![]() |
do kiedy mamy podpisaną umowe z Umbro?
edit : od dziś chyba mozemy wypowiadac Umbro umowe. :) http://www.90minut.pl/news/42/news425754.html |
Co do wyprzedaży: to wczoraj zakupiłem w Umbro w Galerii Krakowskiej dwie koszulki z długim rękawem w rozmiarze L - sprzedawca wydał mi je z magazynu także warto pytać ;) O ile się nie mylę to czerwone L'ki poszły już wszystkie, ale niebieskie i białe chyba jeszcze były (większe rozmiary były we wszystkich kolorach).
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja wybieram się jeszcze w poniedziałek za koszulkami, więc jak ktoś był dzisiaj, będzie jutro, niech pisze, jak z asortymentem w TESCO czy UMBRO w GK :) |
Cytat:
Cena tak jak wyżej ktoś podawał czyli 50 zł bez kilku groszy. |
w tesco niektóre xl z bah nawet za 29,90,
|
Cytat:
Za 29.99 z logiem B-a-h z taką prasowanką (te troszkę gorsze wizualnie ale ogólnie ok) reszta z logiem bah,tyskie,tf kable w cenie 49 i nawet 69 Kolory wszystkie ogólnie bardzo duży wybór |
ktoś tu mówił że Wisła z dniem 1 lipca zacznie używać sprzętu adidasa? Tymczasem na zdjęciach ze sparingu stroje umbro, zostajemy przy umbro?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://img339.imageshack.us/gal.php?g=ssa40088.jpg http://img692.imageshack.us/gal.php?g=zdjcia0003y.jpg Kamson wcześniej pisał, tu masz zdjęcia jak wyglądają te z TYSKIE. Jutro powinienem być w TESCO na Kapelance i w UMBRO i w sizeerach to podam info co i jak. Ps. był ktoś dzisiaj, jak wygląda sytuacja ?:) |
Rozmawiałam z osobą która widziała koszulki, prezentują się podobno całkiem fajnie. Są dość "proste" w wyglądzie, ale w pozytywnym sensie. Czerwone najładniejsze, białe podobno jakoś tak mało Wiślacko się prezentują (pewnie skojarzenie z (L)).
|
Cytat:
|
Nie wiem co jest ukryte pod magicznym określeniem "wzór Realu" (only Barca ;)) ale są podobno takie jak się tu przewijały, z tymi takimi kreskami odchodzącymi od logo.
|
Cytat:
Czyli mam rozumieć że teraz będzie wyprzedaż tych koszulek?? Mogę wiedzieć gdzie je można kupić?? xD Byłoby grzechem nie skorzystać z takiej oferty ;p :) |
Cytat:
http://img232.imageshack.us/img232/2051/wisla2.png |
Cytat:
|
Nie jestem z Krakowa i mam pytanie czy mógłby ktoś kupic koszulkę Wisły z Tyskim i wystawic na allegro? Ewentualny kontakt priv :)
|
Cytat:
Czyli wychodziło by na to że byłyby koszulki na wzór Realu ale z sezonu 10/11, czyli suepr wzór :D Ale nie wiem czy oni nie mają wyłączności na ten wzór w tym roku. Skoro mówisz że ładne to ci wierze :-D |
Ludzie wy czytać nie umiecie czy jak?
Tyle razy było mówione (pisane), że na pierwszy sezon mamy mieć wzór Realu z tego sezonu- czyli 2009/2010, a na kolejny sezon[y] podobnoż się dorobimy własnego wzoru. Jeśli już wam czytanie nie przychodzi łatwo, to pomyślcie logicznie: nie po to Adidas wkłada w Real "kupe" kasy i nie po to Real się związał z Adidasem, żeby mieli takie koszulki jak jakakolwiek inna drużyna na świecie. Choć za Realem naprawdę nie przepadam, to jest to przecież jeden z największych klubów na świecie. Ale fakt, te koszulki, co Real ma mieć w sezonie 10/11 są fajne i na pewno super dałoby to efekt gdybyśmy mieli Białą Gwiazdę na sercu i od niej te promienie. Ale taki wzór się nam nie dostanie. Na pewno nie teraz. Także jeszcze raz proszę co po niektórych: mimo iż są wakacje to jednak pomyśleć nie zaszkodzi. :) *Watts*- kolega Mishau ci odpowiedział więc ja już się nie będę produkować . . . |
Cytat:
|
Cytat:
|
A Zmijka jest jakas wyrocznia?:>
|
Tel. do Umbro w GK 126287618. Możesz zadzwonic i sie spytac, w razie czego mogą ci odłożyć jakąś koszulkę.
|
Cytat:
|
Obiecałem, że napisze więc piszę.
Zakupiłem dzisiaj w TESCO na Kapelance czerwoną bez sponsora L oraz w Sizeerze na Szewskiej dwie ostatnie z TF Kable za grosze również rozmiar L:) Ogólnie, L i wyżej wszystkie kolory jeżeli chodzi o TESCO na Kapelance. Również Były dwie z TYSKIE za 69,90. W GK UMBRO same duże. Na Szewskiej z Bet-at-home XL, XXL,3XL białe i czerwone. pozdrawiam |
No to okej to skoro pozwiedziałeś to mi odpowiedz na kilka pytań:
1) jakie rozmiarówki zostąły i gdzie? 2) po ile ? Dalej 9,90 ? |
Cytat:
2. Ceny 49,90-69,90. nie ma już tych za 9,90, przynajmniej dzisiaj, bo dwie ostatnie wziąłem. Ale powinni dowieść, więc luzik.:) |
Pewnie tak, jeżeli w ogóle ten adidas przyjdzie, bo żadnego oficjalnego info nie było ... tylko takie jakieś plotki medialne i posty osób związanych z klubem. Na 99% adidasa mamy ale 1% jest związany z brakiem oficjalnej informacji.
|
Z adidasem na pewno jest coś na rzeczy,bo ostatnio byłem w bonarce w adidasie i pytałem czy niedługo będzie można tu kupić koszulki Wisły to koleś mi odpowiedział,że prawdopodobnie tak ;)
|
Skoro nie podają jeszcze oficjalnych informacji to według mnie mogą być 3 opcje.
1. Możliwe, że negocjują/owali z Umbro 2. Rozmawiają z adidasem, aby nowszy model był u nas 3. Czekają, aż drużyna wróci i wtedy wszystko naraz zrobią na 1 konferencji. W sumie to poczekajmy, a na pewno się wszystkiego dowiemy. Mogą nas też z zaskoczenia wziąć i z Nike podpisać :) |
Cytat:
Świetny przykład koloru koszulek wyjazdowych podałeś wonski. Chodzi mi tu głównie o kolor jasno niebieski (a nie ciemno niebieski jaki był do tej pory na koszulkach Wisły). Pierwotnie gwiazda Wisły była właśnie jasnoniebieska i wydaje mi się, że kolor flag Wiślackich z dawnych lat też miał kolor jasnoniebieski, a nie taki jak np Lech czyli ciemnoniebieski. |
Graliśmy już kiedyś z takimi koszulkami i prezentowały się całkiem fajnie (mówię o kolorze):
http://www.youtube.com/watch?v=3YlTg1VnmBE |
te na prawde były fajne, tego koloru
|
Dokładnie, o takich mówię:) Ciemno niebieskie może mieć np. Lech albo Ruch, my powinniśmy mieć jasnoniebieskie, żeby się od nich odróżniać i co najważniejsze żeby tradycji stało się zadość:)
|
Wymienię koszulkę TF Kable czerwoną, rozmiar L.
Mogę się wymienić za TYSKIE, Tele-fonika lub TF Kable rozmiar M. |
Cytat:
|
Białe to tylko z Bet- at-home i puste.
TYSKIE czerwone XL i XXL za 69,90. ogólnie podskocz jutro do sizeera na Szewskiej i TESCO na Kapelance :) PRZYPOMINAM: Jak co to mam na wymianę TF Kable czerwoną, L-kę i wymienię na M-kę z obojętne jakim sponsorem :D, priv. |
Nie ma już Umbro na oficjalnej!
|
Cytat:
http://sklep.wisla.krakow.pl/pl/wszy...ty/replika_tfk jak nie ma? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl