![]() |
a ja myslalem ze gorzej juz nie bedzie.... ze sie odbilismy od dna...
|
wierzyłem, że zdobędziemy Tallin...
wierzyłem, że zdobędziemy Baku... Nie pozostaje nic innego jak wierzyć, że zdobędziemy Bielsko-Białą... Smutne |
Wróciłem z meczu. Skomentuje to wydarzenie dwoma zdaniami:
Gra Wisły to nie tragedia, to tragikomedia. Najlepsi na boisku: Pareiko i Chavez Więcej nie napisze, bo nie chcę bluzgać. Pablo84: o co się ciskasz? O prawdę? Jaliens dzisiaj zagrał fatalnie. |
Jak dla mnie wstyd. Pierwszoligowiec ograł nas na R22 a to mówi samo za siebie. To nie jest zwykły stadion, my tu nie przegrywamy od tak. Kiedy oni się nauczą że właśnie z takimi ekipami jak Podbeskidzie należy podejść na max skoncentrowanym bo wiadomo że oni dadzą z siebie wszystko(no i dali).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Podobała mi się ta ambicja po stracie gola. Pięknie ....a. Piana na ustach i walka na 100%. :/ Trybuny puste, piłkarze łajzy. Działa ten nasz prezes prężnie że hohoho. |
Cytat:
P.S Mówię poważnie, proszę o bana. |
Łup do przodu to wina obrońców , oni wypierdalają dżide w....u i tyle ,Maaskant powinien im tłuc do ich tepych łbów NIE MA WYPIERDALANIA BYLE GDZIE ....a.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Dajcie spokój. Jaliens grał dzisiaj na prawej obronie, a całe przygotowania na środku. W Alkmaar też na środku.Wg mnie bez sensu była ta rotacja składem jakbyśmy byli po 5 meczach granych co 3 dni. Przecież wiadomo, że w rozgrywkach pucharowych u siebie trzeba sobie zrobić przewagę, a nie ogrywać słabszych piłkarzy. Dupa zbita :)dobranoc. I brawa dla Podbeskidzia.
|
Haha ale wy komedie tutaj uprawiacie już Jaliens jest bee bo jeden meczy zje... a Pareiko bohater bo wybronił to co musiał wybronić.Ludzie ochłońcie trochę Wisła zlekceważyła rywala i przegrała ale ten mecz o niczym jeszcze nie przesądza,główny cel to Mistrzostwo,jeżeli nie wygramy z Ruchem to wtedy można mieć obawy choć i tak trzeba pamiętać że mamy nowy skład zupełnie nie zgrany a co do tego że to kolejna wpadka Wisły to już inny temat,ktoś musi zmienić podejście tych piłkarzy bo powtórka z Agdamu czy Talina jest jak najbardziej możliwa
|
Problem mamy z wyprowadzaniem piłki z obrony po raz kolejny z resztą - jedynie Dragan jako tako potrafi to robić - bo jeżeli Chavez gra dobrze w destrukcji o tyle z wyprowadzaniem futbolówki ma spory kłopot tak jak Tyczkarz z Bośni i Holender.
|
Cytat:
My piszemy o dzisiejszym meczu! I tragiczna gra Jaliensa to fakt! Więc nie musisz obrażać innych! Za tydzień Jaliens może być najlepszy na boisku, to będziemy go chwalić, ale dzisiaj zagrał piach! |
Cytat:
co do Meczu u nich , zamurują bramkę i będą grać z kontry tego jestem pewien. Co do Polaków w składzie Żuraw OUT Garguła OUT. Małecki naucz się dośrodkować piłkę.Co do Sobola słabo wolałbym Wilka oglądac. |
Cytat:
|
Tyle już przeżyłem, że wiele mnie nie zdziwi.
Ale kibic wierny jest i nie ma co teraz wylewać wiadra pomyji na naszych kopaczy tylko poczekać co będzie w lidze. |
E tam, niektórzy to tutaj sieją panikę chyba tylko dlatego że przegraliśmy z pierwszoligowcem, a prawdopodobnie za parę miesięcy już będą grać w naszej lidze i problemów z utrzymaniem w ekstraklasie też nie powinni mieć. Nasza gra rzeczywiście momentami wołała o pomstę do nieba, ale i tak ten mecz spokojnie mógł się zakończyć odwrotnym wynikiem, więc jedna bramka straty przed rewanżem to naprawdę nie jest dużo.
To co się jednak rzucało w oczy to że w ataku może grać u nas tylko Genkov, a w środku Melikson, ci którzy wierzą jeszcze w wybuch formy Żurawia, Riosa czy Garguły to niech dadzą sobie lepiej spokój. Dopóki będziemy grać podstawowym składem to nie powinno być źle, pytanie tylko czy da się grać przez najbliższe miesiące praktycznie bez wartościowych zmienników, bo jak trafią się kartki czy kontuzje to będzie jedna wielka lipa. W ataku solidnego rezerwowego nie ma, na skrzydłach za Kirma czy Małeckiego to chyba jedynie Maor mógłby grać, ale wtedy w srodku skazani jestesmy na Jirsaka czy Gargułę, bocznych obrońców na zmianę brak, praktycznie tylko na DMie mamy jakąs opcję. Krótko mówiąc oby do lata, wtedy pozbyć się zbędnego balastu, zrobić znowu kilka ciekawych transferów i będzie gites :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
idźcie chłopcy spać i nie stresujcie się tak.wypalcie wszystkie papierosy, wypijcie co macie wypić..jak możecie po kilku spotkaniach oceniać zawodników...po 1,5 miesiącu podsumujecie i wtedy będzie można mówić czy Maskant to stwórca czy drugi Bakero..nie napinajcie się tak .czasami lepiej jest coś przemilczeć np dzisiejszą Ich grę..pozdrawiam
|
Jeden mecz na rundę musi być słaby. Mam nadzieję, że limit wyczerpany.
Jeszcze mogę tylko powiedzieć, że poziom piachu, który zaprezentowała nasza drużyna przewyższał wydmy na Saharze. PS. No i czemu Żurawskiemu piłka odskakuje zawsze na metr do góry? |
Ja mam tylko nadzieję, że fakt zagrania całego meczu przez Żurawskiego miał tylko przesądzić o jego (nie)przydatności do zespołu. Pełen szacunek dla Maćka za to co zrobił dla klubu, ale nie powinien blokować młodszym piłkarzom miejsca w składzie. Niech klub zaproponuje mu posadę trenera młodzieży bo ciężko się ogląda jego grę
|
Mam takie pytanie. Jak z wyjazdem do Bielska(tzn bilety itp). Nie popuszczę, muszę jechać.
|
Ten mecz miał swoje plusy a mianowicie uwidocznił, że Gargule i niestety Żurawskiemu trzeba podziękować...Sobolowi też. Nie te lata...
Mam nadzieję, że nasz Trener też to dostrzegł... |
Cytat:
|
Jest jeszcze szansa na awans, przecież pauzować będzie ich czołowa postać - Ziajka...
W tym należy upatrywać szansę na sukces...... o k...a |
Panowie to nie gra Jaliensa była tutaj problemem, który starał się grać w piłkę w przeciwieństwie do Bunozy, to że popełnił nie wiem może z 2 błędy kiedy raz dał się ograć przy lini i raz źle obliczył kozioł nie czyni z niego sprawcy tej porażki. Wypominanie mu już meczu z Arką w którym zagrał conajmniej dobrze to szukanie kozła ofiarnego.
Generalnie problemem była gra Bunozy, oraz gra ofensywna, przede wszystkim tragiczny mecz Garguły nie wiem czy on miał jakieś jedno zagranie dobre w tym meczu. Widać było brak napastnika bo Maciek grał słabo. Słabo wyglądał również Sobol, brak w Wilka w składzie to skrzywdzenie tego chłopaka po tym co zagrał w Gdyni, chyba, że Robert planował go wystawić w Piątek. Nie dramatyzujmy jestem przekonany że ta drużna będzie wyglądać zupełnie inaczej jak do podstawowej jedenastki wróci Genkov, Cikosz, Jaliens zagra na swojej naturalnej pozycji, oraz Melikson. Mile widzina również Wilk w miejsce Sobola. Źuraw był naszym jedyny napastkiem czy on oddał chociaż strzał na bramkę ? Wiem że spartolił jedną sytuację gdzie nie trafił w piłkę głową po dośrodkowaniu Kirma. |
Popieram. Spać i nie napinać się.
Przebudowa drużyny wymaga czasu. |
My kibice pomożemy !
Chłopaki w Bielsku ich rozjadą ! Mówię Wam. A, co do meczu. Nie komentujmy, jak zwykle z takimi ogórkami rozluźnienie na maxa. Napastnika to my nie mamy, przynajmniej rezerwowego. |
Na uspokojenie http://www.youtube.com/watch?v=FmGRK9fx7VU
|
Żuraw Żuraw Żuraw władca muraw tyle w temacie.
Łobo sfalujecie mnie bo nie umiem grać tak na ps. |
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=UGLt_...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=-k8JHvliRRg To tak na szybko. Jaliens może i okaże się nieudanym transferem, choć mam przeczucie, że nie, ale jakiekolwiek wyrokowanie jest teraz bez sensu. Poczekajmy. Jeżeli chodzi o mecz to oprócz Pareiko, Chaveza, Siwakowa i Meliksona nikt nie grał w piłkę, tylko kopał się po czole. Wystarczyły 2, 3 szybsze podania, a Podbeskidzie kompletnie się już gubiło. Kompletne zlekceważenie rywala i chęć wygrania go na stojąco. Dobrze, że taki mecz zdarzył się w PP, bo tu można to jeszcze naprawić- w lidze jest o to o wiele trudniej. |
|
Prawda jest taka że ten mecz pokazał do czego się nadaje Magic z Gułą a mianowicie do tarcia chrzanu. Poziomu Sivakova nie komentuje bo może się jeszcze nie zaaklimatyzował ale wolałbym zobaczyć Wilka zamiast niego. Proszę tylko o jedno ja już nie chce oglądać EX-władcy muraw w meczach o stawkę...
|
Cytat:
|
Cytat:
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl