![]() |
Cytat:
|
Nie mówcie że dla wybranych. Macie Internet? Macie. Więc w czym problem. Jest masa stron gdzie za darmo można obejrzeć mecz. PS. Trzymajmy dzis kciuki za Śląsk!
|
Cytat:
Wracając do tematu. Ten Irtysz co puknął Jagę, przegrywa u siebie 0-2 z gruzińskim (sic!) Matalurgiem Rustawi. Legia ich 2 lata temu (?albo 3) puknęła 3-0 1-0 E:to co ty piszesz to zwykłe domysły. Nie wiem kto ma ilu abonentów ale wiem że N i C+ nie będa razem, oj nie. |
Cytat:
Zakładajac że Cplus wykupił by N to i tak ich połączona siła nabywcza by spadła - czyli mieli by mniejsze szanse na wygywanie przetargów na Ligę i puchary europejskie razem wzięte Zresztą - C+ i N razem mają tyle abonentów co cyfrowy Polsat |
haha nie ma mam słów na Jagę toż to zupełny szajs a nie zespół , takie zespoły jak Irtysze Metalurgi z Gruzji powinny być rozczłonkowane 3:0 4:0 ale nie wracajmy już.
Dziś wydaje mi się ,że Śląsk zremisuje z Szkotami którzy uważają się za Bóg wie kogo jakieś 1:1 to wg. optymalny wynik :) |
I. Pavlodar 0 - 2 Rustavi Met.
Jaga za gre w EP w tym roku powinna dostac 3 letnia dyskwalifikacje od PZPN. Zero profesjonalizmu. Cytat:
|
Co do transmisji w Polsacie - gdzieś czytałem, że nasza stacja nie może nadać ten mecz w otwartym paśmie, bo Polsat wtedy może być na wyspach odebrany z satelity i właściciel praw meczu w Szkocji na to się nie zgodził. To akurat, jeśli prawda, brzmi dość wiarygodnie.
Jestem pewien, że statystyki oglądalności tego meczu były by większe niż filmu fabularnego o wątpliwej jakości. |
Cytat:
|
Krytykujcie dalej Jagę. Jakbyście o Nas zapomnieli. Co do Śląska to liczę, że dzisiaj pokaże się z dobrej strony. Ale łatwo nie będzie. Śląsk mi w tym sezonie przypomina troszkę Jagiellonię z tamtgo - od początku grali ładną piłkę.
|
Cytat:
chyba ze jesteś jakimś wysoko postawionym osobnikiem w jednej czy drugiej stronie i wiesz więcej na ten temat :-) |
Slask jest w stanie zremisowac z Dundee na wyjeździe a nawet wygrac
|
Cytat:
Ale kibice Wisły pracują dosłownie wszędzie :) E: zeby nie było, bo tego linka ktorego wstawiłes nie czytalem nie wiedzialem nic. podzwoniłem i ....równie dobrze mogli napisac ze kupic N-ke MOŻE Fox, albo Murdoch bo takie plotki również chodza. Niemniej jesli by C+ wy/kupiło eNkę to tylko po to by upadła. |
Cytat:
|
UWAGA UWAGA - Ci co śmieli się z Jagielloni która odpadła z drużyną z Kazachstanu (10 mln ludności)
Vojewodina Nowy Sad (3 najlepsza drużyna Serbii od wielu lat) odpadła po przegraniu na własnym stadionie 3-1 z drużyną z Lichtensteinu (20 tyś ludności i powieszchnia starego miasta w Krakowie) Natomiast słynna Levatywa z Talina dostaje u siebie bęcki od Luksemburczyków i na 10 minut przd końcem potrzebuje 2 goli do awansu. |
Śmieszny polski ma Amir Spahić. Ale szacun że nauczył sie naszego ojczystego :)
|
Cytat:
|
Do niespodzianki zaliczyłbym ponadto gol Tirany na Slowacji w Trnavie. W Albani było 0:0, no ale wiadomo 35 minuta meczu, wiec do sensacji daleko. Tak czy siak, warto pamietac o tym by z pucharów odpadały kraje z ranku 20-25 takie jak Bialorus czy Serbia. Narazie jakoś idzie ( Vojvodina i Soligorsk- dostał w 2meczu 2:4 z Ventspils)
|
Cytat:
Lokomotiv wlasnie dostal brameczke.. |
czyli Śląsk prawdopodobnie czeka wyprawa do Macedonii
edit. o ile awansują oczywiście |
A jaki był wynik pierwszego meczu Sofii z Skopje ?
|
Cytat:
Dobrze by było żeby Metalurg awansował bo to by oznaczało, że Śląsk pierwszy mecz gra na wyjeździe a to już jest jakiś handicapp i do tego Bułgaria traci punkty. Oczywiście Śląsk musi wyeliminować Dundee. |
Cytat:
Wks Wks Wks! |
Wypowiadał sie w wiadomościach sportowch na Polsacie po Wydarzeniach. Także niech chłop śmiga dzisiaj bo w 1 meczu bardzo dobrze sobie poczynał. WKS WKS WKS!
Edit: Lepiej chyba jak wygra zespół z Macedonii, bo w takim wypadku Śląsk 1 mecz zagra na wyjeździe a wiadomo że lepiej mieć rewanż u siebie. |
Jeśli WKS przejdzie Dundee to będą na fali i myślę, że nawet Sofie jak i Skopje by pyknęli.
Zobaczymy co pokarzą za niespełna godzinkę. Orest na pewno ich tam dobrze poukładał, wszystko teraz w nogach i głowach piłkarzy Śląska. Gdyby jednak Sofia awansowała to dobry wyjazd kilkudniowy by był do Bułgarii (najpierw Łowecz później Sofia), pod warunkiem że jednak pierwszy mecz zostanie rozegrany w Bułgarii. Na onecie czy innej interii czytałem, że w tym samym czasie w Sofii będzie odbywać się inny mecz LE lub LM. Wg. przepisów nie mogą być rozgrywane dwa mecze w jednym mieście w europejskich pucharach. |
Cytat:
|
Dlatego chyba Macedonia lepsza, bo z Łowecza do Skopje nie jest też tak strasznie daleko ;)
|
Działa wam transmisja na DrHTV ?? u mnie nie odpaliła !
|
Da się z satelity odebrać kanał szkocki na którym będzie mecz?
|
Cytat:
|
będzie Śląsk na polgównie? Ktoś dawał linka, że będzie na otwartym? ....a cały dzień sobie człowiek czeka na meczyk a tu jakieś gówno dają..
|
dziala wszystko ok.
|
co tam trzeba doistalowac na DRHTV zeby to hulało, bo jest napisane ze jakis "vshare" ?Skad to mozna dorwac?
|
Cytat:
|
Jak nie używasz internet explorera, to ściągnij na niego wtyczkę vshare i tam oglądaj. Jak sobie na firefoxa ściągniesz, to zbytnio ta wtyczka się wtrynia gdzie nie trzeba. Nawet gdy jest wyłączona.
|
Dzieki koledzy za pomoc, juz dziala - mialem poblokowane kilka rzeczy i dlatego nie chcialo mi wtyczki sciagnac.
HEJ ŚLĄSK!! |
Te godzinne studia przypominają mi apele w szkole. Godzinę to trwa - ani się pośmiać nie można, ani nic. A studio oglądać trzeba, bo flaszeczkę na rozgrzewkę można zrobić. I pizzę zamówić.
PS. I walnąć posta na forum. |
Krotko i na temat - awansuje Dundee, a Slask dzisiaj polegnie 0 : 3. Oby to przeczucie sie nie sprawdzilo.
|
No właśnie, co z transmisją Śląska na Pols(zm)acie? Przecież wyraźnie na polsatsport.pl było napisane, że ma być, a tu jakiś gówniany film leci... :/
|
Ma ktos fajny steam ?
|
Ja oglądam na public sport.
Ściągnij sobie darmowy klient sopcast i odbieraj ich na kanale 65059 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl