![]() |
kolejka była ale tylko rano. 20 minut przed 11 i 15 minut po otwarciu kas. Oby nie było wstydu!
|
Miejmy nadzieje że nie bedzie ...
|
Spokojnie , jestem przekonany że bilety wszystkie zostaną sprzedane , sprzedaż trwa 6 dni a nie jeden dzień :)więc jeszcze jest czasu a czasu
|
Cytat:
|
Boże ludzie opanujecie się mój kolega kupował 7 i co? HURAAA
|
Cytat:
|
Hmmm dziwne mój kolega kupił dziś bilety na D w okienku technicznym i powiedzieli mu że ma szczęście bo kupił ostatnie... Chyba, że zostało jeszcze tak dużo w WŚ....?
|
podobno juz nie ma na D biletów prawda to?
|
nie prawda..przed godziną na bank bilety na D dalej w sprzedaży..
|
po bilety! jest ich pełno!
|
Nieźle żeby podczas drugie dnia sprzedaży było jeszcze pełno biletów i to na wszystkie sektory:/ Przecież to mecz derbowy !!!!! Zawsze podczas pierwszego dnia sprzedaży wszystko schodziło - jak była jeszcze C a tu nawet 15 tys nie bedzie:/ Mam nadzieje ze do konca wszystko pojdzie bo wstyd bedzie żeby w niedziele nie bylo kompletu
|
Skoro na ligę przychodzi średnio po 12000 to nie ma szans żeby nie było kompletu a przynajmniej nie będzie narzekania że nie udało się kupić biletu bo kto chciał mógł to zrobić
|
Cytat:
|
^^ i bilety po pół bani...
|
Cytat:
A teraz kurde bilet bez problemu można kupić - to co że za 40-50zł - derby i Legia są tego warte. Ceny jak zawsze. Mam nadzieje że do końca sprzedaży się wszystko rozejdzie i 22 marca o 17.00 będzie pełen stadion z zajebstym fanatycznym dopingiem na całego przez 90 minut!!! |
Cytat:
|
czyli zostało jeszcze 5 tys biletów...i raczej nie uda się ich wszystkich sprzedać.. ;/
|
Cytat:
|
1800+ 2x1600= 1800 +3200=5000 :)
|
Bo na AiB nie było karnetów to też jest jakaś tam przyczyna tego...nie panikować D będzie pełne...
|
Mimo wszystko wybierającym się jutro po bilet zalecam pytać o te na D..
|
biletow na d nie ma. ma ktos na sprzedaz??
|
Czy miał ktoś kiedykolwiek jakieś problemy z wprowadzeniem na mecz dziecka które nie ukończyło 12 roku życia? Chodzi mi o to jak to się odbywa, czy ochrona robi jakieś problemy itp.
Najwyższa pora pokazać młodemu o co w tym wszystkim chodzi, najlepszy ku temu moment i najbardziej odpowiedni mecz. Urodzony 24 lutego '98 roku. Co prawda 12 roku życia jeszcze nie ukończył, ale DZIECKO DO 12 ROKU ŻYCIA można interpretować na dwa sposoby (rocznikowo i dokładnie dzień/miesiąc/rok). Proszę o komentarz na ten temat, najchętniej osobę która miała do czynienia z podobną sytuacją. Dzięki serdeczne. |
Cytat:
Mój tata tak wchodził z bratem , stoisz normalnie w kolejce do bramki i puszczasz dziecko pierwsze na zasadzie że dajesz ochroniarzowi swój dowód i legitke dziecka a on to przykłada do kamery i wpuszcza dziecko po czym ty wchodzisz na bilet:-) A co do wieku to chyba idzie rocznikowo :) |
nie musisz pokazywać legitymacji dziecka, wystarczy tylko twój dowód
|
Jak tam wygląda sytuacja z biletami?Orientuje się ktoś ?:)
|
Cytat:
|
Mam pytanie czy ma ktoś na sprzedaż bilety na sektor D na derby ?
|
Panowie jak to jest z biletami przez FC? Jest na nim moje imię i nazwisko? I czy on mi może jakoś przepaść(jak np. do jakiegoś czasu nie odbiorę)?
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Czekam na komunikat klubu, że wolnych biletów brak. Tak więc do roboty panowie :)
|
Komplet na Derbach
W niedzielę o godz. 17 Wisła podejmie przy ul. Reymonta Cracovię w Wielkich Derbach Krakowa. W tej chwili wszystko wskazuje na to, że z wysokości trybun walkę o prymat w podwawelskim grodzie śledzić będzie komplet, ponad 15 tysięcy widzów. Od momentu rozpoczęcia sprzedaży, bilety na niedzielny mecz cieszą się bardzo dużym zainteresowaniem kibiców Wisły. Już we wtorek zabrakło wejściówek na najbardziej gorący sektor D na wiślackim stadionie. To miejsce, które zajmują najgłośniejsi fani "Białej Gwiazdy". Na pozostałe trybuny jeszcze są bilety, ale schodzą one dość szybko, więc raczej nie radzimy zostawiać zakupu wejściówki na ostatnią chwilę. ... Źródło: Gazeta Krakowska |
Poszło, nieaktualne.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wie ktoś jak z biletami ?
Ile jeszce zostało w kasach na sektory A , B i E ?? |
Cytat:
I w ogóle po co Ci to wiedzieć Przyjdziesz zobaczysz czy wszystkie poszły Bez napinki:] |
mam do sprzedania jeden bilet na sektor D. Cena taka jak w kasie.
|
ma ktoś do sprzedania dwa bilety na derby na sektor E
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl