![]() |
Cytat:
"Nie ma przypadków, są tylko znaki." |
Możecie przyblizyc? Jestem poza Krakowem od miesięcy i nie w temacie.
|
Mieszkania nad Wisłą. A zaraz niedaleko jest IV Obwodnica. Budowa Centrum treningowego... Cracovii
www.mieszkaniaraczna.pl ;) |
Chętnie wpłaciłbym jakąś nie wielką kwotę na wykupienie stadionu, ale właśnie niepokoi mnie jedna sprawa. Co stało się z 1 mln zł z Carlitosa?
|
Baza treningowa ....
https://eurosport.interia.pl/klub-cr...we,nId,2380674 |
Cytat:
|
Nie o te wielka inwestycje chodziło ;) ta druga, bardziej czosnkowa.
|
Cytat:
........ |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
to zapytam inaczej... co się stało z drugim milionem zł z transferu Carlitosa? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak znam życie to pewnie od razu po ewentualnym upadku Wisły miasto Kraków stanie się wielkim miłośnikiem sportu i Cracovia dostanie sowity przelew za promocję miasta przez sport.
Jedyna nadzieja w Majchrowskim, że nie wie o tym cyrku albo jest on zaplanowany przez niego dla zdobycia paru punktów procentowych. Jedyna nadzieja w parchu Majchrowskim. Kur**, jak to brzmi. |
Cytat:
|
Cytat:
NIEAKTUALNE |
Cytat:
Nie wiadomo, może jest kwota rozłożona na raty i pierwszy milion dostali już a drugi dostaną jak przyjdzie termin? Nikt Ci tego nie powie przecież Cytat:
|
Cytat:
Dziękuję dobranoc. |
Cytat:
|
Nie mieszajcie.
Mieszkania w okolicy ulicy Rącznej w Krakowie to nie to samo co gmina Rączna. Opamiętajcie się. |
Wiecie... Dopóki nasze nieszczęścia będziemy tłumaczyli złą wolą innych dopóty będziemy mieć problemy.
|
Cytat:
|
wystarczy zwykła symetria majcher-My:majcher-sąsiadkaâŚ. nic więcej, reszta w naszych rękach i głowach
|
Cytat:
I kij juz z tym kto winien - wiadomo,miasto przygralo w ch..a,i ono zle,a to,ze wczesniej Zarzad w ch..a przygral to juz kij,takie tam male miki... Ach,i jeszcze jakis obronca Zarzadu,ze ta kasa zarabiana,to slusznie a Ci,co mowia,ze nie,to wiadomo - populisci :rotfl: Kolejny,dla ktorego niewazne sa czyjes wyniki w pracy - za to wazne jest,ze inni to krytykuja. Dlatego w klubie jest jak jest (a i w naszym kraju) - bo zamiast stawiac na inteligencje jednostek - stawia sie na inteligencje tlumu. Rece opadaja... Nie ma innej mozliwosci - zarzad nawarzyl piwa,niech zarzad je wypije. Ja tam Wisle bede kibicowac nawet w 4 lidze.Kibicowalem dawno temu,jak byla w drugiej,to bede dalej. |
@wyar
Rozumiem, że Zarząd miał zasuwać za free, zamiast płacić zawodnikom - spłacać wszelkie długi (zawodnicy, trenerzy, miasto, inni wierzyciele) i oczywiście wyprowadzać przy tym klub na prostą.... Tylko, że w taki sposób działa jedynie likwidator albo syndyk....... Zarząd gros długów odziedziczył po poprzednim właścicielu i jednocześnie miał utrzymać aspekt sportowy zespołu jak również spłacić wszystkie długi..... Przy spadających przychodach miał wyczarować dodatkowe 10-12 mln zł i spłacić długi !!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytat:
|
Na razie najważniejszym celem jest ratowanie Wisły przy Reymonta. Na ocenę i rozliczenia zarządu przyjdzie czas później.
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja ze swej strony mogę tylko powiedzieć, że wpłacę tą 100. |
Cytat:
Poza tym wiem,co odziedziczyl zarzad - problem w tym,czy to sa odpowiedni ludzie. Ty twierdzisz ze tak,i ze nie ma problemu z tym,aby ich za wszystkie dzialania wynagradzac,ja - odwrotnie. Uwazam,ze olewajac miasto 2 lata musieli sie spodziewac,ze moze doprowadzic to do sytuacji w jakiej sie znajdujemy. Chcesz,zebym za to wystawil im laurke ? Cytat:
Cytat:
|
Zabawna sprawa.
Babsztyl będący "Wiceprezydentem do spraw edukacji i sportu" wydzwania do PZPN błagając ich o nie przyznawanie nam licencji. To jest tak bardzo absurdalne jak to, że Boniek wydzwaniający do UEFA, żeby wykluczyli Górnik Zabrze z pucharów. Na dodatek PZPN ma gdzieś durną babe i przedłuża Wiśle czas na znalezienie stadionu. Tylko mnie podejście PZPN nie dziwi. Oni już mieli doczynienia z tą kretynką, co zresztą kilka stron wcześniej wypunktował Virusman: Cytat:
http://lovekrakow.pl/aktualnosci/pub...nas_12526.html |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl