![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Stan chyba teraz nie odejdzie ma tu robotę do wykonania :D co do trenera bramkarzy albo kogoś Robert wynajdzie albo...Dudek?
|
Stan mówił, że miał ciekawsze oferty niż Wisła ale ma ambicje. A pismaki o czymś musza pisac
|
Cytat:
|
może Holocher zawita ponownie na Reymonta
|
Cytat:
Może dlatego, że w Panathinaikosie będzie mial kasę, a w Wiśle prawdopodobnie każdy pomysł jest wetowany przez RN? ?? |
Cytat:
|
Byleby Kaźmierski nie wrócił, jest przecież potrzebny Smudzie...
|
Cytat:
|
Tylko dlatego stracił już cały Twój szacunek? Bo mój jeszcze ciagle ma. Jego wypowiedź wcale nie jest dyskusyjna bo osobiście też się zgadzałem, ale tylko w przypadku Lecha i Legii. Za burde w bydgoszczy należało im się po jednym meczu bez kibiców grać. Ale zamykanie już Śląska i Zagłębia było niepotrzebne...
|
Cytat:
Zastanówcie się ci piszecie a nie od razu jechać po wypowiedzi człowieka czy aby autoryzowanej. koniec ot |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ten sam temat Stana i Panathinaikosu po miesiacy znowu sie pojawia - daliby sobie spokoj juz
|
Skojarzył mi się dzisiejszy news o zatrzymaniu naszego trenera z faktem powrotu pana Reszczyńskiego do struktur kierowniczych Wisły.
Tu i ówdzie można było przeczytać że podczas swojej ostatniej kadencji pan Reszczyński wsławił się regularnością z jaką pojawiał się przy R22. Znaczy raz na miesiąc jeśli wierzyć plotkom. Od newsa o zatrzymaniu trenera minęło z osiem godzin a klub wciąż nie wydał oświadczenia... Przed zimą zdążymy? |
Cytat:
|
Cytat:
Ale może szukam dziury w całym zasmucony ostatnimi pogłoskami. |
A może muszą zbadać sprawę? Nie zwolnią gościa, bo jakiś prokurator postanowił mu wysłać zaproszenie do Wrocławia. Muszą mieć podstawy.
|
maja podstawy,nie ma co kruszyć kopii..
Szukajmy nowego trenera |
No to po nim już jest. Szkoda gościa bo to niezły trener był, jednakże umoczona dupa i to dość głęboko bo 22 mecze toż to prawie cały sezon jakby tak do kupy połapać. Dziękuję, dobranoc.
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
I bam! bardzo interesujaca historia dobiegla spektakularnego zakonczenia :) Czyli media wykreowaly problem, nadmuchaly balon, po czym zakonczyly temat. Ach to polskie dziennikarstwo. |
Wielki nagłówek: "Stan Valckx podjął decyzję ws. Wisły Kraków", a zaraz niżej "Zresztą nikt z Panathinaikosu się z mną nie kontaktował". Wytłumaczy mi ktoś, jak ktokolwiek może być niezainteresowanym propozycją i podjąć decyzję o zostaniu, gdy jednocześnie nikt się z nim kontaktował i co za tym idzie nikt nie przedstawił mu propozycji?
(to w takim razie ja podejmuję decyzję ws. samochodu. Co prawda nikt się ze mną nie kontaktował w tej sprawie, ale nie jestem zainteresowany darowaniem na moją rzecz nowego modelu Porsche 911, ponieważ lubię swoją 15 letnią Hondę :D) Mam poważne podejrzenia co do tego, że Stan w ogóle udzielił tego "wywiadu". I chyba nigdy nie przestanie mnie razić ten żenujący poziom prezentowany przez te marne sportowe dziennikarzyny. |
|
Cytat:
E2: na zdjeciu jest zarówno Boukhari jak i Żuraw |
bo Łobo jeszcze od nas nie odszedł
szprotson- dziwnym trafem nie ma Żurawia, branco i Boukhariego więc daj spokój |
Cytat:
|
Cytat:
Sam jakbyum sie zmusił to w 15 minut bym pozbył sie ich ze zdjecia, ale maja od tego ludzi ktorym płacą. zreszta, niewazne. w kadrze jest Cikosz ktoremu skonczyło sie wypozycznie i Rios któremu sie skonczyło. Nie wiem jak Sziwakow miał w kontrakcie, ale tez pewno miał do 1.06 Zreszta od jutra rozpoczyna sie nowy sezon dla Nas wiec mozna by pomyslec nad nowym layoutem |
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl