Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Polskie kluby w europejskich pucharach. Sezon 2011/2012 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8096)

John1906 21.07.2011 15:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kacpergawlo (Post 1130681)
Różnica jest taka, że pierwszy mecz był w Polsce i mogli sobie dostosować godzinę i puścili w mało komercyjnym czasie. Jako, że Szkoci nie chcieliby pewnie pójść Polsatowi na rękę i mecz jest o 20.45 to zdecydowanie zmienia postać rzeczy, bo w tych godzinach mają oni najwyższą oglądalność.

Tylko, że już od prawie dwóch tygodni wiadomo, że drugi mecz będzie o 20;45 i jeszcze do wczoraj widniał w ramówce Polsatu otwartego, po czym nagle ktoś zmienił zdanie.

Marcin_fan 21.07.2011 15:33

Nie mówcie że dla wybranych. Macie Internet? Macie. Więc w czym problem. Jest masa stron gdzie za darmo można obejrzeć mecz. PS. Trzymajmy dzis kciuki za Śląsk!

szprotson 21.07.2011 15:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1130702)

Fajnie by było jakby C+ wykupiło N. Wtedy było by z korzyścią dla wszystkich! N by znormalniało i więcej piłki na jednej platformie.

Na to, na ten moment, nie ma nawet najmniejszych szans ;/

Wracając do tematu.
Ten Irtysz co puknął Jagę, przegrywa u siebie 0-2 z gruzińskim (sic!) Matalurgiem Rustawi.
Legia ich 2 lata temu (?albo 3) puknęła 3-0 1-0

E:to co ty piszesz to zwykłe domysły. Nie wiem kto ma ilu abonentów ale wiem że N i C+ nie będa razem, oj nie.

Angmir 21.07.2011 15:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1130723)

Wracając do tematu.
Ten Irtysz co puknął Jagę, przegrywa u siebie 0-2 z gruzińskim (sic!) Matalurgiem Rustawi.

Zakładajac że Cplus wykupił by N to i tak ich połączona siła nabywcza by spadła - czyli mieli by mniejsze szanse na wygywanie przetargów na Ligę i puchary europejskie razem wzięte

Zresztą - C+ i N razem mają tyle abonentów co cyfrowy Polsat

djjamajczyk 21.07.2011 15:54

haha nie ma mam słów na Jagę toż to zupełny szajs a nie zespół , takie zespoły jak Irtysze Metalurgi z Gruzji powinny być rozczłonkowane 3:0 4:0 ale nie wracajmy już.
Dziś wydaje mi się ,że Śląsk zremisuje z Szkotami którzy uważają się za Bóg wie kogo jakieś 1:1 to wg. optymalny wynik :)

Glazik 21.07.2011 15:58

I. Pavlodar 0 - 2 Rustavi Met.

Jaga za gre w EP w tym roku powinna dostac 3 letnia dyskwalifikacje od PZPN. Zero profesjonalizmu.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez John1906 (Post 1130745)
Nie pamięta wół jak cielęciem był. Levadia...

Czy po mojej wypowiedzi nie mozna wywnioskowac ze Wisle za tamten mecz tez taka kara powinna sie nalezec????

noff 21.07.2011 16:16

Co do transmisji w Polsacie - gdzieś czytałem, że nasza stacja nie może nadać ten mecz w otwartym paśmie, bo Polsat wtedy może być na wyspach odebrany z satelity i właściciel praw meczu w Szkocji na to się nie zgodził. To akurat, jeśli prawda, brzmi dość wiarygodnie.

Jestem pewien, że statystyki oglądalności tego meczu były by większe niż filmu fabularnego o wątpliwej jakości.

John1906 21.07.2011 16:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Glazik (Post 1130730)
I. Pavlodar 0 - 2 Rustavi Met.

Jaga za gre w EP w tym roku powinna dostac 3 letnia dyskwalifikacje od PZPN. Zero profesjonalizmu.

Nie pamięta wół jak cielęciem był. Levadia...

KamAr 21.07.2011 16:48

Krytykujcie dalej Jagę. Jakbyście o Nas zapomnieli. Co do Śląska to liczę, że dzisiaj pokaże się z dobrej strony. Ale łatwo nie będzie. Śląsk mi w tym sezonie przypomina troszkę Jagiellonię z tamtgo - od początku grali ładną piłkę.

palikot 21.07.2011 17:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1130723)

Wracając do tematu.

E:to co ty piszesz to zwykłe domysły. Nie wiem kto ma ilu abonentów ale wiem że N i C+ nie będa razem, oj nie.

http://www.skyscrapercity.com/showpo...&postcount=348

chyba ze jesteś jakimś wysoko postawionym osobnikiem w jednej czy drugiej stronie i wiesz więcej na ten temat :-)

mitmichael 21.07.2011 17:08

Slask jest w stanie zremisowac z Dundee na wyjeździe a nawet wygrac

szprotson 21.07.2011 17:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1130776)
http://www.skyscrapercity.com/showpo...&postcount=348

chyba ze jesteś jakimś wysoko postawionym osobnikiem w jednej czy drugiej stronie i wiesz więcej na ten temat :-)

ja nie.
Ale kibice Wisły pracują dosłownie wszędzie :)

E: zeby nie było, bo tego linka ktorego wstawiłes nie czytalem nie wiedzialem nic. podzwoniłem i ....równie dobrze mogli napisac ze kupic N-ke MOŻE Fox, albo Murdoch bo takie plotki również chodza.
Niemniej jesli by C+ wy/kupiło eNkę to tylko po to by upadła.

Michal_1990 21.07.2011 18:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1130702)
I wole słuchać Borka niż idiote Szpaka czy pesudo-obiejtywnego okularnika Salaka w studiu na tvn-ie który jak Legia wygrywa a Wisle sie nie powiodło to ma ryj uchachany od ucha do ucha, jak jest na odwrót to strasznie przybity- kto oglądał ich wyborny magazyn po kazdej kolejce kilka lat temu wie o co chodzi. Można sobie było nieźle humor poprawić
Nigdy piłki w tvn-ie. Oni niech sobie robią taniec z gwiazdami.
Piłka w Polsacie badź w najlepszym wypadku w canal plusie.

Fajnie by było jakby C+ wykupiło N. Wtedy było by z korzyścią dla wszystkich! N by znormalniało i więcej piłki na jednej platformie.

100% racji. Zero obiektywizmu na TVN. Co do transmisji, pozostaje na pocieszenie fakt, że wszystkie mecze polskich drużyn w fazie grupowej będą w otwartej stacji.

Angmir 21.07.2011 18:19

UWAGA UWAGA - Ci co śmieli się z Jagielloni która odpadła z drużyną z Kazachstanu (10 mln ludności)

Vojewodina Nowy Sad (3 najlepsza drużyna Serbii od wielu lat) odpadła po przegraniu na własnym stadionie 3-1 z drużyną z Lichtensteinu (20 tyś ludności i powieszchnia starego miasta w Krakowie)

Natomiast słynna Levatywa z Talina dostaje u siebie bęcki od Luksemburczyków i na 10 minut przd końcem potrzebuje 2 goli do awansu.

Marcin_fan 21.07.2011 18:23

Śmieszny polski ma Amir Spahić. Ale szacun że nauczył sie naszego ojczystego :)

Angmir 21.07.2011 18:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcin_fan (Post 1130813)
Śmieszny polski ma Amir Spahić. Ale szacun że nauczył sie naszego ojczystego :)

A gdzieś teraz sie wypowiadał ?? bo na Polsat football chyba dopiero od 19:45 transmisja ?

AZS_Lublin 21.07.2011 18:34

Do niespodzianki zaliczyłbym ponadto gol Tirany na Slowacji w Trnavie. W Albani było 0:0, no ale wiadomo 35 minuta meczu, wiec do sensacji daleko. Tak czy siak, warto pamietac o tym by z pucharów odpadały kraje z ranku 20-25 takie jak Bialorus czy Serbia. Narazie jakoś idzie ( Vojvodina i Soligorsk- dostał w 2meczu 2:4 z Ventspils)

Glazik 21.07.2011 18:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Angmir (Post 1130809)
UWAGA UWAGA - Ci co śmieli się z Jagielloni która odpadła z drużyną z Kazachstanu (10 mln ludności)

Vojewodina Nowy Sad (3 najlepsza drużyna Serbii od wielu lat) odpadła po przegraniu na własnym stadionie 3-1 z drużyną z Lichtensteinu (20 tyś ludności i powieszchnia starego miasta w Krakowie)

Natomiast słynna Levatywa z Talina dostaje u siebie bęcki od Luksemburczyków i na 10 minut przd końcem potrzebuje 2 goli do awansu.

I to sa wlasnie puchary... :/:/:/ Kupon poszedl sie jeb*c...
Lokomotiv wlasnie dostal brameczke..

Gercu 21.07.2011 18:41

czyli Śląsk prawdopodobnie czeka wyprawa do Macedonii

edit. o ile awansują oczywiście

KacpiTSW 21.07.2011 18:43

A jaki był wynik pierwszego meczu Sofii z Skopje ?

-Goral- 21.07.2011 18:43

Cytat:

Nie przesadzajmy z tym Lichtensteinem warto dodać, że Vaduz gra w lidze szwajcarskiej, drugiej ale jednak. Z Vaduz przychodzili gracze do Ekstraklasy i byli wyróżniającymi się postaciami - Emil Noll. Oczywiście to jest niespodzianka zwłaszcza po pierwszym pojedynku ale znowu nie jakaś olbrzymia sensacja.

Dobrze by było żeby Metalurg awansował bo to by oznaczało, że Śląsk pierwszy mecz gra na wyjeździe a to już jest jakiś handicapp i do tego Bułgaria traci punkty. Oczywiście Śląsk musi wyeliminować Dundee.

szprotson 21.07.2011 18:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kacpitsw (Post 1130835)
a jaki był wynik pierwszego meczu sofii z skopje ?

0-0

Wks Wks Wks!

Marcin_fan 21.07.2011 18:48

Wypowiadał sie w wiadomościach sportowch na Polsacie po Wydarzeniach. Także niech chłop śmiga dzisiaj bo w 1 meczu bardzo dobrze sobie poczynał. WKS WKS WKS!
Edit: Lepiej chyba jak wygra zespół z Macedonii, bo w takim wypadku Śląsk 1 mecz zagra na wyjeździe a wiadomo że lepiej mieć rewanż u siebie.

KacpiTSW 21.07.2011 18:49

Jeśli WKS przejdzie Dundee to będą na fali i myślę, że nawet Sofie jak i Skopje by pyknęli.
Zobaczymy co pokarzą za niespełna godzinkę. Orest na pewno ich tam dobrze poukładał, wszystko teraz w nogach i głowach piłkarzy Śląska.

Gdyby jednak Sofia awansowała to dobry wyjazd kilkudniowy by był do Bułgarii (najpierw Łowecz później Sofia), pod warunkiem że jednak pierwszy mecz zostanie rozegrany w Bułgarii. Na onecie czy innej interii czytałem, że w tym samym czasie w Sofii będzie odbywać się inny mecz LE lub LM. Wg. przepisów nie mogą być rozgrywane dwa mecze w jednym mieście w europejskich pucharach.

1q2 21.07.2011 18:50

Cytat:

.

Vaduz od dawien dawna gra w lidze Szwajcarskiej więc z amatorami z Liechtensteinu niewiele ma wspólnego, ale na pewno jest to niespodzianka.

Gercu 21.07.2011 18:55

Dlatego chyba Macedonia lepsza, bo z Łowecza do Skopje nie jest też tak strasznie daleko ;)

Angmir 21.07.2011 19:03

Działa wam transmisja na DrHTV ?? u mnie nie odpaliła !

licoo 21.07.2011 19:06

Da się z satelity odebrać kanał szkocki na którym będzie mecz?

mitmichael 21.07.2011 19:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Angmir (Post 1130858)
Działa wam transmisja na DrHTV ?? u mnie nie odpaliła !

U mnie cały czas dziala na firefoxie. Co do meczu Slask zdecydowanie chce grac na remis - nie ma ani jednego nominalnego napastnika

Antystenes 21.07.2011 19:13

będzie Śląsk na polgównie? Ktoś dawał linka, że będzie na otwartym? ....a cały dzień sobie człowiek czeka na meczyk a tu jakieś gówno dają..

qqq_b 21.07.2011 19:16

dziala wszystko ok.

Kolumbus 21.07.2011 19:20

co tam trzeba doistalowac na DRHTV zeby to hulało, bo jest napisane ze jakis "vshare" ?Skad to mozna dorwac?

Mario Nh 21.07.2011 19:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kolumbus (Post 1130878)
co tam trzeba doistalowac na DRHTV zeby to hulało, bo jest napisane ze jakis "vshare" ?Skad to mozna dorwac?

Kliknij w to.

murray 21.07.2011 19:25

Jak nie używasz internet explorera, to ściągnij na niego wtyczkę vshare i tam oglądaj. Jak sobie na firefoxa ściągniesz, to zbytnio ta wtyczka się wtrynia gdzie nie trzeba. Nawet gdy jest wyłączona.

Kolumbus 21.07.2011 19:26

Dzieki koledzy za pomoc, juz dziala - mialem poblokowane kilka rzeczy i dlatego nie chcialo mi wtyczki sciagnac.

HEJ ŚLĄSK!!

murray 21.07.2011 19:31

Te godzinne studia przypominają mi apele w szkole. Godzinę to trwa - ani się pośmiać nie można, ani nic. A studio oglądać trzeba, bo flaszeczkę na rozgrzewkę można zrobić. I pizzę zamówić.
PS. I walnąć posta na forum.

For_FuN_ 21.07.2011 19:32

Krotko i na temat - awansuje Dundee, a Slask dzisiaj polegnie 0 : 3. Oby to przeczucie sie nie sprawdzilo.

!!IRIVER!! 21.07.2011 19:34

No właśnie, co z transmisją Śląska na Pols(zm)acie? Przecież wyraźnie na polsatsport.pl było napisane, że ma być, a tu jakiś gówniany film leci... :/

Sensej 21.07.2011 19:37

Ma ktos fajny steam ?

snyrting 21.07.2011 19:39

Ja oglądam na public sport.

Ściągnij sobie darmowy klient sopcast i odbieraj ich na kanale 65059

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:46.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl