![]() |
Ajaj, czemu nie odgwizdał tego karnego ? ;o W ogóle co za sędziowanie, gwizdanie spalonych, gdy obrońcy stoją przy słupkach ?
|
Widzewowi należał się karny.
Dla mnie w tej sytuacji nie było w ogóle żadnej kontrowersji. Ewidentny faul. |
Mecz słaby, Widzew strasznie niemrawo, tak jak by byli stremowani, bali sie ekstrakasy..
Lech słabiutko wogóle nie biegają, Stilic jest fatalny, dużo grają na Wilka i chlopak sobie nie radzi. |
Ja nawet te życzenia podparłem małą sumką pieniędzy. Tak więc niech Kuchenkorz nie zawodzi, zagraj zagraj jak w ostatnich dniach lalaala lalala ;]
Odnośnie Probosa wpisu ;] |
To co się stało z Bosackim po tym zderzeniu wyglądało dramatycznie ...
|
Już dwa lata temu mówiłem, że podoba mi się gra Ukah'a. Znów w trym sezonie trzeba mu się przyjrzeć, bo akurat stoperów nam trzeba jak tlenu.
|
Cytat:
|
nic nie grali, i jeszcze ten Rudvens... szkoda, szkoda, szkoda!!
|
Sędzia lega mi 120 zł 40 kapitału i 80 wygranej za nie podyktowanego karnego. Drukarz pieprzony
|
Gol dla Widzewa... sialalalalalala
|
goooooooooooooooooool :D Sernas :D
|
huh dobrze że mnie poinformowaliście :D bo po tym golu Rudenvsa ze spalonego walnąłem pilotem i piernicze oglądanie :D teraz to mi poprawiliście humor :)
|
Kurde tym łodzianom naprawdę chcę się grać. Jak wystarczy im motywacji na 30 meczy, to naprawdę mogą zajść wysoko w tym sezonie.
|
Powiedzcie mi jakim składem gra Arsenal że Legia wygrywa 3-1??
|
Koniec! Lech 1-1 Widzew :)
Skład Arsenalu:
|
Cytat:
Mecz otwarcia nie może skończyć się 0:6, więc nie podniecajcie się, bo Legia parę lat temu wygrała z Bayerem i zremisowała z Bayernem. Jeśli pamięć mnie nie myli :) i gdzie są teraz te drużyny, a gdzie Legia? To samo tyczy się naszych meczy z Sevillą na stulecie i Chicago Trophy. |
Legia gra naprawde dobrze jestem pod wrazeniem, a o ile dobrze widze to Arsenal gra calkiem dobrym skladem razem z Nasri, Rosicky, Sagna itd
|
Fabiański, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Clichy, Nasri, Rosicky, Wilshere, Frimpong, Walcott, Chamakh
Nie ma co sie oszukiwaac nawet jesli nie jest to podstawa to mimo całej antypatii szacun za ten wynik i grę(bo ogladam)...na lige z palcem w dupie taka gra wystarczy. |
Skorża przyszedł do Wegnera słuchaj Arsen daj mi wygrać 3:1 a ja ci się jakoś odwdzięczę :P Spoko nie ma problemu ale macie dać ciała w lidze :P
|
Cytat:
btw. brawa dla Widzewa że powalczył z Amicą, i że urwali im punkty. Jak się patrzy na ich grę i na naszą skuteczność to można mieć pewne obawy że my również możemy mieć problem z wywiezieniem stamtąd kompletu pkt... |
btw ale Cabral pokazuje, że ma skilla. Brożki i Boguskie takie piłki wykopałyby na dach stadionu.
|
Bosacki i Arboleda pokazali jaka wartoscia sa dobrzy stoperzy...a wynik do przewidzenia. Lech bez formy i nie ma co wyciagac daleko idacych wnioskow, to dopiero pierwsza kolejka. Przypominam, ze my nie mamy stoperow, ani trenera, a pilkarze tez sa bez formy...
P.S - Chyba nie przywiazujecie wagi do wyniku Legii? Typowy mecz pokazowy, zeby gospodarze mogli sie dobrze zaprezentowac. Wynik umowiony. Pewno w drugiej polowie Arsenal strzeli 2 bramki i wszyscy beda zadowoleni z remisu 3 : 3. |
Widzew - Lech: beznadziejne sedziowanie karny dla Widzewa ewidentny, i spalony przy bramce Lecha
Legia - Arsenal:dobra gra Legii i beznadziejny bramkarz Legii :) Tyle ode mnie |
Cytat:
|
Coś czuję że Legia będzie mistrzem. Skorża przychodzi do Legi po fatalnym sezonie, tak jak do nas. Pierwsza kolejka jest przełożona mecz otwarcia, my graliśmy w tedy w turnieju Chicago Trophy. Kurde naprawdę obawiam się Legii !
|
Kurde jak patrzylem na sklad legii to nie znam polowy zawodnikow a i ten ich super zasłuzony dla klubu kapitan. hehe
ale wynik i gra legii dobra. nie wiedzialem na jakim kanale jest mecz bo ogladam na sopcast ale komentarz (zachwalanie super legii i super stadionu - nadal w budowie) zalatywalo mi TVNem - i w przerwie meczu sie nie mylilem - tvn hehehe Cytat:
http://www.fred-tv.aaf.pl/viewpage.php?page_id=8 albo tu http://www.krauze.ubf.pl/viewpage.php?page_id=1 albo tu http://www.hqtv.com.pl/megatv/ albo sopcast kanal Public Sport1 - min up.450kb |
Fabiański odpuszcza przy 3 bramce nawet rąk nie wyciągnął:D
Co do Lecha Bosackiego szkoda bo nikomu takiego wypadku nie życzę ale wynik mnie zadowala oby Wisła jutro zwycięska. Legia gra dość ciekawą piłkę choć wydaje mi się że Arsenal odpuszcza. |
Nie ogarniam, dlaczego jak włączam TVN Warszawa pisze mi brak sygnału.
Trzeba przyznać, że Lech na prawdę nie gra nic. Zresztą, cieszyć się można, ale nie ma co popadać w huraoptymizm, bo nasi piłkarze też nie grają niczego wielkiego, a szkoda. Patrząc na to wszystko liga zapowiada się w tym roku wyjątkowo ciekawie... :) |
Widzew pojechał Amice do spodu. Jeśli to jest beniaminek a to mistrz to ja nie mam pytań. Karny nie odgwizdany skandal czystej wody. Ja obawiam się naszego meczu z Widzewem, naprawdę ta drużyna fajnie dziś zagrała.
|
jaki jest sens grania meczu "otwarcia stadionu" skoro jest on wciąż w budowie?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl