![]() |
Cytat:
|
Hehe... ale mina trenejrooo...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ciekawe czy Stawowy przylezie..., podobno były rozmowy...
|
Fredzio
No wiec o tym mowie. Jezeli ktos spada sportowo to nie powienien miec prawa do gry na danym szczeblu. I zadne licencje innych druzyn nie powinny nikogo ratowac, bo nie oszukujmy sie taka postawa starozakonnych byla do przewidzenia(moze nie az w takich rozmiarach, ale jednak) Przedewszystkim pozycja w lidze a pozniej licencja. |
Jest taka możliwość że klub się sam wycofa z rozgrywek ?
Jak widać droga od zielonego stolika do zielonej murawy jest za daleka ... |
Cytat:
|
Cos pieknego. Lechia pogromila Cracovie. Zwyciestwo jest bezdyskusyjne. Mozna sie spodziewac zaraz dymisji trenera Cracovii:P.
|
teraz Craxa z gra z Legiaz i Lechem... będzie dwucyfrówka?:)
|
Pewnie zamuruja bramke i bedzie 0-0 :P
|
no to przekrętowia narobila mi smaku przed meczem Wisełki :))) Do boju!
|
Cracovia będzie mistrzem świata w spadaniu: spadną dwa razy z rzędu z tej samej ligi :-D:-D:-D
|
Mistrzem swiata w tej dyscyplinie niewatpliwie jest . . .Arka :D
|
No to teraz chwila prawdy... Mistrz,Mistrz nasz T S .... !!!!!!!!!!!
|
1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
|
-gratulacje dla Lechii
-super ze Cracovia przegrała takw ysoko, niech przegra 30 meczow w tym sezonie i idzie tam gdzie powinna grac w tym sezonie - szkoda ze za tydzien Wisła nie gra z Cracovia, zapewne bysmy wygrali i pieknie by Cracovia dostała 3 mecze pod rzad od Wielkiej Trójcy heheh -nie ma sie co smiac z Cracovii, taki jest futbol, kibice Cracovii mowili ze Wisła skompromitowała sie z Levadia?! No to teraz maja swoja komrpomitacje w meczu u siebie z zespołem ktory szczesliwie w tamtym sezonie utrzymał sie w lidze, rozumiem jakby z Lechem przegrali tak wysoko to az by takie dziwne nie było ale 2:6 z Lechia to jest niewatpliwie kompromitacja -kazdy sie smiał z Wisły i kazdego spotka predzej czy pozniej kompromitacja bo to jest sport i nie da sie tylko wyrgywac, zawsze sa wygrane i porazki, w 2 rundzie kw LM trafiło na nas, teraz trafiło na Cracovie, wczoraj Lech z Norwegami 1:2, co prawda to nie kompromitacja ale jak dla mnie to sie oni mocno osmieszyli, Legia tez sie smiała? No to wczoraj powinni wygrac a mimo to pechowo 2:2 i adios, taki jest sport i juz, to co wczoraj mowilem nie ma sie co naigrywac z przegranych bo nas tez czeka jeszcze niejedna porazka... -co do meczu Zagłebie- Wisła piekny tadionik, nie jakis wielki ale piekny, kamaralny, estetyczny. Przypomina mi obiekt Korony, tez fajjny stadionik akurat odpowiedni dla takiego zepsolu Ekstraklasy ktory nie walczy co rok o gre w pucharach tylko swoim stadionem upieksza nam mecze ligowe :) -brawo Marcelo choc gol ze spalonego hehe, ale sedzia miał ciekzo zauwazyc bo tam był taki gąszcz Wislakow na spalonym ze pewnie arbiter myslał ze Marcelo wyłaniał sie z tyłu, jednak jaks ie okazało on tez był na spalonym :) ale co z tego 0:1!!! |
Fakty są takie , że ten zespoł sportowo zaslużył sobie w ostatnim sezonie na 1 ligę , to że żyjemy w zwariowanym kraju i sztucznie są oni podtrzymywani w ekstraklasie może przynieść tylko takie skutki .
|
Lepiej było dla kraksy spaść do tej 1 ligi. Teraz są ligowym pośmiewiskiem jakiego dawno nie było.
|
Brawo Lechijko !
Jakby nie było, Cabaj to ciota. |
Wg PS stało się to, co wydawało się być od początku prawdopodobne... Czyli Franz w Polonii W. :lol:
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html |
Ja to się dziwię, że jeszcze jakiś trener (i to z ligowej górnej półki) chce pracować z chorym psychicznie Wojciechowskim...
|
Kasa misiu kasa ... co ma robić Smuda - do emerytury jeszcze daleko - dam sobie rękę uciąć że jakby dostał odpowiednio grubą kopertę to by przeszedł do Garbarni nawet :)
|
Za taką kasę jaką będzie tam kosił Smuda, to Wojciechowski mógłby mnie nawet okładać batem po każdym przegranym meczu :D
|
Oglądacie gdzieś na sopie mecz GKS-Jaga ?
Proszę o link edit: Cytat:
|
|
Hmm, nie ma gdzies na sopcascie, bo mi co chwile przerywa? U mnie nie dziala metoda z proxy, nie wiem dlaczego.
Cytat:
|
Cytat:
link z soccer-live: www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota Mi nie chodziło, ale o dziwo teraz śmiga bez problemu |
troche nam średnia goli dziś spadła :)
fajnie że Polonia Bytom wygrała, jakoś lubię tą drużynę. Zasłużony zespół. szkoda że Jaga nie odniosła zwycięstwa, Franek miał sete na koniec i niestety w sam środek bramki...szkoda. Chciałbym aby się utrzymali. Bełchatów nie zachwyca, jak Wiślacy zagrają z takim zaangażowaniem jak w Lubinie, to powinno być dobrze. jutro liczę na podtrzymanie średniej z piątku przez mecz Korona - Lech :) oby jeszcze scyzory jeden mecz wygrały :) |
Na dzień wczorajszy to na zgubienie obrońców Zagłębia potrzeba ok 5-6 podań. Na zgubienie obrony drużyny netto potrzeba 2 podań. Ten mecz Lechii był świetny, głosy z trybun, komentarz, świetne :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl