Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=989)

Deever 28.08.2008 19:17

Dialog z legia.com.pl:

Cytat:

- Wiecie co jest tragiczne? Z polskich klubow wypadlismy najgorzej w pucharach! ale wstyd!

- Cracovia wypadła gorzej chyba ... albo i nie

- faktycznie:) ale kogo obchodzi cracovia?
Dziękuję, naprawdę, bardzo dziękuję. :rotfl:

A co do Ryśka Szula, to ja zaczynam naprawdę na poważnie zastanawiać się, czy on nie jest po prostu Wiślakiem z krwi i kości, naszą V kolumną na Łazienkowskiej. Działa lepiej niż J-23.

Szacuneczek Rychu! :D

flamengista 28.08.2008 19:18

Hmm,

a pamiętasz jak nasi biegali w pucharach?

vote-for-mikey 28.08.2008 19:19

a co do losowania nie jest tak, że możemy trafić tylko na te 5 drużyn:
Standard LiegeYoung BoysLech PoznanHaka ValkeakoskiMetalurgs Liepaja(oczywiście bez Lecha)
http://www.kwaki.yoyo.pl/uefa/

Wasiu 28.08.2008 19:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vote-for-mikey (Post 593751)
a co do losowania nie jest tak, że możemy trafić tylko na te 5 drużyn:
Standard LiegeYoung BoysLech PoznanHaka ValkeakoskiMetalurgs Liepaja(oczywiście bez Lecha)
http://www.kwaki.yoyo.pl/uefa/

Jakbysmy byli rozstawienie to może byśmy mogli trafić. Niestety, nie jesteśmy i nasi przeciwnicy będą o wiele bardziej wymagający.

Kijek 28.08.2008 19:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 593686)
Mamy też złą wiadomość dla kibiców Legii - sami dużo obiecywaliśmy sobie po Descardzie, ale popytaliśmy dzisiaj dobrze zorientowanych osób i usłyszeliśmy, że Hiszpan "umiejętnościami przypomina Rzeźniczaka, tylko podejmuje mądrzejsze decyzje na boisku". Z grubsza biorąc na Łazienkowskiej nie są jak na razie Descargą zachwyceni - może być, ale nie tego się spodziewali.

za weszło.com

gowno prawda,
a ja wiem od osob bardzo dobrze zorientowanych ze akurat z Descargi sa zadowoleni i zacznie grać.
Tito jest na wylocie juz w zimie, za to.

harthausen 28.08.2008 19:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Deever (Post 593746)
Dialog z legia.com.pl:

Kogo obchodzi Cracovia?

Dziękuję, naprawdę, bardzo dziękuję. :rotfl:

:D

Nas obchodzi. Jakby nie patrzył, derby są najważniejsze. Znikąd się to nie wzięło.
Mylę się?

seta 28.08.2008 19:35

Czy mi się wydawało czy Amica nas "pozdrowiła" ;)

Watts 28.08.2008 19:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez seta (Post 593765)

Taa... szkoda wyzwisk na nich ;)

Isfahan 28.08.2008 19:44

Jak nie ma sensu robić sobie złośliwości, to po co zaczynasz?

Mareq 28.08.2008 19:44

Cytat:

Kurcze prawie jakby tej Amici było z 5 tys osób )
Dziwne żeby ich było inaczej słychać na takim dużym pustym obiekcie :)

vote-for-mikey 28.08.2008 19:46

FS, ale to chyba oczywiste, że z BeKaeSem, czyli z aktualną Lechią.
A wy będziecie Lechem, kiedy założycie klub "Ośrodek Szkolenia Piłkarskiego Lech Poznań będący kontynuatorem tradycji KKS Lech Poznań" i zacznie jak Lechią, Pogoń czy GieKSa od A klasy.

e 28.08.2008 19:48

A jak ma ich nie byc slychac, skoro Zurychu jest z 200 osob.
Amice serdeczne podziekowania za pozdro, nawet tam nas beda znac 8)

Ogryzek 28.08.2008 19:48

Grasshopers lepsze, Lech na zwolnionych obrotach. Szwajcarzy powinni prowadzić po pierwszej połowie 1-0. Mnie się podoba gra argentyńskiego napastnika Bobadilly. Szybki, zdecydowany, dobre warunki fizyczne i mógł 2 bramki strzelić (Ładnie zakręcił Bosackim) . Takiego napastnika nam trzeba w Wiśle:)

Podobno budżet Szwajcarów jest na naszym poziomie. Skoro ich stać na takiego piłkarza to może nas też?

KarolOutlawz 28.08.2008 19:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez seta (Post 593765)

pojechali leczyć kompleksy do Szwajcarii:-D

Mario Nh 28.08.2008 19:50

Ale ksero-boye :lol:

Jak można śpiewać że coś się na niebie mieni albo marsz marsz marsz... :>

Pozdrowienia Pozdrowieniami... jeszcze dwa mecze im zostały w europejskich to chcą wykorzystać ich czas.

Verter 28.08.2008 19:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vote-for-mikey (Post 593775)
FS, ale to chyba oczywiste, że z BeKaeSem, czyli z aktualną Lechią.
A wy będziecie Lechem, kiedy założycie klub "Ośrodek Szkolenia Piłkarskiego Lech Poznań będący kontynuatorem tradycji KKS Lech Poznań" i zacznie jak Lechią, Pogoń czy GieKSa od A klasy.

ta Pogoń i GKS od A klasy terefere :rotfl:, ale po co ten offtop ...

o losowanie się nie martwcie, może byc Milan ;)

LooNatyk 28.08.2008 19:52

Mozliwe ze pomalu Lecha dopada syndrom Franciszka. :-] Wiadomo, ze im sie nie chce etc. ale za niedlugo objawy wspomnianego syndromu powinnismy obserwowac.

Ogryzek 28.08.2008 19:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KarolOutlawz (Post 593779)
pojechali leczyć kompleksy do Szwajcarii:-D

A nie jest to zasługa kibiców naszej "Sąsiadki" z Oświecenia obecnych na meczu Lecha?
Szlifują formę przed derbami:D

Marcinklon 28.08.2008 19:53

zabrali pejsów na wyjazd to musieli nas pozdrowić kompleksy widać nie znają granic heheh

ooookuchenkorzooooooumpaumpaumpaooooo hahaha

e 28.08.2008 19:55

Zadne kompleksy, tylko zwykla nienawisc.
I vice versa.

Ide se skazanego obejrzec bo nuda w **** 8)

vote-for-mikey 28.08.2008 19:55

Verter, masz rację, Pogoń zaczęła od B klasy ;) a GKS może od IV ligi, nie pamiętam ;) koniec offa

zloto 28.08.2008 19:56

Nie no teraz to mnie Szczesny zaskoczyl, w trakcie studia meczowego Lecha mowie ze trzeba zdobywac punkty bo moze za rok Lechowi sie przydadza jako mistrzowi Polski, mistrz jest jeden, TS:)

pasikonik 28.08.2008 19:58

Lech gra elegancko
Nawet zauważyłem dwa akcenty nasze krakowskie. Flaga NOWA HUTA Cracovii oraz gostek w pasiastej koszulce Os. Oświecenia...

Ale doping pierwsza klasa, ktoś ostatnio nie doceniał.

e 28.08.2008 20:02

Nasze? A NH nie jest Cracovii

South 28.08.2008 20:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pasikonik (Post 593798)
Lech gra elegancko
Nawet zauważyłem dwa akcenty nasze krakowskie. Flaga NOWA HUTA Cracovii oraz gostek w pasiastej koszulce Os. Oświecenia...

jakie ****a NASZE ??????!!!!!!

doping im sie niesie bo maja pusty zamknięty stadion a przeciwnik jest żaden,jak ten Grass-coś głośniej krzyknie w 200 osób to ich dobrze słychać na tym stadionie

Kamson 28.08.2008 20:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pasikonik (Post 593798)
Lech gra elegancko

Co tzn. nasze? Kolega for nie pomylił?
Cytat:

Pierwotnie napisane przez South (Post 593803)
jakie ****a NASZE ??????!!!!!!
doping im sie niesie bo maja pusty zamknięty stadion a przeciwnik jest żaden

Już widze ich napinke i teksty w mediach jak to Kuchenkorz fantastycznie dopingował i był słyszalny cały czas. A kij, że pusty stadion, że z Zurichu kilkadziesiąt osób. A te ich piosenki... tak jak mówił G. Lalalallalalalalalalla... zerowy repertuar.

Ahahahahaha forze śpiewali, i że coś im sie na niebie mieniło :D:D no nie moge.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Verter (Post 593781)
o losowanie się nie martwcie, może byc Milan ;)

Dla was oczywiście. Niech słynny Milan pozna siłe z Wronek! :rotfl:

Coach 28.08.2008 20:05

Albo mi się wydaje albo oni naszą forze śpiewają :/

Tom'ash 28.08.2008 20:06

Nie wiedziałem, że Lech ma jakąś swoją przyśpiewkę na melodię "Forza Wisła"

FajQ 28.08.2008 20:07

E czy mnie słuch nie myli czy ziemniaki śpiewają coś na melodie Forza Wisła ?
Co to za kosmita z oprawy ?

QBAS 28.08.2008 20:10

Coś tam sobie podśpiewują.. Zresztą nieważna. Jak już zostało napisane - na pustym, zadaszonym stadionie, to nawet Cracovię byłoby słychać.. No dobra, przesadziłem ;P

Ale niech sobie dzisiaj ten Lech wygra, bo punkty do krajowego rankingu nam są potrzebne :)

tslawek 28.08.2008 20:11

Legii w Moskwie do 100 osób, mają 3 race, mongoły krzyczą m.in. "Polska k....",
od wczorajczego wieczora i do teraz pobyt spokojny,

harthausen 28.08.2008 20:11

jakby nie patrzeć 60 minuta, można nie oglądać, musiałoby by być 5 czerwonych kartek a reszta biegać ze związanymi z tyłu rękami by ktoś zabrał awans poznaniakom.

Najważniejsze teraz losowanie. Choć i jakaś brameczka pyrów by nie zawadzila, zawsze jakieś punkty.

vote-for-mikey 28.08.2008 20:25

nie umiecie czytać... gość pisząć nasze krakowskie po prostu zgubił przecinek, a wy postanowiliście nie czytać krakowskie, tylko wiślackie chyba...

South 28.08.2008 20:32

to po **** pisał nasze, mógł napisać samo krakowskie ... co też byłoby nie do końca prawdą

tentrak 28.08.2008 20:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tslawek (Post 593815)
Legii w Moskwie do 100 osób, mają 3 race, mongoły krzyczą m.in. "Polska k....",
od wczorajczego wieczora i do teraz pobyt spokojny,

jak dla mnie najwazniejszy mecz w pucharach Polska druzyna wlasnie przegrala:-/, jak Legii
normalnie z oczywistych przyczyn nie lubie (jestem Kibicem Wisły), to w tym meczu bylem calym sercem za nimi, szkoda i jeszcze raz szkoda , j...... ruskich :-P

gigant 28.08.2008 20:37

Legię w sto osób na pełniejszym stadionie było podobnie słychać jak ziemniaków na pustym. Wszelkie podniety przyszłymi frytkami są na wyrost.

Nieprawdopodobne, dwie drużyny przebrnęły pucharowy sierpień. Zapomniałem kto odpadł w czerwcu.:rotfl:

WISŁAZWE 28.08.2008 20:40

kibice Lecha miazdza 20 minut w pierwszej połowie ,,spiewali'' jedno i to samo w kółko i cały czas jakieś alelalalalalaalalalooooo :) i mówią że Lech ma najlepszy doping chyba na koszykówce :) wymyślili by coś nowego bo to nudne już jest teraz to oglądam mecz bez głosu bo mi się nie chce słuchać tego samego w kółko... :) przyjadą do Krakowa to zobaczą co to jest prawdziwy doping!!!!!

harthausen 28.08.2008 20:42

jedno trzeba Szwajcarom przyznać: mimo braku jakichkolwiek praktycznycn szans na odrobienie 6-0 z Poznania grali i walczyli.
Warszawianie z Legii w Moskwie mimo sporych szans oddali mecz bez walki. Dla ich kibiców dramat.
Od czasu do czasu trzeba przegrać, takie życie. Przegrana w takim stylu jak dziś to smutek i piach dla ich fanów.

Marszałek 28.08.2008 20:48

Silny remis ****a:), ciekawe ile będą się rozcmokowywać nad grą Amici po meczu pudrowani "menszczzni" w studio. Szczęsny ty byku ty....takie coś widzę w wzroku Patyry.

Ja nie wiem,ale ludzie to jacyś dziwni są,nie uczą się na błędach innych. Wy...zwolnilismy Szula,bo był za dobry, poszedł do Legii. Smuda wiadomo jak zazyna piłkarzy, wzięli go do Amici. W sumie to mi ich żal,no ale sami tego chcą i jeszcze im za to płacą.

WISŁAZWE 28.08.2008 20:48

oprawa Lecha jak dla mnie taka sobie... machali tymi flagami chyba z 15 minut widać że nic wiecej nie potrafią . w pierwszej połowie zamiast szalikami machali koszulkami :) normalnie śmiech na sali.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:28.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl