Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Adrian Gula trenerem Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10404)

wolfy 07.02.2022 12:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sandomingo (Post 1577147)
Ale piszę o tym, że z tego szrotu, który ma - powinien wyciągać więcej. Może niewiele - ale jednak więcej. I wtedy byśmy się emocjonowali tabelą PJS a nie tabelą ekstraklapy.

Ale tu dochodzimy do tematu czy Gula jest właściwą osobą żeby wyciskać maka ze szrotu.
Nie jest. Można zaryzykować że jest najgorszą z możliwych.
Ale uczciwie trzeba przyznać że rzekomo nie po to przyszedł. Miał budować. A potem wyprzedali mu jedynych ogarniętych pomocników i ściągneli jakąś zbieraninę.
Widzimy już jak to "budowanie" wygląda, tak jak przewidywałem - to bajka dla frajerów (których faktycznie nie brakuje). Wyróżniających się spieniężamy, najgorsze patałachy zostają bo mają ważny kontrakt.

Griszka30KR 07.02.2022 13:07

Wypowiedzi które padły na konferencji też dają do myślenia

Cytat:

Gula: Małe detale zrobiły różnicę

Tymczasem Adrian Gula na wstępie pomeczowej konferencji próbował nas przekonać, że było inaczej.

- Dwa małe detale zrobiły różnicę w tym meczu. Nie chodzi o to, że Raków nie był piłkarsko lepszy, bo tak było, ale z mojej perspektywy wspomnieć muszę o sytuacji Klimenta z pierwszej połowy. W drugiej bardzo łatwy rzut karny, bo przeciwnik był odwrócony plecami do naszej bramki, a my daliśmy szansę tak dobrej drużynie, aby prowadziła 1:0 – powiedział Słowak.
Przeczytaj też
Nowy rok, stare grzechy. Wisła trzymała się tylko do przerwy

Ta ocena spotkała się z reakcją Marka Papszuna. Opiekun Medalików słusznie zauważył, że Wisła nie miała wielkich szans na korzystny rezultat nie tylko dlatego, że Jan Kliment nie potrafi trafić do bramki w ekstraklasie od 13 sierpania, a Maciej Sadlok popełnił juniorski błąd.

Papszun: Jedyny moment, w którym czuć było, że Wisła może coś zrobić

-Trzeba trochę szerzej spojrzeć na ten mecz. Sytuacja Wisły była bardzo klarowna, ale do tego momentu dwa razy weszli w pole karne bez żadnego zagrożenia. A my mieliśmy wcześniej dwie stuprocentowe sytuacje. Można się tak targować, że ten moment zdecydował. Nawet jakby Wisła strzeliła bramkę, to mecz dalej by się toczył. A to był jedyny moment, w którym czuć było, że Wisła może coś zrobić – słusznie zauważył szkoleniowiec wicemistrzów Polski.
-Nie będę się licytował na sytuacje, ale chyba każdy widział, jak wyglądał przebieg gry. To zwycięstwo było podparte tym, co działo się na boisku, bo nieraz piłka jest taka, że nie zawsze wynik odzwierciedla przebieg spotkania, ale dziś zdecydowanie tak było -dodał Papszun.

Wiślacy oddali ledwie jeden celny strzał. Przegrali walkę w środku pola, nic nie zdziałali na skrzydłach. Łącznie mieli udanych pięć dryblingów. Identyczne liczby w pojedynkę wykręcili w Rakowie Mateusz Wdowiak i Patryk Kun.

MaLk 07.02.2022 13:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 1577154)
Cytat:

(...)Dwa małe detale zrobiły różnicę w tym meczu(...)

Ja nawet wiem jak się te detale nazywają. Bramki. Albo gole.

Oni mieli dwa takie detale, my żadnego.

Jagul 07.02.2022 13:29

Gula już jechał z drużyną na konferencjach i rezultatu to nie przyniosło. Teraz widzę zmiana podejścia i wmawianie wszystkim dookoła, że wcale nie było tak źle ;)

pawlozm 07.02.2022 13:39

"Nie chodzi o to, że Raków nie był piłkarsko lepszy, bo tak było, ale z mojej perspektywy wspomnieć muszę o sytuacji Klimenta z pierwszej połowy. W drugiej bardzo łatwy rzut karny, bo przeciwnik był odwrócony plecami do naszej bramki, a my daliśmy szansę tak dobrej drużynie, aby prowadziła 1:0"

Ale przecież tutaj Gula ma 100% racji. Stwierdza, że Raków był piłkarsko lepszy, a jednocześnie przyznaje, że przyjęta taktyka to zakładała, że gramy z mocnym Rakowem i nie porywamy się z motyką na słońce, tylko gramy kompaktowo i spokojnie czekamy na swoją sytuację. Ile było takich meczów, że drużyna x gniotła, a drużyna Y zrobiła 1 kontrę w meczu i wygrała. Taki był pomysł żeby grać blisko siebie z tyłu i za to plus, bo przecież gromy się lały na trenera, że na wszystkich wychodzi ofensywną piłką.
I on zwyczajnie tutaj stwierdza, że z jego perspektywy ten plan był realizowany i było ok, a poszedł się Yebać przez pudło Klimenta i prezent Sadloka.
Przecież w sytuacji, że Kliment zachowuje się jak napastnik (po prostu jak napastnik, a nie łajza zgarnięta z łapanki przed meczem) to mamy 0:1 do przerwy, po przerwie gramy swoje i wywozimy 3 punkty z Częstochowy. A tu nie dość, że Łajza nie trafiła, to kolejna łajza żeby tego było mało sprezentowała karnego.

Teraz kwestia czy Gula ma jaja i odstawi obie Łajzy. Liczę, że tak. W momencie jednak jak zobaczę w sobotę składy i ktoś z 2 w/w wyjdzie w 11 - to ja dziękuję i stwierdzam sabotaż trenera.
Tyle. ta 2 MUSI pójść w odstawkę (przynajmniej od pierwszej 11)

Griszka30KR 07.02.2022 13:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pawlozm (Post 1577161)
"ntowała karnego.

Teraz kwestia czy Gula ma jaja i odstawi obie Łajzy. Liczę, że tak. W momencie jednak jak zobaczę w sobotę składy i ktoś z 2 w/w wyjdzie w 11 - to ja dziękuję i stwierdzam sabotaż trenera.
Tyle. ta 2 MUSI pójść w odstawkę (przynajmniej od pierwszej 11)

Q...a daj spokój z tym Gulą ,to On musi iść w odstawkę,bo jest głównym łajzą i robi jeszcze większe z innych.

sandomingo 07.02.2022 13:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1577149)
Ale tu dochodzimy do tematu czy Gula jest właściwą osobą żeby wyciskać maka ze szrotu.
Nie jest. Można zaryzykować że jest najgorszą z możliwych.
Ale uczciwie trzeba przyznać że rzekomo nie po to przyszedł. Miał budować. A potem wyprzedali mu jedynych ogarniętych pomocników i ściągneli jakąś zbieraninę.
Widzimy już jak to "budowanie" wygląda, tak jak przewidywałem - to bajka dla frajerów (których faktycznie nie brakuje). Wyróżniających się spieniężamy, najgorsze patałachy zostają bo mają ważny kontrakt.

Plan był taki (chyba) że gramy spokojny sezon w okolicach 10 miejsca, ogrywamy młodych i Gula coś tam buduje.
Pomińmy chwilowo dlaczego to się nie udało ale na dzień dzisiejszy to już nie jest spokojny sezon - więc podstawowe założenie tego planu się."rypło".
Dodatkowo okno transferowe spowodowało, że do realizacji planu jest dalej niż bliżej.

W takiej sytuacji nie można udawać, że nic się nie dzieje.

AS82 07.02.2022 13:47

Wisła Guli hula jak 30 letnia Skoda Favorit

PAWEŁ 07.02.2022 13:49

Pytanie czy amator ma jajca żeby odstawić pozorantów. Wedle mnie to pantofel.

robert777 07.02.2022 14:22

Stawiam dolary przeciwko orzechom że na Stal w podstawowym wyjdzie Skvarka Kliment i Sadlok

Szneka 07.02.2022 14:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez robert777 (Post 1577168)
Stawiam dolary przeciwko orzechom że na Stal w podstawowym wyjdzie Skvarka Kliment i Sadlok

Na pewno wyjdą. raz, że to ulubieńcy trenera, dwa, że za Skvrakę nie ma kogo postawić.Za Klimenta również bo: Fernandez musi się zgrać ,Ondrasek nie ma siły na 60 minut minimum. Za Sadloka nie ma kogo bo: Szota nie gra lewą nogą a Frydrych jeszcze nie doszedł do siebie.

tomasz_19 07.02.2022 14:41

Te dwa najbliższe mecze to dla Wisły być albo nie być, ponieważ pozostałe mecze po ww. gramy z drużynami z topu, z którymi będzie ciężko choćby o punkt! Na pewno w gabinetach zarządu wesoło nie jest, a pewnie znając tę drużynę i trenera po 21 lutego będzie jeszcze bardziej nerwowo (2 porażki u siebie to nie s-f). Trzeba się powoli rozglądać za następcą naszego Adriana, mam nadzieję że będzie to polak (Brzęczek, Nawałka, Sobol). Zazdroszczę optymizmu tym, którzy jeszcze wierzą w projekt Gula.

wiśnia 07.02.2022 14:54

Guliczka dalej trenerem?.....no trudno, poczekam jeszcze 2 mecze. Później niech zabierze ze sobą do kolekcji Klimenta i Skvarkę.

Fugiel 07.02.2022 15:23

Zajrzalem w statystyki p. Zulu Guli - i o dziwo srednia 1.30 pkt / mecz to wiecej niz sie spodziewalem :D

Ja wiem,ze podobne staty co Kula - no ale sa gorsi ;)...

Edit:

Dobra 1.30 to jest z pucherm polski ... :D Jendak nasz "Guliczka" ma 1.05 - to to jest dramat.

Jagul 07.02.2022 15:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fugiel (Post 1577176)
Zajrzalem w statystyki p. Zulu Guli - i o dziwo srednia 1.30 pkt / mecz to wiecej niz sie spodziewalem :D

Ja wiem,ze podobne staty co Kula - no ale sa gorsi ;)...

Nie wiem skąd to 1.30 ale w ekstraklasie Gula ma 1.05pkt/mecz

Smok 07.02.2022 15:32

Co wy pi...cie, że mu sie pali stołek pod dupą???
Przecież ma kontrakt. Jak go wywalimy, to i tak pensja leci i sobe moze na Bahamy poleciec na 2 lata grzac dupę w Morzu Karaibskim. Lub na Mauritiusie albo Seszelach.
To nam się pali pod dupą, jak nie wygramy tych 2 meczy. I jeszcze polecimy po portfelu, bo Łysego zwolnimy i Wuja albo inny szrot strażacki zatrudnimy.
On jest w sytuacji win-win.
My jak nie wygramy to tracimy podwójnie.

tomasz_19 07.02.2022 15:42

a kto napisał, że Gula ma nóż na gardle? Gula nic nie musi bo tak jak napisałeś zaraz po zwolnieniu może lecieć na rajskie wakacje. A my zostaniemy z totalnym bałaganem i miejscem w strefie spadkowej... Już teraz klub jest w niezłej dupie, a co będzie później?

wolfy 07.02.2022 16:08

No ale jednak spuszczenie Wisły Kraków jako autorski projekt po wcześniejszych wpadkach nie będzie dobrze wyglądało w CV. Może być trudno o kolejnego frajera.

tomasz_19 07.02.2022 16:35

Dostał prawdopodobnie najwyższą pensję w karierze, bo wątpię żeby przyszedł za mniejsze pieniądze niż miał w Pilźnie. W Czechach i na Słowacji wciąż jest gorącym nazwiskiem, pewnie i w Polsce skusiłby się ktoś poważniejszy od nas. Także ten argument akurat do mnie nie przemawia.

d 07.02.2022 17:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 1577154)

Tego rodzaju wywiady mogą jedynie sugerować, że facet jest niespełna rozumu. Dymisja ASAP.

kopaczoholik 07.02.2022 17:51

Jak na razie Gula jest najsłabszym trenerem jakiego zatrudniła Wisła Kraków od bardzo, bardzo dawna... Co ciekawe Gula ma najlepszą sytuację kadrową (w odróżnieniu od poprzedników) zaś sam klub znajduje się w najlepszej sytuacji finansowej...

Każdy wcześniejszy trener działał w znacznie gorszej sytuacji finansowej i kadrowej... a pomimo tego Stolarczyk, Skowronek, Hyballa grali zdecydowanie lepiej...

Jak na razie przygoda Guli w Wisle to dno i wodorosty...
Ciekwe czy to w ogóle wypali...
Nie pamiętam aż tak słabej Wisły Kraków... a kibicuje od 22 lat...

s1mone 07.02.2022 18:01

Wychodzi na to, że wielka szkoda, że Trio aż tak się przestraszyło PR-owych reperkusji zatrudnienia Brzęczka, że wzięło Gulę. Wuja miał zły image ze strony mediów i kibiców jako trener reprezentacji, ale jak trener klubowy podejrzewam, że wykonałby dużo lepszą robotę od Pepika. Z resztą jak się popatrzy jak punktował Sousa to trzeba sobie jasno powiedzieć, że Jurek nie był wcale taki zły jak jego pijar.

Szkoda, że się Brzęczek jednak tym trenerem nie został. Przynajmniej Skvarka nie miałby abonamentu na pierwszy plac.

Przez bardzo długi czas dawałem Guli wotum zaufania, broniłem go i mówiłem, że on potrzebuje czasu. Patrząc jednak na to, co się odpierdziela po drugim już obozie z nim jakoś nie chce mi się wierzyć, że w końcu zaczniemy wyglądać dobrze pod jego batutą. Może przedwcześnie - to był tylko 1 mecz nowej rundy - ale patrząc na to jak zaczynaliśmy poprzednią pod jego rządami, a jak gramy w tej to ja widzę coraz gorszą grę. Wygląda to jakbyśmy uwsteczniali się wraz z czasem. Przykre. A szkoda, bo to miał być klasowy trener na lata, a wychodzi, że przy sprzyjających wiatrach (jak się trio w końcu nie wkur....) to będzie kiksowy trener do lata. Niby to jedynie zmiana dwóch sylab, ale jakże brzemienna.

PAWEŁ 07.02.2022 18:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez s1mone (Post 1577195)
Wychodzi na to, że wielka szkoda, że Trio aż tak się przestraszyło PR-owych reperkusji zatrudnienia Brzęczka, że wzięło Gulę. Wuja miał zły image ze strony mediów i kibiców jako trener reprezentacji, ale jak trener klubowy podejrzewam, że wykonałby dużo lepszą robotę od Pepika. Z resztą jak się popatrzy jak punktował Sousa to trzeba sobie jasno powiedzieć, że Jurek nie był wcale taki zły jak jego pijar.

Szkoda, że się Brzęczek jednak tym trenerem nie został. Przynajmniej Skvarka nie miałby abonamentu na pierwszy plac.

Przez bardzo długi czas dawałem Guli wotum zaufania, broniłem go i mówiłem, że on potrzebuje czasu. Patrząc jednak na to, co się odpierdziela po drugim już obozie z nim jakoś nie chce mi się wierzyć, że w końcu zaczniemy wyglądać dobrze pod jego batutą. Może przedwcześnie - to był tylko 1 mecz nowej rundy - ale patrząc na to jak zaczynaliśmy poprzednią pod jego rządami, a jak gramy w tej to ja widzę coraz gorszą grę. Wygląda to jakbyśmy uwsteczniali się wraz z czasem. Przykre. A szkoda, bo to miał być klasowy trener na lata, a wychodzi, że przy sprzyjających wiatrach (jak się trio w końcu nie wkur....) to będzie kiksowy trener do lata. Niby to jedynie zmiana dwóch sylab, ale jakże brzemienna.

Tak jak pisał Czerepach weź pisz na czym się znasz i daj spokój z Brzeczkiem i jego tępym warsztatem.

s1mone 07.02.2022 19:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PAWEŁ (Post 1577197)
Tak jak pisał Czerepach weź pisz na czym się znasz i daj spokój z Brzeczkiem i jego tępym warsztatem.

Ty lepiej w ogóle nie pisz nic. CzerpiącyPiach był przynajmniej oryginalny w swoim pocisku, aż się trochę uśmiechnąłem pod nosem doceniając fajnie napisaną złośliwość. Mimo roznicy zdań darzę go szacunkiem i pewną dozą sympatii, wszak od lat wymieniamy tu uwagi. Ty tylko kopiujesz i to w miernym stylu.

PAWEŁ 07.02.2022 20:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez s1mone (Post 1577199)
Ty lepiej w ogóle nie pisz nic. CzerpiącyPiach był przynajmniej oryginalny w swoim pocisku, aż się trochę uśmiechnąłem pod nosem doceniając fajnie napisaną złośliwość. Mimo roznicy zdań darzę go szacunkiem i pewną dozą sympatii, wszak od lat wymieniamy tu uwagi. Ty tylko kopiujesz i to w miernym stylu.

Weź tego brzeczka do sypialni będziecie nawzajem się lizać po fujarkach i zapinać w dupska.

Karherop 07.02.2022 20:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kopaczoholik (Post 1577194)
Nie pamiętam aż tak słabej Wisły Kraków... a kibicuje od 22 lat...

Ten tekst czytam średnio raz na rok odkąd odszedł Cupial z Wisly

kopaczoholik 07.02.2022 20:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1577202)
Ten tekst czytam średnio raz na rok odkąd odszedł Cupial z Wisly

Niestety miejsce w lidze to potwierdza, co roku coraz gorzej...

Wojtas 07.02.2022 20:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kopaczoholik (Post 1577205)

kiedys mielismy aspiracje walki o puchary
potem srodek tabeli
potem w miare szybko zapewnione utrzymanie

a od 2-3 lat cieszymy sie z 13-14 miejsca i z tego ze sa 2-3 kluby bardziej on nas h.ujowe,Z tym ze w tym roku juz niekoniecznie takie sie znajdą.

ten klub naprawde upadł nisko.

s1mone 07.02.2022 21:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PAWEŁ (Post 1577201)
Weź tego brzeczka do sypialni będziecie nawzajem się lizać po fujarkach i zapinać w dupska.

Obnażasz się. Przypominam, że forum to miejsce publiczne. Nie wypada na nim pisać o swoich fantazjach seksualnych.

Odbij ode mnie kolego, nie twój poziom.

Karherop 07.02.2022 21:29

Cytat:

3 rok tak samo. Najgorzej było za poznego Stolarczyka

I nie piszę tego na pocieszenie. Bo niestety nie dość że od dawna jesteśmy w dupie, to jeszcze się w niej rozgoscilismy

Drozd 07.02.2022 21:42

Wystarczyło przełknąć odpały Hyballi, a nie robić szopki to bylibyśmy w zupełnie innym miejscu. Ale ważniejsze od Wisły było ego Kuby...

Arkadiusz.Czerepach 07.02.2022 21:43

które też nie pozwoliło mu siedzieć razem ze sztabem i drużyną , tylko z bratem-preziem i wujaszkiem na sektorach Rakowa... , alez miałem absmak

Adenalix 07.02.2022 21:49

Popatrzcie na Pasiecznego w porównaniu do Manuela Junco. Nie tylko na boisku się cofamy.

Jak dochodzi do katastrofy lotniczej to z reguły dlatego, że mamy do czynienia nie z jednym zdarzeniem, ale splotem nieszczęśliwych następstw. U nas PO PIERWSZE: przestali się rozwijać młodzi. Rok temu nazywaliśmy ich "obiecującymi", a teraz to dzieciaki, które nie potrafią przeskoczyć określonego poziomu piłkarskiego. Nie należy przesądzać, że już go nie przeskoczą, ale Grucha, Szot, Szota, Plewka, Młynek grają przeciętnie nawet jak na wymagania względem młodzieżowców. Punkt DRUGI to fakt, że Gula nikogo nie odkrył, nikomu nie pomógł się rozwinąć. Z zazdrością patrzę na Kostę Runajicia i Kacpra Kozłowskiego. Z reguły jest tak, że na przyjściu nowego trenera jedni zyskują, a inni tracą. Chodzi o zaufanie, minuty, rolę na boisku, a tu wygląda, jakby na przyjściu trenera Adriana wszyscy stracili. Nikt się nie wykreował na lidera na boisku i w szatni. TRZY: transfery. Po Hyballi odeszli: Lis, Buchalik, Kone, Radaković, Burliga, Megremić, Chuca, Boguski, Jean Carlos Silva, Basha, Mawutor, Żan Medved, Beciraj i Buksa. Odszedł ktoś kto radykalnie nas osłabił? Nie. Część z nich w ogóle nie powinna do nas trafić. Za najlepszego z tego grona Lisa przyszedł Biegański. Za trenera Guli przyszli do nas: Biegański, Kieszek, Rosa, Hanousek, Uryga, Hugi, El Mahdoui, Młyński, Śkvarka, Yeboah, Kliment, Sobol. Wypaliło tylko dwóch i już ich nie ma, na szczęście dali na sobie zarobić. Kilku miało niezłe CV, ale z jakichś przyczyn u nas nie odpalili. Mega rozczarowaniem dla mnie jest Skvarka i Kliment. Obaj grają niemal od deski do deski, choć jeden prezentuje się jak Żan Medved a drugi jak Fatos Beciraj. W tej drużynie zwyczajnie brakuje jakości. Nie ma ani umiejętności piłkarskich, ani charakteru jak u chłopców Ojrzyńskiego (to również jest kluczowe). CZTERY: taktyka. Słyszałem, że trener Gula to taki futbolowy intelektualista-pracoholik, teoretyk, chujwieco. Nie widać ŻADNEJ myśli taktycznej. Zero. Nie twierdzę, że Gula to piłkarski debil, jedno to posiadana wiedza, a drugie to umiejętność jej przekazania i wykorzystania w praktyce. To już było napisanie wiele razy: upiera się przy nazwiskach i przy stylu gry, do którego nie mamy wykonawców. Gramy wolno, przewidywalnie, przeciwnik wystarczy, że się umiejętnie przesuwa, zamyka sektory, robi pressing i jest po nas. Z Rakowem w ofensywie żałośnie wyglądała ta bezradność. Co więcej, (PIĘĆ): brak jest determinacji, charakteru, żeby komuś się wpi.erdolić, nogę urwać, w...., złość, afera, podejść, załapać za koszulkę, potarmosić się, żeby przeciwnik czuł, że za darmo nie oddamy nawet, jak jesteśmy słabsi, a my jesteśmy, tak jak to mówi trener Gula, "kompaktowi", ale w złym znaczeniu: ani nie to jest pressing, ani gra z tyłu, ani atak pozycyjny, ani laga na silną 9tkę. Jak by nie popatrzeć na tę drużynę, to jest ch.ujowo. Ważna w tej sytuacji jest perspektywa wyjścia z kryzysu, a tu... pozostaje mieć nadzieję, że w meczu z Mielcem, Łęczną, Zabrzem, Poznaniem (tym słabszym), Płockiem u siebie co najmniej nie przegramy i to nam pozwoli po raz kolejny się utrzymać. Plan na nowy sezon musi być jednak zasadniczo inny. Jeśli zaś nie wywalczymy choćby 3 punktów w dwóch najbliższych meczach (taki plan trzeba brać pod uwagę), trzeba na szybko kupować 9tkę, środkowego pomocnika i skrzydło co kiwnie, utrzyma się przy piłce, poda i strzeli. Jeśli to się nie uda, to nie tylko trener Gula, ale i dyrektor Pasieczny mogą niedługo zmienić status na Linkedin.

Levis88 07.02.2022 21:52

Spójrzcie lepiej jakie drużyny po nas trenował Hyballa. Jak długo w każdej zagrzał miejsca i w jakiej atmosferze odchodził. Potem śmiało walcie w ego Kuby.

pepe72 08.02.2022 00:18

Cytat:

Co zestawiając staty po jesieni jest nieprawdą:
https://wislakrakow.com/forum/showpo...postcount=2211

Widzę, że po przegranym meczu grono pie....cych bez sensu się powiększa.

Drozd 08.02.2022 00:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Levis88 (Post 1577217)
Spójrzcie lepiej jakie drużyny po nas trenował Hyballa. Jak długo w każdej zagrzał miejsca i w jakiej atmosferze odchodził. Potem śmiało walcie w ego Kuby.

Bo przez pół roku go grillowali w mediach. Myślisz że to się teraz za nim nie ciągnie. To co teraz robi nie jest żadnym wytłumaczeniem. Bo to jak graliśmy w pierwszym meczu wiosny za Hyballi a teraz to jest przepaść. Puki Kuba się nie obraził na boisku była walka i każdy wiedział co ma robić. Tamta Wisła wpieprzyłaby aktualnej trójkę bez wysiłku. Mimo że skład był dużo słabszy.

Arkadiusz.Czerepach 08.02.2022 08:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Levis88 (Post 1577217)

argument z przedszkola

TSWojtas 08.02.2022 08:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szneka (Post 1577169)
Na pewno wyjdą. raz, że to ulubieńcy trenera, dwa, że za Skvrakę nie ma kogo postawić.Za Klimenta również bo: Fernandez musi się zgrać ,Ondrasek nie ma siły na 60 minut minimum. Za Sadloka nie ma kogo bo: Szota nie gra lewą nogą a Frydrych jeszcze nie doszedł do siebie.

Nie strasz że Frydrych będzie tyle dochodził ...

krysztal 08.02.2022 09:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1577215)
które też nie pozwoliło mu siedzieć razem ze sztabem i drużyną , tylko z bratem-preziem i wujaszkiem na sektorach Rakowa... , alez miałem absmak

No dziwne w ....,że jeden ze współwłaścicieli klubu siedzi z prezesem na vipowskich a nie w dresie na ławce rezerwowych...

Jaroo1 08.02.2022 11:04

Cytat:

A może my właśnie potrzebujemy takiego chama... żeby wziął za mordy i jasno powiedział, że albo dziękuję za wysiłek piłkarzom, albo wypierdalać bo jesteście za słabi. Co kraj to obyczaj, a raczej bliżej nam właśnie takiego podejścia, zrozumienia takiego podejścia, niż lizania się po fiutach i super profesjonalisty.

Co do meczu ostatniego to widzę, że szybko wróciły demony i wszyscy chcą już po pierwszej kolejce tegorocznej Gulę odpalić hehe Wiele się nie można było spodziewać po meczu z jednym z lepszych zespołów naszej ekstraklasy.
Oby to po prostu jeszcze się rozpędziło i zaskoczyło, bo inaczej może być na prawdę gorąco, tak gorąco jak jeszcze nie było.

Mam nadzieję, że mimo wszystko jakoś idziemy do przodu, cieszą transfery wychodzące z klubu za kasę, w końcu jakieś źródło dochodu kolejnego mamy i jednak oznakę, że poprzednie transfery były dobre (skoro zarobiliśmy na grajkach). Aby się utrzymać i dalej jakoś to mielić, zarobić, wiele nie wydać itd bo w obecnej chwili na prawdę na wiele więcej nas nie stać. Zadomowiliśmy się na dole tabeli i to czas kiedy ta informacja zaczyna po kilku latach do nas docierać... Już x razy miało być pięknie, a efektu za bardzo nie ma, także będziemy się dalej z tego gówna wygrzebywać w tym stylu, który prezentujemy od kilku lat

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:57.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl