![]() |
a to już inna kwestia :D
|
Jak tam moje wino?
|
Ni_Ma :-P:D
|
podbij Szymku na gadu to może dostaniesz.. :)
nie moge uwierzyć, że Ci Kamil jeszcze nie podesłał.. :lol: |
Cytat:
hmmm no troszku zostało na dnie ...:-D |
Cytat:
nie chce nic mówić ale ta migotka okazała się rączką ;) |
no trudnego zadania nie miałeś.. ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
przerzuciłam się na grzane piwo z miodem - bo mnie jakieś chorubsko łapie... brrr... |
Cytat:
Ni_Ma... ojjj kobietom to jedno w głowie... seks i alkohol... alkohol i seks... W pierwszym przypadku żeby zapomnieć, w drugim żeby nie pamiętać tak? ;) |
e tam upraszczasz ;)
|
Cytat:
|
bo gmatwanie i utrudnianie jest wpisane w nasza kobiecą naturę :)
|
Cytat:
Chyba mamy już spaloną tą knajpę szefowa nas nie lubi :foch: |
Cytat:
|
A później tylko gubicie się w zeznaniach :D
btw: który z wirusów jest na wyższym stipniu wtajemniczenia: filipiński czy urugwajski? |
o proszę, Ci co się nie gubią! :)
|
No, no, tylko nie mów, że Kopernik była kobietą :D
|
daleko mi do takich nieracjonalnych wniosków! :)
|
Cytat:
a tak na serio to wiekszosc kobit to ..... :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
kobiałki są fajne, takie mięciutkie i ładnie pachną:)
:F emsi, a te dłogo włose babo chłopy to tez Wasi znajomi??:D Ja tam byłem dopiero 5 raz... coraz ciekawiej jest:D |
Cytat:
|
Cytat:
tyyyy panie migotku :D Cytat:
skad wiedziales? |
Cytat:
http://www.moomintrove.com/images/91...68-0-large.jpg Ciekawe kiedy buka cię odwiedzi :D:D::D |
Cytat:
|
dzięki Szymku za fote, przyda się! :D
|
Kamil ta Pani z Twojego avataru nie wygląda jak Kopernik:D :lol:
|
może na nazwisko ma Kopernik, wtedy nie miałoby znaczenia, czy wygląda jak on... znaczy Kopernik :P
|
Cytat:
skąd wiedziales? tyllko cichoszaaaaaa bo zaraz pol forum bedzie jej szukalo na naszej klasie....:-/:lol: |
Cytat:
|
Zdecydowanie nie lubię zimy! Śniegu by mogło dla mnie nie być jak na Bahamach! Natomiast skoro
już mamy zimę w Polsce i wszędzie choinki wraz z tymi grubasami w czerwonych czapkach to mógł wreszcie spaść ten biały łupież z chmur! Bałwana by się ulepiło z nosem i nie tylko z marchewki. |
na TVN mówili ze od jutra do Soboty będzie sypać :D wiec uwazaj bo cie zasypie:)
|
Cytat:
|
Boże Narodzenie bez śniegu to nie Boże Narodzenie... W ogóle tej atmosfery czuć nie bedzie sie....
|
i nie czuć jej od co najmniej 2(?) lat ^^
|
jak ja siegam pamięcią to rok temu na święta śnieg był :) a nie mogę jednej rzeczy pojąć :) Ide przez Wieś w nocy drzewka poozdabiane światełkami a śniegu brak :) a dzis była pogoda taka jakby Wiosna miała juz być..
|
zależy gdzie kto świętuje ;d
może w za siemdmiogórogrodzie, i owszem, padało :P |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl