![]() |
Cytat:
A tak na przyszłość polecam Moyea FLV Dowloader. Menadżer ściągania FLV z wbudowaną przeglądarką, tylko nie wiem czy jest po Polsku. |
skad mozna sciagnac derby stulecia i te derby z 2005 ??
|
Jak na Wiślacki płot to uszyć.. Bytovia
Majac 13lat proponuje najpierw zebys sobie zaslony do okien zamowil albo cos w tym stylu, o 'plot' sie nie martw ;) |
tylko najpierw sie skontaktuj z właściwymi osobami na Wiśle ew.na osiedlu
|
Cytat:
Swojego czasu był temat mający poprawić właśnie pod tym względem atmosferę na Reymonta tyle że dotyczył on osób które samodzielnie produkowały flagi/transparenty. Gdybym chciał złożyć zamówienie na uszycie flagi o wymiarach 1m x 1m które bazowałoby na takim projekcie to ile mniej lub więcej mogłoby to mnie kosztować ? proszę o wyrozumiałość |
wystarczy żebyś miał 1 wyjazd do Ostrowca i byłbyś na tyle kumaty że darowałbyś sobie robienie flagi
|
Do jakich klubow piłkarskich warto wysyłać listy o gadżety?
|
Cytat:
|
Kiedyś był stosowny temat o sportowych gadżetach. Wiem, że na polskim forum Juventusu (juvepoland?) jest masa stron właśnie o pamiątkach sportowych. Swojego czasu też wysyłałem... Za późna godizna żebym wyciągał karton i patrzył od jakich zagranicznych dostałem, ale pamiętam, że z polskich odpisał Lech Poznań i GKS Katowice. Wszystko oczywiście po mailu, a nie po zwykłym liście.
|
Naprawdę warto zajrzeć na forum Juvepoland. Kiedyś wysyłałem, bardzo często odpowiadało Middlesbrough, Arsenal chce zwyczajne listy, a nie maile. Warto także napisać do... NY Giants, poważnie:)
|
Wysyłał ktoś do ManU ?
|
Jakim transportem w ubiegłych latach jeździło się do Wodzisławia ? Kolej wchodziła w grę czy busy i na własną rękę ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Co znaczy słówko "zalohu" po słowacku? I jeszcze takie zdanie: "Ak máte záujem ozvite sa." |
Dlaczego nie można wysłać maila do tych klubów NIE przez outlooka ?
Wysylam przez o2 i mam zwroty |
Mm pytanie ma ktoś archiwalne zdjęcia ze stanu wojennego jak i z wszelkich walk z milicją w Nowej Hucie.
Jak ktoś posiada i by się podzielił byłbym wdzięczny :) |
http://czytelnia.pwn.pl/pwdp/zdjecia/nowa_huta.jpg
http://farm2.static.flickr.com/1406/...38f98c.jpg?v=0 http://farm2.static.flickr.com/1002/...af4248.jpg?v=0 skanera nie mam ale zrobie pozniej zdjecia zdjeciom z ksiazki o NH |
Mam dosyć ważne pytanie do osób zorientowanych. Chodzi o wyjazd do Chorwacji, czy prawdą jest, że nie można wwozić ze sobą jedzenia ( no wiadomo prowiant na dłużej niż podróż ), bo doszły mnie słuchy tylko nie wiem czy to prawda, że wolno zabrać ze sobą tylko tyle co na podróż.
Dwa i trzy lata temu nie było problemów z jedzeniem ale teraz wolę się upewnić, może był ktoś w tym roku już w Chorwacji albo jest na bieżąco w tej dziedzinie. :-) Za wszelkie odpowiedzi, Bóg zapłać od Paulinów. :-D |
Wojtek_Lok:
Cytat:
Cytat:
To już nawet zapytać nie można do ch... Ok, dzięki za odpowiedź dużo mi ona pomogła. A następnym razem jeśli nie umiesz danej osobie odpowiedzieć rzeczowo na pytanie to wszelkie dygresje zachowaj dla siebie. bez odbioru |
MAm strone internetową ze zdjęciami, chce zdjęcia ściągnać na kompa. Przez "prawy przycisk myszy, zapisz jako itd " się nie da. Są jakieś inne sposoby bądź to jakiś program do ściągania takich zdjęć ?
|
Cytat:
Print Screen i pobawic sie w paincie |
polećcie kryty basen najlepiej w południowej części Krakowa [Dębniki] o w miarę przyzwoitej cenie wejściówki
interesuje mnie tylko basen z góry dziękuje |
Cytat:
Bo wątpie żeby się komuś chciało robić PrintScreeny z 600 zdjęc |
Sebo wejdź na stronkę : http://file2hd.com/ wpisz adres strony, zaznacz, że akceptujesz regulamin , następnie wybierz 'images' bo tylko obrazki Cię interesują powinno pomóc.
|
Co mogę zrobić jeśli odtwarzacz dvd działał przed chwilą a teraz się nie chce włączyć i cały czas się świeci dioda czuwania?Naciskam POWER i odtwarzacz nie reaguje...Co mogę zrobić?
|
Cytat:
Problem byłby jakby Ci wczoraj siurek stał, a dzisiaj już nie mimo naciskania. |
Mam prośbę potrzebuję strony USA z różnego rodzaju rzeczami do kupienia : ubrania , buty , laptopy , perfumy w tym żeby cena była ule to tam stoi . Jeśli ktoś ma takie albo się kiedyś spotkał i pamięta adres to wdzięczny bym był za ich podanie . pzdr
|
Cytat:
10 znaków... |
Robił ktoś z Was jakiś kurs w Galicyjskiej Szkole Smaku na Conrada ?
|
Moze mi ktos pomoze ... zabieralem sie za formatowanie C wciskam F8 nie wchodzi **** ... probuje inne opcje wszystkie F-ki powciskalem delete i nie przenosi mnie do biosu :/ czy moze byc to wina klawiatury
|
Tak, to może być wina klawiatury. Spróbuj odłączyć ją i podpiąć jeszcze raz. Jeżeli to nie pomoże to zaktualizuj sterowniki.
|
dzieki wielkie jak bede mial problem dalej z nia to poradze sie ciebie pozdro
|
Jak sie kupuje na www.ebay.com to płaci sie jakieś cło czy tylko opłaty związane z transportem??
|
W jakim banku najlepiej starac sie o kredyt na umowę o prace?? Chodzi mi o najmniejsze oprocentowanie
|
Wróciłem przed chwilą z wakacji i wiadomo juz czy są w sprzedaży już nowe stroje Wisły i czy obowiazuje promocja ze piłka dodatkowo za złotówke?
|
szukam ale nie moge znalesc... zdjecia Kuby jak byl u nas na stadionie w barwach bodajze na D, chodzi oczywiscie o Blaszczykowskie ?
|
Cytat:
|
Mysle ze to bedzie pytanie najlepsze wlasnie na forum Wisly. Czy ktos z Was posiada zdjecie Blaszczykowskiego w bardzo dobrej jakosci i bardzo duzej rozdzielczosci? Robie sobie fototapete w pokoju i brakuje mi wlasnie Kuby. Powiedzmy 2mx 1,5 (wysokosc x szczerokosc ) . Najlepiej bez barw ale jak juz bedzie z barwami to trudno. To dla mnie wazne bo pokoik juz wyglada nieziemsko :)
|
Cytat:
|
Wie ktoś czy jest napisane na stronce czy prawo jazdy już na mnie czeka?Tak jak z dowodem można było sprawdzić.
I w ogóle to trzeba iść tam gdzie odbiera sie dowody (Urząd Miasta?) :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl