![]() |
Pierwsza odpowiedź i naprawdę, ten gość jest oryginalny :D
|
Wie ktoś co słychać u Mauro Cantoro ?
|
Cytat:
Sprzed 4 dni news, nie wiem tylko dlaczego w dziale siatkówka :p |
Cytat:
Ty na powaznie?? :foch: |
Cytat:
|
Cytat:
Wpisz sobie w google mauro cantoro universitario + język hiszpański to Ci parę informacji wyskoczy. Ale już chyba zawodowo nie gra. http://perucom3.e3.pe//ima/0/0/2/8/0/280058.jpg Z czerwca tego roku, fajnie w tym Peru. http://peru.com/2012/06/07/futbol/de...-noticia-68429 |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
:mysli: Fajnie przeczytać coś pozytywnego z ust byłego piłkarza Wisły. Nawet tak słabego jak Branco. |
Patrząc na wyskoki pozaboiskowe Branco, wątpię czy jest on w tym temacie autorytetem...
|
czemu? ważne są odczucia, koleś był w klubie krótko, a jednak dobrze wszystko wspomina
|
No jeżeli nawet chce do Wisły dobrych piłkarzy sprowadzać :)
|
Cytat:
No to Zdzichu moze czuc sie zagrozny ,jego pozycja slabnie w oczach ,Serge Branco przejmie jego teren scoutingu :) |
Cytat:
Taka miła niespodzianka, pewnie jedna z nielicznych w tym sezonie. |
Ahahaha... Jakby miał nas nie wspominać pozytywnie skoro zgarnął kilkadziesiąt tysięcy ojro za udawanie kogoś kim nie jest i nigdy nie był (czyli piłkarza).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Postanowił sie podzielić wiadomością o fajnej przygodzie..:D
|
W sezonach 2007/08 i 2008/09 grał w Wiśle, która najpierw wygrała rozgrywki Młodej Ekstraklasy a rok później zajęła w nich drugie miejsce. Obecnie rozpoczął trzeci rok reprezentowania barw Puszczy Niepołomice, w której po 6 kolejkach zmagań w II lidze wschodniej zajmuje wraz z kolegami 6 lokatę.
23 marca 2007 – coś Ci ta data mówi? Jasne, że tak! Mój debiut w pierwszym zespole Wisły! - mecz pucharowy przeciwko Odrze Wodzisław - przegrany niestety 2:0. Mimo niekorzystnego wyniku, debiut mogłem zaliczyć do udanych, ponieważ wypadłem nieźle i byłem chwalony przez trenera Nawałkę po tym spotkaniu. To był debiut z prawdziwego zdarzenia, w którym dostałem solidny zastrzyk pozytywnej energii. Teraz wszyscy zachwycają się wychowankami Legii – i słusznie. W ostatnim meczu ligowym z ławki wchodzą Żyro i Furman, pierwszy asystuje, drugi strzela bramkę i dają 3 punkty swojej drużynie. Jednak to Wisła w ostatniej dekadzie królowała nad Legią, to Wisła zdobywała kolejne mistrzostwa. Jeśli miałbyś własny klub na takim poziomie, poszedłbyś drogą Wisły czy Legii? Ja się cieszę, że reprezentowałem barwy Wisły i nie poszedłbym inną ścieżką. Kiedy wchodziłeś do szatni pierwszej drużyny, szybko zauważyłeś kto tam ma najwyższy autorytet? Kto to był i czym się wyróżniał w szatni? Radosław Sobolewski - bez dwóch zdań. Miał to coś w sobie, zarówno na boisku, jak i po za nim. Bardzo mi pomagał swoimi podpowiedziami, szczególnie na murawie. Więcej Sebastian Janik: Po cichu liczę na powrót na Reymonta |
Cytat:
|
Maciej Stolarczyk o nadchodzącym meczu:
http://www.youtube.com/watch?v=l5aiN...ayer_embedded#! |
Dzisiaj na Weszło zostanie opublikowany wywiad z Grzegorzem Mielcarskim, naszym dyrektorem sportowym od grudnia 2004 do lutego 2006. Można spodziewać się wątku wiślackiego i łyżki dziegciu dla Cupiała.
|
A Franek jak strzelał tak strzela. Ciekaw jestem czy znowu włączy się do walki o Króla Strzelców.
Brawo Franiu :) |
Podsumowanie występów byłych piłkarzy Wisły z tego weekendu.
http://www.forum wisla.pl/news/podsumowanie-wystepow-bylych-wislakow-oraz-wypozyczonych/msg59855/?topicseen#msg59855 Widzę, że nawet Nunez zaczął grać w Argentynie. |
gol Bruda dla ŁKSu , oczywiście jedna jaskółka wiosny nie czyni
|
Zawsze pisałem, Nunez takiego Wilka czy Bruda przerastał umiejętnościami 2-3 krotnie, nawet dobrze umiał się zastawić, ale głowa nie ta. Cóż szkoda gdyby przyszedł do nas wcześniej pewnie by zrobił kariere.
|
Panowie, rozumiem że jest bida, kryzys, nędza.. ale miejmy honor i nie płaczmy za grajkami pokroju Nunez
Za Żurawiem, Szymkiem czy Baszczem tak, ale nie za średnimi piłkarzami. Nawet jeśli momentami byli bardziej średni niż nasi obecni średni zawodnicy ;) |
Cytat:
Jesteś dyletantem piłkarskim, czego już kilkukrotnie w ostatnim czasie dowiodłeś, więc tego nie rozumiesz/nie zauważasz/nie akceptujesz (niepotrzebne skreślić). Dla kogoś ogarniętego piłkarsko jest to truizm. Można dyskutować, czy Nunez był opłacalny w konkretnych warunkach finansowych i czy ten transfer się nam opłacił, ale jeżeli chodzi o aspekty czysto sportowe - wciąga Bruda czy Wilka nosem. I - spróbuj zrozumieć - nie jest to świadectwem tego, jak Nunez był świetny, ale raczej - jak wymieniona dwójka jest piłkarsko żałosna. Cytat:
Po prostu to co do niedawna było dla nas podłogą, teraz jest sufitem. |
Roberto ma trudne początki
http://www.eredivisie.pl/231783-vite...groningen.html |
Cytat:
Nunez to dla mnie poziom Wilka. A już genialne jest stwierdzenie że ktoś jest lepszy 2-3 razy ... Jak to obliczyliście ?. |
Cytat:
Nunez umie: - podać do przodu - strzelić w (nie mylić z do) bramkę a nie trybuny - przyjąć piłkę tak, że ta nie odskakuje mu na minimum dwa metry - dośrodkować w okolice jedenastki (znów - nie w trybuny) - przebiec z piłką kilkanaście metrów i minąć przy tym z jednego zawodnika (i zwykle zatrzymać się na drugim, ale to i tak już coś w porównaniu z Czarkiem). Więcej chyba nie trzeba. Zauważ, że powyższe nie czyni z Nuneza dobrego piłkarza. To jest elementarz. Wilk go nie posiada. Pisałem już, że się kompromitujesz? Przemyśl to. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl