![]() |
Cytat:
Nie patrzmy na niego przez pryzmat Pucharów. To trofea budują historię klubów. Nawet te z naszej ligi. |
Cytat:
|
Cytat:
1 liga mnie interesuje 'bardzo' tak więc nie wiedziec czemu , byłem przekonany że to jakiś 1 ligowy średniak a tu faktycznie - idzie idzie idzie(do ekstraklasy) - Podbeskidzie;) |
Poza tym od dawna nie udało nam się wygrać PP więc fajnie byłoby w końcu ponownie sięgnąć po ten puchar.
|
|
Cytat:
Bielsko-Biała to ładne miasto :) |
Cytat:
|
Lubię PP, tym bardziej jeśli trafiamy na rywala z niższej klasy rozgrywkowej. Podoba mi się ambicja z jaką rywale podchodzą do meczów z nami. Starają się,mimo,iż podświadomość im mówi,że mogą zostać "rozstrzelani". Jesteśmy w momencie,dla Podbeskidzia niestety, gdzie w zespole jest duża konkurencja i gdzie jak gdzie ale ze słabszym rywalem można się pokazać trenerowi. Bo jak nie teraz to kiedy taki Garguła może pokazać Maaskantowi,że w środku pola może grać nie tylko Mellikson. To samo Bunoza i walczący o kontrakt Chawez muszą się pokazać z dobrej strony. Może być to być traumatyczny wieczór dla Podbeskidzia. Maaskant gra o PP, chłopaki o pierwszą jedenastkę a na drodze Podbeskidzie.....
|
nie gra Melikson
|
Skład Wisły i Podbeskidzia. Genkov i Melikson na ławce i dobre bo temu drugiemu połamali by chyba nogi Jaliens na prawej obronie. Żuraw w podstawie
Wisła Kraków Pareiko Jaliens Chavez Bunoza Paljić Sobolewski Małecki Garguła Siwakow Kirm Żurawski Rezerwowi: Jovanić Burliga Łobodziński Rios Melikson Jirsak Wilk Podbeskidzie Bielsko-Biała Zajac Cienciała Dancik Konieczny Osiński Koman Sokołowski Rogalski Ziajka Cieśliński Demjan Rezerwowi: Linka Malinowski Kołodziej Chmiel Metelka Zaremba Górkiewicz |
Też myślałem na początku tak jak ty, ale Genkova nie ma na ławce
|
link do meczu: http://egoals.pl/videos/mecze-na-zywo-kanal9
|
obstawiałem Jaliensa na prawej stronie, podobnie jak Gargułe w środku pola . Jednak sądziłem że Wisła wyjdzie bardziej ofensywnie do tego spotkania z Meliksonem zamiast Sivakowa . Obecność Żurawskiego zapewne tylko tłumaczy fakt że Genkov nie jest przygotowany do gry co 3 dni . Oby nie przytrafiła mu się jakaś kontuzja , ale o tym może napiszą w relacji .
|
mam nadzieje ze szybko sprawe załatwią, tak wogóle czas zgarnąć to trofeum i zacząć dobrze grać w systemie pucharowym bo to tez zawsze jakies przetarcie przed Europejskimi Pucharami
|
Cytat:
|
macie jakies inne linki do transmisji bo w tamtym mi tylko Legia działa
|
Czemu RIOS nie gra? W takim meczu powinien dostac szanse.
|
ogólnie jeszcze jakaś lepsza jakość tak na 2 mb....
|
zaczynamy
TSP:) |
Oho, zaczyna się. W obronie: JELIENS i BUNIOZA. -.-
|
Ten komentator to mistrz. Jak można pomylic Chaveza z Bunozą?
|
Przynajmniej nikt mu nie zarzuci dyskryminacji rasowej.
Buńjoza ;) |
Obecnie nasza gra woła o pomstę do nieba..Przez prawie 20 minut goście są stroną dominującą.. zespól z takimi aspiracjami jak my nie może grać w ten sposób..
Czyżbyśmy ich zlekceważyli ?? |
No ale Panowie Wisła w czerwonych czy niebieskich koszulkach? Bo z gry to wynika, że grają dziś w niebieskich!!!:D
|
Garguła - pierwszy kontakt z piłką w 18 minucie
|
takiej takastrofy to ja dawno nie widziałem, jakbyśmy grali z barceloną tak cofnięci
Podbeskidzie już oddało chyba z 10 strzałów |
Ja nie mogę, Podbeskidzie nas tępi... Jak tak dalej pójdzie to zaraz przegrywać zaczniemy.
|
Kulawo to wyglĄda !
|
Mnie tylko ciekawi ile tam wytrzymają? Racja to wstyd, aby nas pierwszoligowiec tak cisnął nie zapominajmy, że to jest dwumecz, a także dopiero minęło 25 minut. Spokojnie
|
oj boże boże co nasi graja???
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl