![]() |
Sprzedać oddać za darmo... Stawiać na młodych... Dobrze że chociaż na koniec pierwsze od nie pamiętam od kąd dobre podanie...
|
Za mecz to chyba można pochwalić jedynie, o zgrozo, Pawełka.
Czy sięgnęliśmy dna? |
Suma szczęścia = zero.
Bramka Boukhariego to odszkodowanie za bramkę Jopa. Allah akbar!- powiedział Boukhari, nosz ku.wa mać! - powiedziały Żydki. Taka sprawiedliwość dziejowa. |
''allah akbar'' heh to bylo dobre! troche stronniczy ten jego Allah. Temu na N. z Cracovii nie pomogl :P
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
A teraz czekam, aż jakiś ekspert powie - trafiona zmiana Maaskanta. Ale chyba się nie doczekam, bo tu sami malkontenci.
Najlepszy na boisku - Mariusz Pawełek. |
Allahu akbar na Kałuży :D
|
ha jakie mają miny pejsy;d to jest piękne!!;d
ha i te żałosne okrzyki hej hej cracovia ;d |
Ale to Allach Akbar w synagodze KSC to było niezłe...
Twarzą do Mekki ....a teraz wszyscy.... na kolana.... Z taką chujową grą wygrać. Z tego meczu cieszy tylko wynik... Tylko czy aż??? |
Przepraszam że z dużych liter
PROŚBA DO WSZYSTKICH, MOŻECIE MÓWIĆ CO CHCECIE ALE PRZESTAŃCIE Z TYM KEBABEM CO TO ....A NA SWOICH ZAWODNIKÓW JEDZIECIE |
Cytat:
|
mimo , że gra tragiczna to zwycięstwo derbowe smakuje jak nic innego :)
|
Cytat:
|
Ja chce powiedziec tylko jedno, Szacunek dla Mariusza Pawelka! Gdyby nie jego interwencje to bysmy byli w dupie!
ALLAH AKHBAR! jak to powiedzial boukhariemu. P.S. Co za irionia muzulmanin strzelil gola zydom :) hahaha |
No derby wygrane ale jak wspominałem wcześniej potrzebujemy zmian czegoś co nas orzeźwi ale dziś cieszmy się z wygranej:)
ZAWSZE NAD WAMI !!!!!!! |
Je....ć grę w tym meczu liczy sie tylko zwycięstwo!!!!
|
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie!!
|
12 meczów - 10 porażek. Oliwa sprawiedliwa zawsze na wierzch wypływa!
|
wszyscy na Kebab Wisełko wszyscy na KEBAB !! :D
|
Małecki może się cieszyć, że jego gra zostanie przyćmiona tą bramką.
|
je..... zydow!! :D TSW!!!!!!!! BRAWO!!!!!!! KRAKOW JEST NASZ!!!!!
|
Gra - dno!
Pawełek- dzięki za uratowanie meczu! Gol- jak w najlepszym dreszczowcu! Boukhari- nie wierze! Wynik- w przyszłym sezonie derbów nie będzie! K...a wreszcie odreagowałem tego Jopa!!! |
no to teraz:wyp... wyp... wyp... I liga czeka :D Allah jest WIELKI
|
Cytat:
PS. Wojownik Zielonego Proporca - Kebab 94 minuta Boukhari |
pawlusinski pejsie :d:d:d :d
|
Normalnie bym szalał z radości....ale po tej bryndzy jestem bardzo zmeczony idę spać....
|
haha pawełek dobry , cieszymy się że wygraliśmy tu na stawach ,:rotfl:
|
WISŁA PANY !!!!!!!!
Kraków jest nasz !!!!!! |
brawoooo !!! Kebab sie chociaz przydal do czegos !!!! Gra A-klasa ,ale wazne 3 pkt !!!!
|
O ....a! Coś pięknego! Jebać żydów skuwrywsynów, Wisła Pany!
(może dostanne bana, ale % i wynik dają w głowe) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl