![]() |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz, Stolarski, Głowacki, Nalepa, Guerrier, Chrapek, Burliga, Sarki, Garguła, Małecki, Brożek Bramka: Małecki Zmiany: Fryc, Boguski, Chavez |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 2:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz- Stolarski, Głowacki, Nalepa, Burliga -Chrapek, Boguski, Sarki, Garguła, Małecki- Brożek Bramki: Garguła,Brożek Zmiany: Fryc, Guerrier, Kamiński |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Nalepa, Fryc - Chrapek, Garguła, Małecki, Boguski, Sarki - Brożek Zmiany: Guerrier, Stolarski, Kamiński Bramki: Brożek, Chrapek |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 2:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Guerrier - Nalepa, Chrapek, Małecki, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Stolarski, Fryc Bramki: Brożek, Nalepa |
Wisła - Lechia Gdańsk 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Guerrier - Nalepa, Chrapek, Garguła, Małecki, Boguski - Brożek Bramki: Brożek Zmiany: Stolarski, Sarki, Fryc |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 1:2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz, Burliga, Głowacki, Chavez, Guerrier, Chrapek, Nalepa, Boguski, Garguła, Małecki, Brożek Bramka: Brożek Zmiany: Fryc, Stolarski, Sarki |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 2:0 ( 1:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga,Głowacki, Chavez ,D.Guerrier - Nalepa Chrapek Garguła Małecki Boguski - Brożek Zmiany:Stolarski , Sarki , Fryc Bramki : Brożek ,Garguła |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Guerrier,Głowacki, Chavez ,Burliga - Nalepa,Chrapek, Sarki,Garguła, Małecki - Brożek Bramki:2xBrożek, Małecki Zmiany: Boguski, Stolarski, Fryc |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 3:2 ( 1:1 )
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Guerrier - Małecki, Nalepa, Chrapek, Garguła, Boguski- Brożek Zmiany: Sarki, Fryc, Stolarski Bramki : Brożek, Garguła, Boguski |
Wisła - Lechia 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Guerrier - Małecki, Nalepa, Chrapek, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Fryc, Sarki, Stolarski Bramki: Brożek, Małecki |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 1:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz, Burliga, Głowacki, Chavez, Guerrier - Chrapek, Nalepa, Boguski, Garguła, Małecki - Brożek Bramka: Małecki Zmiany: Fryc, Stolarski, Sarki |
Wisła - Lechia 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Guerrier - Małecki, Nalepa, Chrapek, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Fryc, Sarki, Stolarski Bramki: Brożek, Małecki |
Wisła - Lechia 1:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Guerrier - Małecki, Nalepa, Chrapek, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Fryc, Sarki, Stolarski Bramki: Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga ,Głowacki, Chavez , Guerrier - Nalepa, Chrapek, Boguski, Garguła, Małecki - Brożek Bramki: 2xBrożek, Garguła Zmiany: Sarki, Stolarski, Fryc |
Skład: Mi¶kiewicz, Burliga, Głowacki, Chavez, Guerrier, Chrapek, Nalepa, Boguski, Garguła, Małecki, Brożek Bramka: Brożek, Garguła Zmiany: Fryc, Stolarski, Sarki |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 1:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez ,Guerrier - Małecki, Chrapek, Nalepa, Garguła, Boguski - Brożek Bramki: Brożek Zmiany: Sarki,Fryc,Stolarski |
Wisła - Lechia 2:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Guerrier - Małecki, Nalepa, Chrapek, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Fryc, Sarki, Stolarski Bramki: Brożek, Garguła |
Wisła Krakow - Lechia Gdansk 3:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Chavez, Guerrier – Małecki, Chrapek, Nalepa, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Stolarski, Fryc Bramki: Chrapek, Garguła, Brożek |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Guerrier - Nalepa, Chrapek, Boguski, Garguła, Małecki - Brożek Bramki: Chrapek, Boguski Zmiany: Fryc, Stolarski, Sarki |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 2:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Guerrier - Nalepa, Chrapek, Boguski, Garguła, Małecki - Brożek Bramki:Brożek,Małecki Zmiany:Fryc,Kamiński,Sarki |
Wisła Krakow - Lechia Gdansk 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Chavez, Guerrier – Małecki, Chrapek, Nalepa, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Stolarski, Fryc Bramki:Małecki, Brożek x2 |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz- Burliga, Głowacki, Chavez, Guerrier - Małecki, Chrapek, Nalepa, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Stolarski, Kamiński Bramki: Brożek, Sarki |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 2:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Guerrier, Chrapek, Nalepa, Boguski, Garguła, Małecki, Brożek Bramki: Brożek, Garguła Zmiany: Fryc, Stolarski, Sarki |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 2:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Guerrier - Nalepa, Chrapek, Garguła, Małecki, Boguski - Brożek Bramki: Brożek, Chrapek Zmiany: Fryc, Sarki, Stolarski |
Skład: Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Chavez, Guerrier – Małecki, Chrapek, Nalepa, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Fryc, Sarki, Stolarski Bramki: Chrapek,Brożek, Małecki ) |
Wisła 3-2 Lechia (2-1)
Składy: Mi¶kiewicz - Burliga Głowacki Guerreir Chavez - Chrapek Garguła Boguski Małecki Nalepa - Brożek Bramki: Brożek2x, Chrapek Zmiany: Fryc, Sarki, Stolarski |
Wisła Kraków-Lechia Gdańsk 2-1(1-0)
Skład: Mi¶kiewicz-Burliga-Głowacki-Chavez-Guerrier-Małecki-Nalepa-Chrapek-Garguła-Boguski-Brożek Bramki: Brożek-Garguła Zmiany: Sarki-Fryc-Stolarski |
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 2-0 (2-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Guerrier - Małecki, Nalepa, Chrapek, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Stolarski, Fryc Bramki: Brożek, Małecki |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Guerrier - Nalepa, Chrapek, Boguski, Garguła, Małecki - Brożek Bramki: Garguła, Brożek Zmiany: Fryc, Stolarski, Sarki |
Wisła Kraków-Lechia Gdańsk 3-0(1-0)
Skład: Mi¶kiewicz-Burliga-Głowacki-Chavez-Guerrier-Małecki-Nalepa-Chrapek-Garguła-Boguski-Brożek Bramki: Brożek,Guerrier,Chrapek Zmiany: Sarki-Fryc-Stolarski |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 16:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl