![]() |
Sparta chyba od początku grała na 0:0. Może jeszcze w 1 połowie starała się nawiązac walkę, ale w 2 to już popis PAO. Jedynie szkoda tej sytuacji co miał Kalouda sam na sam przy stanie 2:0. Nie wykorzystał poszła akcja na 3:0. Ale takie sytuacje to Grecy mają we krwi.:> Dodatkowo bramka na 3:0 bramkarz zaatakowany przez przeciwnika wyprostowanymi nogami. Zatrzymał się i przestał bronić, bo myślał, że faul jest...troche kuriozalna sprawa.
A Sporting wyrównanie i to chyba samobójcza bramka była ? A jednak nie :) Felipe Caicedo |
Cytat:
|
Nie tylko my sprawiliśmy niespodziankę
Ciekawe wyniki. Sporting w ostatniej chwili uciekł spod topora, strzelając na 1:1 w samej końcówce. Panathinaikos - wygrywa 3:0 i szkoda mi Czechów, stracili taką samą zaliczkę jak kiedyś Wisełka. Salzburg wykopał Dinamo Zagrzeb, i w ten sposób nie jesteśmy już najwyżej rozstawioną drużyną która odpadła (Zagrzeb ma 16.466 pkt).
Jutro "szansę na odpadnięcie" będą mieć: Partizan Belgrad (0:2 "w plecy" na Cyprze - i my mamy ich gonić?), Celtic (0:1 u siebie z Ruskimi), FC Zurich, znajomy Legii (2:3 u siebie z Mariborem), nie wiadomo też, czy Szachtar wygra na wyjeździe z nieobliczalnymi Rumunami. Niespodzianek może być bez liku. :shock: Ja osobiście bardzo bym chciał, aby awansowali Estończycy. Co prawda Levadia jest w trudnej sytuacji po 0:1 u siebie, ale w 1. meczu mieli takie antyszczęście jak my w Sosnowcu (słupek po ładnej akcji). Zobaczymy, jak spisze się ich Rusek w ataku. A poza tym, byłby mniejszy wstyd - przegrać z uczestnikiem fazy grupowej, wszystko jedno którego pucharu... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Fani greckiego futbolu dzis znowu beda mogli obejrzec mecz :D Olympiakos-Slovan Bratyslava rowniez na ERT World o 19.45
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ooo Maciek mnie uprzedzil.Mialem napisac o tym meczu.Jest o wiele ciekawszy i pewnie jednak zdecyduje sie obejrzec Partizana.Zobaczymy ja sie Zewlakow, Kosowski i Paulista prezentuja :D
|
Cytat:
A co do bramiki Sportingu....No ten mecz zapamietaja kibice w Lizbonie na dlugo. Sporting awansuje do nastepnej rundy i uzyskuje gwarantowana kwote 2.3 mln euro. |
Trzeba jednak powiedzieć, że droga wicemistrzów do LM jest dużo trudniejsza niż poprzednio. Z resztą, co się odwlecze...
Sporting i Anderlecht jak dalej będą grać słabo, to odpadną w następnej rundzie. |
ten RTS SAt na cyfrze który ma numer?
|
341 RTS serbski
|
sessegnon - na którym kanale na cyfrze jest ten mecz Olympiakosu ze Slovanem?
|
Kanal 323.
|
te sesenią
a psg to mozna zobaczyc gdzies na C+ w ten weekend? god damned, je**ny Orange Sport, znowu nie zapłaciłem |
Jesli posiadasz Orange Sport to jak najbardziej tak.Ale na kanalach FTA ligi francuskiej nie znajdziesz.No chyba, ze pokrecilbys swoja antena i ustawil na innego satelite :P
Nie robmy off topu bo to temat o Lidze Mistrzow :D |
BATE przegrało pierwszy mecz na Łotwie z Ventspilsem 0:1, teraz przegrywa u siebie również 0:1. Są w mega trudnej sytuacji. Potrzebne do awansu trzy gole!
Celtic na razie 0-0. Oby udało im się awansować :-) |
No i sypnęło golami w końcówce. BATE wyrównało na 1:1 (czyli do awansu potrzebuje jeszcze 2 bramek), a Celtic strzelił na wyjeździe i w dwumeczu jest remis. Zapowiada się ciekawa 2. połowa!
|
No jak Ventspils awansuje to bedzie mial pewna faze grupowa czy to LM czy LE.Ale BATE wzielo sie za odrabianie strat i juz jest 1:1.
Celtic prowadzi z Dynamem Moskwa 1:0 po bramce glowa McDonalda.Celtic lekko przewaza i chyba zasluzyli na ta bramke. |
Znacie jakas nieplatna stronke typu ADTHE NEt ,oprocz Sopcasta ,bo co wejde to sa odnosciki do Justina a placici nie bede :)
Darmowa jakas polećcie ,bo bym sobie Celtic chcial zobaczyc :) |
Dla firefoxa: narzedzia-->opcje-->zaawansowane-->ustawienia
Server proxy HTTP: 174.142.24.201 Port: 3128 I za nic nie trzeba placic. |
Cytat:
|
A dla Lecha lepiej, żeby niespodzianki były? Jeśli tak, to ja tym słabszym kibicuje:)
|
Cytat:
Cytat:
|
Znaczy się ja słabszym chciałem kibicować w LM, bo tak dla Lecha gorzej, tylko się wyraz pomylił (lepiej/gorzej) Po co mi Leszek znowu w UEFA? Mało się w tamtym sezonie nasmuciłem jego fuksiarska grą?!
|
W każdym temacie musisz swoje trzy grosze dodać odnośnie nienawiści do Lecha? Monotematyczny się robisz. Zmień płytę czy coś.
Celtic za sprawą Samarasa prowadzi 2:0 i już chyba nic nie zabierze mu awansu :-) BATE w 90.minucie prowadzi 2:1, ciekawe, czy wycisną jeszcze coś. ;) Zaczęły się także mecze w Bułgarii i Rumunii ale tam widnieje 0:0. Edit: Ps. Dynamo ma gorszy współczynnik :-) |
Celtic już 2-0. Kuchenkorz jak zwykle ma farta:/ Dynamo Moskwa ma lepszy, czy gorszy współczynnik od ziemniaków?
|
Dynamo Moscow0 - 2CelticGrali znacznie lepiej
|
Celtic 0-2 (90' Samaras ) BRAVO
|
Dynamo zupelnie bez ambicji, zasluzony awans Celticu.
|
I tak wolę ruskich od Celticu. Jakoś nigdy nie darzyłem sympatią klubu "Borubara"
|
Celtic wygrywając 0-2 z Dynamem przełamał złą passę porażek na obcym terenie. Jak widać odejście Gordona Strachana wyszło Celtom na dobre. Mam nadzieję, że w kolejnej rundzie zdołają pokonać wyżej rozstawionego przeciwnika i awansują do Ligi Mistrzów.
|
Na kanale FTA ogólnodostępny Pro TV International leci mecz Timiosoara - Shaktar. Na razie 0 do 0..
|
Cytat:
|
Kanaly FTA mozna odbierac posiadajac kazda platforme.O nr kanalu mnie nie pytaj bo mam CP :P
|
Timisoara-Szachtar 0-0 (jak na razie Szachtar poza burtą:))
Levski-FK Baku 0-0 (jak na razie dogrywka) |
Spokojnie, to dopiero 1. połowa się skończyła. Jeszcze 45 minut na sensację.
PS. Jak widać, podświadomie brakuje nam pewnej drużyny. Niech to kurczę pieczone... Edit: Levadia remisuje do przerwy, ale z gry to Węgrzy mają więcej. Przynajmniej tak wygląda na justinie tv. Oczywiście, w tle Węgrzy i Rumuni wymieniają sobie "uprzejmości". Zobaczymy, czy Timisoara stanie na wysokości zadania (po godzinie gry z Szachtarem utrzymują zwycięskie dla nich 0:0). |
Oj mocno się męczy Levski Sofia. W końcu objęli prowadzenie 1:0. Tym większy żal, bo przecież jeśli awansują to okaże się, że mogliśmy na nich trafić.
Zdobywca Pucharu UEFA Szachtar również w mocno trudnej sytuacji. Nadal 0:0. Nasz pogromca - Levadia, dzielnie stawia czoła kolejnemu rywalowi. Debrecen w tym dwumeczu na stan rozegrania 3/4 owej batalii prowadzi tylko 1:0 i wszystko się jeszcze może zdarzyć. To tylko potwierdza jak zaciekłe mogły być boje Wisły z Węgrami. Partizan odrobił już jedną bramkę straty z Cypru. A grają dopiero 7 minut... :lol: No i Zurich przed szansą jeszcze. W końcówce 1.połowy prowadzą 1:0 z Mariborem. Jeden gol jeszcze i mają awans. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl