![]() |
Cytat:
|
Tez uwazam ze Luthera zabili tymi sezonami. Kpina.
|
Pany co sie teraz oglada?
Jakis odpowiednik Mentalisty moze jest? albo jakas komedia 20/30 minutowa? nie ogladalem dawno juz nic, chyba mam netflixa. Wiem ze kazdy poleca Vikongow ale nie moge przebrnac przez poczatek. Co ogladacie i polecacie? |
Przebrnij przez początek ........dobra rada :)
|
Odpowiednik Mentalisty... Cały czas jest Castle. Jak nie widziałeś może się spodoba, tak samo możesz spróbować Limitless.
Seriale komediowe do 30 minut: Entourage Ballers Californication Jak poznałem waszą matkę Big bang theory |
castle gown, limitless rowniez (zero logiki :)
komediowe znam :) chodzilo mi o produkcje z biezacego roku lub z 2016. Ballers gdzie znajde online ? Bo z tego co widze jest wiecej sezonow a skonczylem na pierwszym |
hbo go i pebx
|
Jeśli ktoś lubi klimaty sf i twórczość Dicka polecam Philip K. Dick's Electric Dreams.
|
Wataha sezon drugi miazga kocham ten serial szkoda,że tylko 6 odcinków....
|
Cytat:
|
suburre ktos ogladal moze ?
|
Oglądałem, nawet mi się podobało :)
Polecam Mindhunter - serial o współpracy sluzb specjalnych z seryjnymi mordercami w USA w celu zrozumienia ich sposobu myślenia - oparte na faktach. El Chapo - serial o baronie narkotykowym z Meksyku, klimat Narcos, bałem się, że podobny serial Netflixowi nie wyjdzie ale jest b.dobry, w dwa dni go wciągnąłem :D |
Suburre polecam .Fajnie sie ogląda.
|
Suburra miała być odpowiedzią na Gommore ale jest słabsza. Zła nie jest. Obejrzeć warto ale cudów nie ma.
Mind Hunter bardzo fajne. |
Cytat:
|
Jak ktoś mówi że Suburra ma start do Gomorry to niech sobie obejrzy wstęp do pierwszego odcinka nowego sezonu.
Przecież to jest bez porównania. Linku niżej nie klikać jeśli nie oglądałeś sezonu 1 i 2 bo mega mocny spoiler. https://www.youtube.com/watch?v=hByfmRz28vE |
Cytat:
To chyba obydwu seriali nie widziałeś.... Oglądam tę Absentię i muszę przyznać się... męczy mnie |
No raczej widziałem. Oczywiście nie chodzi mi o zwykłe odcinki Mentalisty, tylko o te z RJ.
|
Jak ktoś lubi uniwersum Marvela, to polecam Punisher. W mojej opinii najlepiej zrobiony serial póki co (jeżeli chodzi o Marvela rzecz jasna).
|
Cytat:
Natomiast te dwa seriale łączy jedna wada - totalnie zmarginalizowana rola policji. Bohaterowie dokonują brutalnych przestępstw w biały dzień, a nikt z tym nic nie robi. Nie chce mi sie wierzyć, ze we Włoszech nie ma specjalnych jednostek policji do walki z przestępczością zorganizowaną. |
Genny to wielka metamorfoza przecież. Wyzbyci uczuć? Nie zgadzam się. Tak samo Cirro. Poza przyjęta w pierwszym sezonie aż do stania się totalnym zabójcą.
Genny też oprócz tego że to po jego myśli, to gdzieś ta historia dziecka tkwi u podstaw początku 3 sezonu. A policja... Byłem sobie na wakacjach w Weronie i na moich oczach zawinęli gościa do samochodu z ulicy. Trochę dziwny kraj. |
Moi drodzy, szukam spakowanego w całość serialu "Ray Donovan" - 5 sezon. Będę wdzięczny. Niestety torrenty.to ograniczyły ściąganie do 2 na tydzień, a są tylko pojedyncze odcinki. Zależy mi na tym by był z lektorem.
|
Kup sobie catshare na allegro za 3 zł na 30 dni, masz wyszukiwarkę, świetnie to działa.
|
Dark (niemiecki serial wyprodukowany przez Netflix).
Zbieram szczękę z podłogi. |
Potwierdzam . Dark naprawde dobry . Mocno zakręcony .
|
A ogląda ktoś może Knightfall?
Gdzie on-line zobaczę? :) HBO GO - odpada. Ogólnie to ja polecam Watahę - wciągający serial, całkiem przyjemnie się go ogląda. |
Obejrzalem ten caly Dark. Taki se, jakby nie motyw podrozy w czasie, ktory w sumie zawsze jest ciekawy, to szalu by nie bylo.
|
Cytat:
|
Oglądam ten 3 sezon Gomorry...
Poziom na jakim trzymają napięcie to jest mistrzostwo. I ludzie to porównują do Suburry. No co do czego. Dobrze że tyle wyczekałem i mogę jeden po drugim obejrzeć. |
A jak Wam się podoba Korona Królów? ;)
Komentarze w sieci coraz bardziej intensywne na temat tego serialu...;) Z szeroko rozumianych polskich projektów serialowych mi przypadły do gustu w ostatnich 15 latach trzy. Idąc chronologicznie byli to: 1) Londyńczycy 2) Czas Honoru - pierwsze 3 sezony 3) Wataha (ale za to już odpowiadało HBO) Reszta to podobnie, jak w produkcjach długometrażowych psucie fajnych tematów, na którym możnaby zrobić fajny film. Chociaż i tutaj znalazło się kilka bardzo fajnych wyjątków, wybijających się ponad przeciętność. |
Kolejne seriale do polecenia:
- Sense 8 - podobno najdroższa z produkcji netflixa. Ciekawy serial opowiada o losach gromady ludzi przebywających w ośmiu różnych krajach, ktorzy są połączeni ze sobą parapsychiczne. Serial gra niesamowicie na emocjach. Bardziej się go odczuwa niż ogląda. - dom z papieru - serial netflixa. "Psychiczny profesor" przez większość swojego życia planuje największy skok na hajs w historii świata. Celem jest Hiszpańska Menncia Narodowa. Zbiera grupę przestępców i próbuje ją okraść. |
Dom z papieru taki se. Raczej średni niż wybitny.
|
Pany zaopatrzyłem się w Netflixa. Ktoś jakiś serial, film do polecenia na tej platformie?
|
1) Suburra
2)The Crown 3) Gra Geralta |
Tak na szybko na Netflix to na pewno:
'The Bridge' - tylko wersja duńsko-szwedzka, 'Broadchurch', Jeśli lubisz kryminały ;) |
Jeśli ktoś lubi klimaty cyberpunk, sf, polecam ->Modyfikowany węgiel
|
Jest coś ciekawego nowego z seriali do polecenia ?
|
Stranger things. Nowy serial SF w klimacie lat 80
|
Dawno nic nie oglądałem i widzę że wszystkie serwisy on-line które miałem w ulubionych padły w międzyczasie ...
Ktoś coś poleci gdzie można pooglądać niekoniecznie 20 letnie seriale ? :) |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl