Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

63.5 Kg 22.03.2014 15:06

To teraz dopiero poajwili się prawdziwi kibice...
Jakze się ciesze ze ze stadionu zostało wyrzuconych tylu złych kibicow a na tym stadionie wkoncu pojawili się Ci prawdziwi...

Nareszczie....Jacku 1906% poparcia...

.....łysy chuju...

R33 29.04.2014 16:54

Cytat:

Wisła miała do niedawna zagwarantowane pokaźne wpływy z dnia meczowego. Na rundę wiosenną "Biała Gwiazda" sprzedała ponad 10 tysięcy karnetów. .
Z GK... aż tyle poszło?

Błaszczu_WIŚLAK 29.04.2014 17:13

no poszło bo przed derbami nie była fajna atmosfera :)

R33 29.04.2014 21:56

Bardziej dziwi mnie fakt, że na oficjalnej żadnego komunikatu nie było z tego co pamiętam, a przecież prawie się do rekordu zbliżyliśmy (wiosna 2012 - 10 722 karnety).

JacobCFC 13.05.2014 18:54

Liczę, że osoby, które wyzywają fanatyków od osób, które niszczą klub udadzą się na dwa najbliższe wyjazdy (w tym derby). Tym razem Jackowi nie uda się chyba zbłaźnić jak w przypadku wyjazdu na Zagłębie czy Legie. Mam cichą nadzieję, że chociaż jeden z paru wiernych typu Viper, bonawentura,mazo,raindog, jerry.lii.lewis, GrzegorzTS czy FraMat podzieli się relacją z wyjazdu.

sorin320 13.05.2014 20:46

Z tego co wiem to derbów już w tym sezonie nie ma, chyba że są to mnie możesz uświadomić

JacobCFC 13.05.2014 21:27

Uświadomię Cię z miłą chęcią, bo tylko pokazałeś, obraz "konsumentów" i ich/wasz stosunek do klubu. Derby są i to już jutro z Hutnikiem...

Lukasz 14.05.2014 08:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JacobCFC (Post 1360799)
Derby są i to już jutro z Hutnikiem...

Której sekcji?

@frg
Ironiczne, oczywiście ironiczne. Tak z nudów. :)
Sezon ogórkowy trwa - jest to trochę męczące. Nawet nie ma o czym poczytać, czy napisać. Wybacz.

frg 14.05.2014 08:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lukasz (Post 1360814)
Której sekcji?

mam nadzieje, że to było ironiczne pytanie....
jeżeli jednak nie to podpowiem: piłka nożna. ehhhh

Proud 17.05.2014 12:24

Pytanie do kibiców LECHII GDAŃSK!!!

Czy jak będę na PGE Arenie 3h przed meczem to zdążę załatwić wszystkie formalności, żeby wejść spotkanie z Wisłą?

Pracuję obecnie na Kaszubach dlatego jadę na mecz indywidualnie.

ps. dodatkowe pytanie: jak wygląda sytuacja kibicowska w Bytowie?

pozdr

vabanq 17.05.2014 12:32

bez problemu zalatwisz i wejdziesz, mysle, ze nawet spokojnie 1,5h przed meczem .

dynek.pl 23.05.2014 19:24

Ale ten nasz system biletowy jest zjebany.
Wybrałem bilety, dałem wstecz w czasie płatności żeby wybrać inny sektor, a tamto nie zostało anulowane.
Jest cały czas oczekuje na płatność, a ja nie mam innego linka. Nie mam jak wrócić do płatności.
Niby jest jakiś koszyk ale odsyła na ekran początkowy.

vabanq 23.05.2014 19:38

1. Bojkot
2. Czeka się w takich sytuacjach ok 5h i się odblokuje miejsce i opcja zapłaty
3. I tak już nie kupisz internetowo bo już mniej niż doba do spotkania

dynek.pl 23.05.2014 19:47

Tak, widzę właśnie, że 5 godz. trzeba czekać. Komedia. Chyba muszę zbojkotować.

dynek.pl 23.05.2014 20:58

Nie mam czasu tym bardziej ,że idę sam - chciałem iść prosto na mecz, a tak nie wiem jakie teraz są kolejki
i ile czasu trzeba być wcześniej. Podejrzewam, że takie same jak zawsze bo pewnie mniej okienek jest czynnych.

63.5 Kg 24.05.2014 08:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1362135)
Nie mam czasu tym bardziej ,że idę sam - chciałem iść prosto na mecz, a tak nie wiem jakie teraz są kolejki
i ile czasu trzeba być wcześniej. Podejrzewam, że takie same jak zawsze bo pewnie mniej okienek jest czynnych.

Kolejki były kiedyś...

palikot 24.05.2014 17:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1362135)
i ile czasu trzeba być wcześniej.
Podejrzewam, że takie same jak zawsze bo pewnie mniej okienek jest czynnych.

hehehehehe... dobrze daje :D

rabi86 24.05.2014 20:28

hehehehehehe ..... a kolejki takie same jak przed bojkotem

pchelas 27.07.2014 17:08

Sorry Panowie,ale wypadłem ostatnio z obiegu. Dlaczego nie mogę kupić biletów przez neta na jutro?

PiVoSH92 27.07.2014 17:16

Klub zmienia system sprzedaży, bo inaczej mógłby nie uciągnąć takiego ogromu kibiców...

Sardyn 27.07.2014 17:30

Jacek remontuje system

David. 27.07.2014 20:38

Twoje konto zostało zablokowane. Najprawdopodobniej nie jesteś pracownikiem klubu ani policjantem.

ABG Bochnia 28.07.2014 15:30

Przez internet nie można nabyć, ale prezes sobie jakoś radzi i np. w Bochni już w każdym sklepie można dostać bilet na E, nie raz wystarczy tylko ładnie poprosić, bo sterta biletów zalega na ladzie. To takie sprawiedliwe w stosunku do tych co te bilety kupują :)

fialo 28.07.2014 15:36

To na serio?

Nagłośnijcie to jak to prawda, przeciez to skandaliczne obejście przepisów przez świętojebliwego Jacka, dzielnego strażnika moralności, człowieka z nienagannymi manierami, elita elit itd. Jak taki praworządny Pan jak Jacek Bednarz, najlepszy przyjaciel naszego ministra od kamieni kupy tak drwi z ustawy o BIM ?

---
Serio, jak to prawda to mamy gwóźdź do trumny Jacka.

WISŁAZWE 28.07.2014 15:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1369835)
To na serio?

Nagłośnijcie to jak to prawda, przeciez to skandaliczne obejście przepisów przez świętojebliwego Jacka, dzielnego strażnika moralności, człowieka z nienagannymi manierami, elita elit itd. Jak taki praworządny Pan jak Jacek Bednarz, najlepszy przyjaciel naszego ministra od kamieni kupy tak drwi z ustawy o BIM ?

---
Serio, jak to prawda to mamy gwóźdź do trumny Jacka.

My te gwoździe to mamy już od dawna, tylko tak się składa że wieko od trumny trzyma RN i za nic w świecie nie chce go spuścić.

DysoN 28.07.2014 20:32

Godzina 18, kolejka do biletow na pareset osoób, prawie do Reymonta...
Klub stara sie obrzydzic kibicom chyba kibicowanie do reszty. Widzialem cale grupki odchodzace od stadionu bo pewnie weszli by na druga polowe dopiero. Czas wprowadzenia nowego systemu sprzedazy biletow - po prostu KATASTROFALNY.

PiVoSH92 28.07.2014 20:55

Z ciekawości - ile było otwartych okienek?

pchelas 28.07.2014 21:06

Potwierdzam, stałem od 17 do 18 35. Dramat, podobno są duże problemy z nowo wprowadzonym system obsługującym sprzedaż biletów.z
Okienka niby wszystkie, ale na moich oczach gość kupował 3 bilety przez jakieś 10 minut.

Bóg Trybun (objawion) 28.07.2014 21:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pchelas (Post 1369935)
Potwierdzam, stałem od 17 do 18 35. Dramat, podobno są duże problemy z nowo wprowadzonym system obsługującym sprzedaż biletów.z
Okienka niby wszystkie, ale na moich oczach gość kupował 3 bilety przez jakieś 10 minut.

To był Piotr Wawro i jego krecia robota : / kolejny krzywy numer tego opozycjonisty, który chce się nachapać kosztem Wisły S.A. i jej prawowitego prezesa

speedfashion 28.07.2014 21:19

Czyli można bez żadnych obaw podać komunikat, że olbrzymie zainteresowanie meczem przerosło oczekiwania organizatora, przez co nie wszystkim udało się nabyć wejściówki.

art 29.07.2014 07:41

Niech mnie ktoś poprawi, ale na bandach było taka reklama: Karnetu znowu (czy ciągle) dostępne w sprzedaży?

To ja się pytam kiedy był ten pierwszy raz?! Bo chyba nie w tym systemie który ciągle nie działa jak piszą.

tommiyacht 29.07.2014 07:59

a my z kumplami mieliśmy vouchery które trzeba było w kasie wymienić na "nabicie" karnetów na KK. Stanęliśmy w kolejce o godz. 17.20, o 18.30 bylismy gdzies w polowie miedzy Reymonta a SK. W końcu mówimy - a ch*j, idziemy z tymi voucherami na kołowrotki. Przypomnę ze vouchery nie maja żadnego kodu kreskowego, ani nic co można przyłożyć do czytnika. Na KK tez "pustka" Ale mecz już pól godziny trwa wiec w.... osiąga apogeum. Nie wspomnę o tym co sie działo przed samymi kasami, powiem tylko tak - atmosfera była tam dosyć gęsta i napięta, do rękoczynów nie wiele brakowało. Najazd na ochroniarzy itd.

No to idziemy na A na kołowrotki, żywego ducha. Kumpel przykłada - RED, próbuje kilka razy (i tak wie ze sie zielone nie zaświeci), babeczki ochroniarki za bramkami w śmiech, teksty typu "coś ma Pan słabą rękę" "to nie urządzenie zle tylko Pan nie umisz dobrze przyłożyć". Po czym babeczka bierze KK przez kołowrotek, skanuje tym swoim skanerkiem, sprawdza tylko czy nie mamy zakazu, i nie wiem co robi ale oddaje KK po czym ta odbija sie na zielono. Voucherów nawet nie chcieli, kumpel nawet swojego nie pokazywał, po prostu wszedł na nienabita KK. Ogarniacie ? I wszyscy tak weszliśmy, każdemu świeciło na czerwono i każdego puścili.

63.5 Kg 29.07.2014 09:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez raindog (Post 1370017)
Najlepsze jest to, że jak zaczynałem ok. 15:20 w połowie drogi, to 10 min. później kolejka ciągnęła się do Reymonta. Część osób kombinowała, chociaż częściej było słychać - "pierd***, nie czekam". I teraz najlepsza akcja - jest już przerwa meczowa, wchodzę na stadion, a tam jeszcze kolejka o takiej długości, przy jakiej ja zaczynałem czekanie. Przy sprzedaży biletów nikomu się nie spieszyło - tak, że niektórzy stali przy okienku nawet 5 minut, gdzie zakładając, że sprzedawany jest jeden bilet na sekundę, w ciągu godziny powinno zejść ich 3600.

Totalna amatorka i kompromitacja.

Bilet na sekundę??:shock:

MatMario 29.07.2014 09:44

Wisła ma problem bogactwa więc po co ma brać za bilety??!!

Daj pan spokój :D

Jaroo1 29.07.2014 09:46

I bardzo dobrze z tą amatorką i kompromitacją. Elita Krakowa wybrała się na mecz. A to by do rękoczynów doszło, a to ochroniarzom ciupacie - tak się zachowuje elita? Jacek was dalej rucha w dupska a wy na mecze chodzicie. Nic tylko pogratulować. Moim zdaniem elita nie powinna się dawać traktować jak śmieci i stać w kolejkach po bilety, cóż, jaki prezes taka elita.

MatMario 29.07.2014 09:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez raindog (Post 1370023)
Podstawówka i nauka czytania się kłania.

Raczej ty się pochyl nad nauką pisania.

Jak wyobrażasz sobie sprzedaż jednego biletu na sekundę :D

63.5 Kg 29.07.2014 10:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez raindog (Post 1370023)
Podstawówka i nauka czytania się kłania.

Chlopcze zastanow się co piszesz...

El'kabat 29.07.2014 17:15

Chodźcie dalej i czekajcie parówy po dwie godziny pod kasami. Aż może w końcu optrzytomniejesz ,że prezes ma Ciebie i reszte kibiców kompletnie w dupie.
Chociaż w sumie mu się nie dziwie,bo może na Was pluć a i tak przyleci zaraz jeden z drugim grzecznie pod kasy...

Arkas 29.07.2014 20:37

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...woich_kibicow/

Cytat:

Duże zainteresowanie meczem z Piastem w godzinach bezpośrednio poprzedzających spotkanie skutkowało trudnościami, które mogły wywołać niezadowolenie fanów Białej Gwiazdy.
No i masz, winni fani bo przyszli po bilet przed meczem bo przez neta się kupić nie dało z tego co słyszałem.
To strach pomyśleć co by było jakby protestu nie było...

Kamson 29.07.2014 21:02

wina po stronie SKWK!!!

:D

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:45.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl