4.
|
Niesamowicie się ten mecz ułożył.
Raz że mega frajerstwo w wykonaniu Amiki że grając prawie 30 minut w przewadze jednego zawodnika nie poradzili sobie. A dwa zajebiście że tyle kartek po stronie Amiki w samej końcówce, to tylko doprowadzi ich do większego w....ienia i kłótni między sobą. 2 mecz się układa pod nas, nasi muszą to wykorzystać. |
hahaha! Znowu było słynne "uwajaj uwajaj!" :D
Brawo Ebi! Brawo Sobiech! No i Zieliński jak pociągnie do końca dobrze, to znów udowodni, że trenerem byle jakim nie jest. Przynajmniej jak na nasze warunki oczywiście. EDIT: @sessegnon- ja akurat nie mówiłąm, że to zasługa Smudy. Fakt, nie zawsze doceniałam Zielińskiego, ale jednak... Gdzie chłop nie idzie tam się coś dobrego dzieje. Gdy u nas zastanawiano się na jesieni kogo zatrudnić w miejsce tymczasowego Kulawika, chciałam by p. Jacka zwolnili z Lecha, żeby przyszedł do nas. Mamy ostatecznie Maskaanta i (póki co przynajmniej) dobrze na tym wychodzimy, więc narzekać nie będę. Że to "facet od w-fu" to też fakt, ale innym jest to, że ten nauczyciel robi lepszą robotę niż nie jeden trener z papierami. Dobra, dość tych pochwał, bo do Guardioli czy innego Mourinho to i tak mu brakuje. ;) |
Pierwszy etap - wtopy pretendentów rozpoczęty. Oby jutro Legia podążyła tą samą drogą co Lech. Wisła mam nadzieje pkt nie straci i będzie naprawdę dobrze :)
|
No, to teraz trzeba liczyć że Amika ogra w Poznaniu Legię. :)
Musimy wygrać w Kielcach. |
Cytat:
|
Jutro jeszcze Urban się zemści na Legii i znowu kolejka pod nas.
|
Cytat:
Rios gra tyle bo jest słabszy od innych w naszym zespole. Jakby był chociaż tak dobry jak Sobiech to grałby w 11. Brawo Artur Sobiech - cieszy że Amica odpada definitywnie z gry o MP:) BTW To była 9 bramka Sobiecha. Jak na razie Sobiech-Rios 9 do 0:D |
Zagłebie gra słabo wyjazdy i nie ma Pawłowskiego, także porażki Legii bym się jutro nie spodziewał.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl