![]() |
Cytat:
Nędza, panie, nędza. |
Cytat:
aspirynka, herbatka z miodem i do łóżeczka :) |
Cytat:
u mnie podobnie, a mam pytanie czy jak sie przejde do urzedu to cos pomoze i sie dowiem kiedy moge dostac czy termin jest nieokreslony? |
Witam, czy mógłby ktoś udzielić informacji, od kiedy nasz gniazdowy jest gniazdowym ?? :)
|
Oberwałam dość mocno piłką do siatkówki w nos, częściowo w oko na tyle mocno, że przez jakieś 10 sekund nie mogłam wstać z podłogi. Nos boli przy dotykaniu, marszczeniu twarzy itd. Czy możliwe, że jest złamany? [warto dodać, że krew z nosa nie poleciała, ale dość mocno mnie zamroczyło]
Pozdrawiam. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Idzie do US i się zapytajcie w okienku na dzienniku podawczym... jest jeszcze opcja, że jest jakiś błąd w picie, albo jakaś część poszła na mandaty;)
|
Cytat:
Termin to 3 miesiące. |
Cytat:
Nie wiem czy o to konkretnie Ci chodziło... |
Cytat:
szczerze? może nic ci nie jest, ale lepiej nie ryzykować. przejdź się do przychodni i niech cię zobaczy lekarz. jesli puchnie i nabiera ładnego fioletu to raczej złamany. :) |
chcę kupić samochód i okazuje się,że ma zapowietrzone hamulce czy coś takiego w każdym bądź razie,trzeba je odpowietrzyć tak mi gość powiedział,i teraz pytanie kosztowne to jest ?
|
Nie kosztowne to nie jest, ale w takie bajki to bym nie wierzył że tylko to jest nie teges. No chyba że np świeci mu się kontrolka od ABS a on takie bajki opowiada.
|
Cytat:
|
Hamulce same się nie zapowietrzają :jupi: Mogą dojść przewody, pewnie któryś pęknięty albo cóś. ;)
|
Cytat:
|
Co zrobić z tą wiślacką operą, żeby tam były te wszystkie bajery? Ściągnąłem ten plik ze stronki Opery, zainstalowałem, a tu nic się nie zmieniło, prócz napisu na górnym pasku "Przegladarka Wisly Krakow"...
|
Cytat:
|
Mam pytanko. W odtwarzaczu samochodowym z USB po podpieciu USB nie czyta wszystkich plików. te same pliki (muzyka) sa nagrane na płyke i wtedy czyta. o co kaman??
|
Jak najlepiej dojechać na ul. Fatimską (NH) z Dworca Gł.? 15? Jakimś autobusem ponoc? Jak najbliżej żeby było najlepiej. Z góry thx!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
powiedzcie mi czy tramwaj 15 jeździ w niedziele tak samo jak w dni powszednie czy jak ?? :P
|
|
Jaki rodzaj przesyłki najlepiej wybrać przy wysyłani płyty cd? Bo nie wiem czy wysyłać jako list, paczke czy coś innego. Oczywiście chodzi mi o to żeby płyta wraz z pudełkiem się nie połamała przy transporcie no i żeby było jak najtaniej.
|
Cytat:
|
Cytat:
ekonomiczna plus koperta bąbelkowa |
Mam problem, nie odtwarza mi filmików z youtube i nie ma dźwięku na wrzucie. Muzyka sie buforuje ale jej nie słychać. Zainstalowałem najnowszego Flash Playera ale nie pomaga.
|
Orientuje sie Ktos moze czy w MIX ORANGE jest oferta z tel tj: Sony Ericsson C902 lub SE k850i?
Bo na necie nic nie moge znalezc :/ z gory dzieki |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl