![]() |
Cytat:
Piłkarze po meczach zaczynają też "Każdy to powie" i zaraz jakiś obrzezaniec wymyśli że nawołują do nienawiści i konfrontacji. |
A czy ktoś widział całe zdarzenie czy tylko opieracie sie na tym co było pokazane na TVN? Mam wrażenie że to drugie. I idę o zakład że prokurator żaden nie kiwnie na to nawet palcem a komisja ligi .. o.. ci to mogą wywinąć nam kozła :(
PS: a moderator niech bierze przykład z modów pasiastych, którzy tną każdy wpis niezgodny z jedynie słuszną linią narodu wybranego:> |
Co by nie mowic, chlopaki narobily sobie przypalu...
Cytat:
|
Ja proponuję skontaktować się z Towarzystwem Opieki Nad Zwierzętami w związku z nawoływaniem do znęcania się nad biednymi psiakami - w końcu to najlepsi kumple człowieka, a ci chcą je nie wiedzieć czemu gonić i przywiązywać łańcuchem do budy.
:( Może oni nie są Żydzi? Może to Koreańczycy? |
moderator wychodzi, innych na horyzoncie nie widac, wiec trzymajcie poziom :>
pS. gdyby ktoś na meczu z Jasłem zaspiewał "je... Czarnych" to też idzie pod sąd ? |
Cytat:
|
Cytat:
moze grac brutalnie - to dziwne po drugi mecz z rzedu zaliczamy 2 czerwone kartki i jakos sedziowie nam nie poblazali a nawet wrecz przeciwnie do drugiej czesci to juz nawet nie ma zadnego komentarza. Zalosni, wiecznie ciemiezeni kompleksiarze :p |
Ale co sie im dziwic jak moje rybki w akwarium maja wiecej inteligecji niz oni wszyscy razem wzieci na tym ich forum.
Przeciez na tym meczu 98% dopingu to byly obelgi w kierunku Wisly i zawodnikow a nie doping swojego klubu. Wystarczylo poczytac na ich forum przymiarki do powitania Maleckiego. A potem maj pretesje do wszystkich o wszystko a wszczegolnosci do Wisly ze ich obrazamy. A moze dla nich bylo obelga ze tradycja Wislakow jest po meczu spotkanie kibicow i zawodnikow nawet na wyjezdzie i pospiewanie sobie?. Zawsze po meczu z nimi sa jakies cyrki i to zawsze z ich strony bo oni juz chyba tak maja i tak im pozostanie. |
Riki-tiki parchy pisza donosiki.
Typowe. "Inicjatywa jak najbardziej dobra. Nawet jesliby nic z tego nie wyszło to byłoby poczucie, że coś w tej sprawie sie zrobiło." Awe! PS: "warto by zebrać i podsumować, że tak powiem antysemickość gtsu" : ))))))))))))) |
Wpierw zakładają temaciki o Małeckim i wpisy że mu nogi i łapy połamią, następnie Mały fauluje Pasiaka (co jest normalne w piłce nożnej) i płaczą że Mały fauluje i powinni mu sprawę cywilną (:shock:) założyć
hipokryzja? skądże znowu! :lol: Jedna z nowych zasad według teletubisiów z niewłaściwej strony błoń: sfaulujesz, to czeka Cię kryminał, w najlepszym wypadku grzywna. |
Oni na prawde sa pocieszni:)
|
Świat się kończy...kibice chcą pisać donosy i listy do mediów i prokuratury. Zgodnie z tradycją cracovia zawsze z policją :lol:
|
Piłkarze zaśpiewali " Zawsze nad wami" myśląc, że kibice odpowiedzą im dalej : "pasiastymi pucybutami", a kibice nagle zaspiewali to co zaśpiewali. Nie ich wina, nie są jasnowidzami :).
Czekam też na uzasadnienie, że zwrot "do pieca" jest antysemicki. Skoro na noszach coś co bardziej przypomina drewno, a nie piłkarza to kibicom tak sie to skojarzyło. A tak na poważnie to widać funkcjonariuszy Waltera z TVN-u, że wykorzystają każdy sfabrykowany "dowód", aby ułatwić swojej Legii zdobycie MP. Pewnie niedługo naślą na nas tego Flipa i Flapa z "Teraz My". |
Nie wiem po co ta cała napinka i klepanie się po tyłku?
Czy jak kiedyś dawno dawno temu niejaka "fajna laska" żaliła się na łamach Wybiórczej na "chamstwo i prostactwo" na trybunach Wisły to ktokolwiek rozsądny brał to na poważnie? Czy ktokolwiek pisał tutaj hasła typu "Zawsze z Wyborczą, Wisełka zawsze z Wyborczą" itp? Więc po co te komentarze nt Cracovii? Wystarczy że pasiasta "góra" odetnie się od donosu anonimowego "dziadka" i po temacie. Smród jednak pozostanie. Bo problem jest inny i przy oakzji został poruszony... Jak Polska długa i szeroka określenie "ty żydzie" będzie obrazą, "ty Niemcu" natomiast nie! I na nic tłumaczenie, ze sami na siebie tak mówią itp itd. Tak jest i trzeba to przyjąć. Wydawało się nawet, że wszystko poszło w dobrym kierunku - pamiętne apele przed rewanżem z T.H. o unikanie przyśpiewek nt żydów. a tu tymczasem do "zabawy" właczają się kopacze... Pozostaje tylko czekać, ale skoro karane jest "śmierć żydzewskiej ****ie" to "zawsze nad wami .......onymi zydami" tez może nie ujść uwadze. Liczę tylko, ze skończy się na karach finansowych dla śpiewaków - za głupote trzeba placić i to dosłownie. |
Cytat:
a poważnie, to żałość, żałość i jeszcze raz żałość. dzień czy dwa wcześniej, obrażają jak tylko się da jednego z naszych piłkarzy, również chyba rodzinę a teraz lament na całego o przyśpiewkę, która dotyczy tylko i wyłącznie ich, i nikt przy zdrowych zmysłach nie powinien myśleć inaczej! |
Ja już się popłakałem ze śmiechu. Fortuna Artur domaga się nawet by Maccabi zażądało dozywotniej dyskwalifikacji Małego. Jeśli pracownik naukowy jest tak bystry, czego wymagać od reszty nieudaczników i zakompleksionych baranów.
Będzie można ten temat z koszernego forum wyjątkowo ująć w White Star Awards? |
Napiszę krótko....
Buractwo....ze strony piłkarzy Wisły i kibiców, nigdy specjalnie nie trawiłem tej przyśpiewki ale gdy jeszcze dochodzi do sytuacji jaka jest na tym filmiku to trudno tego nie nazwać jak zwyczajna głupota. Gratuluję dobrego samopoczucia wszystkim, którzy nie widzą niczego złego w tym co widzieliśmy. Zaznaczę że wali mnie mnie w tym momencie hamstwo i prostactwo kibiców z Kałuży. Nie jest to żadne tłumaczenie tego co my pokazaliśmy właśnie w tej końcówce... |
Ta sprawa wpisuje sie w caly debilnie chory klimat towarzyszacy rywalizacji w Krk. Jest poprostu jak na wojnie---nie ma dobrych zabojcow i zlych zabojcow. Sa zabojcy i tyle. Dla mnie zadna nowosc---oni sie obnosza swoja antywislackoscia, a antysemityzm wpisuje sie w nasza wislackosc. Tyle ode mnie.
|
Marcelo antysemita i pewnie jeszcze rasista :D
Piłkarze klaskali my śpiewaliśmy tak jakoś się zeszło... |
ja sie tylko zastanawiam, ktory z pilkarzy Wisly zaintonowal owa antysemicka przyspiewke. no bo przeciez mecz konczylo 8 zawodnikow, w tym marcelo, cantoro, i zdaje sie singlar, ktorzy raczej po polsku za wiele nie mowia. reszta to byl maczynski i leszczak, ktorym chyba jeszcze rodzice zabraniaja wulgarnych zwrotow, sobol i baszczu, ktorzy po nauczce z wroclawia raczej nie beda podskakiwac i juszczyk, ktory jest czlowiekem nadzywczaj spokojnym. ktow iec tak glosno darl sie "zawsze nad Wami..." ze az uslyszal ich stary, pewno lekko przygluchawy kibic szacownej druzyny poilkarskiej Cracovia Krakow.
to jest ****a prowokacja i tyle, to sie kupy nie trzyma. jak nas popaprancy nienawidza, to niech sie wedra na wyzszy poziom inteligencji bo to im dramatycznie nie wyszlo |
Dlaczego wszyscy uznali zdanie :" zawsze nad wami ......" za antysemickie ? Gdzie tu jakieś nawoływanie do nienawiści , po prostu stwierdzenie faktu w nieco wulgarny sposób.
|
zydka gul skacze, bo kolejny raz mieli wygrac i nic z tego.
szarpia sie szarpia, nawet juz zostali oficjalnie i na oczach calej Polski konfidentami. i tak bedzie z tego nico. tak ze zydki pasiaste zapamietajcie: "zawsze nad wami, pierd....ymi zydami!" |
Teraz pasuje żeby ****y się okresliły czy robią aferę dla afery, czy faktycznie są tam same żydy i czuja się obrażone. Po czym niech wyjaśnią ogłupiałej Polsce co znaczyło na meczu z ŁKS skandowane przez cały młyn czyli w 84 osoby "Jude, Jude, Jude cała Łódź".
Zresztą na następnych derbach, jesli icki się utrzymają, należałoby na trzy-cztery wyjąć nieobrzezane siurki i olać ich ciepłym moczem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Największym plusem tego donosu, jest to że cała kibicowska Polska po raz kolejny zobaczy wszystko od podszewki. Nie myslę o Amice czy Arce, ale reszta kibiców wyrobi sobie zdanie o wiecznie jebanych kibicach z Kałuzy.
Powoli można kończyć temat, bo co szmaty miały do doniesienia, już doniosły i szkoda na prymitywów tracić czas. |
Cytat:
|
To co było po meczu niestety pokazuje że w drużynie dzieje się coś złego. Jest jakaś góra emocji. W dwóch meczach 4 czerwone kartki a potem Zawsze... - przecież wiedzieli co kibice odkrzykną. Dlaczego tak się dzieję bo coś jest złego w drużynie - frustracja zatargi a może świadomośc że niektórym czas się w Wiśle kończy.
Dlatego boję się meczu z Ruchem. |
Debili ze stadionow powinno sie usuwac..."pare" osob powinno dostac po takim wystepie zakazy stadionowe przynajmniej do konca sezonu. Nie mozna tolerowac chamstwa, rasizmu i antysemityzmu. A pilkarze naszej Wisly(nie mowie o obcokrajowcach, bo ci pewnie nie mieli pojecia o czym spiewaja kibice) powinni dostac duze kary finansowe...klaskac po takiej przyspiewce?! Nie dziwota, ze poziom kibicowania lezy.
|
Cytat:
|
Cytat:
Szkoda, że żadnego logicznego wywodu nie zrobiłeś. Generalnie nie ośmieszaj się takimi twierdzeniami. Ciekaw jestem które dla Ciebie słowo to rasizm, antysemityzm ".......onymi" czy "Żydami". Kompilację tych słów to można uznać za chamstwo, lecz na pewno nie za 2 wspomniane zjawiska. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
;) |
Ja tylko w sprawie przyśpiewki "do pieca"
Chyba w Antku muzykancie (poprawcie mnie jak się mylę) wkładało się dziewczynę (?) do pieca i odmawiało się trzy zdrowaśki żeby wyzdrowiała. Kibice Wisły mając na celu dobro zawodnika Pasów, wykorzystali ten tekst i mieli na myśli aby pasioka wsadzono do pieca, odmówiono zdrowaśki (czy tam odczytano torę czy jak tam..) i wyciągnąć zdrowego piłkarza. Natomiast co do przyśpiewki zawsze nad wami, kibice z piłkarzami mieli na myśli wioskę Żydy (nie wiem czemu ale nie lubi się mieszkańców tej wioski) http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBy...o_mazowieckie)) Obrona gotowa hahahaha lol!! JŻSW |
Po pierwsze...ja slyszalem:"pier... zydami"(chamstwo), a dodajac do tego tresc calej przyspiewki, to zalatuje to bardzo mocno III Rzesza(antysemityzm delikatnie mowiac)...zloz to sobie w calosc, przypomnij sobie, jak to lecialo, to moze zrozumiesz(chociaz moze za duzo wymagam). Po drugie...rasizm - w zachowaniu debili z Cracovii. Po trzecie..."Generalnie nie ośmieszaj się takimi twierdzeniami" - bardzo logiczny wywod :D.
Konkludujac, to ludzi ktorych widzielismy na obrazkach w tv, nalezy usuwac z polskich stadionow i w niedlugim czasie sie to dokona(zmienione prawo). Nie mozna tolerowac takich zachowan. |
Koniec świata :)
Odbiorą Wiśle wszystkie tytuły, dowalą minus 40 pkt. we wszelkich rozgrywkach centralnych, 8 zawodników pójdzie do więzienia za podżeganie a 143 kibiców dostanie zakazy stadionowe za współudział. Pasiak zostanie żydem, a Wiślak psem ubolem. Ale **** z tym, ważne że polityczna poprawność świętuje tryumf. |
Cytat:
a)zydy b)psy c)gumiory Tak w slangu kibicowskiem okresla sie kibicow 3 najwiekszych krakowskich klubow.Tak bylo , jest i pewnie bedzie. Jest wulgarne, jest przesmiewcze - ok , ale pokaz mi tu rasizm i antysemityzm to Cie ozloce:> |
Cytat:
|
Żydów to sołectwo w gminie Igołomia-Wawrzeńcyce
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl