![]() |
Wiesz co, słabo, tycoony i gry ekonomiczne ostatnio naprawdę leżą i kwiczą, a jeśli już to wychodzą tytuły poświęcone bardziej współczesnym czasom (vide Cities in Motion 2 albo SimCity), trochę w temacie siedzę i niestety nie da się ukryć, że to już nie to samo co kiedyś ;)
|
Tak mi się właśnie wydaje, pamiętam całą serię Sierry, która wciągała na długie godziny, albo K&M do którego wracałam kilkanaście razy :)
Mam jednak nadzieję coś z tego wybrać, dzięki za tytuły. |
Cytat:
|
Znowu klopot
Nie mam pliku ISO w sciagnietej grze.............. jest cala masa innych w folderach ...... ktory uzyc zeby zamontowac obraz????? i czy wogole dsa sie inny niz ISO z gory dziekuje |
Pogrywa ktoś w Fifa football na Vite?
|
Cytat:
|
Jak ktoś ma plusa na psn, to niech targa NBA 2k13. jest błąd, i ta gra (najlepszy kosz) jest za free.
|
Gram własnie w Red Dead Redemption na PS3 (dziki zachod) i powiem, ze gierka jest swietna a podobno ma byc kontynuacja. The Last of Us i GTA V to beda najlepsze (jedna juz jest) gry na konsole ale trzeba poczekac z rok albo i pozniej gdy cena spadnie i wtedy kupic bo teraz 219zl wole wydac na co innego tak jak zrobiłem z RDR.
|
Ja wydałem trzysta z hakiem na limitke TLoU i nie żałuję żadnej złotówki :) A RDR fajne, ale ja nie przepadam za sandboksami... Natomiast historia , scenariusz świetny.
|
Odświeżam temat, bo we wtorek miała miejsce oficjalna premiera GTA V.
I powiem szczerze, że nie pamiętam już kiedy ostatni raz tak świetnie bawiłbym się grając na konsoli. Znakomita fabuła, świetne postacie, masa smaczków i ciekawostek itd. Długo mógłbym tak naprawdę wymieniać plusy tej produkcji, ale nie ma to tak naprawdę najmniejszego sensu. Średnia ocen w chwili, gdy piszę te słowa, kształtuje się na poziomie 98% (wyliczona na podstawie 38 recenzji). Z drugiej strony, pamiętam doskonale, że "czwórka" również zyskała wielkie uznanie w branży, a mnie nie porwała tak, jak wcześniejsze odsłony. Piąta część Grand Theft Auto to jednak ogromna dawka grywalności, piękne i żyjące miasto oraz bardzo ciekawe, ale i oryginalne misje. Zdecydowanie polecam, bo jest to jedna z niewielu produkcji, które rzeczywiście zasługują na to, by wydać na nie swoje ciężko zarobione pieniądze. Istny majstersztyk! ----- *CIEKAWOSTKA: GTA V zarobiło w 24 godziny rekordowe 800 mln USD, co pozwala śmiało założyć, że w niedługim czasie przebije słynnego Avatara, który zarobił miliard w ponad dwa tygodnie od momentu premiery. |
Jakoś mnie nie kręci gta... nie wiem dlaczego, może po prostu nie lubię sandboksów... Ale pewnie dorwę, żeby trochę pojeździć i pooglądać ulice :)
|
Gral juz ktos w Fife 14??? Jakies opinie? Warto wydac kase??
|
Chyba jakoś nikt nie gra, tylko wszyscy ciorają w GTA5 :) nawet Devil nie ma czasu na forum pisać :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Zawodnicy szybciej tracą siły podczas meczów. Na początek zaliczyłem 3 porażki, jednak udało się zrobić awans do wyższej ligi w pierwszym sezonie. Najfajniejsze żę są koszulki Wisły i w końu drużyna wygląda normalnie. |
Cytat:
|
a kupił ktoś w ogóle nowego PESa czy po recenzjach wszyscy odpuścili?
|
Cytat:
|
Panowie, nigdy nie gralem na padzie i chce sie przemóc. Jaki polecacie pad do Fify14 dla poczatkujacego. Widzialem ze polecany jest xbox360 ale on ma dziwnie galki niesymetrycznie jakos, polecany jest jeszcze Logitech. Co powiecie ?
aha, gra na PC ale to chyba bez znaczenia |
Mam xboxa, i pad jest bardzo dobry. Są oryginalne MS które można do kompa podłączyć i to jest fajna opcja.
|
Fifa14
Dla mnie PES jest lepszy pod względem gry od FIFA, ale nie ma tak dobrej licencji do tego myślę, że FIFA jest bardziej rozbudowana i jest więcej rzeczy do robienia np. FUT, sezony, gry treningowe etc. Fajnie, że Ekstraklasa wróciła w końcu bo przynajmniej jest ochota grać w polską ligę.
PS. Zapraszam na mój kanał na YT, głównie nagrywam właśnie z FIFA14 np. teraz prowadzę karierę Wisłą Kraków :D :https://www.youtube.com/watch?v=hK5aVYnuPW8. Jak ktoś ma ochotę rzucić okiem to proszę bardzo :D |
Jeśli chodzi o pady do podłączenia do komputera to tak naprawdę już od ok. 60 zł idzie znaleźć. Miałem wcześniej taki (chyba manty, albo nawet no-name) i jedynie był czasem problem z odpowiednim przypisaniem przycisków (ale idzie to sprawnie ominąć przy zastosowaniu odpowiednich sterowników). Obecnie mam Logitech Rumble Gamepad F510 i jest naprawdę dobry (przyznaje że doświadczenie z padami od xboxa mam żadne), więc w razie czego polecam :)
|
Da się po przeróbce RGH oglądać filmy DVD z płyty na x360 ?
|
Cytat:
|
Dzięki Wiślak
Po przeróbce z tego co wiem to będzie pewnie Freestyle Dash,czy co tam popularnego się instaluje. W takiej sytuacji też nie będzie problemu ? Pytam bo zielony w tej sprawie jestem. EDIT Jeszcze raz dzięki wielkie !!! |
Cytat:
|
Gra już ktoś w CoD Ghosts? Ja właśnie zacząłem, i na razie ogrywam kampanie. Multi jak skończę :) Plusy to: ładniejsza grafika w stos. do poprzednich części, jak zwykle dobry scenariusz, a minusy... w końcu to miała być gra godna następnej generacji.... a graficznie to środek poprzedniej generacji (przynajmniej na ps3) no i jak na razie nie było takiego BUM jak atomówka w MW. Ale jeszcze trochę kampanii przede mną. podzielcie się swoimi odczuciami :)
|
Gdzie można kupić tanio pada do xBoxa 360, żeby był z tym adapterem wi-fi bezprzewodowym czy jak to się nazywa. Chciałbym tak do 100 zł, przeglądałem oferty na ceneo, nokaut itp. i ciężko z tym.
|
Do 100 zł to chyba tylko używki na allegro. Moim zdaniem warto dołożyć te 30 zł i kupić nowy.
|
Gra ktos w ultimate team w fifie 14 na ps3? Ma ktos ochote na sparing? Pisac nick.. :-D pozdr
|
Gra ktoś z Was w FIFE 14 na PS4? Chętnie bym zagrał z kimś ogarniętym kto nie ucieknie jak przegrywa 2-0 do przerwy :D
|
Ale ten Killzonę nowy denerwujący... chyba kampanii nie skończę, tak mnie wnerwia... multi też bez szału... Dobry pomysł z grami dla początkujących. Z jednej strony wiesz, że nie grasz z turbokozakiem, który Cię będzie fragował jak szalony, z drugiej możesz spokojnie poznać mapy, bo reszta tak samo świeża jak Ty :)
|
Jeżeli ktoś się zastanawia, czy warto kupić nowego Wolfensteina (a pamięta starego) to mówię - WARTO! Nie ma multi, dla mnie to poważny minus, ale fabuła jest świetna. Czasem poważna, ale głównie z przymrużeniem oka :) No i BJ Blazkowitz w końcu usiłuje mówić po polsku :)
|
Mam pytanko dotyczące Fify 14. Czy jest jakaś możliwość, aby w trybie zostań gwiazdą zostać powołanym do reprezentacji swojego kraju? Gram już 4 sezon, średnia nie spada poniżej 7, natomiast powołania jak nie było tak nie ma. Gram w wersję na Playstation Vita. Z góry dzięki za pomoc :)
|
a gra ktoś moze w Fifa World ?
oczywiscie mam na mysli nowa darmowe fife onlina na komputra/ |
Cytat:
Gra zapowiada się bardzo fajnie (ultimate team -> dobieranie składu -> 10 lig) pamiętać jednak trzeba, że to wciąż tylko beta :( Stabilność tej gry pozostawia jeszcze sporo do życzenia, dlatego powrócę do niej kiedy będzie już dostępna finalna wersja. |
stawski- ściągnąłeś Crysisa 3 z ps+? Jeżeli tak, to może zagramy kiedyś w multi. Muszę sobie zrobić odskocznie od BF4.
|
Hej, nie, nic ostatnio nie targałem... a jest jescze, czy już koniec? mogę ew. dziś w nocy zassać :)
|
Pytanie odnośnie PS3. Gdzie najlepiej, najpewniej i najtaniej kupić konsole? Używka czy nówka?
|
to zależy tylko od zasobności Twojego portfela... Lepiej oczywiście nowa, gwarancja i tp.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl