![]() |
wynik pierwszego meczu trafiłem wiec moze i teraz trafie :D 4-0 dla Wisełki:)
|
Ale z tego co widzialemto Qarabaq w tym sezonie wcale nie rozpieszcza w lidze.
Obecnie zajmuje 3 miejsce z 6 porazkami na 20 meczow. Tam podobno dosc mocno sie zmienil sklad w porownaniu z poprzednim sezonem.. |
Poczekajmy, jeszcze nie wiemy z kim zagramy. Osobiście wolę Irlandię( chłodniej i bliżej) ale mają mniejsze szanse
|
Też wole Irlandie ale chcialbym by w konicu Wiselka odzyskala dawny blask
|
|
KONKURS: Pierwsza osoba, która napisze w komentarzu, dlaczego chce bilet na dzisiejszy mecz, dostanie go ;-) Czas START!
http://www.facebook.com/#!/pages/Wisla-Krakow/185885066281 :D |
Niby taki głupi meczyk z Suaili a dziennikarzy akredytowanych aż 76 i to bez tych z Polsatu!
|
Cytat:
Ci Azerowie to zarabiają rocznie po 50-250k Euro także nie myl ich z amatorami z San Marino czy Andory. Inna sprawa, że są wg. mnie przepłacani.(trochę jak niektórzy kopacze u nas...) To dobra drużyna ale jak najbardziej do przejścia. Nie można tylko ich zlekceważyć. |
Hm ciekawe czemu na głównej nie ma praktycznie nic nt dzisiejszego meczu.. Na fejsbuku zajawiają jakieś optymistyczne newsy na dziś.. czyżby kolejny transfer? http://www.facebook.com/home.php?#!/...w/185885066281
|
Ruch od następnej rundy gra w Sosnowcu o ile awansuje to znaczy chyba że Wisła będzie chyba skazana na stadion Hutnika chyba że w Europejskich pucharach stadion w Sosnowcu będzie pełnił podobną role jak San Siro a mianowice dwie drużyny(w tym przypadku grające w LE) rozgrywają mecze na tym samym stadionie istnieje taki scenariusz????
|
Ruch od następnej rundy gra w Sosnowcu o ile awansuje to znaczy chyba że Wisła będzie chyba skazana na stadion Hutnika chyba że w Europejskich pucharach stadion w Sosnowcu będzie pełnił podobną role jak San Siro a mianowice dwie drużyny(w tym przypadku grające w LE) rozgrywają mecze na tym samym stadionie istnieje taki scenariusz???? a co do flagi na narodowej na koszulkach piłkarzy to żadna nowość tak np grają Włosi(charakterystyczne trójkolorowe kółko w barwach ich flagi) i Hiszpanie i przepraszam że wyskoczyły mi 2a posty jeden pod drugim
|
Cytat:
A wracając do meritum sprawy w przypadku Włochów i Hiszpanów to mozna się chwalić flagą narodową (chociaż zbyt wielu Hiszpanów w Realu nie gra) ale w przypadku drezyniarza to tylko przynoszą wstyd Polsce. Niech lepiej odprują tą flagę i niech marketingu sobie w ten sposób nie polepszają |
crazykaro a co ze stadionem istniej taki scenariusz podobny do San Siro(dwie drużyny grają na tym samym stadionie nawet w pucharach) w przypadku Wisły i Ruchu prawdopodobnie od kolejnych rund będzie stadion w Sosnowcu jest taka możliwość??
|
Wiem że w Czarnogórze tak grają ale myśle że jeśli Sosnowiec się nadaje to Hutnik penie też. A i tak największy nacisk bedzie na grę na naszym stadionie chociaż w przypadku 4. rundy UEFA może się nie zgodzić na grę o 17 naszego czasu
|
A ja gdzieś czytałem, że stadion Wisły będzie dopuszczony do rozgrywek IV rundy LE, jeśli oczywiście nasi się nie skompromitują wcześniej.
|
Mam pytanie z innej beczki a potrzebuję szybkiej odpowiedzi...
W okolicach stadionu Hutnika jest jakiś strzeżony parking? |
Jakieś żule kolo stadionu może się znajdą żeby strzec samochód :lol:
A co do parkingu strzeżonego to wątpie ale nie wiem. Jak tam przejeżdzałem to nie wiedziałem. Jednak ten stadion na rubieżach Krakowa się znajduje |
Idzie burza, szykują się warunki z Levadii w Sosnowcu... :lol:
Oby wynik był lepszy :P Hej Wisła! :D |
Rios będzie potwierdzony na Azerbejdzan czy jednak nie zdąrzą?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
rozpoczął się mecz dwójki, która zagra z Wisłą w następnej fazie
|
Wiem, że to średnio związane z aspektem sportowym meczu, ale:
Dowiedziałem się od osoby będącej już w pobliżu stadionu, że na bramach 2 i 3 są rozstawione alkomaty więc ostrzegam niektórych by nie przesadzali z alkoholem. |
Cytat:
|
Cytat:
niestety mi nie dziala ani pod mozilla ani pod google chrome |
blagam, chce Zurawia w pierwszym skladzie!!! a Malecki lawa ;)
|
Cytat:
Wisła Kraków Jovanić - Cikos, Cleber, Kowalski, Diaz - Boguski, Sobolewski, Garguła, Piotr Brożek - Żurawski, Paweł Brożek ;) Rezerwowi: Pawełek, Łobodziński, Jirsak, Kirm, Małecki, Singlar, Mączyński |
hahaha podziekowal ;D;D;D
pieknie :D |
Basałaj w "studio" Polsat Futbol przed meczem.Może zdradzi jakieś plany klubu:D
|
Cytat:
mozna gdziies wlaczyc studio na necie? |
Taaa. Zaraz odczyta z kartki plany klubu do roku 2015.
|
Cytat:
|
Zakontraktują środkowego obrońce przed I meczem III rundy, i mało prawdopodobne, że będzie to Chavez.-niemal cytat:P
Sorry za 2 posty pod sobą. |
no to mają czas do jutra :)
to może nas mile zaskocza i dwoch stoperow zakontraktuja :) |
Basałaj potwierdził, że napewno kogoś do obrony na Azerbejdzan ściagną. Więc chyba ktoś z Polski?
Pozatym mówił o celach, stwierdził, że nadrzędnym celem w tym momencie jest LE. |
Cytat:
|
Do połowy sierpnia ma być dyrektor sportowy - jeżeli się nie przesłyszałem:P
|
Cytat:
|
Kołtoń baaardzo wyraznie nie lubi Wisly :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl